gbil Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Ε αφου το λενε ολα τα sites του χωρου κατι θα ξερουν παραπανω :blink: Αυτη η SE που αλλαζει τα παντα τελευταια στιγμη και ποτε δεν αλλαζει τιποτα πολυ καλη εταιρεια μου φαινεται βρε παιδι μου... Αντε να βαλει φακο της Sony για να εχουμε κατι να λεμε , γιατι αν αφησει αυτον της Samsung και κυκλοφορησει και το INOVV8 αντε μετα να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα ... Κανενα σχολιο ομως στα προβληματα που αναφερει και ο Nervous οτι εχει με την συσκευη του δεν ειδα... Κακίες.... Εγω τωρα που εχω συσκευη που γραφει 8mpixels και οχι 8.1 / 8.003456 /8.ν αλλα εχει "στρογγυλο" πλαισιο ο φακος , τι εχω ? το μεταβατικο σταδιο? Εσένα σε κοροιδέψαν, έχεις την έκδοση 8.00000000000000000000000000001 :lol::lol::lol::lol: Τελικά από εδώ μέσα θα βγούμε τυφλοί με αυτά που διαβάζουμε... Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά από πάχος πως πάει?είναι πιο χοντρό ας πούμε από το W910 και αν ναι κατά πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAPTEN Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 ρε παιδια σας παρακαλο πειτε μου ποτε θα κυκλοφορισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά από πάχος πως πάει?είναι πιο χοντρό ας πούμε από το W910 και αν ναι κατά πόσο? @KAPTEN Λένε για τελευταίο τρίμηνο του 2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά από πάχος πως πάει?είναι πιο χοντρό ας πούμε από το W910 και αν ναι κατά πόσο? To πάχος του στο σημείο της κάμερας φτάνει τα 19,5 χιλιοστά(σχετικά χοντρούλι,αλλά είναι μεγάλος ο αισθητήρας,οπότε για φωτογραφικό κινητό καλά είναι),ενώ στο υπόλοιπο σώμα κυμαίνεται στα επίπεδα του Κ850,νορμάλ δηλαδή! Ε αφου το λενε ολα τα sites του χωρου κατι θα ξερουν παραπανω :blink: Αυτη η SE που αλλαζει τα παντα τελευταια στιγμη και ποτε δεν αλλαζει τιποτα πολυ καλη εταιρεια μου φαινεται βρε παιδι μου... Αντε να βαλει φακο της Sony για να εχουμε κατι να λεμε , γιατι αν αφησει αυτον της Samsung και κυκλοφορησει και το INOVV8 αντε μετα να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα ... Κανενα σχολιο ομως στα προβληματα που αναφερει και ο Nervous οτι εχει με την συσκευη του δεν ειδα... Εγω τωρα που εχω συσκευη που γραφει 8mpixels και οχι 8.1 / 8.003456 /8.ν αλλα εχει "στρογγυλο" πλαισιο ο φακος , τι εχω ? το μεταβατικο σταδιο? Το ότι το module της Sony έχει πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτό της Samsung δε λέει κάτι;Eπίσης,υπάρχει και νεότερο firmware,το R1BA...(δε θυμάμαι τους άλλους 3 αριθμούς),το οποίο στις μονάδες σας δεν υπάρχει ακόμη...Αυτό όσον αφορά για τα προβλήματα που αναφέρεις..Από κει και πέρα,κρίνε ως κακή την απόδοση του τηλεφώνου αναφορικά με διάφορα bugs μόνο όταν αρχίσει να πωλείται και όχι στο στάδιο αυτό...Ο Nervous σαφώς και ανέφερε την εμπειρία του με το λογισμικό που είχε η δική του συσκευή,το οποίο επίσης ήταν μία απ'τις πρώτες εκδόσεις λογισμικού! Όσον αφορά την ειρωνεία περί 8.003456 mpixels κλπ,κράτησέ την για τον εαυτό σου και προσπάθησε να γράψεις κάτι πιο ουσιαστικό όπως και οι υπόλοιποι που έχουν τη συσκευή. Τέλος,ερώτηση γενική:γιατί να μη θεωρήσω ως πιο αξιόπιστα κάποια άλλα sites του χώρου(smape,mobile-review,gsmarena κλπ) όπου κάποιοι από εκεί ενδεχομένως να έχουν πιο στενή επαφή με το τμήμα R & D της εταιριας;;Σαφώς και δεν τα ακολουθώ πιστά(αν και να το έκανα δε θα χρειαζόταν να απολογηθώ),αλλά πολλά πράγματα που γράφουν για όλες τις εταιρίες είναι αληθινά και στην ουσία πολλές φορές απο εκεί μαθαίνουμε κάποια "μυστικά" για τις εταιρίες και τα μοντέλα τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τέλος,ερώτηση γενική:γιατί να μη θεωρήσω ως πιο αξιόπιστα κάποια άλλα sites του χώρου(smape,mobile-review,gsmarena κλπ) όπου κάποιοι από εκεί ενδεχομένως να έχουν πιο στενή επαφή με το τμήμα R & D της εταιριας;;Σαφώς και δεν τα ακολουθώ πιστά(αν και να το έκανα δε θα χρειαζόταν να απολογηθώ),αλλά πολλά πράγματα που γράφουν για όλες τις εταιρίες είναι αληθινά και στην ουσία πολλές φορές απο εκεί μαθαίνουμε κάποια "μυστικά" για τις εταιρίες και τα μοντέλα τους.. Έχουν τόσο στενές σχέσεις, που το gsmarena π.χ. γράφει ότι το C905 έχει «secondary videocall camera»... (θα έσκαγα αν δεν το λεγα! :p) Τα περισσότερα «μυστικά» που διαβάζεις, έχουν να κάνουν με απλή φημολογία και να σαι σίγουρος ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των sites δεν έχουν συσκευές στα χέρια τους για να παίξουν. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί φανατίζεσαι έτσι. ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ είναι, απλά την πλάκα μας είναι για να κάνουμε και όχι να καθόμαστε να γράφουμε κατεβατά για το εάν το module θα είναι Samsung ή Sony ή ότι άλλο θες... Τέσπα σου προτείνω να το πάρεις απόφαση, το C905 ΔΕΝ αξίζει τον ντόρο που γίνεται και αν είσαι λίγο αντικειμενικός θα το διαπιστώσεις και μόνος σου όταν το δεις από κοντά. Εάν ωστόσο πιστεύεις ότι επειδή είναι SE και έχει την στάμπα «Cybershot» θα βγάζει και καλές φωτογραφίες αντάξιες μιας κάμερας των 8 MP, και ο ίδιος ο CEO της εταιρείας να σου πει ότι δεν είναι έτσι, δεν θα αλλάξεις γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @ΤΝ97,δε φανατίζομαι,απλά δε μου αρέσει η ειρωνεία στις απαντήσεις ορισμένων,επειδή δεν τους ειρωνεύτηκα..Αυτό μόνο μ'εκνευρίζει..Άσχετο με το τηλέφωνο..Έχετε τις γνώμες σας και καλά κάνετε και τις γράφετε αν θέλετε..Αλλά κάποιοι ειρωνεύονται πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Παιδιά από πάχος πως πάει?είναι πιο χοντρό ας πούμε από το W910 και αν ναι κατά πόσο? Καλημερα :) Δες απο εδω και κατω ,καποιες συγκριτικες φωτος που εχω ανεβασει για να παρεις μια ιδεα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2441684#post2441684 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @ΤΝ97,δε φανατίζομαι,απλά δε μου αρέσει η ειρωνεία στις απαντήσεις ορισμένων,επειδή δεν τους ειρωνεύτηκα..Αυτό μόνο μ'εκνευρίζει..Άσχετο με το τηλέφωνο..Έχετε τις γνώμες σας και καλά κάνετε και τις γράφετε αν θέλετε..Αλλά κάποιοι ειρωνεύονται πολύ.. Όταν επί τόσες σελίδες επικαλείσαι την κάθε απίθανη λεπτομέρεια που μπορεί να διάβασες στο Internet και αμφισβητείς ανθρώπους που το έχουν ήδη στα χέρια τους, τι περιμένεις να γίνει; Δες λίγο τα προηγούμενα posts σου: λέγαμε π.χ. ότι δεν έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις, ότι είναι acceptance unit άρα αυτό δεν θα αλλάξει, και εσύ το τραβούσες από τα μαλλιά ψάχνοντας να μάθεις εάν άλλα πρωτότυπα έχουν «κυκλάκι» ή «τετραγωνάκι». Ασχολείσαι με το εάν το camera module θα είναι Sony ή Samsung όταν στην πραγματικότητα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς δεν φαίνεται να σκέφτεσαι μήπως στην τελική όλα οφείλονται σε επιλογές χαμηλού κόστους υλικών. Όταν λέω ότι φανατίζεσαι εννοώ αυτό ακριβώς, ότι είσαι πρόθυμος να πιστέψεις ανά πάσα στιγμή πως η SE ως διά μαγείας θα βελτιώσει τα πάντα την τελευταία στιγμή, ότι θα αλλάξει π.χ. όλες τις παραγγελίες της σε υλικά (κάτι σχεδόν αδύνατο) και θα μετατρέψει το C905 σε υπερκινητό. Ερώτηση 1: θεωρείς ότι δεδομένου του υπάρχοντος ανταγωνισμού, το C905 θα αξίζει τα 500 ευρώ που θα κοστίζει; Ερώτηση 2: Θεωρείς ότι ένα Cybershot μοντέλο ντε και καλά βγάζει καλές φωτογραφίες ή ένα Walkman παίζει καλά μουσική; Ερώτηση 3: Στην τελική, δεν σε χαλάει καθόλου το ότι η SE κάθε φορά απλά αλλάζει το form factor, προσθέτει 1-2 δυνατότητες και λίγα megapixels και βγάζει νέο μοντέλο που το υπερκοστολογεί χωρίς στην πραγματικότητα να παρουσιάζει κάτι καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAPTEN Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 thanks djpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @ΤΝ97,καλύτερα με προσωπικα μηνύματα,αν θες,για να μη γεμίζουμε το θέμα με τέτοιες,ψιλοάσχετες ερωτήσεις..Μια γενική απάντηση είναι πως όχι,δε συμφωνώ με καμία απ'αυτές τις τακτικές της εταιρίας και OTAN αγοράζω τις συσκευές της πάντα αναφέρω και όλα τα ενοχλητικά τους σημεία..Άντε,επιστροφή στο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @ΤΝ97,καλύτερα με προσωπικα μηνύματα,αν θες,για να μη γεμίζουμε το θέμα με τέτοιες,ψιλοάσχετες ερωτήσεις..Μια γενική απάντηση είναι πως όχι,δε συμφωνώ με καμία απ'αυτές τις τακτικές της εταιρίας και OTAN αγοράζω τις συσκευές της πάντα αναφέρω και όλα τα ενοχλητικά τους σημεία..Άντε,επιστροφή στο θέμα! Κανένα πρόβλημα. Και για να είμαστε στο θέμα, όπως θέλεις και εσύ, κατά την άποψή σου το C905 αξίζει τα χρήματα που θα ζητάει η SE όταν με το καλό κυκλοφορήσει; Νομίζω ότι μια ανταλλαγή απόψεων περί τιμής είναι και παραείναι μέσα στο θέμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Όταν επί τόσες σελίδες επικαλείσαι την κάθε απίθανη λεπτομέρεια που μπορεί να διάβασες στο Internet και αμφισβητείς ανθρώπους που το έχουν ήδη στα χέρια τους, τι περιμένεις να γίνει; Δες λίγο τα προηγούμενα posts σου: λέγαμε π.χ. ότι δεν έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις, ότι είναι acceptance unit άρα αυτό δεν θα αλλάξει, και εσύ το τραβούσες από τα μαλλιά ψάχνοντας να μάθεις εάν άλλα πρωτότυπα έχουν «κυκλάκι» ή «τετραγωνάκι». Ασχολείσαι με το εάν το camera module θα είναι Sony ή Samsung όταν στην πραγματικότητα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς δεν φαίνεται να σκέφτεσαι μήπως στην τελική όλα οφείλονται σε επιλογές χαμηλού κόστους υλικών. Όταν λέω ότι φανατίζεσαι εννοώ αυτό ακριβώς, ότι είσαι πρόθυμος να πιστέψεις ανά πάσα στιγμή πως η SE ως διά μαγείας θα βελτιώσει τα πάντα την τελευταία στιγμή, ότι θα αλλάξει π.χ. όλες τις παραγγελίες της σε υλικά (κάτι σχεδόν αδύνατο) και θα μετατρέψει το C905 σε υπερκινητό. Ερώτηση 1: θεωρείς ότι δεδομένου του υπάρχοντος ανταγωνισμού, το C905 θα αξίζει τα 500 ευρώ που θα κοστίζει; Ερώτηση 2: Θεωρείς ότι ένα Cybershot μοντέλο ντε και καλά βγάζει καλές φωτογραφίες ή ένα Walkman παίζει καλά μουσική; Ερώτηση 3: Στην τελική, δεν σε χαλάει καθόλου το ότι η SE κάθε φορά απλά αλλάζει το form factor, προσθέτει 1-2 δυνατότητες και λίγα megapixels και βγάζει νέο μοντέλο που το υπερκοστολογεί χωρίς στην πραγματικότητα να παρουσιάζει κάτι καινούργιο; Τι κατι καινουργιο παρουσιαζουν οι αλλες εταιριες ;για να καταλαβω δηλαδη.με το xperia δε παρουσιασε κατι καινουργιο;το c905 ειναι η συνεχεια του κ850.τι επρεπε να ειχε;αν κανει 500 οντως δε θα αξιζει αλλα αυτο το κατι καινουργιο που λετε τι ειναι; πχ Ν95 με το Ν96 ποιο ειναι το κατι καινουργιο που θα το κανει κ αυτο πανακριβο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @ΤΝ97,επέτρεψε μου να εκφέρω γνώμη μόνο όταν αγοράσω το τηλέφωνο-AN το αγοράσω-ώστε να μπορώ να κρίνω πιο σωστά αν επένδυσα σωστά τα χρήματα..Επιπλέον του Κ850 πάντως,προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας(η ποιότητα εικόνας δεν μπορεί να κριθεί προς το παρόν,είναι απλά καλή,αλλά δε θέλω να βγάλω συμπεράσματα αν δεν το δοκιμάσω πρώτα),έχει ενσωματωμένο GPS,Wi-Fi b/g,μεγαλύτερη οθόνη,DLNA και αρκετά πράγματα ακόμη,τα οποία για να τα γράψω θα πρέπει να συγκρίνω τα white-papers των κινητών!Θα το κάνω κάποια στιγμή σύντομα όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Τι κατι καινουργιο παρουσιαζουν οι αλλες εταιριες ;για να καταλαβω δηλαδη.με το xperia δε παρουσιασε κατι καινουργιο;το c905 ειναι η συνεχεια του κ850.τι επρεπε να ειχε;αν κανει 500 οντως δε θα αξιζει αλλα αυτο το κατι καινουργιο που λετε τι ειναι; πχ Ν95 με το Ν96 ποιο ειναι το κατι καινουργιο που θα το κανει κ αυτο πανακριβο; To X1 δεν είναι της SE και κατά την γνώμη μου αναγκάστηκε να το ανακοινώσει. Και όταν λέω «κάτι καινούργιο», εννοώ αυτό ακριβώς, να ξεφύγει και λίγο από τους διαδόχους των Κ750 και W810, να παρουσιάσει και κάτι καλό πέραν της φιλοσοφίας των Cybershot και των Walkman. Να σταματήσει να ανακατεύει specs και καπάκια και να καταλάβει πως υπάρχει και καταναλωτικό κοινό πέραν αυτού που ενδιαφέρεται για κάμερες και μουσική. Όσον αφορά την Nokia, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι έχει κινητό για κάθε χρήστη... σωστά; Η SE έχει; @ΤΝ97,επέτρεψε μου να εκφέρω γνώμη μόνο όταν αγοράσω το τηλέφωνο-AN το αγοράσω-ώστε να μπορώ να κρίνω πιο σωστά αν επένδυσα σωστά τα χρήματα..Επιπλέον του Κ850 πάντως,προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας(η ποιότητα εικόνας δεν μπορεί να κριθεί προς το παρόν,είναι απλά καλή,αλλά δε θέλω να βγάλω συμπεράσματα αν δεν το δοκιμάσω πρώτα),έχει ενσωματωμένο GPS,Wi-Fi b/g,μεγαλύτερη οθόνη,DLNA και αρκετά πράγματα ακόμη,τα οποία για να τα γράψω θα πρέπει να συγκρίνω τα white-papers των κινητών!Θα το κάνω κάποια στιγμή σύντομα όμως.. Εάν δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία της σύγκρισης των white papers, να στο πω απλά: το C905 είναι ένα Κ850 με κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης, WiFi και διαφορετικό form factor, μείον την 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις, τα πλήκτρα αφής και το μηχανικό καπάκι της κάμερας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντιληπτό, αλλά σε συνθήκες καθημερινής χρήσης ο χρήστης δεν βλέπει τίποτα το διαφορετικό: ακριβώς το ίδιο μενού και με εξαίρεση το WiFi ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες. Εάν λοιπόν η μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα (γιατί ουσιαστικά αυτός είναι ο κράχτης του C905) το κάνει να αξίζει 500+ ευρώ, είναι ένα ερώτημα που για εμένα βρίσκει αρνητική απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 To X1 δεν είναι της SE και κατά την γνώμη μου αναγκάστηκε να το ανακοινώσει. Και όταν λέω «κάτι καινούργιο», εννοώ αυτό ακριβώς, να ξεφύγει και λίγο από τους διαδόχους των Κ750 και W810, να παρουσιάσει και κάτι καλό πέραν της φιλοσοφίας των Cybershot και των Walkman. Να σταματήσει να ανακατεύει specs και καπάκια και να καταλάβει πως υπάρχει και καταναλωτικό κοινό πέραν αυτού που ενδιαφέρεται για κάμερες και μουσική. Όσον αφορά την Nokia, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι έχει κινητό για κάθε χρήστη... σωστά; Η SE έχει; Εάν δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία της σύγκρισης των white papers, να στο πω απλά: το C905 είναι ένα Κ850 με κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης, WiFi και διαφορετικό form factor, μείον την 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις, τα πλήκτρα αφής και το μηχανικό καπάκι της κάμερας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντιληπτό, αλλά σε συνθήκες καθημερινής χρήσης ο χρήστης δεν βλέπει τίποτα το διαφορετικό: ακριβώς το ίδιο μενού και με εξαίρεση το WiFi ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες. Εάν λοιπόν η μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα (γιατί ουσιαστικά αυτός είναι ο κράχτης του C905) το κάνει να αξίζει 500+ ευρώ, είναι ένα ερώτημα που για εμένα βρίσκει αρνητική απάντηση. παντως μην ξεχνας οτι το κ850 εβγαζε κατι πραγματα που τα ονομαζε φωτογραφιες αναλυσης 5 mp(ποτε ολοασπρες σαν σεντονια,και ποτε θεοσκοτεινες και παντα με αλλοιωσεις στα χρωματα),οποτε αν ειναι το c905 κατι αναλογο, τοτε η se πολυ φοβαμαι οτι θα πατωσει σε πωλησεις ακομα πιο πολυ γιατι την εχουν παρει χαμπαρι πια!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Η Νοκια εχει για καθε χρηστη;να ακουσω;δε διαφωνω απλα θελω μετα να σου αντιπαραθεσω τα αντιστοιχα sonyericsson μετα.οσο για το Χ1 της sonyericsson ειναι οποιος κ αν τη εχει βοηθησει.σημασια εχει οτι βγαζει τετοια συσκευη.. Κ κατι ασχετο.λετε οτι βαζει ιδιο μενου κτλ.τα ΝΟΚΙΑ τα s40 ποια η διαφορα στο μενου το ενα με το αλλο οπως επισης τα μενου των συσκευων των s60 μεταξυ τους;εκει δεν εχουμε ιδιες συσκευες σε διαφορετικα καλουπια;μη τρελαθουμε κ τα μηδενιζουμε ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ας μην το (ξανα)κάνουμε αντιπαραθέσεις το θέμα..Όποιου του αρέσει θα το αγοράσει..Έτσι γίνεται πάντοτε..Και όχι μόνο για την SE,αλλά για όλες τις εταιρίες....Αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του,αυτό θα το κρίνει ο καθένας μετά την αγορά..Αν σε καποιον δεν κάνει,το πουλάει..Όπως και με το Κ850..Ενώ σε κάποιους παρουσίασε προβλήματα ή/και δεν έβγαζε φωτό,εμένα προσωπικα δεν εμφάνισε το παραμικρό πρόβλημα υλικού(αντιθέτως,ήταν μαζί με το S700 οι πιο ποιοτικές συσκευές που πέρασαν απ'τα χέρια μου)και οι φωτό του σε σχέση με του Κ800 που είχα επί 1,5 χρόνο πριν ήταν κατά πολύ καλύτερες,ιδίως της νύχτας..Οπότε,η κρίση του καθενός διαφέρει..Προσωπικα,απ'όσα εχω δει μέχρι στιγμής για το C905 δε μ'έχουν ενθουσιάσει,αλλά δε μ'έχουν αποτρέψει κιόλας να το αγοράσω..Και ναι,τα 500-550 περίπου ευρώ που θα κοστίζει τα θεωρώ νορμάλ..Εδώ ακόμη η Motorola μου κοστολογεί στα 200 περίπου ευρώ το Razor,ενώ στα 170 βρίσκεις το Κ800 ή η ΝΟΚΙΑ θα κοστολόγησει περί τα 700 ευρώ το Ν96,το οποίο σε σχέση με το Ν95-8 δεν προσφέρει κάτι το αξιόλογο..Και τα παραδείγματα συνεχίζονται,αλλά δεν ανήκουν στο εν λόγω θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Η Νοκια εχει για καθε χρηστη;να ακουσω;δε διαφωνω απλα θελω μετα να σου αντιπαραθεσω τα αντιστοιχα sonyericsson μετα.οσο για το Χ1 της sonyericsson ειναι οποιος κ αν τη εχει βοηθησει.σημασια εχει οτι βγαζει τετοια συσκευη.. Κ κατι ασχετο.λετε οτι βαζει ιδιο μενου κτλ.τα ΝΟΚΙΑ τα s40 ποια η διαφορα στο μενου το ενα με το αλλο οπως επισης τα μενου των συσκευων των s60 μεταξυ τους;εκει δεν εχουμε ιδιες συσκευες σε διαφορετικα καλουπια;μη τρελαθουμε κ τα μηδενιζουμε ολα. ξεκινωντας απο την οικονομια κλιμακας , και την τακτικη χρησης της ιδιας τεχνολογιας για οσο το δυνατον περισσοτερες συσκευες ωστε να διαμοιραστει το κοστος εξελιξης της και παραγωγης , ακολουθειται σχεδον απο ολες τις εταιρειες του χωρου . Η νοκια φυσικα και χρησιμοποιει και αυτη την ιδια καμερα των 2mpixels σε συσκευες S40 και S60 και το αποτελεσμα ειναι οριακα το ιδιο . Φυσικα και η Νοκια χρησιμοποιει τον ιδιο ακριβως φακο των 5Mpixels σε περισσοτερα απο ενα S60 κινητα και φυσικα στον τομεα της φωτογραφιες οι συσκευες καταληγουν να ειναι οριακα ισοδυναμες . Πες μου ομως μια συσκευη της Νοκια στην οποια χρησιμοποιησε κατωτερης ποιοτητας και αποδοσης φακο με την ιδια ονομαστικη αναλυση οπως εκανε η SE απο το Κ850 και μετα . Οπως επισης τα Ν95 , Ν82 και 6220 classic μπορει να μοιραζονται τον ιδιο ακριβως φακο , το πρωτο ομως δεν εχει XENON flash και τα τρια μεταξυ τους εχουν ιδιαιτερα διαφορετικο σχεδιο , form factor και απευθυνονται οριακα σε διαφορετικο κοινο . Το να κανεις πιο λεπτο και εμφανισιμο το Κ850 και να το βαπτιζεις C902 χρησιμοποιοντας ταυτοχρονα και χειροτερη καμερα δινοντας του ομως την εμπορικη ονομασια Cybershot ειναι μια πολιτικη που η Νοκια δεν ακολουθησε ποτε . Ειδικα το C702 που επισης κουβαλαει την ταμπελα του Cybershot εχει μια καμερα απελπιστικη και απογοητευτικη σε εκνευριστικο βαθμο . Οπως δεν εχει ακολουθησει και την πολιτικη τοποθετησης μιας μεμονωμενης καινουριας δυνατοτητας σε συσκευη παλαιας τεχνολογιας οπως εκανε η SE με τα G700 και G900 . Σαφως και ειναι ενα βημα μπροστα το GPS και το wifi και ειδικα το δευτερο ειναι η πρωτη συσκευη στην Ευρωπαικη αγορα που θα το διαθετει χωρις να εχει καποιο ανοιχτο λειτουργικο . Ναι να το αναγνωρισω αυτο , αλλα ειναι μια βελτιωση και ενα βημα εμπρος που ο μεσος χρηστης δεν θα αναγνωρισει και ειναι αμφιβολο αν θα το εκμεταλευτει ιδιαιτερα . Και για να σου απαντησω για το συσκευη για καθε χρηστη ως ενα βαθμο . Για μουσικη εχουμε τα 5310 , 5610 , 5320 , Ν81 / Ν81 8G τουλαχιστον , συσκευες πολυ διαφορετικες μεταξυ τους ειτε σε form factor ειτε σε λειτουργικο και δυνατοτητες . Ολα ομως διαθετουν ολοκληρωμενο επεξεργασιας ενισχυσης και αναπαραγωγης του ηχου κατι που κανενα SE δεν διαθετει , ακομα και τα αναμενωμενα "κορυφαια" W980 και W902 . Και μαλιστα το 5610 που δεν ειναι και η "¨κορυφαια" προταση της Νοκια σε αυτον τον τομεα προσφερει και την καλυτερη σε αποδοση καμερα απο τα υπολοιπα . Για φωτογραφια εχουμε τα Ν95 , Ν82 , Ν78 , 6220 classic και Ν96 στα 5mpixels με διαφορετικο form factor , τιμη και εως ενα σημειο και δυνατοτητες . Ειναι ολα ομως ολοκληρωμενα σε βαθμο που κανενα SΕ δεν ειναι , και το S60 στις τελευταιες του εκδοσεις θυμιζει πολυ πλεον ενα "απλο" καθημερινο User interface χωρις να απαιτει πλεον τον βαθμο εξειδικευσης που απαιτουσε παλαιοτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 @kotsianis7, μιας και διαβάζεις μεταξύ άλλων το mobile-review, δες και αυτό: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-c905-camera-en.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 @kotsianis7, μιας και διαβάζεις μεταξύ άλλων το mobile-review, δες και αυτό: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-c905-camera-en.shtml A Π Ο Λ Α Υ Σ Η :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 @kotsianis7, μιας και διαβάζεις μεταξύ άλλων το mobile-review, δες και αυτό: http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-c905-camera-en.shtml Το τελευταιο σκελος του τεστ (roundup) τα λεει ολα νομιζω!! Ειναι πισω γενικως τεχνολογικα και οι διαφορες 5 με 8ΜΠ δεν ειναι τρομακτικες εξου και πολυς κοσμος δεν θα πολυενδιαφερθει! Περασε η μοδα με τις καμερες! Πλεον ο κοσμος κοιταζει αλλα πραματα σιγα-σιγα! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Φιλε μου δε διαφωνω σε καποια απο αυτα που λες κ τωρα δεν εχω χρονο να μιλησω αναλυτικα.μιλας για τις συσκευες τις μουσικες της ΝΟΚΙΑ που ειναι διαφορετικες μεταξυ τους σε δυνατοτητες.οι διαφορες ειναι οτι μερικες ειναι s40 κ αλλες s60.λες οτι μπορουν να επεξεργαζονται τον ηχο κτλ πραγμα πραγμα που τον μεσο χρηστη δε τον νοιαζει ουτε θα ασχοληθει με αυτο.στο λεω αυτο λογο του wifi που λες.οσο αφορα τα walkman μη ξεχνας οτι κυκλοφορισαν τα w950 κ w960 που σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν ειναι διαφορετικα.οσο αφορα g700 κ g900 που λες τεχνολογια παλια εγω που χρησιμοποιω Ρ1 εχω να πω οτι ειναι πολυ μπροστα απο πολλα νοκια που κυκλοφορουν.περασα κ απο Ν95 Κ Ν82 που με απογοητευσαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 griniaris, αν και δεν νομίζω ότι πρέπει να επεκταθούμε πολύ στο τι κάνουν οι άλλες εταιρείες, η Nokia έχει διάφορα μοντέλα τα οποία τόσο σαν φιλοσοφία, όσο σαν παρεχόμενο πακέτο δυνατοτήτων, απόδοση value for money, design κτλ, είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Έχει μοντέλα all around, έχει και μοντέλα που είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένες δουλειές, έχει fashion, bussiness, τα πάντα. Εάν μείνουμε μόνο στα s60 (δεν ασχολούμαι καν με τα s40), θα δεις ότι κυριολεκτικά έχει μοντέλα για κάθε χρήστη και αρκετές φορές σε πολύ καλές τιμές για αυτά που μπορούν να κάνουν. Το θέμα σχετικά με την SE είναι ότι για κάποιον λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι έχει επικεντρωθεί σχεδόν αποκλειστικά στα Cybershot και τα Walkman. Ένα καθαρά bussiness μοντέλο, α λα E51 ας πούμε, δεν έχει και μην μου αναφέρεις το P1 ή τα G700 και G900 τα οποία δεν είναι βολικά για κάποιον που δίνει έμφαση στο να έχει ένα smartphone μεν, βολικό στην χρήση δε (το Ε51 π.χ. όπως πολύ σωστά έχουν πει πολλοί είναι ένα κινητό που αν δεν θέλει ο χρήστης δεν «θυμάται» ότι είναι και smartphone). Γενικά η φιλοσοφία των μοντέλων της SE έχει να κάνει με την πληθώρα εφέ, τα «χαρούμενα» μενού, τις φωτογραφίες και την μουσική. Δες από μόνος σου τι έχει κάνει από την εποχή του Κ750 και του W810, πόσα μοντέλα κυκλοφορεί τώρα και ουσιαστικά δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους και θα καταλάβεις. Δεν έχει συγκεκριμένα μοντέλα που να «δηλώνουν» ότι απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών. Megapixels, μουσική και άγιος ο Θεός... Και για να μείνουμε και λίγο στο θέμα μας, το C905 πέραν του WiFi τι καινούργιο έχει να πει; Έχει μια κάμερα τίγκα στον θόρυβο (πλέον στο Net έχουν ανέβει αρκετές photos που μιλάνε από μόνες τους) και κατά τα άλλα σαν κινητό δεν έχει καμμία διαφορά με τα υπόλοιπα μοντέλα της SE. Όταν το πήρα στα χέρια μου, μέσα σε 5 λεπτά είχα δει όλο το μενού (μιας και δεν υπήρχε και τίποτα καινούργιο να δω) και απο κει και πέρα ασχολήθηκα με την κάμερα η οποία τελικά σαν απόδοση δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό. Δεν «γκρινιάζω» επειδή έχω κάτι με την SE. Ό,τι λέω το λέω γιατί θεωρώ ότι καιρός είναι να βγάλει και κάτι το διαφορετικό, να εξελιχθεί λίγο. Και αν κρίνουμε από τις πωλήσεις του Κ850 αλλά και όλων των μοντέλων της από το Κ800 και μετά, ο κόσμος γενικά όλο και περισσότερο παύει να τρέχει να αγοράσει τις νέες «ναυαρχίδες» της εταιρείας. Αυτή την στιγμή η SE ό,τι πουλάει σε καλές ποσότητες, είναι τα φτηνά Walkman που τα αγοράζουν κυρίως οι μικρές ηλικίες οι οποίες θέλουν «χαρούμενα» κινητά με μουσικές δυνατότητες (άσχετα με το εάν στην πραγματικότητα τα Walkman δεν είναι και τόσο... ξεχωριστά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Και για να μείνουμε και λίγο στο θέμα μας, το C905 πέραν του WiFi τι καινούργιο έχει να πει; Εχεί και GPS :p - Βασικά συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Το C905 λανσάρεται σαν ( πρωτά απο όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του ) κορύφαιο καμερό-κινητό. Και αν είναι ίδια η ποιότητα των φωτογραφιών που θα τραβάει και η τελική έκδοση του μοντέλου.... Ε τι να πώ τότε. Μάτια έχουν όλοι και βλέπουν ποιά κινητά έχουν καλύτερη απόδοση. Δεν ύπηρξα ποτέ μου fanboy καμμίας εταιρίας. Mάλιστα θεωρώ τον... fanboyσμο ( ωραία λέξη :lol: ) σαν κάτι πάρα πολύ χαζό. Βλέπω πάντα τι προσφέρει κάθε εταιρία, ασχετώς πιά εταιρία είναι, και αναλόγως αγοράζω. Δεν υπερασπίζομαι καμμία εταιρία εφ'ορου ζωής, απο τη στιγμή που δεν της χρωστάω και τίποτα κίολας... Βλέποντας υπο αυτό το πρίσμα, έχω να πώ για την SE πως έχει βγάλει πολύ καλά μοντέλα κινητών στο παρελθόν ( μερικά θρυλικά μάλιστα, καθώς είμαι ακόμα κάτοχος ενώς Κ750 ), αλλά φαίνεται πως η μαμά-Sony νίωθει να απειλούνται οι άλλες σειρές μοντέλων της ( Cybershot, Walkman κλπ - ακόμα ίσως και το PSP ) απο τα κινητά πλέων. Με αποτέλεσμα να τα "κόβει"... δεν εξηγείται αλλίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts