Directx Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Έχθες πάντως που ήμουν σε κατάστημα wind επειδή δεν μπορύσα να κάνω video κληση, μου ανέφεραν οτι φταίει η κάρτα sim... Είναι τριών ετών περίπου... Εμένα είναι 12 ετών και κάνει μια χαρά Video κλήσεις - δεν υπάρχει ανάγκη για UMTS SIM πλέον, πολύ παλιά υπήρχε, τώρα όχι. Όσον αφορά θέμα ενεργοποίησης (διότι αναφέρεται που και που..) στην Wind δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο (μιλώ πάντα για F2G), αντίθετα στην Vodafone είχα κάνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας αλλά βέβαια αυτό το έκανα άπαξ και πριν πάρα πολύ καιρό οπότε μπορεί τώρα να έχει αλλάξει πολιτική και να μην απαιτεί πια ούτε και αυτή κάτι τέτοιο. Τέλος σχετικά με τις video κλήσεις σε C905 .. δεν είναι καθόλου βολικές λόγο έλλειψης μπροστινής κάμερας (αυτό που μοιάζει ως κάμερα στην πρόσοψη της είναι light sensor!), γενικά δεν είναι συσκευή που ενδείκνυται για video κλήσεις. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μέσα στο κρυφό μενού της SE έχει έλεγχο της οθόνης... Τρέξ' το για να βεβαιωθείς πως υφίσταται το πρόβλημα... Και μην τα στέλνετε πίσω για τον τζόγο... δεν είναι κακός ο μηχανισμός όπως έγραψε ένας φίλος... είναι η κατασκευή του τέτοια για να αντέχει απότομα κλεισίματα και ανοίγματα. Μεταλλικό slide δεν χαλάει... Υπάρχει κάποιος τεχνικός της SonyEricsson εδω μέσα, να μας πεί τι παίζει με το slide? Υπάρχει τρόπος σφιξίματος? Πραγματικά δεν γουστάρω να το πάω πίσω. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σφίξει, ευχαρίστως να το πάω απο εκεί, και αν το σφίξουν. Φοβάμαι να το πάω πίσω. Θα κάνω 15 μέρες να το πάρω πίσω, δεν ξέρω αν το αλλάξουν ή απλά συγχιστώ τσάμπα, και φοβάμαι το τι πρόβλημα θα έχει το αλλο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Έτσι είναι η κατασκευή του slide!Δεν πρόκειται ούτε για ελάττωμα ούτε για κάτι άλλο!Δε χαλάει ο μηχανισμός,μην ανησυχείτε!Ούτε πρόκειται για κακή κατασκευή,το αντίθετο μάλιστα!Το πόσο σφιχτό είναι δεν παίζει ρόλο και στην ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tackos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 ωταν κανει αναζιτισει για να βρει δυκτια κολλαει στην αναζητησει εννο στην αρχη ελεγε βρεθηκαν η δεν βρε8ηκαν δυκτια μπορει καποιος να με βοιθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 παντως εγω με τις βιντεοκλησεις ποτε δεν ειχα προβλημα. ουτε 3g καρτα ουτε τιποτα. μια φορα στην vodafone αλλαξα και την εκανα 3g αλλα τελικα εφταιγε το z1010 μου.. εγω παντως πιστευω οτι καλυτερη ειναι η vodafone κι ας εχω cosmote τωρα λογω προσωπικού.. ωταν κανει αναζιτισει για να βρει δυκτια κολλαει στην αναζητησει εννο στην αρχη ελεγε βρεθηκαν η δεν βρε8ηκαν δυκτια μπορει καποιος να με βοιθηση του εκανες κλεισιμο και ανοιγμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tackos Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 του εκανες κλεισιμο και ανοιγμα?? ναι εκανα επανακινιση :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Έτσι είναι η κατασκευή του slide!Δεν πρόκειται ούτε για ελάττωμα ούτε για κάτι άλλο!Δε χαλάει ο μηχανισμός,μην ανησυχείτε!Ούτε πρόκειται για κακή κατασκευή,το αντίθετο μάλιστα!Το πόσο σφιχτό είναι δεν παίζει ρόλο και στην ποιότητα κατασκευής. Το προηγούμενο που πήρα, με το ελλατωματικό πληκτρολόγιο, ήταν "μπετό" πάντως. Αυτό είναι σαν σώβρακο. Περισσότερο τζόγο και απο το N85 έχει! Είσαι τεχνικός της Sonyericsson, ή απλα χομπίστας και αναφέρεις την άποψη σου? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Έτσι είναι η κατασκευή του slide!Δεν πρόκειται ούτε για ελάττωμα ούτε για κάτι άλλο!Δε χαλάει ο μηχανισμός,μην ανησυχείτε!Ούτε πρόκειται για κακή κατασκευή,το αντίθετο μάλιστα!Το πόσο σφιχτό είναι δεν παίζει ρόλο και στην ποιότητα κατασκευής. Μιας και ειμαι ολιγον ψειρας σε θεματα ποιοτητας να πω οτι υπαρχουν διαφορες στο τζογο που εχω δει σε οσα 905 εχω παρει αλλα και σε φιλων,οι οποιες ομως ΔΕΝ ειναι τραγικες και σε καμια περιπτωσει ανησυχητηκες για την αντοχη του ΚΑΙ λογο μεταλικης κατασκευης! Το τελευταιο 905 μαλιστα που πηρα απο Πλαισιο (Mall) ειναι πραγματικα αψογο και μπορω να το καταταξω αφοβα στα πιο ποιοτικα τηλεφωνα που ειχα ever ανεξαρτητως εταιριας! Μπραβο στη SE:):D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μπραβο στη SE:):D Μπράβο στη SΕ, που βρήκες μέσα στα πολλά, ένα άψογο προιόν, που πωλείται στην τιμή των 400 και 500ευρω, κόστους 5 ευρώ? ΟΛΑ τα κομμάτια έπρεπε να είναι άψογα, όπως αρμόζει σε ένα καινούργιο προιόν. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μπράβο στη SΕ, που βρήκες μέσα στα πολλά, ένα άψογο προιόν, που πωλείται στην τιμή των 400 και 500ευρω, κόστους 5 ευρώ? ΟΛΑ τα κομμάτια έπρεπε να είναι άψογα, όπως αρμόζει σε ένα καινούργιο προιόν. Συμφωνο πως ΟΛΑ τα κινητα(και οχι μονο τα SE) που πολουντε τοσο ακριβα πρεπει να εχουν και την αναλογη ποιοτητα κατασκευης και ειμαι απ τους πρωτους που εχω θιξει το θεμα,αλλα ριξε και μια ματια σε αλλα αναλογου κοστους οχι μακρια(βλεπε Νοκια series 60 και ειδικα μοντελα οπως τα Ν85,78 η 95 πρωτες παρτιδες)και θα καταλαβεις πως αυτο δεν ειναι παντα αυτονοητο!;) Επισεις δεν ειπα οτι τα 905 εχουν προβλημα ποοτητας τουλαχιστον οσα ειχα η εχω δει εγω απλα ανεφερα μικροδιαφορες που εχω εντοπισει και κυριως οτι διακρνω μια σταθερη βελτιωση στη ποιοτητα των τελευταιων SE που εχω παρει! Το μπραβο μου βγηκε και αυθορμητα μιας και 1 Τ700 που ειχα προσφατα και δεν ειναι των 400-500 Ε ηταν απλα αψογο απο ποιοτητα. Οσοι το εχουν καταλαβαινουν τι λεω οποτε πιστευω με τετοια προιοντα ειναι σε καλο δρομο!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Μπράβο στη SΕ, που βρήκες μέσα στα πολλά, ένα άψογο προιόν, που πωλείται στην τιμή των 400 και 500ευρω, κόστους 5 ευρώ? ΟΛΑ τα κομμάτια έπρεπε να είναι άψογα, όπως αρμόζει σε ένα καινούργιο προιόν. Μην ανησυχείς,ο τζόγος που υπάρχει είναι φυσιολογικός!Δεν πρόκειται να παρουσιάσει πρόβλημα το τηλέφωνο,έτσι είναι η κατασκευή όλων των 905.Ο τζόγος δεν οφείλεται σε κακή ποιότητα κατασκευής,έτσι είναι σχεδιασμένο το τηλέφωνο,όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Μην ανησυχείς,ο τζόγος που υπάρχει είναι φυσιολογικός!Δεν πρόκειται να παρουσιάσει πρόβλημα το τηλέφωνο,έτσι είναι η κατασκευή όλων των 905.Ο τζόγος δεν οφείλεται σε κακή ποιότητα κατασκευής,έτσι είναι σχεδιασμένο το τηλέφωνο,όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται! Απο το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι! Αν είναι έτσι σχεδιασμένο όμως, γιατί δεν το έχουν όλα? Το προηγούμενο που πήρα, παρόλο το χαλασμένο C , δεν είχε ούτε ελάχιστο τζόγο στο slide. Το πρόγραμμα της Sonyericsson, μου αναφέρει ότι υπάρχει καινούργια αναβάθμιση. Γνωρίζει κάποιος τι καλύτερο προσφέρει σε σχέση με την προηγούμενη? Δείχνει να λειτουργεί καλά το τηλέφωνο, προς το παρόν. Να το αναβαθμίσω? Αυτή την στιγμή έχει την R1BA034 Απλα δεν σε καλλυπτει.:) αλλα συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις σου στελνουν χαρτι οτι το προιον εχει δηλωθει για τον "ταδε" διαγωνισμο..κ.λ.π. ενα δεν εχεις ουτε αυτο.συγγνωμη αλλα θα πληρωσεις την ζημια. Για ποιον λόγο? Υπήρχε C905 πρίν απο 2 χρόνια, και παίζει ενδεχόμενο να είναι εκτος εγγύησης? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Απο το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι! Αν είναι έτσι σχεδιασμένο όμως, γιατί δεν το έχουν όλα? Το προηγούμενο που πήρα, παρόλο το χαλασμένο C , δεν είχε ούτε ελάχιστο τζόγο στο slide. Νομίζεις ότι δεν είχε τζόγο...Ελάχιστο τον είχε σίγουρα!Απλά είναι η κατασκευή του έτσι,ηρέμησε!Κανενός δε χάλασε το slider τόσους μήνες!Aν πάλι έχεις τόσες αμφιβολίες Kαλύτερα να το αλλάξεις και να πάρεις άλλη συσκευή,γιατί κοντεύουμε να εξαντλήσουμε ολόκληρη σελίδα με τα ίδια σχόλια!!Ούτε το κυπριακό να συζητούσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Νομίζεις ότι δεν είχε τζόγο...Ελάχιστο τον είχε σίγουρα!Απλά είναι η κατασκευή του έτσι,ηρέμησε!Κανενός δε χάλασε το slider τόσους μήνες!Aν πάλι έχεις τόσες αμφιβολίες Kαλύτερα να το αλλάξεις και να πάρεις άλλη συσκευή,γιατί κοντεύουμε να εξαντλήσουμε ολόκληρη σελίδα με τα ίδια σχόλια!!Ούτε το κυπριακό να συζητούσαμε! Σιγα μην κάτσω να ασχοληθώ ξανά με την Sonyericsson. Πήρα τηλέφωνο, βγήκε χαλασμένο. Το έβγαλαν εκτός εγγύησης. Τελικά το άλλαξα και παίζει το slide. Κάθε κίνηση με την Wind, θέλει κατ ελάχιστο 15 μέρες. Αστο! Αν διαλύσει... ας διαλύσει. Απλά σχολίαζω την κατάντια, των "μεγάλων" εταιριών. Για αυτό την άλλη φορά... TV Mobile με 70ευρω! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Υπάρχει τελικά κάποιο link με το τι αλλαγές έχει το τελευταίο firmware? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Σιγα μην κάτσω να ασχοληθώ ξανά με την Sonyericsson. Πήρα τηλέφωνο, βγήκε χαλασμένο. Το έβγαλαν εκτός εγγύησης. Τελικά το άλλαξα και παίζει το slide. Κάθε κίνηση με την Wind, θέλει κατ ελάχιστο 15 μέρες. Αστο! Αν διαλύσει... ας διαλύσει. Απλά σχολίαζω την κατάντια, των "μεγάλων" εταιριών. Για αυτό την άλλη φορά... TV Mobile με 70ευρω! Άλλο η Wind,άλλο η SE :rolleyes: Απλά το τηλέφωνο είναι έτσι κατασκευασμένο,αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό!Τι άλλο παραπάνω να πούμε;Τόσοι χρήστες το έχουν 5 μήνες τώρα,ούτε ένα δεν πήγε στο σέρβις για χαλασμένο slider!Δεν είναι τυχαίο αυτο,δε νομίζεις; Υπάρχει τελικά κάποιο link με το τι αλλαγές έχει το τελευταίο firmware? Υπάρχει! http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/c905?lc=el&cc=gr Δεξιά,υπάρχει μια στήλη που έχει τίτλο:Ειδησεις υποστήριξης για το C905!Αντιγράφω όπως τα αναφέρει: Το τελευταίο λογισμικό για το C905 ενισχύει την απόδοση του τηλεφώνου και περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις, όπως: Βελτιώσεις του GPS, για γρηγορότερη σύνδεση και μεγαλύτερη ακρίβεια. Βελτιώσεις για τη γενικότερη σταθερότητα του λογισμικού, οι οποίες εμποδίζουν τις επανεκκινήσεις του τηλεφώνου. Βελτιώσεις του Wi-Fi, του WAP, του ήχου και του Bluetooth™. Βελτιώσεις της απόδοσης ταχύτητας του ευρετηρίου και της λίστας κλήσεων. Βελτιώσεις της ταχύτητας πρόσβασης στην κάρτα M2. Βελτιώσεις της σταθερότητας του μενού επιλογών. Βελτιώσεις της σταθερότητας του απομακρυσμένου συγχρονισμού. Βελτιώσεις για τη γενικότερη σταθερότητα του λογισμικού και της κατάστασης αναμονής. Αναβαθμίστε το λογισμικό του τηλεφώνου σας, μέσω του υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Υπηρεσίας Αναβάθμισης. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα του νέου λογισμικού εξαρτάται από το λειτουργό του δικτύου και τη χώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 oK! Ξεκινάω αναβάθμιση! Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 αυτο για το gps μόνο εγώ δε το βλέπω; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 αυτο για το gps μόνο εγώ δε το βλέπω; Τυχερή!! :p Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το λογισμικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 να ρωτησω κατι ασχετο?εχω συνδεθει με WI-FI κ παω να ανοιξω μια σελιδα στο ιντερνετ..πως ξερω οτι οντως εχω ιντερνετ μεσω wifi κ δεν χρεωνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 να ρωτησω κατι ασχετο?εχω συνδεθει με WI-FI κ παω να ανοιξω μια σελιδα στο ιντερνετ..πως ξερω οτι οντως εχω ιντερνετ μεσω wifi κ δεν χρεωνομαι? θα το δεις στον επομενο λογ/σμο σου :lol::p περαν της πλακας,μολις εχεις συνδεθει με wifi σε καποιο ανοιχτο ασυρματο δικτυο,θα δεις ενεργοποιημενο το εικονιδιο του wifi στο πανω μερος της οθονης σου ;) αν ομως σου ανοιξει το εικονιδιακι του ιντερνετ,σημαινει οτι συνδεεσαι μεσω gprs!! οποτε αποσυνδεσου αμεσως αν δεν θελεις να χρεωθεις!!:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 ααα δλδ μονο απο το εικονιδιο μπορω να δω ε? μαλιστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 ααα δλδ μονο απο το εικονιδιο μπορω να δω ε? μαλιστα.. Τι άλλο θα μπορούσες να δεις; :confused: Εάν εμφανίζεται η υδρόγειος σφαίρα,τότε σημαίνει ότι συνδέεσαι μέσω wap/web profile!Εάν εμφανίζεται το εικονίδιο του Wi-Fi και όχι η υδρόγειος σφαίρα,τότε συνδέεσαι μέσω Wi-fi θα το δεις στον επομενο λογ/σμο σου :lol::p :lol: :lol: Σωστός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Τυχερή!! :p Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το λογισμικό; το ξαναπέρασα κ κάτι έγινε,αλλά παλι δε κλειδώνουν :cry: Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Σε ζηλεύω!! :lol: Εννοείς ότι βρίσκεσαι σε ανοιχτό χώρο και δεν κλειδώνει με τίποτα σε δορυφόρο;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts