Jump to content

Sony Ericsson C905


d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2)Η οθόνη έχει πολύ καλό μέγεθος και ποιότητα απεικόνισης,αν και προσωπικά προτιμώ την οθόνη του Κ850.Μου φαίνεται ότι το Κ850 έχει πολύ καλύτερη απόδοση του μαύρου και επιτυγχάνει καλύτερη αντίθεση χρωμάτων σε σχέση με το C905.Γενικά,καλή οθόνη,αλλά ίσως όχι στα επίπεδα του Κ850 σε απόδοση χρωμάτων.Ας πούνε την άποψή τους και ο ΤΝ97 και ο R.I.P. πάνω σε αυτό που είχαν το κινητό.

 

Εμένα πάνω-κάτω οι ίδιες μου φάνηκαν. Ίσως ελάχιστα καλύτερη να είναι αυτή του K850 αλλά δεν μιλάμε για τρελές διαφορές..

 

3)Το slider γενικά δεν είναι χαλαρό.Δεν κουνιέται ούτε δεξιά-αριστερά ούτε πάνω-κάτω.Εκ πρώτης όψεως είναι πολύ καλός ο μηχανισμός.Το αν θ’αντέξει όμως ή όχι είναι ελαφρως μακρυπρόθεσμο γεγονός φαντάζομαι(τουλάχιστον 1 μηνα με καθημερινή και εντατική χρηση-κοινώς,λιώσιμο-θα δείξει τυχόν ατασθαλείες της εταιρίας στο θ’εμα αυτό).

 

Σε εμάς μετά από 1-2 μήνες απέκτησε τζόγο, ενώ 2 μοντέλα παραγωγής που είδαμε τον είχαν από μόνα τους.

 

4)Η οθόνη δεν κάνει νερά.Με όση πίεση και να πατήσεις όλα τα πλήκτρα του slide δεν κάνει το παραμικρό τρεμόπαιγμα ή κυματισμό.

 

Δύο πρωτότυπα και δύο παραγωγής, εμάς μας εμφάνιζαν το φαινόμενο αυτό, το οποίο συμβαίνει όταν πατάει κανείς τα δύο soft keys, πάνω από το πράσινο και κόκκινο ακουστικό. Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό.

 

5)Το μεγάφωνο για τη μουσική είναι πιο χαμηλής έντασης σε σχέση με το Κ850,το οποίο είχε πολύ δυνατό ήχο.Θα μπορούσε να είναι πιο δυνατό.

 

Εδώ δεν έχω άποψη, δεν ασχολήθηκα ποτέ με το κομμάτι αυτό.

 

6)Η ποιότητα λήψης είναι στα ίδια επίπεδα με το Κ850-κλασική SE-δηλαδή άψογη.

 

Ομοίως, δεν έδωσα βάση ούτε είδα κάτι κουλό.

 

7)Το καπάκι της κάμερας μου κάνει κάτι σε εύθραυστο.Ίσως είναι και ιδέα μου,αλλά εμένα μου φάνηκε ότι κουνιόταν αρκετά.Ο χρονος θα δείξει.

 

Ναι είναι, και ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟ.

 

8)Όλα του τα πλήκτρα είναι άθλια!!!Θέλουν πολύ ισχυρή πίεση και δε βολεύουν καθόλου.Είναι καλά στο πάτημα,αλλά το θέμα είναι το πόση πίεση πρέπει να ασκήσεις για να πατηθούν.Αυτοί που θέλετε να ‘‘λιώσετε‘‘ στην αποστολή μηνυμάτων,απλά μην κοιτάτε προς αυτό το τηλέφωνο.Ή τουλάχιστον εξετάστε το πολύ καλά στο μαγαζί πριν το αγοράσετε!Ευτυχώ που πάνω από 10 μηνύματα το μήνα δε στέλνω,αλλιώε,ειλικρινά σας μιλάω,θα το είχα σουτάρει!Με λίγα λόγια,τα πλήκτρα είναι πολύ σφιχτά και θέλουν πολύ καλό πάτημα.Τα softkeys πάλι δεν έχουν τα μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω,απλά κι αυτά θέλουν καλό πάτημα.Δεν κάνουν όμως άλλα τερτίπα(του τύπου να μπαίνουν προς τα μέσα ή να καλύπτουν το ένα το άλλο ή να πατιούνται γειτονικά πλήκτρα κλπ,κλπ).Απλά είναι σκληρά στο πάτημα.

 

Συμφωνούμε.

 

9)Χαρμόσυνα νέα για όσους έχουν bluetooth ακουστικά για ακρόαση μουσικής!Ξεχάστε πλέον τις καθυστερήσεις όπως στα Κ850,W910 κλπ,κλπ.!Πλέον,το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικότατα όταν γίνεται streaming μουσικής σε ακουστικό που υποστηρίζει το πρωτόκολλο A2DP.Επιτέλους!Προφανώς,βελτιστοποιήθηκε ο κώδικας του λειτουργικού,καθώς αν δεν κάνω λάθος δεν είχαμε αλλαγή στο hardware σε σχέση με την DB3150 πλατφόρμα.Εκτός κι αν υπήρχαν μικρές αλλαγές.

 

Δεν έχω άποψη.

 

10)1 ενοχλητικό bug στο Τ9:όταν γράφουμε με μικρά γράμματα μια λέξη που προηγουμένως την αποθηκευσαμε στο λεξικό με μεγάλα,τότε,όταν πατήσουμε και το τελευταιο γράμμα της λέξης,αυτή,εμφανίζεται με κεφαλαία.Για να την εμφανίσουμε με μικρά,πρέπει να σβήσουμε το τελευταίο γράμμα,να κρατησουμε το υπόλοιπο της λέξης με μικρά γράμματα και να συμπληρώσουμε το τελευταίο γράμμα.Έστω ότι αποθηκεύσαμε τη λέξη ΚΙΝΗΤΟ.Εάν θέλουμε να τη γράψουμε με μικρά γράμματα,θα πρέπει να γράψουμε:κινητ,να προχωρήσουμε τον κέρσορα πιο δεξιά και να συμπληρώσουμε το μικρό όμικρον μόνοι μας.Διαφορετικά,θα μας εμφανίσει τη λέξη με κεφαλαία,ακόμη κι αν τη γράφουμε με μικρά.Δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται γι’αυτό η SE ή η Tegic(έτσι δε λέγεται; ) που παρέχει το Τ9. :confused:

 

Ισχύει και προσωπικά βρίσκω το νέο Τ9 στα SE χειρότερο του προηγούμενου, πιο δύσχρηστο.

 

14)Το Wi-Fi είναι μια πολύ καλή υλοποίηση.Φυσικά,δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω σε εξωτερικούς χώρους,αλλά συνέδεσα το τηλέφωνο με το ασύρματο router μου και λειτούργησε άψογα.Οι ρυθμίσεις επίσης γίνονται πολύ ευκολα.

 

Σύντομα θα αλλάξεις γνώμη σχετικά με το πόσο καλή υλοποίηση είναι. Πίστεψέ με :)

 

...να συμπληρώσω επίσης ότι όσοι το πάρετε καλό είναι να του φέρεστε με τακτ. Τα πλαστικά του δεν είναι και ό,τι καλύτερο και εάν δεν το προσέχετε σύντομα θα αρχίσει να σας τρίζει.

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει και προσωπικά βρίσκω το νέο Τ9 στα SE χειρότερο του προηγούμενου, πιο δύσχρηστο.

 

Όντως,το Τ9 στα νέα μοντέλα έχει χειροτερέψει!

 

πόση ώρα το αφήσατε να φορτίσει για πρώτη φορά όταν το πήρατε?

 

Φυσιολογικά,χρόνια τώρα αυτό κάνω με όλα τα κινητά και δεν είχα πρόβλημα!Όταν φορτίσει το βγάζω!Είτε ανοιχτό είτε κλειστό!Ούτε παραπάνω τα αφήνω!Άλλωστε και να τα αφήσεις παραπάνω ώρα δε φορτίζουν.Διακόπτεται αυτόματα η φόρτιση,μόλις ολοκληρωθεί και γεμίσει η μπαταρία!

Link to comment
Share on other sites

Φυσιολογικά,χρόνια τώρα αυτό κάνω με όλα τα κινητά και δεν είχα πρόβλημα!Όταν φορτίσει το βγάζω!Είτε ανοιχτό είτε κλειστό!Ούτε παραπάνω τα αφήνω!Άλλωστε και να τα αφήσεις παραπάνω ώρα δε φορτίζουν.Διακόπτεται αυτόματα η φόρτιση,μόλις ολοκληρωθεί και γεμίσει η μπαταρία!

 

Καλοριζικο! :)

Δηλαδη, στην πρωτη χρηση, δεν το αφησες να αποφορτιστει πρωτα?.. Κατευθειαν το εβαλες για φορτιση?

Και κατι αλλο. Απο βιντεο τι λεει? Ενεργοποιουνται τα led στο σκοταδι κανονικα?

Link to comment
Share on other sites

το κινητο το χω αλλα δε θα γραψω ακομα την γνωμη μου,θελω να το δω καλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Mολις μπηκα στο site της sonyericsson και κατεβασα το manual. Στο sar δεν εχει τιμη !!! Απλα εξηγει τι ακριβως ειναι το sar. Ειναι οντως ετσι και στο manual της συσκευασιας ή αναγραφεται καποια τιμη sar; Αν ναι, ποια ειναι αυτη;
Link to comment
Share on other sites

Καλοριζικο! :)

Δηλαδη, στην πρωτη χρηση, δεν το αφησες να αποφορτιστει πρωτα?.. Κατευθειαν το εβαλες για φορτιση?

Και κατι αλλο. Απο βιντεο τι λεει? Ενεργοποιουνται τα led στο σκοταδι κανονικα?

 

Aκριβώς,δεν το αφήνω να αποφορτιστεί!Το βάζω κατευθείαν για φόρτιση και μετά το ξαναφορτίζω σύμφωνα με τις ανάγκες μου,χωρίς να περιμένω να εξαντληθεί πρώτα η μπαταρια.Το βίντεο σε ποιότητα είναι ελαφρώς καλύτερο του Κ850 και εφάμιλλο του C902.Δεν είναι δηλαδή κάτι το τρομερά αξιόλογο αλλά ούτε και κάτι που δε βλέπεται.Το μόνο ‘‘πρόβλημα‘‘ είναι ότι τα βίντεο δεν κατ’αφερα να τα παίξω στην τηλεόραση με το Tv-Out.Ακουγόταν μόνο ο ήχος.Αν και δεν ασχολήθηκα πολύ.Αύριο θα το κοιτάξω αυτό το χαρακτηριστικό εκτενέστερα.

 

Ένα τεράστιο μείον επίσης στο εγχειρίδιο χρησης.Δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα για τις λειτουργίες του τηλεφώνου,όπως συνήθως και για όλα τα μοντέλα της SE!Πότε θα καταλάβουν επιτέλους σ’αυτήν την εταιρία ότι ο πελάτης δεν μπορεί να μαντεύει πώς λειτουργούν διάφορα πράγματα;Για το tv-out πουθενά δεν αναφέρεται τίποτα.Ούτε καν σαν όρο δεν το αναφέρουν!Αίσχος!Πρέπει επιτέλους να αναθεωρησουν τον τρόπο με τον οποίο συγγράφονται οι οδηγίες χρήσης των κινητών τους τηλεφώνων!

 

 

@ antonio_r,

 

οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες πλέον νομίζω να αναγράφουν το SAR τουλάχιστον στη συσκευασία των προιόντων τους και φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση η SE!

 

0,77 W/kg είναι η μέγιστη τιμή SAR που μετρηθηκε.Είναι συνεπώς σε πάρα πολύ καλά επίπεδα!

Link to comment
Share on other sites

λοιπον καποιες πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο.

το πηρα σημερα το μεσημερακι,λοιπον θα αρχισω απο το θεμα κατασκευης.

παρα τα οσα γραφωμενα περιμενα τα πραγματα χειροτερα.

σαν συσκευη στο χερι δειχνει να ειναι πολυ στιβαρο,ο χρονος θα δειξει,βεβαια χλωμα slide κινητο μετα παο ενα τριμηνο να μην εχει εναν ελαχιστο τζογο.ειναι καθιερωμενο μιας και το κινητο χωριζεται σε 2 μερη,τουλαχιστον να μην ειναι πολυς.

στο συγκεκριμενο c905 κλειστο δεν παρατηρησα καποιο τζογο,ανοιχτο εχει ενα πολυ μικρο που δεν ειναι ενοχλητικος,αν παραμεινει ως εχει.

το πισω μερος ειναι πολυ ποιοτικο κι εννοω το καλυμα της μπαταριας του.

το μπροστινο μερος ευτυχως ειναι ματ πλαστικο που για μενα προσθετει ποντους αυτο μιας και δεν γρατζουνιεται ευκολα,επισης ποιοτικο κι απο μπροστα.στα πλαγια της συσκευης πραγματικα ειναι πολυ ομορφα ταξινομημενα τα πληκτρα του κι επισης ο λιγος πιο ανοιχτος χρωματισμος που βρισκεται κοντα στα πληκτρα και το ασημι σκουρο στυλ νικελ κομματι ειναι πανεμορφο.

τα πληκτρα που επιλογων που βρισκοντε κατω απο την οθονη ειναι κι αυτα επισης ομορφα και ταιριαζουνε στο στυλ της συσκευης.

στο πατημα τους δεν τα κρινω σκληρα,για μενα ειναι φυσιολογικα και ποιοτικα.

ανοιγωντας το slide βλεπουμε ενα σχετικα λιτο πληκτρολογιο οπτικα με γραμμες νικελ και καποιες καμπυλες ανα σειρα πληκτρων,πολυ καλα για μενα τα πληκτρα του αντιθετα με την γνωμη του φιλου παραπανω,εχω δουλεψει πραγματικα σκληροτερα και πιο αβολα πληκτρολογια σε κινητα στο παρελθον.

ειμαι μηνυματακιας και μπορω να πω οτι με βολευει και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα,δεν ειναι n81,n96 ας πουμε.δεν προσπαθω να του δωσω ποντους,ετσι κι αλλιως οπως ειπα ημουν καπως αρνητικος για το τι προκειται να ειναι το κινητο.

η οθονη του πραγματικα ειναι πανεμορφη,πολυ ζωντανα και ζεστα χρωματα,οχι σκοτεινη οπως του 902 και οπως ξερουμε μεγαλη,τον φωτισμο τον εχω 3 κλικ πριν το φουλ και μπορω να πω οτι ειναι πολυ φωτεινη και ευαγνωστη.

στο μενου,ενταξει εδω δεν εχω να πω και κατι καινουριο μιας και τα μενου της se πλεον ειναι γνωστα σε ολους μας,ευχρηστο και πολυ γρηγορο.

περναω στο wifi που ηταν ισως και το πιο βασικο χαρακτηριστικο που ηθελα προσωπικα να δω.

ΑΡΙΣΤΟ,βρισκει διαθεσιμο δικτυο αμεσως και η περιηγηση ειναι πολυ καλη κι επισης γρηγορη,τοσο καιρο δεν μπορουσαν να το εχουν προσθεσει και σε αλλα κινητα???

στο τομεα συνδεσης bt κλασσικα απλα αριστο επισης.

περναμε στην camera,εμενα με εχει αφησει ικανοποιημενο προς το παρον,καλυτερο κι απο το 850 και απο το 902,προσοχη,δεν μιλαμε για ψηφιακη canon ετσι?μιλαμε για ενα κινητο οποτε μην τα μπερδευουμε τα πραγματα.στις περισσοτερες φωτογραφιες που εβγαλα τα χρωματα ηταν ζεστα και η φωτογραφια ζωντανη,οχι τραγικες διαφορες απο τα κινητα που ανεφερα αλλα ειναι λιγο καλυτερο.

για το video δε θα το σχολιασω,ενα τετοιο κινητο ηθελε μια αναλυση 640*480,καλα τραβαει και καθαρα ομως το κατι παραπανω το ηθελε.

στον τομεα αναπαραγωγης μουσικης απο το ηχειο του μπορω να πω οτι μου αρεσε.καλυτερο και δυνατοτερο απο το 850,απο το 902 για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι,νομιζω ομως οτι εβγαζε πιο τσιριχτο ηχο το 902.

το 905 απο την αλλη ειναι πιο μπασατο,θα ηθελα καλυτερες ψιλες,εκει χανει λιγο,οχι να τσιριζει βεβαια αλλα να ειναι λιγο καλυτερο.

μια χαρα παντως το ηχειο του,το περιμενα χαμηλοτερο.

ειναι πρωτη μερα ακομα και δεν μπορω να πω κατι παραπανω,θα δειξει μιας και θα το κρατησω οπως φαινεται γιατι μου αρεσει,η τιμη του ειδικα αν κυμαινοταν γυρω στα 400-440 θα ηταν μια χαρα.αλλα τι να κανουμε καλα ηταν και τα 499.

το παραπονο μου προς το παρον εστιαζεται στον τομεα της βιντεοσκοπησης οπως ειπα,κι ελπιζω να μεινει εκει το θεμα <<παραπονο>>.

στα υπολοιπα μου χει δωσει πολυ καλη εντυπωση,για τον τομεα του μεγεθους δεν θα πω κατι,το περιμενα τουβλο αλλα ειναι μια χαρα,ισως λιγο βαρυ.ακομα και το εξογκωμα το μικρο που κανει στην καμερα ειναι ευχαριστο σαν οψη αν το δει καποιος στα πλαγια.

αυτες ηταν λοιπον οι λιγες μου και πρωτες μου εντυπωσεις για το κινητο.

θα συνεχισω αυριο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Μεγεια σου!!! :up:

 

Και στον μηνα πανω μην το αλλαξεις παλι..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα.

Η εντυπωσεις των παιδιων που το'χουν, στον τομεα ακουστικο - ποιοτητα ακουστικης του συνομιλητη, ποια ειναι? Ακουγεται δυνατα & καθαρα?

Link to comment
Share on other sites

Σ'αυτόν τον τομέα κανένα πρόβλημα!Δυνατό και καθαρό! :)

 

Δοκίμασα ξανά το Wi-Fi στη σχολή μου και όντως λειτουργεί πολύ καλά,χωρίς προβλήματα!

 

Βρήκα όμως ένα bug:όταν απενεργοποιείς το Wi-Fi και παράλληλα παίζεις μουσική μέσω ακουστικών bluetooth,αποσυνδέονται τα ακουστικά και πρέπει να τα ξανασυνδέσεις με το Bluetooth της συσκευής!Πολύ κουλό bug! :blink:

 

Γενικά,το λογισμικό του είναι απαλλαγμένο από πάσης φύσεως προβλήματα!Δεν κανει πουθενά κολλήματα μ'αυτήν την έκδοση και γενικότερα είναι σταθερό στη λειτουργία του!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω φιλε kotsianis7.

Σε γενικες γραμμες παντως, βλεπω ευχαριστες κριτικες, και μαλλον το τσιμπαω συντομα.. :-)

Απ'οτι ειδα, αγοραζοντας το, το αποσφραγιζω επιτοπου και κοιταω αν εχει τζογο και αν δημιουργουν προβλημα τα softkeys ενεργοποιωντας το και παιζοντας με το μενου του.. Κατι αλλο φιλε μου, υπαρχει που πρεπει να προσεξω στο καταστημα που θα το παρω?

Υ.Γ. Κατα τη γνωμη σου, το μαυρο θα ''ξεβαψει'' μακροπροθεσμα, ή καλυτερα να περιμενω το ασημι..?

Ξανα ευχαριστω!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που θα συμβούλευα πρωτίστως είναι να προσέξετε τα πλήκτρα.Εμένα δε μου άφησαν καθόλου καλή εντύπωση στο πάτημά τους και αν στέλνεις μηνύματα πρέπει να σ'απασχολεί αυτό!

 

To μονο που "κινδυνεύει" να γρατσουνιστεί πολύ εύκολα,ασχέτως χρώματος,είναι το καπάκι της κάμερας.Από κει και πέρα και γω το ασημί ήθελα,αλλά τώρα σκέφτομαο μήπως γρατσουνίζεται πιο εύκολα!Επίσης,έχω την αίσθηση πως το καπάκι του ασημι χρώματος είναι πλαστικό και όχι καουτσούκ,οπότε απ'αυτην την άποψη ναι,γρατσουνίζεται πιο εύκολα!Πάντως,δε νομίζω με το μαύρο να υπάρχει πρόβλημα!

 

Υ.Γ.:Αργότερα θ'ανεβάσω φωτό ημέρας!

Link to comment
Share on other sites

καλημερα στο φορουμ

εχω διαβασει απο την αρχη ολες τις κριτικες κ τις αποψεις αλλα ειλικρινα εχω μπλεκτει.Ειμαι στην αμεση αγορα κινητου. Πριν ενα μηνα μετα απο πολυ ψαξιμο στα φορουμ κ αφου πριν ειχα το k800i, αποφασισα να αγορασω το samsung 810 αλλα μετα απο μολις 1 βδομαδα το πουλησα :mad: Παρα τα οσα ειχα ακουσει εδω για καλη καμερα ηταν μαπα, επισης η μπαταρια του δεν κραταγε καθολου ενω κ η συσκευη ηταν τουβλο τοσο σε βαρος οσο κ σε μεγεθος.Τεσπα, για να μην πλατιαζω, τι γινετε τελικα με το c905 ρε παιδεια, αξιζει η οχι? απο μπαταρια τι λεει? Απο μεγεθος κ βαρος? Πηγα χτες στο πλαισιο,αλλα ειχε τελειωσει, ο πωλητης μου ειπε πως το πρωτο πραγμα που του εκανε εντυπωση μολις το επιασε στα χερια του ηταν το μεγεθος κ το βαρος !

Link to comment
Share on other sites

Το μέγεθος δε θα έλεγα ότι αποτελεί πρόβλημα!Άλλωστε,για την κάμερα που έχει,το πάχος θεωρείται νορμάλ.Το βάρος είναι αρκετό όντως!Αλλά στο μέγεθος ειναι σαν ένα Κ850 ελαφρώς πιο παχύ στο τμήμα της κάμερας μόνο!Πιάσε ένα Κ850 και θα καταλάβεις!Κάπως έτσι και το C905!
Link to comment
Share on other sites

Σε γενικες γραμμες παντως, βλεπω ευχαριστες κριτικες, και μαλλον το τσιμπαω συντομα.. :-)

 

Ναι και εγώ θα το τσιμπήσω σίγουρα!!

 

Βέβαια θα περιμένω κάνα δύο-τρεις εβδομάδες για να

πέσει ακόμα η τιμή του -γνωστό φαινόμενο τις SE-.

 

 

Υ.Γ.: Αργότερα θ'ανεβάσω φωτό ημέρας!

 

Ναι, ναι.. περιμένω να την δω (για να έχω μια ποιό ολοκληρωμένη εικόνα από την κάμερα).

Link to comment
Share on other sites

πατιούνται καλά,δε δημιουργούν πρόβλημα αλλά απλά είναι σφιχτά!

 

Και του Κ800 είναι σφιχτά σε σύγκριση με των άμεσων διαδόχων του (Κ810, Κ850). Είναι ακόμα πιο σφιχτά του Κ905;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως ναι,είναι πιο σφιχτά!Εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν!Βασικά,τα βρίσκω άθλια! :p
Link to comment
Share on other sites

Βέβαια θα περιμένω κάνα δύο-τρεις εβδομάδες για να

πέσει ακόμα η τιμή του -γνωστό φαινόμενο τις SE-.

 

Λες να πεσει τοσο γρηγορα η τιμη του? Σε 2 - 3 βδομαδες..?

Link to comment
Share on other sites

Λες να πεσει τοσο γρηγορα η τιμη του? Σε 2 - 3 βδομαδες..?

 

ε καλά είσαι.. sony ericsson είναι αυτή :)!!

Link to comment
Share on other sites

Αν πιασει στην αγορα δε το βλεπω να αρχισει η γνωστη κατρακυλα των τιμων συντομα:p

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Link to comment
Share on other sites

πριν λιγο επαιξα στο πλαισιο με το τηλεφωνο.

γερη κατασκευη μου φανηκε, φωτεινη η οθονη.

το φλασ παντως δεν ειναι πολυ ισχυρο,τουλαχιστον οχι οσο του ν82.

Link to comment
Share on other sites

Το πηρα και εγω σημερα..:)

Αν και ημουν αναμεσα στο Ν85 αφου το βρηκα και σε καλη τιμη...το τσιμπησα:p

Link to comment
Share on other sites

ταξιδιωτης22 οπως το περιμενα...Αναλυτικη περιγραφη της εμπειριας σου απο την συσκευη.Ευελπιστω να το κρατησεις λιγακι παραπανω απο τα προηγουμενα και να μην βγαλει το παραμικρο.Ωστσο το μονο που προσθετω στα αρνητικα του ειναι το βιντεακι.Οντως μου φανηκε καπως απο αυτο που περιεγραψες.Κατα τα αλλα ομως σαν πρωτη ματια που λες και εσυ,μια χαρα ειναι.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το είδα και εγώ σήμερα στον γερμανό.Έπαιξα μαζί του για ένα 10λεπτο.Δεν μου έκανε κλικ ιδιαίτερο.Μάλλον πάω για το ν85.Μετά το κ850ι που έχω...
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson C905

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...