irenegate77 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Αλλο κινητο καβα εχεις,γιατι προβλεπω να πηγαινει πανω απο μηνα η ιστορια... πανω απο μηνα σιγουρα τα εχω περασει και εγω αυτα και ευτυχως που ειχα αλλο κινητο για να κανω τη δουλεια μου PS. εμενα μου εκαναν αντκατασταση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Εμενα αν μου χαλασει αντε γεια! Δεν θα κατσω ν΄ασχοληθω με το service και να μου σπασουνε τα νευρα. Το κινητο αυτο το πηρα κυριως για τις καταπληκτικες φωτογραφιες που βγαζει και για παν ενδεχομενο τσιμπησα ενα δευτερο με ανταλλαγη(6700)που το εχω και καθεται! Παντως ελπιζω ο φιλος να παρει καινουργιο με αντικατασταση γιατι ισως η νεα παρτιδα ειναι απροβληματιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 παιδια το c905 παιζει divx αρχεια;αν οχι υπαρχει καποιος player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Ουτε παιζει,ουτε υπαρχει Divx player σε java για c905... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Αλλο κινητο καβα εχεις,γιατι προβλεπω να πηγαινει πανω απο μηνα η ιστορια... Ναι εχω παλι καλα το παλιο μου, και ηδη αυτο δουλευω τωρα, και εινε το K850. Μια χαρα κανω την δουλεια μου για τωρα, τι να κανω θα περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Παιδιά καλημέρα. Εκτός του καλού φακού, το κινητό έχει κάτι άλλο που να το κάνει να αξίζει; Δηλαδή τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αξίζουν; Τo WiFi είναι εντάξει; Το GPS δουλεύει μόνο με το Google maps και σύνδεση στο Internet; Η κατασκευή του είναι αυτό που λέμε στιβαρή; Το slide δείχνει γερό; H σύνδεση με τον Η/Υ γίνεται με το κλασσικό παλιό καλώδιο; Τελικά στα λεφτά του (200€), υπάρχει κάτι άλλο που το κερδίζει σαν σύνολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Για μενα αξιζει οσο κανενα αλλο σε αυτα τα χρηματα. Ειναι και το θεμα βεβαια αν θα σου βγει ελαττωματικο η οχι. Με γνωμονα λοιπον την καινουργια παρτιδα και την ελπιδα να εχουν διορθωσει τα προβληματα, ειναι η καλυτερη αγορα! Προσωπικα το βρισκω πολυ καλη κατασκευη με ελαχιστα τριξιματα και τζογο, ευχρηστο σε ολα του και φυσικα με μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας! Προσωπικα δεν εχω δουλεψει το GPS, αλλα εφοσον ειναι ενσωματωμενο θα υπαρχει πλοηγηση χωρις χρεωση απο το ιντερνετ. Ας πουν τα παιδια που ξερουν. Οσο αφορα το wi-fi, μεχρι τωρα μου δουλευει απροβληματιστα και ειναι γρηγορο. Υπαρχει και καλωδιο usb-το κλασσικο της S.E.-για συνδεση στο pc, αλλα εγω μεταφερω αρχεια μεσω bluetooth η βαζω κατευθειαν την καρτα μνημης με το usb stick(υπαρχει και αυτο στη συσκευασια)και περναω μεσα ο,τι θελω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) Για μενα αξιζει οσο κανενα αλλο σε αυτα τα χρηματα. Ειναι και το θεμα βεβαια αν θα σου βγει ελαττωματικο η οχι. Με γνωμονα λοιπον την καινουργια παρτιδα και την ελπιδα να εχουν διορθωσει τα προβληματα, ειναι η καλυτερη αγορα! Προσωπικα το βρισκω πολυ καλη κατασκευη με ελαχιστα τριξιματα και τζογο, ευχρηστο σε ολα του και φυσικα με μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας! Προσωπικα δεν εχω δουλεψει το GPS, αλλα εφοσον ειναι ενσωματωμενο θα υπαρχει πλοηγηση χωρις χρεωση απο το ιντερνετ. Ας πουν τα παιδια που ξερουν. Οσο αφορα το wi-fi, μεχρι τωρα μου δουλευει απροβληματιστα και ειναι γρηγορο. Υπαρχει και καλωδιο usb-το κλασσικο της S.E.-για συνδεση στο pc, αλλα εγω μεταφερω αρχεια μεσω bluetooth η βαζω κατευθειαν την καρτα μνημης με το usb stick(υπαρχει και αυτο στη συσκευασια)και περναω μεσα ο,τι θελω! Σε ευχαριστώ! Kαι προφανώς η μπαταρία είναι αξιοπρεπής; Edited April 27, 2010 by DimBoud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Αξιοπρεπεστατη ειναι η μπαταρια... σου βγαζει 3 μερες ανετα με κανονικη χρηση, για να μην πω και παραπανω! Απαραιτητη προϋποθεση γι΄αυτο ειναι να εχεις σβηστο το 3G που ουτως η αλλως αχρηστο ειναι, αν δεν κανεις βιντεοκλησεις και μπαινεις στο ιντερνετ με wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλημερα μπορω να περασω στο κινητο το garmin και αν οχι πιο αλλο καλο θα μπωρουσα να βαλω Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλημερα μπορω να περασω στο κινητο το garmin και αν οχι πιο αλλο καλο θα μπωρουσα να βαλω δυστηχως δεν μπορεις να περασεις τετοια προγραμματα! μονο σε java μπορεις να περασεις.(οπως google maps) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billups13 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 καλησπερα! ηθελα να δω κατι βιντεακια που εχω στο κινητο μου στην τηλεοραση με το καλωδιο tv out.... εκανα τη συνδεση,εβαλα το καταλληλο καναλι στην τηλεοραση,ακουγα ηχο πολυ καλα αλλα δεν εβλεπα εικονα..... μπορει να βοηθησει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Στο κανει αυτο επειδη το c905 δεν υποστηριζει αναπαραγωγη video μεσω tv-out..μονο φωτογραφιες... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Η αληθεια ειναι οτι εχει μερικα παραδοξα το κινητο τα οποια αφορουν το βιντεο... 1)Δεν φαινονται τα βιντεο στην TV..ακους μονο ηχο και βλεπεις μονο τις φωτογραφιες σου! 2)Η αναλυση του βιντεο ειναι QVGA, ενω λενε οτι υποστηριζε VGA και υπηρχε δοκιμαστικο μοντελο με αυτη την αναλυση(προτου κυκλοφορησει)! 3)Δεν υπαρχει μεσα στο μενου επιλογη για να αλλαζεις απο φωτο σε βιντεο και αντιστοιχα, παρα γινεται μονο με το κουμπι(αρα ευχεσαι να μην σου χαλασει)! Απ΄οτι φαινεται η εταιρια δεν προσεξε αυτο το μοντελο οσο του αξιζε και ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να ειναι το πιο πληρες φωτο-κινητο! Ωστοσο στις φωτογραφιες για μενα παραμενει αξεπεραστο στα 8 megapixel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ...Ακομα και στα 12mp,θα ελεγα εγω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Η αληθεια ειναι οτι εχει μερικα παραδοξα το κινητο τα οποια αφορουν το βιντεο... 1)Δεν φαινονται τα βιντεο στην TV..ακους μονο ηχο και βλεπεις μονο τις φωτογραφιες σου! 2)Η αναλυση του βιντεο ειναι QVGA, ενω λενε οτι υποστηριζε VGA και υπηρχε δοκιμαστικο μοντελο με αυτη την αναλυση(προτου κυκλοφορησει)! 3)Δεν υπαρχει μεσα στο μενου επιλογη για να αλλαζεις απο φωτο σε βιντεο και αντιστοιχα, παρα γινεται μονο με το κουμπι(αρα ευχεσαι να μην σου χαλασει)! Απ΄οτι φαινεται η εταιρια δεν προσεξε αυτο το μοντελο οσο του αξιζε και ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να ειναι το πιο πληρες φωτο-κινητο! Ωστοσο στις φωτογραφιες για μενα παραμενει αξεπεραστο στα 8 megapixel! Ας τα πάρουμε ένα- ένα: :) 1. Στα βίντεο όντως μόνο ο ήχος ακούγεται, η εικόνα δε φαίνεται. 2. Δοκιμάστηκε με VGA ανάλυση και προφανώς απορρίφθηκε για... κάποιους λόγους 3. Όντως, και αυτό είναι μειονέκτημα αν χαλάσει το κουμπί εναλλαγής( νομίζω πως σε κάποιον συμφορουμίτη είχε συμβεί μάλιστα :cry: ) Για το πιο πλήρες φωτο-κινητό συμφωνώ. Αλλά το λες και μόνος σου: φωτο-κινητό. Όχι καμερο-κινητό :) Υ.Γ.: Όχι ότι θα με χαλούσε η VGA ανάλυση στο, κατά τα άλλα, πολύ καλό του βίντεο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billups13 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες.... το κινητο το εχω 2 εβδομαδες περιπου,εως τωρα πολυ ευχαριστημενος...πολυ καλες φωτο,πολυ καλο βιντεο,αλλα θεωρω απαραδεκτο να μην μπορεις να δεις τα βιντεο στην τηλεοραση.... μια ερωτηση ακομη... οταν συνδεομαι σε ενα δικτυο μεσω wi-fi χρεωνομαι????αν οχι,αν καποια στιγμη με πεταξει το δικτυο για λιγο τοτε με συνδεει η κοσμοτε που εχω αυτοματα αρα χρεωνομαι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Αν είσαι συνδεδεμένος με wifi δεν χρεώνεσαι. Αντίθετα αν συνδεθείς με τον οποιοδήποτε τρόπο (αυτόματα ή μη) με το δίκτυο του παροχου σου ναι, χρεώνεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_Z Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παιδια εχει παρουσιασει σε κανεναν προβληματακια το C905 της νεας παρτηδας? (Δηλαδη αυτα που ξανα κυκλοφορισαν τωρα τον τελευταιο καιρο στην τιμη των 200e κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) Το δικο μου οχι αν και δεν το εχω λιωσει στη χρηση για να ειμαι ειλικρινης! Μακαρι να βγει σκυλι... Edited April 29, 2010 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billups13 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Αν είσαι συνδεδεμένος με wifi δεν χρεώνεσαι. Αντίθετα αν συνδεθείς με τον οποιοδήποτε τρόπο (αυτόματα ή μη) με το δίκτυο του παροχου σου ναι, χρεώνεσαι. εαν παρω τηλεφωνο στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της κοσμοτε και τους ζητησω να απενεργοποιησουν τελειως το ιντερνετ μεσω κοσμοτε(αλλα εγω μεσω wi-fi να μπαινω οταν βρισκω δικτυο χωρις να εχω το φοβο μηπως με πεταξει για δεπτερολεπτα το wi-fi με αποτελεσμα να με συνδεσει αυτοματα η κοσμοτε)...αυτο που λεω γινεται η λεω μπουρδες???? οχι τιποτα αλλο.απλα ειναι κριμα να χρεωνομαι χωρις λογο,για 1 δεπτερολεπτο να σε συνδεσει η κοσμοτε χρεωνομαι 50 λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!! το απολυτο κλεψιμο........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν χρειάζεται φίλε μου να πάρεις τηλέφωνο. Απλά κάνε αυτά που λεει εδώ. Φτιάξε έναν λογαριασμό με λάθος ρυθμίσεις, κάντον default και είσαι έτοιμος. Όταν το κινητό θα πηγαίνει να συνδεθεί απλά θα πετάει σφάλμα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billups13 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν χρειάζεται φίλε μου να πάρεις τηλέφωνο. Απλά κάνε αυτά που λεει εδώ. Φτιάξε έναν λογαριασμό με λάθος ρυθμίσεις, κάντον default και είσαι έτοιμος. Όταν το κινητό θα πηγαίνει να συνδεθεί απλά θα πετάει σφάλμα! με wi-fi θα μπορω να μπαινω τοτε ομως η θα πεταει και τοτε σφαλμα?? στον τομεα <ρυθμισεις ιντερνετ>εχει τις επιλογες <συνδεση με...>και μεσα εκει μου λεει <λογαριασμος δεδομενων...κανενας>και απο κατω μου λεει προσθηκη. παταω λοιπον προσθηκη <δεδομενα GPRS>και μου εχει τις επιλογες <ονομα> και <ΑΡΝ>. εκει βαζω ενα ονομα οτι να ναι? στο ΑΡΝ τι γραφω...???. επισης με το που παταω ρυθμισεις ιντερνετ εχει αλλη μια επιλογη <τοπικη συδεση επιτρ.> και εκει λες ναι η οχι...τι βαζω? γινομαι λιγο κουραστικος αλλα οποιος ειναι ασχετος αναγκαστικα τα κανει νια νια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 με wi-fi θα μπορω να μπαινω τοτε ομως η θα πεταει και τοτε σφαλμα?? Θα μπορείς χωρίς να πετάει τίποτα. εκει βαζω ενα ονομα οτι να ναι? στο ΑΡΝ τι γραφω...???. Ότι θες. Είπαμε, οι ρυθμίσεις πρέπει να είναι λάθος! γινομαι λιγο κουραστικος αλλα οποιος ειναι ασχετος αναγκαστικα τα κανει νια νια.... Καθόλου κουραστικός, απόλυτα κατανοητό! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billups13 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 τα εκανα ολα αυτα.... επειτα,πηγα μενου,πατησα το εικονιδιο με τον πλανητη,μπηκε κανονικα στη σελιδα που εχει εκει <google> (οποτε αφου μπηκε εκει χρεωθηκα παλι...)πατησα μια διευθυνση στο google και μου πε οτι λειπουν ρυθμισεις ιντερνετ με ρωτησε να τις κατεβασει του πα ναι και μετα απο 2 δεπτερολεπτα μου πε δε γινεται και να επικοινωνησω με τον παροχο... την ιδια διαδικασια την εκανα και συνδεδεμενος με wi-fi με το ιδιο ακριβως αποτελεσμα... τι πιστευεις οτι συμβαινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts