Giorgosk80 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ετσι μου φαινεται και εμένα απο τις φωτογραφίες. Χάλκινο! Απλά έχω μια ανησυχία, για το τι "υφη" θα έχει. Το αν φαίνεται φτηνιάρικο ή οχι.. Πώς θα φαίνεται ρε παιδί μου... Το κ800 ήταν πολύ πιο χλιδάτο σε χρυσό απο μαύρο. Ειδικά απο την στιγμή που είχε και μεταλλική φάσα στη πρόσοψη. Και το θέμα είναι , ότι τα μαύρα έχουν γίνει σούπα! Χρυσά δεν υπάρχουν... Επίσης στα χρυσά δεν υπάρχει θέμα αποθέματος. Μαύρα και ασημί είναι περιορισμένο απόθεμα. και εγω χρυσο το εχω και σε ολους αρεσει το χρωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 και εγω χρυσο το εχω και σε ολους αρεσει το χρωμα... είναι απίστευτο χρώμα, δεν ειναι έντονο αλλά διακριτικό και μπορώ να πω ότι τραβάει τα βλέμματα (γκομενοκράχτης! :D ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ετσι μου φαινεται και εμένα απο τις φωτογραφίες. Χάλκινο! Απλά έχω μια ανησυχία, για το τι "υφη" θα έχει. Το αν φαίνεται φτηνιάρικο ή οχι.. Πώς θα φαίνεται ρε παιδί μου... Το κ800 ήταν πολύ πιο χλιδάτο σε χρυσό απο μαύρο. Ειδικά απο την στιγμή που είχε και μεταλλική φάσα στη πρόσοψη. Και το θέμα είναι , ότι τα μαύρα έχουν γίνει σούπα! Χρυσά δεν υπάρχουν... Επίσης στα χρυσά δεν υπάρχει θέμα αποθέματος. Μαύρα και ασημί είναι περιορισμένο απόθεμα. Στην υφή είναι ακριβώς όπως και το ασημί!Μπρος-πίσω!Το αλουμίνιο στην κάμερα και το ατσάλι στο πίσω μέρος απ'το πορτάκι είναι καταπληκτικά στο χρυσό,κάνουν άψογη αντίθεση!Μην το σκέφετσαι,πολύ ωραίο το χρυσό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να χρησιμοποιώ skype μέσω fring ή άλλου προγράμματος στο συγκεκριμένο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Δυστυχώς όχι!Έχει κλειστό λειτουργικό!Μόνο εάν οι συγκεκριμένες εφαρμογές βγουν κάποια στιγμή και σε έκδοση java θα παίξουν στο τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Στην υφή είναι ακριβώς όπως και το ασημί!Μπρος-πίσω!Το αλουμίνιο στην κάμερα και το ατσάλι στο πίσω μέρος απ'το πορτάκι είναι καταπληκτικά στο χρυσό,κάνουν άψογη αντίθεση!Μην το σκέφετσαι,πολύ ωραίο το χρυσό! :) Εκει πράγματι το βλέπω και απο τις φωτογραφίες ότι είναι πολύ ωραίο. Οπως και στο πλαί που κάνει την αντίθεση με το μαύρο στα κουμπιά. Η ανησυχία μου , είναι για το υπόλοιπο τηλέφωνο , εκεί που είναι σκέτο πλαστικό, όπως στο καπάκι της μπαταρίας. http://dailymobile.se/2008/12/24/sony-ericsson-c905-copper-gold-high-quality-pictures/c905-copper-gold-12-2/ Κανείς προς Νεο Ηράκλειο? Να πεταχτώ με το παπάκι να το δώ απο κοντά?? :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ακριβώς το ίδιο με το ασημί και στο καπάκι της μπαταρίας! :) Αν πιάσεις το ασημί ειναι σα να πιάνεις το χάλκινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ακριβώς το ίδιο με το ασημί και στο καπάκι της μπαταρίας! :) Αν πιάσεις το ασημί ειναι σα να πιάνεις το χάλκινο! Το θέμα είναι ότι δεν έχω δει απο κοντά ούτε το ασημί! :) Μόνο το μαύρο είδα, και αυτό το έπιασα ελάχιστα στα χέρια μου, αφού ήταν χαλασμένο και το ξαναέβαλα στο κουτί. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Tο χρυσό στο πίσω μέρος δεν έχει καουτσούκ,όπως το μαύρο,αλλά είναι πλαστικό!Δεν έχει πρόβλημα ανθεκτικότητας βέβαια,αλλά ως προς την αίσθηση που αφήνει θα τ'αποφασίσεις εσύ,όταν το πιάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Tο χρυσό στο πίσω μέρος δεν έχει καουτσούκ,όπως το μαύρο,αλλά είναι πλαστικό!Δεν έχει πρόβλημα ανθεκτικότητας βέβαια,αλλά ως προς την αίσθηση που αφήνει θα τ'αποφασίσεις εσύ,όταν το πιάσεις! Η βλακεία ρε ****το είναι, ότι δεν μπορείς να τα πιάσεις και να αποφασίσεις μετά. Δεν ανοίγει κουτιά η Wind. Τουλάχιστον όχι τα Franchise μαγαζία. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Η βλακεία ρε ****το είναι, ότι δεν μπορείς να τα πιάσεις και να αποφασίσεις μετά. Δεν ανοίγει κουτιά η Wind. Τουλάχιστον όχι τα Franchise μαγαζία. Καλά κάνει και δεν τα ανοίγει. Εάν το ανοίξει, παίξεις εσύ μαζί του και μετά δεν το πάρεις, ο επόμενος θα αναγκαστεί να πάρει κινητό με ανοιγμένο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Καλά κάνει και δεν τα ανοίγει. Εάν το ανοίξει, παίξεις εσύ μαζί του και μετά δεν το πάρεις, ο επόμενος θα αναγκαστεί να πάρει κινητό με ανοιγμένο κουτί. Ας έχει ένα ανοιχτό απο το καθένα , για να το δούμε! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ας έχει ένα ανοιχτό απο το καθένα , για να το δούμε! ανοιχτα κινητα εχει στην βιτρινα! εκει που μπορεις να τα επεξεργαστεις. ειμαι συμφωνος που δεν τα εχει ανοιχτα! (στην αποθηκη) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Ας έχει ένα ανοιχτό απο το καθένα , για να το δούμε! Σε ένα μεγάλο κατάστημα ΝΑΙ μπορεί να γίνει αλλά σε ένα μικρό όπως πχ της Θήβας δεν γίνετε...!!! δεν λέμε τώρα για best seller κινητά αλλά για όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Στο πλαισιο εμενα μου ανοιξανε κουτι με χρυσο, αλλα τους ειπα οτι αν ειναι ωραιο θα το αγορασω επι τοπου! και το πηρα φυσικα... και ειναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα 2 χρωματα! Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αμα τους πάρω πάλι άυριο τηλέφωνο και αλλάξω την παραγγελία θα με βρίσουν και δεν θα έχουν και άδικο! :) Αντε να δούμε.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αμα τους πάρω πάλι άυριο τηλέφωνο και αλλάξω την παραγγελία θα με βρίσουν και δεν θα έχουν και άδικο! :) Αντε να δούμε.. Ναι,δε φτάνει που πήγαν να σου δώσουν τηλέφωνο που ο Θεός ξέρει από πού είχε περάσει πιο πριν για να βγει εκτός εγγύησης,θα τους λυπηθείς κιόλας!!:mad: Όχι,να πάρεις και να ζητήσεις να σου φέρουν το χρυσό,απλά τα πράγματα! Στο πλαισιο εμενα μου ανοιξανε κουτι με χρυσο, αλλα τους ειπα οτι αν ειναι ωραιο θα το αγορασω επι τοποθυ! και το πηρα φυσικα... και ειναι πολυ καλυτερο απο τα αλλα 2 χρωματα! Όντως,είναι φανταστικό χρώμα!Αλλά κακώς έκαναν και άνοιξαν το κουτι! Πάντως,παρατηρώ ότι ενώ το αλουμινένιο καπάκι της κάμερας φαινεται πολύ ευαίσθητο,τόσους μήνες τώρα δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά και μου κάνει εντύπωση!Το ίδιο και το 905 του πατέρα μου,ο οποίος δεν το μεταχειρίζεται το έρμο και με τον καλύτερο τρόπο 4 μήνες τώρα!Αλλά γενικά όμως,κανένα τους δεν έχει αποκτήσει γρατσουνιές πουθενά,ούτε έχει άλλα προβληματα,όπως ξεφλούδισμα χρώματος ή πλήκτρων κλπ.Μάλλον δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο φαίνονται :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 το χρυσο ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραιο. πηρα σημερα ενα κατα τυχη,χωρισ να εχω παραγγειλει το συγκεκριμενο χρωμα, και πραγματικα τα σπαει. αν το δειτε απο κοντα κ οχι απο φωτογραφιεσ θα συμφωνησετε μαζι μου πιστευω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ελπίζω να μην κατέβω άδικα Θεσσαλονίκη...Ξέρεις εσύ! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Θα πάω σήμερα στο Mall. Κάπου θα το βρώ να το δώ ανοιχτό! Δεν μπορεί! Αν μου αρέσει, θα αλλάξω την παραγγελία. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 εμενα παντως να σας πω πω δεν μου αρεσει. δεν το εχω δει απο κοντα παντως πιστευω οτι δεν ειναι για αντρα. τωρα μπορει να κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 εμενα παντως να σας πω πω δεν μου αρεσει. δεν το εχω δει απο κοντα παντως πιστευω οτι δεν ειναι για αντρα. τωρα μπορει να κανω λαθος. Δεν ειναι ακρυβως χρυσο για να ταιριαζει σε κοπελα περισσοτερο, ειναι κατι σαν χαλκινο-μπρουτζινο-χρυσο! τεσπα πρεπει να το δεις απο κοντα για να το καταλαβεις γιατι και εγω στην αρχη ημουνα επιφυλακτικος...αλλα μετα αλλαξα αποψη!:happy: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Πήγα στο Πλαισιο στο Mall και τα είδα όλα ανοιχτά. Ούτε το Χρυσό , ούτε το ασημί μου άρεσε. Πολύ "ψεφτια" που φάνηκαν. Σαν βαμμένο τάπερ ήταν. Το μαύρο, με αυτή την "λαστιχένια" πλάτη, έχει άλλο κύρος. Οπότε η παραγγελία μου παρέμεινε στο μαύρο. Αντε με το καλό να το πάρω την Τρίτη να τελειώνουμε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Πήγα στο Πλαισιο στο Mall και τα είδα όλα ανοιχτά. Ούτε το Χρυσό , ούτε το ασημί μου άρεσε. Πολύ "ψεφτια" που φάνηκαν. Σαν βαμμένο τάπερ ήταν. Το μαύρο, με αυτή την "λαστιχένια" πλάτη, έχει άλλο κύρος. και εγω αυτης της γνωμης ειμαι .. εκτος του οτι γενικα ειμαι ""fun of black"":) τα υπολοιπα χρωματα ψευτιζουν πολυ την ολη ποιοτητα του τηλεφωνου :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 και εγω αυτης της γνωμης ειμαι .. εκτος του οτι γενικα ειμαι ""fun of black"":) τα υπολοιπα χρωματα ψευτιζουν πολυ την ολη ποιοτητα του τηλεφωνου :O Εγω γενικα δεν ειμαι Black Fun! Και το Κ800 που εχω τωρα, στο χρυσο του το εχω. Αλλα δεν εχει καμια σχεση. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts