Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δοκιμασει κανεις να δουλεψει το GPS συνδεοντας εξωτερικο GPS μεσω bluetooth? Απο οτι εχω δει στο wayfinder υποστηριζει λεει bluetooth external GPS receiver. Αν το δουλεψουμε ετσι, παλι θα μας χρεωνει GPRS data ?
:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει δοκιμασει κανεις να δουλεψει το GPS συνδεοντας εξωτερικο GPS μεσω bluetooth? Απο οτι εχω δει στο wayfinder υποστηριζει λεει bluetooth external GPS receiver. Αν το δουλεψουμε ετσι, παλι θα μας χρεωνει GPRS data ?

ναι παλι θα σε χρεωνει.. και αυτο επειδη κανει ανανεωση των χαρτων..

οχι!δεν μου γραφει πουθενα την επιλογη αναφορα!!!!!

δεν σου την γραφει πουθενα?? πλακα με κανεις? κανε παλι την αναβαθμιση.. λογικα θα ειναι οκ..

Συνεχομενα μηνυματα ,χρησιμοποιησε την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ !!

http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif

Πως γινεται ενω εχω κανει αναβαθμιση στην R1DA032 η εκδοση της καμερας να παραμενει στο 2.4 και οχι να γινει 2.7??θα τρελλαθουμε εντελως με την se...:confused:
Poco X3 nfc 6/128

Οχι ,δεν ειναι vodafone live...σκετη ειναι..να ξαναπροσπαθησω λες αναβαθμιση ξανα απο πανω??παντως ολα τα υπολοιπα πλην του chatting στα μυνηματα υπαρχουν...
Poco X3 nfc 6/128

Πως γινεται ενω εχω κανει αναβαθμιση στην R1DA032 η εκδοση της καμερας να παραμενει στο 2.4 και οχι να γινει 2.7??θα τρελλαθουμε εντελως με την se...:confused:

Πως βλεπεις την εκδοση της καμερας?

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

>*<<*<* για να μπεις στο κρυφο μενου(οπου >,< δεξια,αριστερα στο d-pad) πληροφοριες υπηρεσιας και μετα πληροφοριες λογισμικου,κατω εκδοση καμερας...
Poco X3 nfc 6/128

Τελικα δεν γνωριζει κανεις τι παιζει με το Vodafone Messenger για C905?

Μπα ε? Δεν γινετε να το βρουμε καπου? Γιατι απο το site δεν γινετε τιποτα.

Τελικα δεν γνωριζει κανεις τι παιζει με το Vodafone Messenger για C905?

Μπα ε? Δεν γινετε να το βρουμε καπου? Γιατι απο το site δεν γινετε τιποτα.

για δες εδω: http://www.ebuddy.com/mobile.php

[sIGPIC][/sIGPIC]

για δες εδω: http://www.ebuddy.com/mobile.php

Αυτο εδω ομως αν το κατεβασω ποσο θα χρεωνετε?

Με την Vodafone αν κατεβασεις και καλα το Messenger της μετα μπορεις να βαλεις το στο παγιο σου μεσα και να εχεις καθε μηνα τοσο κοστος. αν το κατεβασω αυτο μετα θα μπορω να το βαλο στο παγιο η μονο με το Messenger της Vodafone γινεται αυτο που λεω?

Αυτο εδω ομως αν το κατεβασω ποσο θα χρεωνετε?

Με την Vodafone αν κατεβασεις και καλα το Messenger της μετα μπορεις να βαλεις το στο παγιο σου μεσα και να εχεις καθε μηνα τοσο κοστος. αν το κατεβασω αυτο μετα θα μπορω να το βαλο στο παγιο η μονο με το Messenger της Vodafone γινεται αυτο που λεω?

Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο με το Vodafone Messenger. Όπου και να βρείς την εφαρμογή για το C905 η Vodafone θα σου πει ότι "Η υπηρεσία δεν παρέχεται από το δίκτυό μας και γι αυτό δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όταν γίνει διαθέσιμο το Vodafone Messenger για το C905 επικοινωνήστε και πάλι μαζί μας" :P

Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο με το Vodafone Messenger. Όπου και να βρείς την εφαρμογή για το C905 η Vodafone θα σου πει ότι "Η υπηρεσία δεν παρέχεται από το δίκτυό μας και γι αυτό δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όταν γίνει διαθέσιμο το Vodafone Messenger για το C905 επικοινωνήστε και πάλι μαζί μας" :P

Και το e-buddy έχει διαφορετική χρέωση. Δε μπορεί με τίποτα να υπολογιστεί στο πάγιο σαν messenger. μόνο αν έχεις free internet απο τη vodafone

Γιατι οταν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και παω να μπω σε καποια εφαρμογη μου ζηταει τροπο να συνδεθω?Δεν βλεπει μονο του οτι ειναι συνδεδεμενο σε lan?πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Στις ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι κενες-δεν εχω βαλει καποιο παροχο

smartphone hacker - NOT!!!!:X

Γιατι οταν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και παω να μπω σε καποια εφαρμογη μου ζηταει τροπο να συνδεθω?Δεν βλεπει μονο του οτι ειναι συνδεδεμενο σε lan?πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

Στις ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι κενες-δεν εχω βαλει καποιο παροχο

Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει κατευθείαν στη σελίδα που επιλέγεις. Αν όμως το δίκτυο στο οποίο συνδέεσαι δεν έχει πρόσβαση στο internet ή έχεις βάλει λάθος κωδικό δε μπορεί να σου ανοίξει σελίδα. Μου έχει συμβεί και γι αυτό σου το λέω. :)

Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει κατευθείαν στη σελίδα που επιλέγεις. Αν όμως το δίκτυο στο οποίο συνδέεσαι δεν έχει πρόσβαση στο internet ή έχεις βάλει λάθος κωδικό δε μπορεί να σου ανοίξει σελίδα. Μου έχει συμβεί και γι αυτό σου το λέω. :)

η συνδεση στο ιντερνετ γινεται κανονικα απλα μπορει να μπει στον browser και οταν παω στην επιλογη για yutube να πεταει το μηνυμα οτι πρεπει να συνδεθει με ιντερνετ

smartphone hacker - NOT!!!!:X

η συνδεση στο ιντερνετ γινεται κανονικα απλα μπορει να μπει στον browser και οταν παω στην επιλογη για yutube να πεταει το μηνυμα οτι πρεπει να συνδεθει με ιντερνετ

Σε άλλες σελίδες μπαίνεις δηλαδή? και δεν το γράφεις σωστά... http://www.youtube.com πρέπει να πατήσεις κανονικά...

Είπα σήμερα και εγώ να το ανοίξω, και να μην περιμένω να το πουλήσω.

Μια ερώτηση έχω μόνο.

Ανάμεσα στα 6 κουμπιά που έχει (πράσινο-κοκκινο κλπ), το μοναδικό κουμπί που δεν κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο "κλακ" όταν το πατάς , είναι το C .

Και γενικά διαφέρει και σε αίσθηση.

Εμένα μου δείχνει χαλασμένο.

Πατιέται κανονικά βέβαια, αλλά δεν κάνει τον ήχο, και δεν είναι και αντίστοιχη η αίσθηση με τα υπόλοιπα πλήκτρα.

Ετσι είναι και σε εσάς?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Είπα σήμερα και εγώ να το ανοίξω, και να μην περιμένω να το πουλήσω.

Μια ερώτηση έχω μόνο.

Ανάμεσα στα 6 κουμπιά που έχει (πράσινο-κοκκινο κλπ), το μοναδικό κουμπί που δεν κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο "κλακ" όταν το πατάς , είναι το C .

Και γενικά διαφέρει και σε αίσθηση.

Εμένα μου δείχνει χαλασμένο.

Πατιέται κανονικά βέβαια, αλλά δεν κάνει τον ήχο, και δεν είναι και αντίστοιχη η αίσθηση με τα υπόλοιπα πλήκτρα.

Ετσι είναι και σε εσάς?

Στο δικό μου πατιούνται όλα τα κουμπιά κανονικά. Οπότε είναι μάλλον πρόβλημα... Όχι τόσο αξιοσημείωτο βέβαια από τη στιγμή που λειτουργεί αλλά είναι.

Οποτε δεν μπορουμε να εχουμε το ebuddy παρα μονο το Vodafone Messenger.

Και μαλλον θα πρεπει να περιμενω να το βγαλουνε για C905, και οπως λενε, αμα το βγαλουνε.

Στο δικό μου πατιούνται όλα τα κουμπιά κανονικά. Οπότε είναι μάλλον πρόβλημα... Όχι τόσο αξιοσημείωτο βέβαια από τη στιγμή που λειτουργεί αλλά είναι.

Μπα... ειναι ψιλοαπαράδεκτα και τα 3 δεξιά κουμπιά.

Τα δύο επάνω (πίσω και κόκκινο) απλά τρίζουν, ενώ το C, πρέπει να έχει πρόβλημα απο μέσα το κουμπί.

Και δεν κάνει τον σωστό θόρυβο, και δεν πατάει καλά.

Το DOA της Sonyericsson πόσο είναι?

Ακόμα δεν έχω βγάλει τις ζελατίνες, αλλά είναι κανα μήνα. (Απο την προσφορά της Wind).

Μπα... ειναι ψιλοαπαράδεκτα και τα 3 δεξιά κουμπιά.

Τα δύο επάνω (πίσω και κόκκινο) απλά τρίζουν, ενώ το C, πρέπει να έχει πρόβλημα απο μέσα το κουμπί.

Και δεν κάνει τον σωστό θόρυβο, και δεν πατάει καλά.

Το DOA της Sonyericsson πόσο είναι?

Ακόμα δεν έχω βγάλει τις ζελατίνες, αλλά είναι κανα μήνα. (Απο την προσφορά της Wind).

Και εμενα τα κουμπια εινε ολα μια χαρα, δεν εχω καποιο προβλημα ουτε εγω.

Μαλλον εσυ θα εχεις καποιο προβλημα.

Για να σου το αντικαταστησουνε το κινητο με καινουργειο απο την Sony Ericsson πρεπει να μην εχει κλεισει ενα μηνα, εχεις βγαλει δεν εχεις βγαλει τις ζελατινες δεν τους νοιαζει.

Μετα αυτος ο μηνας μπορει να γινει λιγοτερο αν εχεις δουλεψει το κινητο αρκετες ωρες, αυτο το βλεπουνε απο το ποσες ωρες εχεις μιλησει και ποσες ωρες ητανε ανοιχτο, το βλεπουνε μεσα απο το συστημα δεν μετραει αν το κανεις αναβαθμιση.

Οποτε το πολυ εινε ενας μηνας, το λιγοτερο παιζετε.

30-1 είναι η αγορά.

Και έχω μιλήσει 50seconds.

Δεν με ενδιαφέρει να μου το αλλάξουν. Με ενδιαφέρει να μην μπλέξω 10 μέρες.

Υπάρχει κανένα service να το πάω, και να μου αλλάξουν ένα πληκτρολόγιο (το επάνω με τα 6 κουμπιά και το joystick) και να σηκωθώ να φύγω?

1μιση μήνα το κράταγα στο κουτί, και είπα να το ανοίξω τώρα!

Ξενέρωσα απίστευτα!

30-1 είναι η αγορά.

Και έχω μιλήσει 50seconds.

Δεν με ενδιαφέρει να μου το αλλάξουν. Με ενδιαφέρει να μην μπλέξω 10 μέρες.

Υπάρχει κανένα service να το πάω, και να μου αλλάξουν ένα πληκτρολόγιο (το επάνω με τα 6 κουμπιά και το joystick) και να σηκωθώ να φύγω?

1μιση μήνα το κράταγα στο κουτί, και είπα να το ανοίξω τώρα!

Ξενέρωσα απίστευτα!

Επρεπε να το ειχες δει, να το ειχες βγαλει απο το κουτι του να δεις αν ολα ητανε ενταξει.

Σαν κινητο εμενα μου αρεσει, τωρα εσυ αν ξενερωσες απο το κινητο δεν ξερω, αν ξενερωσες για τα κουμπια, λογικο εινε.

Λογικα αν το πας θα σου πουνε να το στειλουμε στα Service της Sony Ericsson και θα ερθει σε ταδε ημερες, λογικα κανα 10 ημερες θα εινε.

Μπορεις να το πας εσυ ο ιδιος στην Sony Ericsson αν εινε και να το παρεις πολυ πιο γρηγορα.

Τωρα αν υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι η καταστημα που να κανει αυτο το πραγμα δεν ξερω.

Εσυ μενεις Αθηνα οποτε θα επρεπε να τα ξερεις καλυτερα αυτα απο εμενα, και παλι μπορεις να ψαξεις και να μαθεις.

Τι να πουμε εμεις που ειμαστε τοσο μακρυα και περιμενουμε για κατι τετοιο τοσες μερες.

Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service της Sony Ericsson στο εμπορικό κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα. Δεν ξέρω αν μένεις κάπου εκεί κοντά πάντως τα παιδιά εκεί τα εμπιστεύομαι εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε στο service αλλά ούτε και στο χρόνο παράδοσης της συσκευής μου.

Arvato Teleservice 210.96.14.540

Καλύτερα να τους πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσεις για το θεματάκι για να έχουν παραγγείλει το πληκτρολόγιο και να είναι έτοιμο για αντικατάσταση :)

Επρεπε να το ειχες δει, να το ειχες βγαλει απο το κουτι του να δεις αν ολα ητανε ενταξει.

Σαν κινητο εμενα μου αρεσει, τωρα εσυ αν ξενερωσες απο το κινητο δεν ξερω, αν ξενερωσες για τα κουμπια, λογικο εινε.

Τα κουμπιά με χαλάσαν!

Κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ!

Τα καταστήματα Γερμανός, είναι εξουσιοδοτημένα service της SonyEricsson.

Λέτε να μπορούν να αλλάξουν το πληκτρολόγιο επιτόπου?

Που μπορώ να βρώ μία λίστα με τα service στο νομό Αττικής?

Τα κουμπιά με χαλάσαν!

Κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ!

Τα καταστήματα Γερμανός, είναι εξουσιοδοτημένα service της SonyEricsson.

Λέτε να μπορούν να αλλάξουν το πληκτρολόγιο επιτόπου?

Που μπορώ να βρώ μία λίστα με τα service στο νομό Αττικής?

Αν εινε ο Γερμανος πηγαινε και ρωτα δεν εχεις να χασεις τιποτα.

• The title was changed to Sony Ericsson C905