MaZzzZ Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Tώρα δεν ξέρω πόσο ξανθό ακούγεται αυτό αλλά το αριστερα και δεξιά σε μενα βγάζει μενου. Μήπως έχει σχέση ότι το τηλ μου είναι branded (vfl) ?? Φυσιολογικο εινε :) Οτι και να σου βγαζει εσυ συνεχισε την διαδικασια και στο τελος θα στο εμφανισει κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παιδιά,μέσα στην Αθήνα,πόσο νορμάλ είναι να πιάνει 1 δορυφόρο το gps?,σε καποια αλλα σημεια πιανει 2,αλλά και πάλι,οταν ανοιγω το wayfinder,εχει τη κοκκινη γραμμη πανω απο το εικονιδιο του δορυφορου,και δεν με αφηνει να το ανοιξω,γιατι λεει δεν εχει gps signal Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Μπορεί να βάλει το αστεράκι πριν το πρώτο πάτημα και πάλι θα το εμφανίσει, χωρίς τα μενού... Για αυτον τον λογο εγω το εδωσα ετσι με το αστερακι μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 πως βαζουμε αναφορα παραδοσης?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 μενου-μηνυματα-μηνυματα-ρυθμισεις- και πατας αναφορα παραδοσης οκ kouf? το βρήκες? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CHATROOM! Χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παιδια ξερετε που μπορω να βρω καπακι μπαταριας μαυρο?αλλα μονο το πισω καπακι,δεν θελω να δωσω 80ευρω που κανει ολοκληρη η προσοψη...ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παιδια ξερετε που μπορω να βρω καπακι μπαταριας μαυρο?αλλα μονο το πισω καπακι,δεν θελω να δωσω 80ευρω που κανει ολοκληρη η προσοψη...ευχαριστω http://www.mobile-parts.com.gr/ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Όπως πάντα σε τέτοια θέματα,ο RAVER έδωσε τη λύση :) Ρε συ RAVER,πού τα ξετρυπώνεις όλα τα sites? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Όπως πάντα σε τέτοια θέματα,ο RAVER έδωσε τη λύση :) Ρε συ RAVER,πού τα ξετρυπώνεις όλα τα sites? :) ειναι γατι μεγαλο :D η εχει πολυ υπομονη :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Όπως πάντα σε τέτοια θέματα,ο RAVER έδωσε τη λύση :) Ρε συ RAVER,πού τα ξετρυπώνεις όλα τα sites? :) Γιατι τα κινητα τα φτιαχνω μονος μου. ποτε δεν εχω φτιαξει σε service κινητο αν εξαιρσεις παλιοτερα που το Κ700ι για να το κανεις αναβαθμιση ηθελες βαση συγχρονισμου. το παραπανω site αγοραζω συχνα..εχει τα παντα.το μονο "κακο" ειναι οτι αργουν να στα στειλουν,τουλαχιστον εδω στην επαρχια.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Γιατι τα κινητα τα φτιαχνω μονος μου. ποτε δεν εχω φτιαξει σε service κινητο αν εξαιρσεις παλιοτερα που το Κ700ι για να το κανεις αναβαθμιση ηθελες βαση συγχρονισμου. το παραπανω site αγοραζω συχνα..εχει τα παντα.το μονο "κακο" ειναι οτι αργουν να στα στειλουν,τουλαχιστον εδω στην επαρχια.:cool: παντως εμενα μου ελυσες τα χερια την συγκεκριμενη στιγμη :) εψαχνα μια οθονη για iphone για εναν φιλο και ηρθε το λινκ σου την καταλληλη στιγμη!!:blink::) ευχαριστω!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παντως εμενα μου ελυσες τα χερια την συγκεκριμενη στιγμη :) εψαχνα μια οθονη για iphone για εναν φιλο και ηρθε το λινκ σου την καταλληλη στιγμη!!:blink::) ευχαριστω!!! εχω και αλλο site το οποιο αγοραζω. εφοσον δεν μπορω να τα βρω στο παραπανω.. http://www.pds.com.gr/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 εχω και αλλο site το οποιο αγοραζω. εφοσον δεν μπορω να τα βρω στο παραπανω.. http://www.pds.com.gr/ να σαι καλα ! ευχαριστω και παλι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 κανε μια επανεκινηση!!!!και εγω το εχω παθει!!!! πλακα-πλακα ουτε εγω εχω αναφορα!!!!!! Ευχαριστω φιλε. Ολα κομπλε μετα την επανεκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 οχι!δεν μου γραφει πουθενα την επιλογη αναφορα!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelakosss Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 2 μήνες αφού πήρα το κινητό είπα να χρησιμοποιήσω όσες περισσότερες λειτουργίες μπορώ :P Παίζει όλη μέρα μουσική, μέσα σε 2 μήνες έχουν τραβηχτεί 897 φωτογραφίες, το bluetooth πάλι καλά που δεν καίγεται γτ τώρα θα ήταν για πέταμα, έκανα εγκατάσταση του Windows Live Messenger και θέλω να βάλω και χάρτες τους οποίους μπορώ να τσεκάρω ανα πάσα στιγμή χωρίς να χρησιμοποιώ δορυφόρο η οτιδήποτε χρεώσιμο. Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των χαρτών αλλά χίλια σόρρυ... τέτοια ώρα που το θυμήθηκα θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο pc :X Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να βρω χάρτες τον ευχαριστώ πολύ και σόρρυ για την ταλαιπωρία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 2 μήνες αφού πήρα το κινητό είπα να χρησιμοποιήσω όσες περισσότερες λειτουργίες μπορώ :P Παίζει όλη μέρα μουσική, μέσα σε 2 μήνες έχουν τραβηχτεί 897 φωτογραφίες, το bluetooth πάλι καλά που δεν καίγεται γτ τώρα θα ήταν για πέταμα, έκανα εγκατάσταση του Windows Live Messenger και θέλω να βάλω και χάρτες τους οποίους μπορώ να τσεκάρω ανα πάσα στιγμή χωρίς να χρησιμοποιώ δορυφόρο η οτιδήποτε χρεώσιμο. Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των χαρτών αλλά χίλια σόρρυ... τέτοια ώρα που το θυμήθηκα θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο pc :X Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να βρω χάρτες τον ευχαριστώ πολύ και σόρρυ για την ταλαιπωρία. :) Καλημέρα παίδες! Δηλαδή οι χάρτες όπως και να γίνει χρεώνονται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Καλημέρα παιδιά. Μία γρήγορη ερώτηση θέλω να κάνω.. Έχω σκοπό από Nokia Ν81 να πάω στο C905 και η απορία μου είναι η εξής: Υπάρχει τρόπος μέσω Pc Να μεταφέρω τις επαφές μου από το N81 στο C905? Μιλάω για καμια 200αρια επαφές με 2-3 τηλεφωνα η καθεμία. Ή είναι εντελώς ασυμβατα? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Μέσω Outlook έρχονται όλα κανονικά...και όχι μόνο οι επαφές, αλλά και τα ρ/β σου, εργασίες, σημειώσεις κλπ.κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Τις περνάς στο Outlook και μετά κάνεις συνχρονισμό? Οκ. Thanx φίλε μου.. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Κάνεις συγρονισμό πρώτα με Ν81 να τα έχει όλα τo Outlook αν δεν έχεις κάνει, και μετά κάνεις συγχρονισμό με το 905. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Καλημέρα παίδες! Δηλαδή οι χάρτες όπως και να γίνει χρεώνονται?? Για να μην χρεωθεις,κανε το εξης(αυτο εκανα κ εγω):πανε στην ιστεοσελιδα της wayfinder και εχει ιδικη επιλογη για να κατεβασεις ενα προγραμμα που λεγεται νομιζω wayfinder map loader.αφου το κανεις εγκατασταση περνας του χαρτες μεσω καλωδιου και εισαι ετοιμος!αλλα να ξερεις οτι θα αργει λιγο να τους φορτωσει στο κηνιτο!ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Καλησπέρα κ απο μένα... Μέτα απο χρήση 3 εβδομαδών έχω διαπιστώσει τα εξής: Δεν αναγράφεται η ημερομήννια στις φώτο Το smile shutter δεν παιζει Έαν έχω αναπάντητη ή μήνυμα κ δεν τα έχω δει, όταν δείξει το screensaver που έχω, δεν εμφανίζεται κάποιο σύμβολο στην οθονη οτι εχω κατι απο αυτά... πρέπει να πατήσω κάποιο πλήκτρο να "ανάψει η οθόνη κ να δω".. Η μπαταρία κρατάει μόλις μια μερα!! αν κ έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά χωρίς όμως να χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο... Στο πλάϊ του κινητού αναβοσβήνει συνεχώς ένα κόκκινο λαμπάκι.... Στις φωτο όταν επιλέγω οριζόντια προβολή κ μέτα θέλω να την ξαναγυρίσω όπως ήταν πριν, μόλις πατήσω πίσω, τότε με πάει έξω γενικά στις φώτο!! Κ τέλος, όταν καλώ πόλλες φορές την ίδια επαφή, κάποια στιγμή δείχνει οτι η κλήση γίνεται απο τις επαφές της sim κ όχι του τηλεφώνου...δλδ βγάζει το σύμβολο της κάρτας.. Προφανώς όλα τα παραπάνω, δεν είναι κ τόσο φυσιολογικα....τι να κάνω λοιπόν;;; να το πετάξω;;; χιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Για να μην χρεωθεις,κανε το εξης(αυτο εκανα κ εγω):πανε στην ιστεοσελιδα της wayfinder και εχει ιδικη επιλογη για να κατεβασεις ενα προγραμμα που λεγεται νομιζω wayfinder map loader.αφου το κανεις εγκατασταση περνας του χαρτες μεσω καλωδιου και εισαι ετοιμος!αλλα να ξερεις οτι θα αργει λιγο να τους φορτωσει στο κηνιτο!ελπιζω να βοηθησα. Και με αυτον τον τροπο χρεωνεσαι , απλα λιγοτερο. Η' κανω λαθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Καλησπέρα κ απο μένα... Μέτα απο χρήση 3 εβδομαδών έχω διαπιστώσει τα εξής: Δεν αναγράφεται η ημερομήννια στις φώτο Το smile shutter δεν παιζει Έαν έχω αναπάντητη ή μήνυμα κ δεν τα έχω δει, όταν δείξει το screensaver που έχω, δεν εμφανίζεται κάποιο σύμβολο στην οθονη οτι εχω κατι απο αυτά... πρέπει να πατήσω κάποιο πλήκτρο να "ανάψει η οθόνη κ να δω".. Η μπαταρία κρατάει μόλις μια μερα!! αν κ έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά χωρίς όμως να χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο... Στο πλάϊ του κινητού αναβοσβήνει συνεχώς ένα κόκκινο λαμπάκι.... Στις φωτο όταν επιλέγω οριζόντια προβολή κ μέτα θέλω να την ξαναγυρίσω όπως ήταν πριν, μόλις πατήσω πίσω, τότε με πάει έξω γενικά στις φώτο!! Κ τέλος, όταν καλώ πόλλες φορές την ίδια επαφή, κάποια στιγμή δείχνει οτι η κλήση γίνεται απο τις επαφές της sim κ όχι του τηλεφώνου...δλδ βγάζει το σύμβολο της κάρτας.. Προφανώς όλα τα παραπάνω, δεν είναι κ τόσο φυσιολογικα....τι να κάνω λοιπόν;;; να το πετάξω;;; χιχιχι 1)Αυτή η λειτουργία έχει αφαιρεθεί απ'το Κ850 και μετά,οπότε δεν είναι πρόβλημα! 2)Τι εννοείς δεν παίζει;Όταν θες να χρησιμοποιήσεις το smile shutter πρέπει να το επιλέξεις και να εστιάσεις σε κάποιο πρόσωπο!Αν δεν εστιάσεις σε πρόσωπο ή αν βρεις πρόσωπο το οποίο δεν αναγνωριστεί,είναι απόλυτα λογικό να μη λειτουργεί! 3)Έτσι λειτουργούν σχεδόν όλα τα τελευταια SE! 4)Αυτό δεν πρέπει να είναι φυσιολογικό!Τα ενσύρματα ακουστικά δεν καταναλώνουν μπαταρία!Έχεις μήπως ενεργοποιημένο το gps?Τσέκαρέ το!Πήγαινε:Υπηρεσιες εντοπισμού,Ρυθμίσεις,Απενεργοποίηση GPS!Να μην έχεις ενεργό το δέκτη όταν δε χρησιμοποιείς το GPS!Αν είναι απενεργοποιημένος ο δέκτης,τσέκαρε μήπως έχεις ενεργό το Wi-Fi!Αν δεν είναι τίποτα απ'όλα αυτά,τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία μάλλον! 5)Το κόκκινο λαμπάκι κάτω απ'την υποδοχή αναβοσβήνει όταν έχει τελειώσει η μπαταρία!Εσένα σου ανάβει πάντα;Δοκίμασεςς να κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή,μήπως τυχόν είχε κολλήσει;Σε προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού,αν άδειαζε η μπαταρία και έβαζες το τηλέφωνο να φορτίσει,το λαμπάκι συνέχιζε να αναβοσβήνει,παρά το γεγονός ότι η μπαταρία φόρτιζε!Αυτό λυνόταν μόνο με επανεκκίνηση!Εσένα το κάνει συνέχεια,αναεξαρτήτως του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας; 6)Στο δικό μου γυρνάει κανονικά στην ίδια φωτό,αλλά σε κάθετη προβολή,δε βγαίνει απ'το μενού! 7)Κι εμένα το κάνει 1 στις 10 φορές,δεν είναι κάτι αυτό!Τυχαίο σφάλμα λογισμικού,που δεν επηρεάζει ούτε τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου,ούτε υποδηλώνει δυσλειτουργία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts