billy23 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Εκτός αυτού,οι χρεώσεις είναι απειροελάχιστες όπως αναφέρεται και από άλλους χρήστες πιο πάνω! Ποσο περιπου ειναι η χρεωση ; Για παραδειγμα σε δικτυο vodafone και με εγκατεστημενους τους χαρτες στην καρτα , ποσο θα πληρωσω για μια διαδρομη π.χ. 5km ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δεν ειναι στάνταρ!Αλλά,μόνο μερικά kbytes θα κατεβούν!Αν δεις το μετρητή δεδομένων για τα σταλθέντα/ληφθέντα δεδομένα της τελευταίας κίνησης θα το διαπιστώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Μηπως ξερεις και την χρεωση ανα kb ? Μετραει και το upload και το download ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Η χρέωση στην Vodafone με τις ρυθμίσεις για internet και όχι για wap(έχει σημασία το προφίλ ρυθμίσεων)είναι 0.006 ευρώ ανά kb!Φυσικά μετράει και το upload και το download! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Κατ'αρχας , σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως βαζω τις ρυθμισεις για το internet ? Συγνωμη , αλλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με τα κινητα , απο τηλεφωνικες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 den exw tpt sthn karta mnhmhs twra to phra alla oute k stou kinhtou thn mnhmh exw...me thn anaba9mish auta pou bgazei agglika ua ta bgazei ellhnika? k otan paw sto mnm na pathsw epiloges k ekei stis epiloges pou exei me exei agglika k ellhnika Όχι, στα Αγγλικά θα είναι και μετά την αναβάθμιση.. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι σε ενοχλεί αυτό πάντως.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Κατ'αρχας , σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως βαζω τις ρυθμισεις για το internet ? Συγνωμη , αλλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με τα κινητα , απο τηλεφωνικες κλησεις. Θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 13830 και να συνδεθείς με το τμήμα του vodafone live(νομίζω ειναι η επιλογή 5 και μετά η 1 στο ηχογραφημένο μενού)και να βεβαιωθείς ότι είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στον αριθμό σου!Θα τους πεις επίσης να σου στείλουν τις ρυθμίσεις για Ίντερνετ(όχι μόνο wap,αλλά και internet).Υπάρχουν επίσης και κάποια πακέτα δεδομένων τα οποία σου δινουν με ένα μηνιαίο πάγιο κάποιον δωρεάν όγκο δεδομένων!Αν πιστεύεις ότι σε εξυπηρετούν,προκειμένου να μη χρεώνεσαι περαιτέρω μπορείς να ενεργοποιήσεις κάποιο απ'αυτά.Αναφέρομαι στα πακέτα surf and e-mail,τα έχει και στο site η Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Το Wayfinder μπορεί να βρει ακριβώς την τοποθεσία σου? Δεν το έχω χρησιμοποίηση καθόλου ακόμα (Βαριέμαι να πάω να βάλω κάρτα για να ενεργοποιήσω το cosmote my web n' view για τις χρεώσεις:p) Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Βεβαίως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Καλησπέρα, Εμένα πάντως έχει έναν μικρό τζόγο στο slider. Επίσης όταν πιέζω τα κουμπιά στο πάνω μέρος(δίπλα από τον αισθητήρα φωτός) όλο το πάνω μέρος του κινητού κουνιέται κάπως. Το έχετε παρατηρήσει και στα δικά σας αυτό; Ευχαριστώ. κι εμενα εχει αλλα μονο οταν ειναι ανοιχτο.και σε οσους δεν εχει τοσο πολυ δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρουσιαστει συντομα. Καλησπερα παιδια ! Κι εγώ κάτοχος !Το κινητό τα σπάει , το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι όταν μπαίνω στους χάρτες το google μου δείχνει την θέση μου σε άλλο σημείο , στην ίδια περιοχή και πόλη , αλλά σε άλλη οδό και άλλο αριθμό ! Πολύ δυνατό ηχείο και ακουστικό κλήσης επίσης !:music: Ξεκουφαίνεσαι εάν το έχεις τέρμα δυνατό ! Επίσης , από φωτος σκίζει ! Απίστευτες φωτογραφίες , κάνει την νύχτα μέρα στην πραγματικότητα , με το φλάς του ! Ένα πρόβλημα που έχω και με στενοχωρεί πολύ είναι ότι όταν έχω ανοικτό το σλαιντερ το πάνω μέρος ( από το C και πάνω ) όταν πιέζω ελαφριά από τα δεξιά του C προς τ αριστερά τότε μετακινείται ελάχιστα το πάνω μέρος προς τ' αριστερα , σαν να έχει έναν μικρό τζόγο στο slider όπως προαναφερθηκε :shock::shock:! Στενοχωριέμαι γιατί ειναι καινούργιο κινητό ρε γμτ :shock:! Μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο :worry:? Επίσης ξερει κανεις τι παιζει με την λαθος θεση που μου δειχουν οι χαρτες του google ? :worry: Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 μηπως ξερει κανεις , τοχει ο αδερφος μου καμμια 10 μερες, απο βοντα το πηρε. αλλες φορες κραταει η μπαταρια, αλλες φορες ουτε μερα. τι παιζει να ειναι? δεν χρησιμοποιει ουτε wifi ουτε τιποτα μονο τηλεφωνα παιρνει. μηπως θελει καμμια αναβαθμιση λογισμικου? αν κανει debrand την συσκευη χανει εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 μηπως ξερει κανεις , τοχει ο αδερφος μου καμμια 10 μερες, απο βοντα το πηρε. αλλες φορες κραταει η μπαταρια, αλλες φορες ουτε μερα. τι παιζει να ειναι? δεν χρησιμοποιει ουτε wifi ουτε τιποτα μονο τηλεφωνα παιρνει. μηπως θελει καμμια αναβαθμιση λογισμικου? αν κανει debrand την συσκευη χανει εγγυηση? Κοιτα αν εχει το 3G ανοικτο και δε το χρειαζετε να το κλειση,επισεις το ιδιο και το GPS Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Κοιτα αν εχει το 3G ανοικτο και δε το χρειαζετε να το κλειση,επισεις το ιδιο και το GPS οκ, θα του το πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ένα πρόβλημα που έχω και με στενοχωρεί πολύ είναι ότι όταν έχω ανοικτό το σλαιντερ το πάνω μέρος ( από το C και πάνω ) όταν πιέζω ελαφριά από τα δεξιά του C προς τ αριστερά τότε μετακινείται ελάχιστα το πάνω μέρος προς τ' αριστερα , σαν να έχει έναν μικρό τζόγο στο slider όπως προαναφερθηκε :shock::shock:! Στενοχωριέμαι γιατί ειναι καινούργιο κινητό ρε γμτ :shock:! Μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο :worry:? Επίσης ξερει κανεις τι παιζει με την λαθος θεση που μου δειχουν οι χαρτες του google ? :worry: Ευχαριστώ ! Κανενας να βοηθήσει ? Μηπως να τους το παω πισω και να ζητησω να αλλαχθεί μεσα στην εγγύηση ? Please Help !!!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ....και μένα ένα έχει ένα αναπαίσθητο τζόγο, αλλά δεν το βρίσκω σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Κανενας να βοηθήσει ? Μηπως να τους το παω πισω και να ζητησω να αλλαχθεί μεσα στην εγγύηση ? Please Help !!!!!:!: α. μην βιαζεσαι . ποιος να δει το μνμα σου απο σαββατοβραδο μεχρι κυριακη πρωι. κ γω αν ειχα βγει εξω χθες βραδυ τωρα θα κοιμομουν ακομα. β. γενικα εχει αναφερθει ο μικρος τζογος που λες. αλλά μικρος. κ το δικο μου τον εχει. κ προσεχω το κινητο να μην αηξηθει ο τζογος. αν εσυ πιστευεις οτι ειναι πολυ ενοχλητικο σε σενα, απευθυνσου στην αντιπροσωπεια κ καλη τυχη. γ.οσον αφορα το gps κ τους google maps που λες, το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχει βρει καν δορυφορο κ παιζει με την ip του wi fi. στο status info του gps σου δειχνει ενεργους δορυφορους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Βεβαίως! :) Δεν πρέπει όμως να βρίσκομαι μέσα στο σπίτι και να το κάνω αυτό σωστά? Γιατί μου έγραφε κάτι για roof buildings κτλ :p Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 α. μην βιαζεσαι . ποιος να δει το μνμα σου απο σαββατοβραδο μεχρι κυριακη πρωι. κ γω αν ειχα βγει εξω χθες βραδυ τωρα θα κοιμομουν ακομα. β. γενικα εχει αναφερθει ο μικρος τζογος που λες. αλλά μικρος. κ το δικο μου τον εχει. κ προσεχω το κινητο να μην αηξηθει ο τζογος. αν εσυ πιστευεις οτι ειναι πολυ ενοχλητικο σε σενα, απευθυνσου στην αντιπροσωπεια κ καλη τυχη. γ.οσον αφορα το gps κ τους google maps που λες, το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχει βρει καν δορυφορο κ παιζει με την ip του wi fi. στο status info του gps σου δειχνει ενεργους δορυφορους? α) το είχα ξεχάσει , έχεις δίκαιο , θα περιμένω κι αλλες μερες για απαντησεις για αυτο το post β) όταν λες το προσέχεις τι εννοείς ? για την αντιπροσωπία δεν σε διαβάζω να έχεις και τα καλύτερα να πεις ... γιατί ? γ)κάνει αναζήτηση , βρίσκει 3 δορυφόρους εκτός στόχου και με το που γυρνώ λίγο αριστερά βρίσκει άλλους 3 αλλά μέσα στον στόχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 α) το είχα ξεχάσει , έχεις δίκαιο , θα περιμένω κι αλλες μερες για απαντησεις για αυτο το post β) όταν λες το προσέχεις τι εννοείς ? για την αντιπροσωπία δεν σε διαβάζω να έχεις και τα καλύτερα να πεις ... γιατί ? γ)κάνει αναζήτηση , βρίσκει 3 δορυφόρους εκτός στόχου και με το που γυρνώ λίγο αριστερά βρίσκει άλλους 3 αλλά μέσα στον στόχο spasiklas, δε νομίζω να σου αλλάξει το κινητό η αντιπροσωπεία επειδή έχει λίγο τζόγο. Άσε που είναι πιθανόν και το επόμενο που θα σου δώσουν (αν σου έδιναν) να έχει και αυτό τζόγο. Γενικά, ο τζόγος είναι κάτι συνηθισμένο και λίγο-πολύ αναμενόμενο στα sliders. Tα λιγότερα κρούσματα θα τα δεις στα Samsung και τα LG. H SE από την άλλη, δεν φαίνεται να δίνει τόση σημασία σε κάτι τέτοια. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις μια γνώμη, μην ασχολείσαι καν καθώς ο τζόγος δεν σημαίνει ότι το κινητό σου έχει πρόβλημα. Εάν σε ενοχλεί ΠΟΛΥ, μπορείς να πας στο service να τους ζητήσεις να στο σφίξουν, αλλά και πάλι θα σου επανεμφανιστεί με την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Σωστος! Μια λυση ειναι να το ανοιγεις επιτοπου στο καταστημα και αν δε σου κανει να μη το παρεις! Εγω ετσι κανω στα slide ειδικα!:) Και ναι η Σαμυ ειναι η κορυφη αλλα και η Σονυ το παλεβει καλα οχι σα κατι Nseries!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Παιδιά άμα είναι να σας πειράζουν αυτά τα ψιλοπράγματα... μην αγοράζεται κινητό:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 η ενημέρωση πότε βγαίνει; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 η ενημέρωση πότε βγαίνει; Αύριο μεθαύριο πιστεύω να έχει βγει. Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 η ενημέρωση πότε βγαίνει; καινούργιο update για το κινητό? ξέρουμε τι παραπάνω θα έχει? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 καινούργιο update για το κινητό? ξέρουμε τι παραπάνω θα έχει? όπως είπε και ο kotsianis λίγα ποστ πριν θα περιλαμβάνει: -νέα έκδοση του Wayfinder(8,ενώ τώρα έχει την 7.2) -λειτουργία SMSCHAT(δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό,αλλά απ'τα λίγα που ξέρω θα εμφανίζει σαν συζήτηση σε στυλ msn τα μηνύματα που ανταλλάσεις με κάποιο άτομο) -ενσωμάτωση του youtube client στα μενού του τηλεφώνου -ενσωμάτωση του snapfish της hp για εκτύπωση φωτογραφιών(σε όποια χώρα υποστηρίζεται) -smile shutter στην κάμερα. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts