kotsianis7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Περίπου στα μέσα Φλεβάρη!Μια διόρθωση:δεν είναι πολλά υποσχόμενη αναβάθμιση!Απλά,θα προστεθούν λειτουργίες που δεν ήταν έτοιμες αρχικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Περίπου στα μέσα Φλεβάρη!Μια διόρθωση:δεν είναι πολλά υποσχόμενη αναβάθμιση!Απλά,θα προστεθούν λειτουργίες που δεν ήταν έτοιμες αρχικά! δλδ να μην το πουλησω Κωστη ??:rolleyes::lol::lol::lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Γιατί να το πουλήσεις;Δεν έμεινες ευχαριστημένος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Γιατί να το πουλήσεις;Δεν έμεινες ευχαριστημένος;; πλακα κανω :D ειναι παρα πολυ καλο!!ειλικρινα :) μονο καλυτερο βιντεο θα ηθελα και μια εφαρμογη να μπαινει flight mode το τηλ χωρις να χρειαζεται να το σβησεις:O με τα προηγουμενα γινοταν κατι με αυτο,αλλα δεν ξερω αν υπαρχει λυση στο c905... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Σε αυτό με το βίντεο πρέπει κάτι να γίνει.... 8mp πάνε χαμένα άδικα και δεν καταλαβαίνω γιατί .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Σε αυτό με το βίντεο πρέπει κάτι να γίνει.... 8mp πάνε χαμένα άδικα και δεν καταλαβαίνω γιατί .... ..γενικοτερα στον τομεα "βιντεο" τα κινητα της SE ειναι χαλια :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 με τα βιντεο εχουν κατι τα σονυ. και το κ800 και το κ850 που ειχα το βιντεο τους ηταν μετριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Σε αυτό με το βίντεο πρέπει κάτι να γίνει.... 8mp πάνε χαμένα άδικα και δεν καταλαβαίνω γιατί .... Το C905 όπως και το Κ850 τεσταρίστηκαν σε εργαστηριακές συνθήκες με ανάλυση βίντεο 640 * 480 και λειτουργούσαν άψογα ως prototypes.Για ποιο λόγο τελικά αποφασιστηκε και στα 2 να κοπεί αυτή η δυνατότητα,ένας Θεός ξερει :rolleyes: Η πλατφόρμα της Ericsson στην οποία βασίζονται ( U360 Ericsson Mobile Platform) ,υποστηρίζει κανονικά την ανάλυση VGA!Η Sony όμως που κατασκευάζει τα modules της κάμερας σ'αυτά τα μοντέλα,για κάποιον λόγο,τα καθιστα ικανα να γράφουν βίντεο με μέγιστη ανάλυση QVGA.. Για περισσότερα,στο επίσημο site της Sony.Ενδεικτικά,το link για το module του Κ850: http://www.sony.net/Products/SC-HP/cx_news/vol48/np_imx020.html Για το C905 ισχυουν τα αντίστοιχα,βαριέμαι να ψάξω το link :p με τα βιντεο εχουν κατι τα σονυ. και το κ800 και το κ850 που ειχα το βιντεο τους ηταν μετριο. Καλά,του Κ800 είναι άθλιο..Απλά,δε βλέπεται ούτε στην οθόνη του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Το C905 όπως και το Κ850 τεσταρίστηκαν σε εργαστηριακές συνθήκες με ανάλυση βίντεο 640 * 480 και λειτουργούσαν άψογα ως prototypes.Για ποιο λόγο τελικά αποφασιστηκε και στα 2 να κοπεί αυτή η δυνατότητα,ένας Θεός ξερει :rolleyes: Η πλατφόρμα της Ericsson στην οποία βασίζονται ( U360 Ericsson Mobile Platform) ,υποστηρίζει κανονικά την ανάλυση VGA!Η Sony όμως που κατασκευάζει τα modules της κάμερας σ'αυτά τα μοντέλα,για κάποιον λόγο,τα καθιστα ικανα να γράφουν βίντεο με μέγιστη ανάλυση QVGA.. Για περισσότερα,στο επίσημο site της Sony.Ενδεικτικά,το link για το module του Κ850: http://www.sony.net/Products/SC-HP/cx_news/vol48/np_imx020.html Για το C905 ισχυουν τα αντίστοιχα,βαριέμαι να ψάξω το link :p Καλά,του Κ800 είναι άθλιο..Απλά,δε βλέπεται ούτε στην οθόνη του κινητού ειναι οντως απογοητευτικο με τετοια καμερα να μην τραβαει ενα βιντεο,εστω της προκοπης.... Κωστη υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσουμε στο μενου του τηλ επιλογη flight mode on/of ? ειπες οτι θα προστεθουν καποια πραγματα στην νεα αναβαθμιση του κινητου.. κανενα λινκ η καμια πληροφορια του τι θα ειναι αυτα εχουμε? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Όχι,δεν υπάρχει τρόπος για προσθήκη του flight mode εντός του μενού :( Είναι κάτι για το οποίο έχει επικριθει κατά καιρούς η εταιρία(και δικαιολογημένα,όπως καλή ώρα με το τελικό σ στα ελληνικά)΄,οπότε ίσως κάποτε,αφού περάσουν 2-3 πλατφόρμες(περίπου 2-3 μοντέλα),να το προσθεσουν :p Ανακοινώθηκε απ'την Sony Ericsson στην CES η αναβάθμιση!Θα προστεθούν: -νέα έκδοση του Wayfinder(8,ενώ τώρα έχει την 7.2) -λειτουργία SMSCHAT(δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό,αλλά απ'τα λίγα που ξέρω θα εμφανίζει σαν συζήτηση σε στυλ msn τα μηνύματα που ανταλλάσεις με κάποιο άτομο) -ενσωμάτωση του youtube client στα μενού του τηλεφώνου -ενσωμάτωση του snapfish της hp για εκτύπωση φωτογραφιών(σε όποια χώρα υποστηρίζεται) -smile shutter στην κάμερα. Και,προφανώς,κάποια bugs θα διορθωθούν(οχι ότι υπάρχει κάποιο ορατό bug στο χρήστη,αλλά κρυφά bugs σίγουρα θα υπάρχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Όχι,δεν υπάρχει τρόπος για προσθήκη του flight mode εντός του μενού :( Είναι κάτι για το οποίο έχει επικριθει κατά καιρούς η εταιρία(και δικαιολογημένα,όπως καλή ώρα με το τελικό σ στα ελληνικά)΄,οπότε ίσως κάποτε,αφού περάσουν 2-3 πλατφόρμες(περίπου 2-3 μοντέλα),να το προσθεσουν :p καλα κρασια δλδ :lol: με το τι θα εχει νεο η νεα αναβαθμιση? με το τσιγκελι στα βγαζουμε...:rolleyes: ενα ενα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Απάντησα πιο πάνω για την αναβάθμιση! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Απάντησα πιο πάνω για την αναβάθμιση! :p Περίπου στα μέσα Φλεβάρη!Μια διόρθωση:δεν είναι πολλά υποσχόμενη αναβάθμιση!Απλά,θα προστεθούν λειτουργίες που δεν ήταν έτοιμες αρχικά! λοιπον θα μας σκασεις :ninja: δεν τα λες ολα :happy::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Διάβασε την ακριβώς πιο πάνω απάντηση! Όλα τα έγραψα :p Απλά,προσωπικά,δε θεωρώ την αναβάθμιση πολλά υποσχόμενη όπως αναφέρθηκε πιο πάνω!Η ενσωμάτωση αυτων των λειτουργιών ήταν να γίνει εξαρχής(αναφέρονται οι λειτουργίες αυτές στην αρχική έκδοση του whitepaper της συσκευής),αλλά προφανώς δεν είχαν τεσταριστεί πλήρως η δεν είχαν ολοκληρωθεί! Οπότε,για μένα,δεν αποτελει κάτι το θεαματικό αυτή η προσθήκη :) Καλοδεχούμενη,αλλά όχι κάτι το..wow!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Όλα τα έγραψα :p Απλά,προσωπικά,δε θεωρώ την αναβάθμιση πολλά υποσχόμενη όπως αναφέρθηκε πιο πάνω!Η ενσωμάτωση αυτων των λειτουργιών ήταν να γίνει εξαρχής(αναφέρονται οι λειτουργίες αυτές στην αρχική έκδοση του whitepaper της συσκευής),αλλά προφανώς δεν είχαν τεσταριστεί πλήρως η δεν είχαν ολοκληρωθεί! Οπότε,για μένα,δεν αποτελει κάτι το θεαματικό αυτή η προσθήκη :) Καλοδεχούμενη,αλλά όχι κάτι το..wow!!!! αντε να δουμε τι θα δουμε τοτε...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Διάβασε και την απάντηση μου στην ερώτησή σου περί flight mode!Εκεί αναφέρονται οι λειτουργίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Διάβασε και την απάντηση μου στην ερώτησή σου περί flight mode!Εκεί αναφέρονται οι λειτουργίες! για αυτο μου το παιζες τρελιτσα ε?:p ειχες κανει edit :D:lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 εχει διαπιστωσει κανεις καποιον ψιλοτζογο στο μηχανισμο slide στη δεξια πλευρα και ιδιαιτερα προς τα κατω? μολις το πιεζω απ τα δεξια κανει τακ τακ. εχω και προβλημα με το wi-fi. ενω ειμαι διπλα απ το μοντεμ.....το σημα ειναι ασθενες και μερικες φορες δεν το αναγνωριζει καν! επισης μολις το αναγνωριζει και βαζω τον κωδικο ασφαλειας του μοντεμ, δε γινεται η συνδεση!!! γνωριζει κανεις κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 εχει διαπιστωσει κανεις καποιον ψιλοτζογο στο μηχανισμο slide στη δεξια πλευρα και ιδιαιτερα προς τα κατω? μολις το πιεζω απ τα δεξια κανει τακ τακ. ενα ψιλοτζογο,οχι κατι το μεμπτο ομως,εχει και μενα αλλα μονο οταν ειναι ανοικτο το slide... δεν μου φαινεται για προβλημα παντως στο δικο μου,φυσιολογικο ειναι θα ελεγα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ποιο bluetooth προτείνετε για το συγκεκριμένο κινητό? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizouts Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ποιο bluetooth προτείνετε για το συγκεκριμένο κινητό? Εγω ενα Samsung WEP 350 πηρα την προηγουμενη Εβδομαδα και μου δουλευει μια χαρα,δεν εχω κανενα προβλημα.Απλα πηρα αυτο και δε πηρα της ericsson(λογω οτι μπορω να χρησιμοποιο τον ιδιο φορτιστη) γιατι ηταν οτι πιο μικρο υπηρχε στο πλαισιο. http://www.skroutz.gr/s/42378/Samsung-WEP-350.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ποιο bluetooth προτείνετε για το συγκεκριμένο κινητό? plantronics,τελεια ακουστικη και καλη αυτονομια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Εγώ πήρα το IV-840 της SE!9 μέρες αυτονομία με ομιλία περίπου μισή ώρα τη μέρα και ανοικτό απ'το πρωι έως το βράδυ σε αναμονή!Ήχος πεντακάθαρος! Γενικά όμως,όποιο και να πάρει ο φίλος μας πιο πάνω,θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα τις περισσότερες φορές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Παιδιά υπάρχει κανένα πρόγραμμα για το κινητό που να κάνει υπενθύμισει γενεθλίων σε άτομα που θα βάλω εγώ? Έχω ψάξει παντού αλλά δεν μπορώ να βρω ένα τέτοιο. Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Εγώ πήρα το IV-840 της SE!9 μέρες αυτονομία με ομιλία περίπου μισή ώρα τη μέρα και ανοικτό απ'το πρωι έως το βράδυ σε αναμονή!Ήχος πεντακάθαρος! Γενικά όμως,όποιο και να πάρει ο φίλος μας πιο πάνω,θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα τις περισσότερες φορές! :) και πως θα ακους μουσικη με αυτο Κωστη ???:rolleyes: οποια αγορα μονοφωνικου handsfree,σημερα εγω την θεωρω ματαια.... εγω χρησιμοποιω με ολα μου τα τηλεφωνα,αυτο http://www.accessoryjack.com/-strse-171/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail.bok εδω και 1.5 χρονο περιπου και απλα δεν παιζεται!! εχω βαλει μαλιστα και δικες μου ψειρες ακουστικα και η μουσικη αναπαραγωγη ειναι απλα απολαυση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts