Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτα συνηθως απαξιω να ασχοληθω με ατομα που με προσβαλλουν και ζουν στην κοσμαρα τους..εξαλλου πιστευω πως σε ενα ατομο, που εχουν αποτυχει οι γονεις του να του μαθουν να εκφραζεται με τη στοιχειωδη ευγενεια κ εχει φτασει 30 χρονων κ μιλαει ετσι δεν θα μπω καν στη διαδικασια να σπαταλησω φαιά ουσια γιατι απλα δεν αξιζει τον κοπο. Οι δικοι μου γονεις φροντισαν να μου μαθουν να εκφραζομαι κοσμια κ να φερομαι πολιτισμενα οποτε οτι κ αν πεις περεταιρω δεν θα απαντησω.Τα λογια σου σε χαρακτηριζουν.

Σεβομαι ομως οτι τα παιδια απ αυτο το forum με βοηθησαν να διαλεξω το c905 που ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη, γλιτωνοντας χρηματα κ κυριως νευρα. Νομιζω οτι σας οφειλω κ οπως με πληροφορησε φιλος που εχει vodafone shop οι επομενες παρτιδες κατα πασα πιθανοτητα θα εχουν μικροτερη καρτα μνημης.Δεν λεω οτι θα ισχυσει κατι τετοιο, λεω τι ακουσα, ως νομιζω οτι οφειλα. Τα συμπερασματα δικα σας.

Καλα τι λες???

α)εχω 5 χρονια στο φορουμ και δεν εχω παρεξηγηθει με κανεναν,θα σε παρακαλουσα να μιλας καλυτερα για εμενα και για την οικογενεια μου.δεν με ξερεις δεν σε ξερω :mad:

β) απαντησα το πρωτο σου ποστ,με ειρωνικο σχολιο προς την vodafone.

παρακατω ο φιλος Kotsianis7 σου δινει την απαντηση ως εχει.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστά το γράφει το εγχειρίδιο!Βίντεο-κλήση γίνεται με την κύρια κάμερα,όχι με δευτερεύουσα(όπως αποκαλείται αυτήν των βιντεο-κλήσεων).Βέβαια,ο ανυποψίαστος χρήστης όταν δει βιντεο-κλήση,δε θα κατσει να ψάξει για κύριες και δευτερεύουσες κάμερες,οπότε αυτά είναι ******** της Sony Ericsson!Ο κυκλισκος πάνω αριστερά είναι ο αισθητήρας φωτισμού του τηλεφώνου! :) Καλά έκανες και πήρες το 902 αν ήθελες βιντεο-κλήσεις

αν το iphone εκανε βιντεο κλησεις θα περνα ενα κ800 για φωτος και θα μουν κομπλε...

στην ουσια θελω ενα απλο κινητο για φωτο και βιντεοκλησεις κ ενα pda...ειπα μηπως εβρισκα τα περισσοτερα στο c905 αλλα...

αλλα δεν εβγαλα ακρη... το c902 μολις με ξενερωσε τελειως με την αχρηστη καμερα που εχει :( παλι ξενερωσα :( το κ800 ειναι το τελειοτερο τελικα κινητο για 2ο κινητο για μενα... απλα ειπα να ειχα κατι πιο καινουριο...τεσπα..thanx for the help

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

κατεβασε κανεις παιχνιδια για το C905 ?

οκ , κατεβασα ενα (αρχειο jar) αλλα οπου και εαν το τοποθετησα ...ΔΕΝ παιζει !!!

Απο σημερα κατοχος κ εγω, παιδια η 2η παρτιδα των vodafone live c905 θα διατειθεται με καρτα μνημης 512 mb κ οχι 2gb
μαλιστα ευτυχως που δεν προκειται να το παρω απο vodafone δηλαδη μονο το πηρα σκετη συσκευη.

αν το iphone εκανε βιντεο κλησεις θα περνα ενα κ800 για φωτος και θα μουν κομπλε...

στην ουσια θελω ενα απλο κινητο για φωτο και βιντεοκλησεις κ ενα pda...ειπα μηπως εβρισκα τα περισσοτερα στο c905 αλλα...

αλλα δεν εβγαλα ακρη... το c902 μολις με ξενερωσε τελειως με την αχρηστη καμερα που εχει :( παλι ξενερωσα :( το κ800 ειναι το τελειοτερο τελικα κινητο για 2ο κινητο για μενα... απλα ειπα να ειχα κατι πιο καινουριο...τεσπα..thanx for the help

ελα τωρα,μην συγκρηνουμε το c902 που για μενα δεν λεει μια με το 905.

απλα αν το 905 ειχε και δευτερη καμερα θα ηταν πολυ καλυτερο για καποιους.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Την ημέρα το C902 βγάζει πολύ καλές φωτό..Πολύ καλύτερες του Κ800 πάντως..Αυτή είναι η άποψή μου,από τη συμβίωσ’η μου καο με το Κ800 και με το 902! :) Πάντως,δε θα έπρεπε και τα καταστήματα να παραπλανούν τους αγοραστές αναγράφοντας βιντεο-κλήση...Οκ.,υποστηρίζεται,αλλά το θέμα είναι το πώς γίνεται....Και μετά κάποιοι κατηγορουσαν την Apple και το i-phone.... :rolleyes: Ε ρε τι κάνουν αυτές οι περικοπές στην SE...

οχι καμια σχεση...εκει που εκραζα το c905 με το που το πιασα στα χερια μου το ερωτευτηκα!!! ολα καλα ολα ανθηρα...μεχρι που ισως να μην αγοραζα κ το iphone στο τελος!!!! αλλα επειδη λυσαξα με τις βιντεο-κλησεις δεν τη παλεψα! κ λεω τι να το κανω..θα παρω το c902 για φωτο κ για βιντεο-κλησεις και μετα θα παρω το iphone που κανει μια χαρα για χρηση για ιντερνετ και λοιπες τετοιες λειτουργειες.. :)

εχω ειδη το htc p3300...αλλα δεν λεει μια... :(

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

οκ , κατεβασα ενα (αρχειο jar) αλλα οπου και εαν το τοποθετησα ...ΔΕΝ παιζει !!!

μηπως δεν ειναι jar και το αρχειο ειναι rar! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα τι λες???

α)εχω 5 χρονια στο φορουμ και δεν εχω παρεξηγηθει με κανεναν,θα σε παρακαλουσα να μιλας καλυτερα για εμενα και για την οικογενεια μου.δεν με ξερεις δεν σε ξερω :mad:

β) απαντησα το πρωτο σου ποστ,με ειρωνικο σχολιο προς την vodafone.

παρακατω ο φιλος Kotsianis7 σου δινει την απαντηση ως εχει.;)

Γ αυτο σε ρωτησα αλλα δεν απαντησες.Χαιρομαι ποθ ειναι Παρεξηγηση

http://www.myc905.lasyk.net/C905/Games/ και http://gallery.mobile9.com/c/240-320-mobile-java-games/1/ κ γω πρωτη φορα κατεβασα σημερα κ παιζουν...συνδεεις το τηλεφωνο σε λειτουργεια "μαζικη αποθηκευση" με το usb cable, κανεις drag&drop τα jar στην καρτα μνημη, τα βρισκεις στο κινητο (νομιζω στον φακελο "διαφορα" αλλα δεν θυμαμαι ψαξτο λιγο), εγκατασταση κ εισαι ετοιμος

http://www.myc905.lasyk.net/C905/Games/[/url] και http://gallery.mobile9.com/c/240-320-mobile-java-games/1/ κ γω πρωτη φορα κατεβασα σημερα κ παιζουν...συνδεεις το τηλεφωνο σε λειτουργια "μαζικη αποθηκευση" με το usb cable, κανεις drag&drop τα jar στην καρτα μνημη, τα βρισκεις στο κινητο (νομιζω στον φακελο "διαφορα" αλλα δεν θυμαμαι ψαξτο λιγο), εγκατασταση κ εισαι ετοιμος

Mηπως για να προμηθευεται η Vodafone το C905 πλεον με 512ΜΒ καρτα μνημης θα ριξει την τιμη της συσκευης???;)

Αν κανει κατι τετοιο εγω θετικα το ακουω γιατι ειχα το Κ850 και ειχα αγορασει την 2GB ....αρα μια χαρα,ισως τελικα με βολευει αυτη η συμφωνια :happy:

Unbox Your Phone

Mηπως για να προμηθευεται η Vodafone το C905 πλεον με 512ΜΒ καρτα μνημης θα ριξει την τιμη της συσκευης???;)

Αν κανει κατι τετοιο εγω θετικα το ακουω γιατι ειχα το Κ850 και ειχα αγορασει την 2GB ....αρα μια χαρα,ισως τελικα με βολευει αυτη η συμφωνια :happy:

δεν ειπα οτι εχει γινει τετοια συμφωνια ουτε οτι προμηθευεται οτιδηποτε η vodafone. Απλως ειπα τι μου μετεφερε ιδιοκτητης vodafone-shop οτι υπαρχει σκεψη εκ των άνωθεν να ερχεται το κινητο με μικροτερη καρτα..ισως λογω χριστουγεννων να θελουν να ριξουν την τιμη του..Αμαν θα του πω να γινει μελος εδω να σας τα γραψει ο ιδιος :)

Πόσο να πέσει η τιμή από μια τόσης μικρής χωρητικότητας καρτούλα; ;) 5 ευρώ;Και αν πέσει...Αν όντως ισχυει,θα είναι ακόμη μία αφορμή να μην αγοράσει κάποιος live! συσκευή(συμπεριλαμβανομένων των άθλιων μενού,των κουτσουρεμένων λειτουργιών,των άθλιων bugs χρόνια τώρα και του Wi-Fi που σε κάποιες Vodafone εξωτερικού-ίσως και εδώ-που ‘‘κατά λάθος‘‘ μπλοκαριζόταν και δούλευαν οι ρυθμισεις ίντερνετ με διόλου ευκαταφρόνητη χρέωση... :rolleyes: )

Πόσο να πέσει η τιμή από μια τόσης μικρής χωρητικότητας καρτούλα; ;) 5 ευρώ;Και αν πέσει...Αν όντως ισχυει,θα είναι ακόμη μία αφορμή να μην αγοράσει κάποιος live! συσκευή(συμπεριλαμβανομένων των άθλιων μενού,των κουτσουρεμένων λειτουργιών,των άθλιων bugs χρόνια τώρα και του Wi-Fi που σε κάποιες Vodafone εξωτερικού-ίσως και εδώ-που ‘‘κατά λάθος‘‘ μπλοκαριζόταν και δούλευαν οι ρυθμισεις ίντερνετ με διόλου ευκαταφρόνητη χρέωση... :rolleyes: )

5 ευρω για τον καταναλωτη δεν ειναι ποσο αλλα αν το αφησει στην ιδια τιμη η vodafone κ το πουλησει με τη μικροτερη καρτουλα σκεψου τι τεραστια οφελη θα εχει :)

Έχω πάρει το C905 και ενώ στην αρχή μου έστελνε κανονικά τα SMS τώρα μου στέλνει τα πάντα σαν MMS. Έψαξα και δεν βρήκα κάποια ρύθμιση γνωρίζει κανέις πως ρυθμίζεται να στέλνει τα sms σαν sms και τα mms σαν mms???

κκαραντα:menu,μηνυματα, δημιουργια νεου, μηνυμα, επιλογεσ (προσθετα), επιλογεσ γραφης, μη ενεργο.

μπορει να σε δει μονο αν γυρισεις το κινητο με την πισω καμερα να σε βλεπει.. δεν θα τον βλεπεις εσυ ομως.. μπερδεμα

Έχω πάρει το C905 και ενώ στην αρχή μου έστελνε κανονικά τα SMS τώρα μου στέλνει τα πάντα σαν MMS. Έψαξα και δεν βρήκα κάποια ρύθμιση γνωρίζει κανέις πως ρυθμίζεται να στέλνει τα sms σαν sms και τα mms σαν mms???

κκαραντα:menu,μηνυματα, δημιουργια νεου, μηνυμα, επιλογεσ (προσθετα), επιλογεσ γραφης, μη ενεργο.

μπορει να σε δει μονο αν γυρισεις το κινητο με την πισω καμερα να σε βλεπει.. δεν θα τον βλεπεις εσυ ομως.. μπερδεμα

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ξέχασα να αναφέρω οτι έχω vodafone menu και μάλλον του λείπει το παραπάνω menu.:O

http://www.mobilenewscwp.co.uk/News/147542/c905_pushes_sony_ericsson_to_top.html

Καλά τα πάει και στην Αγγλία το 905...Και εδώ επίσης έχει πέσει τρελή διαφήμιση και στην τηλεόραση και με αφίσες...

καλησπερα σας..εχω την εκδοση 034...και ειδα οτι εχει βγει η 042...αλλα οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσω pc μου λεει οτι εχω ενημερωμενο λογισμικο...κανω κατι λαθος?

επισης...στην καμερα...γιατι δεν μου εμφανιζει το face detecion ενω το εχω ενεργοποιημενο?

Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος κάτοχος του c905 αν έχει καλή ένταση στο ακουστικό, αν ακούγεται δυνατά ο συνομιλητής κατά τη διάρκεια της κλήσης, γιατί σκοπεύω να το αγοράσω σήμερα κιόλας.

Eχω παρατηρησει κατι....Η τιμη του καθε βδομαδα κατεβαινει ελαχιστα ή ειναι ιδεα μου?Ξεκινησε με 499ευρω στο e-shop,πηγε στα 496 αργοτερα και τωρα 488ευρω.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος κάτοχος του c905 αν έχει καλή ένταση στο ακουστικό, αν ακούγεται δυνατά ο συνομιλητής κατά τη διάρκεια της κλήσης, γιατί σκοπεύω να το αγοράσω σήμερα κιόλας.

Κι εγω ειμαι σχολαστικος σ'αυτο το θεμα φιλε μου. Θα σου πω λοιπον ως κατοχος, οτι τοσο αψογο, καθαρο, δυνατο και ''φυσικο'' ηχο στο ακουστικο, ειχα ν'ακουσω απο τον καιρο του 6310i.. Παρα πολυ καλη επιλογη κάνεις!

καλημέρα σε όλους, παιδια πήρα στην αδελφή μου το c905 και θέλω να περάσω το GARMIN . μπορώ να έχω οδηγίες? εγώ το έχω εγκαταστήσει μόνο σε Ν95.
nMIL

καλημέρα σε όλους, παιδια πήρα στην αδελφή μου το c905 και θέλω να περάσω το GARMIN . μπορώ να έχω οδηγίες? εγώ το έχω εγκαταστήσει μόνο σε Ν95.

δεν ειμαι σιγουρος 100%, αλλα δεν πρεπει να περνει garmin πανω.

• The title was changed to Sony Ericsson C905