TN97 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τα παράπονα με τα πλήκτρα δεν αφορούν βλάβη στο hardware...Το σχεδιασμό τους κατακρίνω..Άσχετο το ένα με το άλλο..Εσύ μιλάς για βλάβες στο hardware.. Μίλησες για «παράπονα» γενικώς και όχι βλάβες ή αστοχίες υλικού, συνεπώς η απάντησή μου βασίζεται στα λεγομενά σου. Για παράπονα μίλησες, το δικό σου παράπονο ανέφερα, μεταξύ άλλων. Και ξαναλέω, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που μιλάνε για τζόγο στο slider, «νερά» στην οθόνη κτλ. Άρα, το να λέει κανείς «δεν υπάρχουν παράπονα» δεν έχει καμία μα καμία βάση. P.S.2: Εξακολουθώ να περιμένω απαντήσεις για τις φωτογραφίες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 H απάντησή μου για τις φωτό είναι πως η πλειονότητά τους είναι πάρα πολύ καλές.Αν έτυχαν και κάποιες που δεν είναι και τόσο καλές,περισσότερο είναι λάθος δικό μου-από βιασυνη να τις τραβήξω. :) Και επίσης,στο θέμα θόρυβος θεωρώ πως οι φωτό που είχες δώσει αρχικά είχαν πολύ περισσότερο θόρυβο.Θυμάσαι που οι πολλοί γκρίνιαζαν για πολύ υψηλά ποσοστά θορύβου;Τωρα όμως δεν άκουσα κανέναν να σχολιάζει αρνητικα,ούτε τις νυχτερινές. Τα "νερά" στην οθόνη δεν προκαλούνται από hardware προβληματικό.Είναι εφφέ του λογισμικού.Συμβαίνει αφού κάνεις μια επιλογή και επανέρχεται στην προηγούμενη οθόνη το τηλέφωνο.Κάτι σαν εφέ ξεθωριάσματος και τρεμοπαίγματος της οθόνης.Βλακεία και κατ'εμέ άχρηστο,καθώς οι αγαπητοί και λατρεμένοι προγραμματιστές της εταιρίας φρόντισαν να μην είναι ομαλό αυτό το εφέ.Εκτός και αν ο καθενας μας λέει για διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τα "νερά" στην οθόνη δεν προκαλούνται από hardware προβληματικό.Είναι εφφέ του λογισμικού.Συμβαίνει αφού κάνεις μια επιλογή και επανέρχεται στην προηγούμενη οθόνη το τηλέφωνο.Κάτι σαν εφέ ξεθωριάσματος και τρεμοπαίγματος της οθόνης.Βλακεία και κατ'εμέ άχρηστο,καθώς οι αγαπητοί και λατρεμένοι προγραμματιστές της εταιρίας φρόντισαν να μην είναι ομαλό αυτό το εφέ.Εκτός και αν ο καθενας μας λέει για διαφορετικά πράγματα. Μάλλον λέμε διαφορετικά πράγματα. Τα «νερά» που έχω δει και εγώ ο ίδιος, είναι ακριβώς όπως όταν πατάς μια οθόνη TFT με το δάχτυλό σου, αν με καταλαβαίνεις, και το έχω δει και σε πρωτότυπα και σε παραγωγής. Λες να είναι θέμα παρτίδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Α,οχι,δε λέω αυτό!Εγώ αναφερω κάτι σαν εφέ που συμβαίνει μόνο όταν "σβήνει" μια οθόνη για να εμφανιστεί η προήγουμενή της.Κάτι σαν εφέ τραμοπαίγματος και σβησίματος της τρεχουσας οθονης και εμφάνισης αυτής που υπήρχε πριν,π.χ. όταν μας ζητάει επιβεβαίωση για κατι και αφού πατάμε ΟΚ ξαναγυρνάει στην προηγούμενη οθόνη.Αυτό το ίδιο ηλίθιο εφέ(επειδή είναι αργό)το κάνει και το C902.Εγώ αυτο λέω.Και την οθόνη που την πίεσα με το χέρι και τα softkeys που τα πάτησα με δύναμη,τίποτα απ'αυτά δεν προκάλεσε "νερά".Βασικά,μόνο ενας χρήστης το ανέφερε εδώ μέσα,αλλά τώρα δεν είμαι 100% σίγουρος αν μιλούσε για το εφέ αυτό ή για το αν πράγματι ειναι ελαττωματική παρτίδα.Αλλά μάλλον μιλούσε για το εφφέ.Υπάρχουν αρκετά άτομα που αγόρασαν την 1η παρτίδα(και δε νομίζω αυτη να εξαντλήθηκε κιόλας)και κανένας δεν είχε παρόμοιο περιστατικό! Το άλλο το κουφό με το GPS και το κατέβασμα χαρτών που περιγράφω πιο πάνω πώς το βρίσκεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 R1BA038 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Το άλλο το κουφό με το GPS και το κατέβασμα χαρτών που περιγράφω πιο πάνω πώς το βρίσκεις; :confused: Ανάθεμα και αν ξέρω :p Τρέχτου λίγο τα JBenchmarks να δούμε πως τα πάει. Και κάτι άλλο: αν θέλεις να βάλεις κάτι δύσκολο στο κινητό σου. ένα βράδυ που θα το θυμηθείς φωτογράφησε μια λάμπα στο δρόμο να δούμε τι θα γίνει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Στο σπίτι δε γίνεται;Θέλω να μάθω τι θα κάνει! :p edit:μηπως θα την αναγνωρίσει ως πρόσωπο; Θα ποσταρω δειγματα από όλα τα bechmarks σε λίγο και σε σύγκριση θα παραθέσω του Κ800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Στο σπίτι δε γίνεται;Θέλω να μάθω τι θα κάνει! :p edit:μηπως θα την αναγνωρίσει ως πρόσωπο; Θα ποσταρω δειγματα από όλα τα bechmarks σε λίγο και σε σύγκριση θα παραθέσω του Κ800 Ε κάντο σπίτι :p Σβήσε τα φώτα, άναψε μια λάμπα και βγάλε την photo. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Την αναγνωρισε ως πρόσωπο! :lol: Και τι πρόσωπο!Μ'ένα κεφάλι σαν καζάνι!Τεράστιο! :p Η αναγνώριση προσώπων πέτυχε απολυτα!Ούτε τα κανονικα πρόσωπα δεν αναγνωριζει τόσο εύκολα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ρε παιδια, ποιοι τζογοι και ποια ''νερα'' και ποταμια στην οθονη...? Στο δικο μου και σε οσα αλλα εχω δει φιλων, πουθενα δεν τα ειδα αυτα!!!!!!.... Ξαναγυρισα στην Σ.Ε. μετα απο χρονια, μ'αυτο το μοντελο, και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη. (Για να δει καποιος τζογο και εν γενει κακη ποιοτητα κατασκευης, ας δει ενα Ν95..) Μερα με νυχτα μ'αυτες τις καταστασεις το c905.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 πως γινεται βιντεολκληση σε αυτο ,εχει κανει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Α,οχι,δε λέω αυτό!Εγώ αναφερω κάτι σαν εφέ που συμβαίνει μόνο όταν "σβήνει" μια οθόνη για να εμφανιστεί η προήγουμενή της.Κάτι σαν εφέ τραμοπαίγματος και σβησίματος της τρεχουσας οθονης και εμφάνισης αυτής που υπήρχε πριν,π.χ. όταν μας ζητάει επιβεβαίωση για κατι και αφού πατάμε ΟΚ ξαναγυρνάει στην προηγούμενη οθόνη.Αυτό το ίδιο ηλίθιο εφέ(επειδή είναι αργό)το κάνει και το C902.Εγώ αυτο λέω.Και την οθόνη που την πίεσα με το χέρι και τα softkeys που τα πάτησα με δύναμη,τίποτα απ'αυτά δεν προκάλεσε "νερά".Βασικά,μόνο ενας χρήστης το ανέφερε εδώ μέσα,αλλά τώρα δεν είμαι 100% σίγουρος αν μιλούσε για το εφέ αυτό ή για το αν πράγματι ειναι ελαττωματική παρτίδα.Αλλά μάλλον μιλούσε για το εφφέ.Υπάρχουν αρκετά άτομα που αγόρασαν την 1η παρτίδα(και δε νομίζω αυτη να εξαντλήθηκε κιόλας)και κανένας δεν είχε παρόμοιο περιστατικό! Το άλλο το κουφό με το GPS και το κατέβασμα χαρτών που περιγράφω πιο πάνω πώς το βρίσκεις; :confused:το δοκιμασα κι εγω και δεν μου εβγαλε τα λεγωμενα νερα.αλλα το ερωτημα μου ειναι,για ποιον λογο να καθομαστε και να παταμε οθονες?μια χαρα ειναι το κινητο. ρε παιδια, ποιοι τζογοι και ποια ''νερα'' και ποταμια στην οθονη...? Στο δικο μου και σε οσα αλλα εχω δει φιλων, πουθενα δεν τα ειδα αυτα!!!!!!.... Ξαναγυρισα στην Σ.Ε. μετα απο χρονια, μ'αυτο το μοντελο, και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη. (Για να δει καποιος τζογο και εν γενει κακη ποιοτητα κατασκευης, ας δει ενα Ν95..) Μερα με νυχτα μ'αυτες τις καταστασεις το c905.. καλα σιγουρα ναι,οταν ειναι ανοιχτο παντως το slide υπαρχει ενας τζογος και κυριος απο την δεξια πλευρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 O TN97 απλά περιγράφει την εμπειρία του με τα τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του,δε σημαίνει ότι έτσι θα είναι οι συσκευές,άρα γιατι να φωνάζουμε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Παιδιά καλημέρα. Ξέρει κανένας τις διαφορές που έχει το c905 cosmote customized? Εχω μια ακρη να το παρω από cosmote shop, αλλά δεν ξέρω τι έχουν πειράξει σε μενού και λειτουργικό. Ευχαριστώ... Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Eγω σε κανενα που εχω δει δεν κανει νερα στην οθονη-Αυτο που λες για το εφε υπαρχει σε διαφορα σημεια του μενου οπως στα μηνυματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Λοιπον παιδια εδω: http://www.wayfinder.com/filearchive/9/9811/QuickStartGuide_WayfinderNavigator_SonyEricsson_W760_C702_C905.pdf εδω: http://www.wayfinder.com/?id=10773 και εδω: http://www.wayfinder.com/?id=10052&cid=10797 εχει πληροφοριες για το πως να ενεργοποιησουμε την τριμηνη συνδρομη στο Wayfinder (αυτο ειναι γνωστο το ξερω) αλλα και πως να περασουμε τους χαρτες στη συσκευη για να μην χρωνομαστε (με ειδικο προγραμμα). Εγω τους περασα στην συσκευη μου (καρτα μνημης) συμφωνα με τις οδηγιες αλλα συνεχιζει να συνδεεται στο ιντερνετ. Οποιος εχει διαθεση και χρονο ας το ψαξει λιγο να δει τι γινεται. Αν δεν βρουμε ακρη θα στειλω ενα mail στην εταιρεια για να δουμε τι παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Αποτελέσματα JBenchmark :) JBenchmark 3D: K800 C905 HQ 181 328 LQ 332 311 Triangles ps 28633 36231 KTexels ps 216 1768 JBenchmark 1.0: K800 C905 Text 2121 649 2D shapes 1749 1591 3D shapes 707 748 Fill rate 0 473 Animation 0 1483 JBenchmark HD: K800 C905 Smooth triangles 39608 37399 Textural triangles 26598 34534 Fill rate 21 kTexels 1213 kTexels Gaming 8(0,3 fps) 145(4,8 fps) Κοινώς,σε ό,τι αφορά τα 3D γραφικά σε παιχνίδια και γραφικά,η JVM έχει βελτιωθεί σε εξαιρετικό βαθμό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Την Τρίτη θα ανεβάσω συγκριτικό με φωτό σε όλες τις συνθήκες μεταξύ των C905 και της Cyber-shot DSC-T70 που έχει ίδια ανάλυση για να δούμε κατά πόσο "κοντα" πλησιάζει το 905 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelympero Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Πρόβλημα με το GPS... Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγες ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος του C905 και πολύ ευχαριστημένος. Αναμφισβήτητα, ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα με την ρύθμιση του GPS. Δεν βρίσκει με τίποτα δορυφόρους, ενώ φυσικά έχω ενεργοποιήσει και την υποβοήθηση. Εχω γυρίσει όλο το Μαρούσι αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποια συμβουλή για την αντιμετώπιση του συγκεκιρμένου προβλήματος. Σε ξένα forum που έχω ψάξει δεν έχουν σαφή λύση. Σημειωτέον το κινητό είναι μέσω Cosmote. Μήπως μια αναβάθμιση θα έδινε την λύση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 ρε παιδες η βοντα το εχει φερει ? στο σάιτ δεν υπαρχει ακομα. λέτε να μην το φερει τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ρε παιδες η βοντα το εχει φερει ? στο σάιτ δεν υπαρχει ακομα. λέτε να μην το φερει τελικα ? Η Vodafone το έχει φέρει αν και επειδή έχει καμιά εβδομάδα που άρχισε να διατίθεται μπορεί να το έχουν λίγα καταστήματα ακόμα. Βέβαια είναι Live! έκδοση που σημαίνει οτι αν δεν έχεις ακόμα επιδότηση καλύτερα να περιμένεις λίγο ώστε να έρθουν νεότερες και ίσως βελτιωμένες παρτίδες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Την Τρίτη θα ανεβάσω συγκριτικό με φωτό σε όλες τις συνθήκες μεταξύ των C905 και της Cyber-shot DSC-T70 που έχει ίδια ανάλυση για να δούμε κατά πόσο "κοντα" πλησιάζει το 905 :) Περιμενω τις εντυπωσεις σου.Παντως μην περιμενουμε οτι μια ψηφιακη φωτογραφικη θα εχει ιδια ποιοτητα φωτογραφιας με ενα κινητο.Αλλος φακος,αλλα διαφραγματα.Αλλα θα ηταν ικανοποιητικο εαν εφτανε στο ελαχιστο την ποιοτητα της καμερας. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Περιμενω τις εντυπωσεις σου.Παντως μην περιμενουμε οτι μια ψηφιακη φωτογραφικη θα εχει ιδια ποιοτητα φωτογραφιας με ενα κινητο.Αλλος φακος,αλλα διαφραγματα.Αλλα θα ηταν ικανοποιητικο εαν εφτανε στο ελαχιστο την ποιοτητα της καμερας. Κοίτα να δεις σχεδον πάντα τα κινητά θα βρίσκονται ένα σκαλί πίσω από τις ψηφιακές κάμερες, αλλά το σίγουρο είναι οτι η ψαλίδα κλείνει όλο και περισσότερο. Αυτό που πραγματικά λείπει είναι το οπτικό ζουμ και μηχανικός σταθεροποιητής. Όταν υλοποιηθούν και αυτά με παράληλη περαιτέρο βελτίωση στην ποιότητα, πλέον θα μπορούμε να ξεχάσουμε τις ψηφιακές στην άκρη. Αλλά γι'αυτά θα χρειαστούν 2-4 χρόνια ακόμα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Καλημερα σας. Οσο και αν εψαξα δεν το βρηκα. Υπαρχει κανενα προγραμμα Messenger η MSN για να βαλουμε στο κινητο και να αξιοποιησουμε το Wi Fi για Chat? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts