Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα

μπορείτε να με βοηθήσετε να βαλω ελληνικα στο κινητο, απλά να είναι αναλυτικός γιατι είμαι ασχετος. εχω το νοκια ε71 και μπορει να παρει την ελληινκη γλωσσα, προσπαθησα με το τροπο που αναφετετε αλλα δεν μπορω.

ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να περάσουμε την Ελληνική γλώσσα θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά αυτόν τον οδηγό, βάζοντας το Ελληνικό Product Code(1).

• Το Nemesis Service Suite το κατεβάζουμε από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζουμε από εδώ.

1: Τα product codes συνήθως αναφέρονται στη πρώτη σελίδα του θέματος κάθε κινητού ή εδώ.

2: Για να λειτουργήσει το NSS θα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει το Nokia PC Suite και να έχουμε συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Ωστόσο έχει αναφερθεί πως η τελευταία έκδοση του PC Suite δημιουργεί προβλήματα με το NSS.

3: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζουμε το κινητό για κανένα λόγο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Eμένα μετά από 2 χρόνια και αρκετή χρήση θα έλεγα μου βγάζει 1-1,5 μέρα. Aν δεν το χρησημοποιήσω πολύ κάπου στις 3 μέρες... Oπότε με φυσιολογική χρήση υπολογίζω σίγουρα 2 μέρες. Tώρα αν είναι και καινούρια η μπαταρία μπορεί και 3 μέρες, αλλά δεν έχει πέσει και πολύ η απόδοση της δικής μου μπαταρίας.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Eμένα μετά από 2 χρόνια και αρκετή χρήση θα έλεγα μου βγάζει 1-1,5 μέρα. Aν δεν το χρησημοποιήσω πολύ κάπου στις 3 μέρες... Oπότε με φυσιολογική χρήση υπολογίζω σίγουρα 2 μέρες. Tώρα αν είναι και καινούρια η μπαταρία μπορεί και 3 μέρες, αλλά δεν έχει πέσει και πολύ η απόδοση της δικής μου μπαταρίας.

ευχαριστώ, οπότε καλά μου κρατάει 3 μέρες η μπαταρία, γιατι πίστευα ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια περίπου 4-5 μέρες.

ευχαριστώ, οπότε καλά μου κρατάει 3 μέρες η μπαταρία, γιατι πίστευα ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια περίπου 4-5 μέρες.

μακαρι να βλεπα τοση διαρκεια και στο δικο μου...

καλο,χρυσο,εργαλειο...αλλα απο τοτε που το πηρα ολο με τον φορτιστη ειμαι το βραδυ...δυσκολα βγαζω 2 μερες....

(αλλα ενταξει του πεταω τα ματια εξω....)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

ξερεται αν γινεται να αλλαξει ολο το καλυμα του κινητου; γυρω γυρω δηλαδη.λογο φθορας; αν παω σε καταστημα περιπου ποσα θα παρουν;

επειδη το κινητο μου εχει βγει λυρα 100 αλλα η μπαταρια τελειωνει γρηγορα κοιταξα να παρω αλλη απο e bay.καποιες του στυλ παρακατω μπορει να μου κανει κανα μπαμ να ψαχνομαι;:wacko::wacko::wacko::wacko:

http://cgi.ebay.com/HIGH-CAPACITY-BP-4L-Nokia-E90-E63-E71-6650F-N97-battery-/150636931606?pt=PDA_Accessories&hash=item2312a92a16

Edited by TXCELLAS

Μπορείς να αλλάξεις το μεσαίο πλαίσιο αν καταλαβαίνω καλά της συσκευής. Το αλλάζουν σε Nokia Care, όταν είχα πάει πριν από κανένα 5μηνο μου είχαν πει για 45€, δεν ξέρω τι τιμές ισχύουν τώρα.

Υ.Γ.: ΑΝ δοκιμάσεις τελικά την μπαταρία πες μας εντυπώσεις γιατί θα ήθελα και εγώ μια καινούρια.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μπορείς να αλλάξεις το μεσαίο πλαίσιο αν καταλαβαίνω καλά της συσκευής. Το αλλάζουν σε Nokia Care, όταν είχα πάει πριν από κανένα 5μηνο μου είχαν πει για 45€, δεν ξέρω τι τιμές ισχύουν τώρα.

Υ.Γ.: ΑΝ δοκιμάσεις τελικά την μπαταρία πες μας εντυπώσεις γιατί θα ήθελα και εγώ μια καινούρια.

αγορασα ολο το εξωτερικο καλλυμα του κινητου με ολα τα εξαρτηματα του (κουμπια πληκτρα κλπ) απο το ebay με ειδικα εργαλεια για selfservice!

για την μπαταρια μιλησα με τον αγοραστη και μου ειπε οτι ειναι γνησια nokia μπαταρια ειδικα για e71.τωρα θα την χρησιμοποιησω και αν αργησω να απαντησω μαλλον δεν ηταν καλη μπαταρια και....εσκασε!!:)

Νέα έκδοση 510.21.009 στον φοίνικα. Αλλαγές που έχει , δε γνωρίζω.

Edit : Ημερομηνία έκδοσης 19/03/2011

Edited by lagoskon
Xiaomi Mi 9T 128GB

υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησω το αμεσως προηγουμενο απο αυτο το firmware 510.21.009; το προτελευταιο; αν ναι πως;

υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησω το αμεσως προηγουμενο απο αυτο το firmware 510.21.009; το προτελευταιο; αν ναι πως;

Καλημέρα.

Δεν μπορείς να πας σε προηγούμενη έκδοση από αυτή που είσαι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

γεια σας,

Έχω το nokia E71 και θέλω με κάποιο τρόπο να παίξω .m3u αρχεία.

ανοίγω τον opera mobile και πατάω το link με το .m3u αρχείο που θέλω να δω από ένα site. Το θέμα είναι ότι μου αποθηκεύει το file... δεν μου το ανοιγει όπως το vlc στο pc και να μου το κάνει streaming.

έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως θα το κάνω να παίξει???

υ.γ. το .m3u αρχείο που θέλω να δω είναι βίντεο και ήχος......

Edited by sculper

καλημερα

Γιατί ενώ κατεβάζω παιχνίδια μ'εσω wifi μόλις πάνω να τα κάνω εκκίνηση των παιχνιδιών μου ζητάει σύνδεση στο ιντερνετ και άλλα ενώ ξεκινουν αμέσως μετα με πατάνε έξω απο το παιχνίδι. (προσπαθησα να κατεβάσω παιχνίδια μέσω sms αλλά ούτε εκει μπορω να μπω).

Ξερει καποιος κανενα προγραμμα που να παιζει σωστα μουσικη,και να μην μου τρωει γρηγορα την μπαταρια;

χρησιμοποιω το Coreplayer και το Folderplay,μιας και το music player της νοκια δεν παιζει απο φακελους(πρεπει να κανω λιστες αναπαραγωγης για OΛA-δηλαδη κουραστηκο...).Ξερει καποιος κατι που να μην τρωει τοσο γρηγορα την μπαταρια;

Eαν πω να κανω αναβαθμηση,γινεται καποια αλλαγη στο music player;παιζει απο φακελους;

Eυχαριστω εκ των προτερων....!!!

plankton69 - Χρήστος 

• 2 weeks later...
Θα σου έλεγα να το προσπαθήσεις λίγο μόνος σου γιατί μόνο και μόνο για το άνοιγμα μπορεί να σου πάρουν κανένα 20άρι χωρίς λόγο. Για να το ανοίξεις πρέπει να έχεις ένα κατσαβιδάκι Τ4 και να κάνεις αυτά που φαίνονται στις εικόνες http://imageshack.us/g/64/ima1q.jpg/

Τελικά ακολούθησα τη λύση με το κατσαβιδάκι και διαπίστωσα οτι είχε στραβώσει το "κόκκινο" κουμπί της ενεργοποίησης το οποίο είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα. Ήταν συνέχεια πατημένο πράγμα το οποίο εξηγεί και τη μεγάλη πτώση στη ζωή της μπαταρίας. Στην προσπάθεια μου να το ισιώσω τελικά το χάλασα, οπότε δεν απέφυγα το nokia care.

Χθές το παρέλαβα με μεγάλη μου χαρά επισκευασμένο οπότε όλα καλά!

επίσης είναι αναβαθμισμένο στην 510.21.009 (19-3-2011) - δεν βλέπω κάποια διαφορά

• 2 weeks later...

υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει βιντεο που εχει μπει σαν ηχος κλησης σε πληρη οθονη,η εστω μεγαλυτερη απο το εργοστασιακο;κατα προτιμηση μεσω ovi store,μιας και πιστοποιητικα τελος....

Eυχαριστω....!!!

plankton69 - Χρήστος 

• 3 weeks later...
Καλημέρα.

Δεν μπορείς να πας σε προηγούμενη έκδοση από αυτή που είσαι.

Hello everyone. Place this guide, after losing a good half day to understand cm to downgrade an E71 that after being upgraded to v. + 210.21.006 not allowed to install the TRK unlocker.

Lacking the JAF FBUS and cables, I used the following tools

JAF_PKEY_Emulator_v5.rar

JAFSetup_1.98.61.exe

Install JAF v.1.98.61

-Install the package containing the firmware (usually in C: \\ Program Files \\

Common Files \\ Nokia \\ DataPackage \\ Products)

Open-JAF_PKEY_Emulator and leaving everything as it is click on the tab at the top STEP 2, select and click GO MAIN JAF (selected launch exe)

TAB-Select the BB5

-With the phone turned on and connected in PC Suite mode click on Use Selected INI

then the correct firmware version from the drop-down menu. (Make sure it's the same RM)

-Check the "normal mode" and the "factory set". No

-Check that you have the battery sufficiently charged (this takes about 15

minutes)

- Click on the button Flash

Part of the procedure to downgrade ...

After the procedure, the phone may remain in the local mode, where x-down menu on the right select NORMAL MODE and wait.

If all goes well you downgraded the phone (check with * # 0000 #).

Με αυτές τις οδηγίες και googlarisma για τα tools , τα αρχεία της 500 απο navifirm εκανα downgrade απο την 510 χωρις πρόβλημα (εννοείται με προσευχές , μην πάει κατι στραβα :lol: )

Xiaomi Mi 9T 128GB

• 2 weeks later...

Παιδες, εχω ενα Nokia E6 στο οποιο εχω σεταρει το εταιρικο εmail μου, και οταν ειμαι στο σπιτι και κανω συγχρονισμο, επιλεγει απο μονο του και συνδεεται στο ασυρματο που εχω σπιτι. Αν ειμαι λιγο πιο μακρια και δεν πιανει, συγχρονιζει μεσω του παροχου. Επειδη ομως χρησιμοποιω και το Ε71, και συγχρονιζω και απο εκει τα email μου, μπορω να το ρυθμισω να επιλεγει το ασυρματο οταν ειναι εντος εμβελειας? Μεχρι στιγμη συγχρονιζει μονο απο τον παροχο (Wind) και οχι απο το ασυρματο οπως το Ε6.

Μπορει να βοηθησει κανεις?

Ευχαριστω

Αν πάς στις ρυθμίσεις του browser (Ιστός ) και αντί Διαδίκτυο βάλεις Ερώτηση πρώτα , θα σε ρωτάει με τι να συνδεθεί και δε θα πηγαίνει μόνο πάροχο.

Σε βολεύει κάτι τέτοιο?

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αν πάς στις ρυθμίσεις του browser (Ιστός ) και αντί Διαδίκτυο βάλεις Ερώτηση πρώτα , θα σε ρωτάει με τι να συνδεθεί και δε θα πηγαίνει μόνο πάροχο.

Σε βολεύει κάτι τέτοιο?

Αυτο ειναι για τον browser. Εγω το ηθελα για το email μου. Ευχαριστω πολυ παντως

• 2 months later...

Καλημερα....!

Xθες ξαναεβαλα μπροστα το E71 μου,μετα απο κανα 2μηνο,και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...Δεν μπορω να μπω με καρτα μνημης στην γκαλερι,ενω χωρις μπαινει κανονικα...Συγκεκριμενα,κολλαει στην οθονη ανοιγμα.Aπο την εξερευνηση αρχειων,ολα ανοιγουν κανονικα....Tι μπορει να φταιει;;;

plankton69 - Χρήστος 

• 5 months later...

Μια βοήθεια παρακαλώ, γιατί είμαι ένα στάδιο πριν ξεσπάσω πάνω του...

Εδώ και μερικές μέρες, σταμάτησε να αποκρίνεται σωστά στο wifi. Δηλαδή: μπαίνω με Opera και αργεί πάααααααρα πολύ να φορτώσει... Έκανα hard reset, αλλά το πρόβλημα επιμένει... Άνοιξα τη συσκευή (δεν είχε έτσι κι αλλιώς εγγύηση μετά από τόσο καιρό), αλλά δεν είδα κάτι περίεργο μέσα... Από τι μπορεί να το κάνει τελικά;

(Πριν το hard reset είχα κάτι patches για κάμερα-theme effects, τα οποία μετά το hard reset σβήστηκαν φυσικά...)

plankton69 - Χρήστος 

Δοκίμασε να περάσεις από επάνω το ίδιο firmware ίσως στρώσει.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr