paravoid Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 να ρωτησω κατι? οταν γραφω σμς θελω εγω να πληκτρολογησω το νουμερο..αλλα δεν θελω να πατας σιφτ και τον αριθμο.. θελω την αριθμιτικη λειτουργια...πως γινεται αυτο? Αριθμούς δεν εισάγεις με το shift αλλά με το πλήκτρο λειτουργιών (το αριστερά-αριστερά πλήκτρο). Αν το πατήσεις μια φορά ισχύει για τον επόμενο χαρακτήρα, δηλαδή πλ. λειτουργιών + Ρ βγάζει 1 κ.ο.κ. Αν το πατήσεις δύο φορές "κλειδώνει" και το πληκτρολόγιο γίνεται αριθμητικό. Όλα αυτά φυσικά υπάρχουν στο user guide που έρχεται έντυπο με τη συσκευή αλλά υπάρχει και διαθέσιμο σε PDF στο nokia.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Καλημερα!!Τελικα ποια καταστηματα το εχουν ετοιμοπαραδοτο???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 εχουν μεινει ελαχιστες συσκευες στο πλαισιο.... παρε τηλεφωνο στην ανοιχτη γραμμη εξυπηρετησης και ρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petya Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω hard reset στο τηλέφωνο με δεδομένο ότι το δικό μου δεν αντιδρά στον κωδικό *#7370# (αλλά και σε κανέναν κωδικό της μορφής *#....#); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Το άλλο κόλπο που με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα, το δοκίμασες; Αυτό το κόλπο δεν πιάνει με την πρώτη και σε μερικές συσκευές ο συνδιασμός πλήκτρων διαφέρει ελαφρώς. Κάνε μερικές δοκιμές. Αν δεν βγάλεις άκρη, μπες εδώ και ρώτα. Σίγουρα θα πάρεις απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Λοιπον παιδια,χτες ηρθα σε επαφη για πρωτη φορα με το Ε71!Μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα!!!Σημερα λοιπον το απεκτησα!!!!Θα ειναι η δευτερη επαφη μου με κινητο της σειρας Ε,μετα απο το Ε50,το οποιο με ειχε αφησει εντυπωσιασμενο!!!Κυριως με την μπαταρια του!!!Ελπιζω και το καινουριο μου αποκτημα να εχει εξισου καλη μπαταρια!!!Η δικη σας ποσο σας κραταει??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 παιζει αυτο που λες κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πως γινεται να περασω τις επαφες και το ημερολογιο μου που εχω στο outlook στο Ε71???Γινεται μεσω nokia pc suite??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Πως γινεται να περασω τις επαφες και το ημερολογιο μου που εχω στο outlook στο Ε71???Γινεται μεσω nokia pc suite??? Φυσικά. Με Pc suite. Θα κάνεις "συγχρονισμό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maflo Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γνωρίζει κάποιος εάν το έχει φέρει η wind? όταν έιχα ρωτήσει αρχές του μήνα δεν ήξεραν κάν το κινητό... Παράθεση stop the world, i want to get off... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εχω το εξης προβλημα,ενω η Ελλαδα ειναι σε ωρα GMT+2 στη συσκευη μου εμφανιζει GMT+3 με αποτελεσμα ολο μου το ημερολογιο απο το outlook να μεταφερθει κατα τον συνχρονισμο μετατοπισμενο κατα 1 ωρα μπροστα!!!Καμια λυση εχουμε??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εχω το εξης προβλημα,ενω η Ελλαδα ειναι σε ωρα GMT+2 στη συσκευη μου εμφανιζει GMT+3 με αποτελεσμα ολο μου το ημερολογιο απο το outlook να μεταφερθει κατα τον συνχρονισμο μετατοπισμενο κατα 1 ωρα μπροστα!!!Καμια λυση εχουμε??? Απόλυτα λογικό το +3 καθώς είμαστε τώρα σε καλοκαιρινή ώρα!!! Μάλλον τον υπολογιστή δεν έχεις ρυθμίσει σωστά. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwalker16 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γνωρίζει κάποιος εάν το έχει φέρει η wind? όταν έιχα ρωτήσει αρχές του μήνα δεν ήξεραν κάν το κινητό... ειχα ρωτησει εγω την τεταρτη,και μου λενε δεν το εχουν φερει ακομα!!!μαλιστα στην αρχη παραξενευτηκαν και λιγο στο ακουσμα του κινητου!!!χαχαχα!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο???Απλα εντυπωσιασμενος!!!!!!!!!!!!!!!!Παντα ειχα νοκια,ομως τα τελευταια 3 χρονια ασχολιομουν μονο με windows mobile συσκευες,ακομα και οταν πηρα με επιδοτηση το Ε50 ειχα μεινει ευχαριστημενος με την μπαταρια του,ομως συντομα το πουλησα.Το Ε71 εχει απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,πιστευω εφαμιλη με το 8800!!!!Και απιστευτες δυνατοτητες!!!!Δηλωνω ερωτευμενος!!!!!!! θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το gps.Στη συσκευασια γραφει οτι ειναι μονο για 3 μηνες οι χαρτες,δηλαδη μετα χανονται???Οταν μπαινω στους χαρτες χρεωνομαι???Ή' ειναι σαν το destinator???Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης???Αν μπορει καποιος ας μου δωσει μερικες φωτογραφιες για το πως ειναι η εμφανιση του.Ευχαριστω Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightwalker16 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το gps.Στη συσκευασια γραφει οτι ειναι μονο για 3 μηνες οι χαρτες,δηλαδη μετα χανονται???Οταν μπαινω στους χαρτες χρεωνομαι???Ή' ειναι σαν το destinator???Ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης???Αν μπορει καποιος ας μου δωσει μερικες φωτογραφιες για το πως ειναι η εμφανιση του.Ευχαριστω συμφωνω με αυτο!εγω οταν μπαινω δεν μπορει καν να φορτωσει απ τον δορυφορο!!εχω πελαγωσει λιγο..οποιος ξερει κατι παραπανω απο gps ας βοηθησει..:wacko: ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 εγω παιδες εβαλα garmin... και δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Όσον αφορά το gps, ασχοληθήτε λίγο με το θέμα και θα δείτε ότι δουλεύει πολύ καλά. Για το Nokia maps: Οι χάρτες είναι δωρεάν, η καθοδήγηση και άλλα χαρακτηριστικά χρεώνονται. Τους χάρτες μπορείτε να τους βάλετε με το maploader, υπάρχει στο site της Nokia. To Garmin είναι κάλυτερο γενικά, δείτε το σχετικό topic, έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ενεργοποιήσετε το A-GPS: http://europe.nokia.com/A4546327 To κινητό βρίσκει πολύ γρήγορα δορυφόρους όταν είναι ενεργοποιημένο και κατεβάζει μόνο μερικά KB δεδομένων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Το GPS στο Ε71 είναι assisted GPS που σημαίνει ότι κατεβάζει κάποια Kb στην πλοήγηση.Αν δεν θες τότε πρέπει να απενεργοποιήσεις το A-GPS. Ποιό πάνω υπάρχει ποστ που σε παραπέμπει στις οδηγίες. Όσον αφορά τους ήδη υπάρχοντες χάρτες (Map Nokia) η φωνητική πλοήγηση είναι δωρεάν για 3 μήνες. Μετά σε ένα Nokia Shop ανανεώνεις την εγγραφή σου με 70 ή 80 ευρώ το χρόνο. Αν δεν το κάνεις έχεις τους χάρτες χωρίς φωνητική πλοήγηση. Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει. Έχω βάλει το Garmin και σας διαβεβαιώ ότι είναι υπέροχο. Αν παρ' όλα αυτά δεν θέλετε να κατεβάζετε κανένα Kb, απενεργοποιήστε το A-GPS (βλέπε πιο πάνω ποστ) με συνέπεια πιο αργό κλέιδωμα του GPS και εγκαταστήστε εξωτερικό δέκτη της Nokia http://www.nokia.com.gr/A4893188 Για να μην χρησιμοποιείται το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στους εγκατεστημένους χάρτες απενεργοποιήστε την πρόσβασή του Μενού > GPS > Χάρτες > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Διαδύκτιο > Σύνδεση κατά την έναρξη Επιλέξτε ΟΧΙ, Πορεπιλ. σημείο προσβ. Επιλέξτε αναζήτηση WLAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Internet Radio for the E71 Nokia do keep tweaking their apps and compatibility lists after all - the E71 finally has a proper version of Nokia Internet Radio made especially for it. Download Internet Radio for E71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Γνωρίζει κάποιος εάν το έχει φέρει η wind? όταν έιχα ρωτήσει αρχές του μήνα δεν ήξεραν κάν το κινητό... Το έφεραν τελικά στα 440 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Εχω τα εξής δύο μικρά προβληματακια. 1. Οταν η ημερομηνία φτάσει παρασκευή........δεν περνάει στο Σάββατο. Με αποτελεσμα να πρπει χειροκίνητα να βάλω το Σαββατο, και χειροκίνητα την Κυριακή και χειροκίνητα την Δευτερα. Από την Δευτερα και μεχρι και την Παρασκευή, οι ημερομηνία αλλάζει αυτόματα!!:wacko: Αν μπορέσει κάποιος να το εξηγήσει αυτό.......θα του ήμουν υπόχρεως! 2. Το έχω αναφέρει και πιο πάνω. Τα μηνυματα δεν καταχωρούνται με βάση την ημερομηνία αλλά με βάση την ώρα. Δηλαδή αν παραλάβω σημερα ένα μηνυμα στις 20:00 και ένα στις 22:00 και αυριο ένα μηνυμα στις 21:00, το αυριανό μηνυμα θα ειναι δευτερο και όχι πρώτο στην λίστα των εισερχομένων. (πρώτο θα είναι το μηνυμα των 22:00)!!!:blink: Ειναι λογικό ότι δεν περιμένω κάποια απάντηση ή βοήθεια σας διότι τα παραπάνω προβληματάκια δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ούτε ο Σπιλμπεργκ!! Α! έκανα και ένα Hard reset, αλλά παραμένουν. Τελευταια ελπίδα ένα software update .....όταν βγάλουν! Κατα τα άλλα είναι πραγματικά ενα εξαιρετικό κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Εχω τα εξής δύο μικρά προβληματακια. 1. Οταν η ημερομηνία φτάσει παρασκευή........δεν περνάει στο Σάββατο. Με αποτελεσμα να πρπει χειροκίνητα να βάλω το Σαββατο, και χειροκίνητα την Κυριακή και χειροκίνητα την Δευτερα. Από την Δευτερα και μεχρι και την Παρασκευή, οι ημερομηνία αλλάζει αυτόματα!!:wacko: Αν μπορέσει κάποιος να το εξηγήσει αυτό.......θα του ήμουν υπόχρεως! 2. Το έχω αναφέρει και πιο πάνω. Τα μηνυματα δεν καταχωρούνται με βάση την ημερομηνία αλλά με βάση την ώρα. Δηλαδή αν παραλάβω σημερα ένα μηνυμα στις 20:00 και ένα στις 22:00 και αυριο ένα μηνυμα στις 21:00, το αυριανό μηνυμα θα ειναι δευτερο και όχι πρώτο στην λίστα των εισερχομένων. (πρώτο θα είναι το μηνυμα των 22:00)!!!:blink: Ειναι λογικό ότι δεν περιμένω κάποια απάντηση ή βοήθεια σας διότι τα παραπάνω προβληματάκια δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ούτε ο Σπιλμπεργκ!! Α! έκανα και ένα Hard reset, αλλά παραμένουν. Τελευταια ελπίδα ένα software update .....όταν βγάλουν! Κατα τα άλλα είναι πραγματικά ενα εξαιρετικό κινητό! Δεν εχω συναντησει κανενα απο αυτα τα 2 θεματα που αναφερεις. Ποια εκδοση λογισμικου εχεις? Για την ακριβεια δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα. Το κινητο απλα δουλευει υποδειγματικα, με αψογη αυτονομια (σιγουρα την καλυτερη που εχω δει σε κινητο τηλεφωνο οποιασδηποτε κατηγοριας εδω και καιρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 εμενα βαραει κατι κοληματα που και που.... δεν ανταποκρινεται σε κανενα πατημα κουμπιου... πως ειναι τα windows οταν δεν εχουν μνημη? καπως ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Εχω τα εξής δύο μικρά προβληματακια. 1. Οταν η ημερομηνία φτάσει παρασκευή........δεν περνάει στο Σάββατο. Με αποτελεσμα να πρπει χειροκίνητα να βάλω το Σαββατο, και χειροκίνητα την Κυριακή και χειροκίνητα την Δευτερα. Από την Δευτερα και μεχρι και την Α! έκανα και ένα Hard reset, αλλά παραμένουν. Τελευταια ελπίδα ένα software update .....όταν βγάλουν! Για δες έχεις ρυθμίσει την αφύπνιση για εργάσιμες μέρες? δηλαδή εκτός Σαββάτου και Κυριακής? Υπάρχει περίπτωση να γίνεται εκεί κάποιο μπέρδεμα με το ημερολόγειο. Αν ναι απενεργοποίησε το και βλέπεις. Κάτι τέτοια προβληματάκια όπως αυτό με το sms υπήρχαν και στο Ε51 αλλά διορθώθηκαν με το software update. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με την λήψη του κινητού; Μου χάνει πολύ συχνά το σήμα ακόμα και σε GSM only mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts