Itchrist86 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Από το μενού Αναζήτηση δε γίνεται. Δε μου εμφανίζει την αντίστοιχη επαφή της λέξης που ψάχνω. Η κατηγοριοποίηση δε με βοηθάει διότι από τις επαφές που έχω, περίπου οι 1000 είναι επαγγελματικές και κάθε μήνα τις ανανεώνω από το Thunderbird. Η μόνη ομάδα που έχω είναι οι μετρ των μπουζουξίδικων!:) Thnx anyway! Μόλις πειραματίστηκα λίγο και διαπίστωσα πως αν ο όρος αναζήτησης βρίσκεται υπό τις ετικέτες "Εταιρία" ή "Ψευδώνυμο" ή "Θέση εργασίας" η αναζήτηση εμφανίζει αποτελέσματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Μάλιστα. Μάλλον τότε φταίει το ότι έχω την έκδοση 100.07.76 08-06-2008! Θα αναβαθμίσω οσονούπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 μολις το πηρα κ εγω..πως ενεργοποιηω τα gps?δν βρισκει σημα μ λεει και με προτρεπει να χρησιμοποιησω a-gps αλλα θελω μονο gps.ξερετε πως θα το καταφερω;επισης χρειαζεται να κατεβασω απο τωρα καποιο χαρτη;βρισκομαι θεσ/νικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 τα εχω διαβασει αυτα κ γνωριζω καποια πραγματα απλα σχετικα με τι τηλεφωνο αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ας πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Όχι, τι ρύθμιση να κάνεις. Αν υπήρχε κάτι θα αναφέρονταν εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 καποια ρυθμιση του στυλ gps a-gps.. προσπαθω να μπω κ δν μπαινω..μηπως πρεπει να κανω κατι π δν εκανα;παταω στους χαρτες κ φορτωνει κ μετα ψαχνει δορυφορους αλλα τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Για κάνε αυτό: Για περισσότερες λεπτομέρειες κατά το κλείδωμα των δορυφόρων πηγαίνουμε στο εικονίδιο «Δεδομένα GPS» και πατάμε Πλοήγηση > Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρου. Στο παραθυράκι που εμφανίζεται θα δούμε κάποιους αριθμούς με τις αντίστοιχες μπάρες. Αν αυξομειώνονται σημαίνει ότι η συσκευή ψάχνει για δορυφόρους, οπότε όλα καλά. Όταν κάποιες από αυτές γίνουν μπλε τότε σημαίνει πως έχει κλειδώσει τους αντίστοιχους δορυφόρους. Δεν είναι αναγκαίο να είναι full οι μπάρες, αρκεί να είναι μπλε. Εφόσον γίνει αυτό μπορούμε πλέον να τρέξουμε το πρόγραμμα πλοήγησης της αρεσκείας μας και να πάρουμε το στίγμα μας επάνω στο χάρτη. Κατά την αναμονή κλειδώματος των δορυφόρων θα πρέπει να βρισκόμαστε σε χώρο όπου υπάρχει άμεση επαφή με ανοικτό ουρανό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το εκανα αλλα δν γινεται τπτ ακομα.... δν εχω καταφερει ακομα να μπω.οταν παω να μπω αναβοσβηνει το σημα του δορυφορου.μια ενδειξη ειναι μονο στο σημα του δορυφορου στο κιτρινο κ δν αλλαζει χρωμα..επισης εχω βαλει και το a gps αλλα κ παλι δν γινεται τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το εκανα αλλα δν γινεται τπτ ακομα.... δν εχω καταφερει ακομα να μπω.οταν παω να μπω αναβοσβηνει το σημα του δορυφορου.μια ενδειξη ειναι μονο στο σημα του δορυφορου στο κιτρινο κ δν αλλαζει χρωμα..επισης εχω βαλει και το a gps αλλα κ παλι δν γινεται τπτ.. Βρες μια ταράτσα και κάτσε κανένα δεκάλεπτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 στο δρομο εξω προσπαθησα κ δν εγινε τπτ!βγαινω κ στο μπαλκονι μ και δν γινεται.ειναι λογικο να μν το βρισκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 στο δρομο εξω προσπαθησα κ δν εγινε τπτ!βγαινω κ στο μπαλκονι μ και δν γινεται.ειναι λογικο να μν το βρισκει; Την πρώτη φορά μπορεί να αργήσει λίγα λεπτά. Αλλά δεν σου κάνω πλάκα, πήγαινε στην ταράτσα. Αν είσαι στο δρόμο και γύρω έχεις πολυκατοικίες , αυτές κρύβουν τον ουρανό αρκετά. (φυσικά, αυτό είναι για να βρεί δορυφόρους μόνο την πρώτη φορά, μετά δεν έχει πρόβλημα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Mεσω ποιας εφαρμογης προσπαθεις να βρεις δορυφορο? Καλυτερα ρωτησε στο επισημο θεμα της εφαρμογης που υπαρχει το προβλημα. Θα ειναι πιο ευκολο να σε βοηθησουμε. μεσω της εφαρμογης π εχει το nokia e71.δν ξερω κ πολλα...αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση κλπ η να κατεβασω χαρτες κλπ..οπως τ πηρα δν πειραξα τπτ κ απλα πρροσπαθω να μπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εγω θυμαμαι οταν περασα το Garmin εκανε καμια ωρα να βρει δορυφορους. Μετα απο την 1η φορα βρισκει αρκετα γρηγορα καθε μερα που το χρησιμοποιω. Θυμαμαι το εκανα κανα-δυο restart μεχρι να νιωσει, για δοκιμασε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εχθές σε παρέπεμψα στο S60 3rd Edition Platform FAQ και μου είπες πως το έχεις διαβάσει... Με την ερώτηση που κάνεις μου δίνεις την εντύπωση πως όχι μόνο δεν το έχεις διαβάσει, αλλά ούτε ματιά δεν έριξες. Λες συνέχεια πως δεν έχεις ιδέα και πως είσαι νέος στο χώρο. Okay, απόλυτα σεβαστό. Σου δίνουμε οδηγίες ώστε να πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις. Διάβασε τες λοιπόν προσεκτικά και θα δεις πως όλα είναι εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εχθές σε παρέπεμψα στο S60 3rd Edition Platform FAQ και μου είπες πως το έχεις διαβάσει... Με την ερώτηση που κάνεις μου δίνεις την εντύπωση πως όχι μόνο δεν το έχεις διαβάσει, αλλά ούτε ματιά δεν έριξες. Λες συνέχεια πως δεν έχεις ιδέα και πως είσαι νέος στο χώρο. Okay, απόλυτα σεβαστό. Σου δίνουμε οδηγίες ώστε να πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις. Διάβασε τες λοιπόν προσεκτικά και θα δεις πως όλα είναι εύκολα. με λιγα λογια δν χρειαζεται να κανω τπτ παραπανω εγω ετσι;μονο να περιμενω να κλειδωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Νέος κάτοχος μτχ Ε71. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η φωνή που αναγγέλει το όνομα αυτού που σε καλεί; Κατέβασα το Text to Speech από το site της ΝΟΚΙΑ, αλλά είναι μόνο για ανάγνωση μηνυμάτων. Κάτι... Ελληνικότερο για αυτή την κορυφαία λειτουργία που με τράβηξε ξανά πίσω σε ΝΟΚΙΑ, έστω και μτχ; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Νέος κάτοχος μτχ Ε71. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η φωνή που αναγγέλει το όνομα αυτού που σε καλεί; Κατέβασα το Text to Speech από το site της ΝΟΚΙΑ, αλλά είναι μόνο για ανάγνωση μηνυμάτων. Κάτι... Ελληνικότερο για αυτή την κορυφαία λειτουργία που με τράβηξε ξανά πίσω σε ΝΟΚΙΑ, έστω και μτχ; Όχι, δεν υπάρχει κάτι. με λιγα λογια δν χρειαζεται να κανω τπτ παραπανω εγω ετσι;μονο να περιμενω να κλειδωσει; Όχι, δεν χρειάζεται. Κάνε αυτό που σου είπα εδώ για να διαπιστώσεις αν όντως προσπαθεί να κλειδώσει δορυφόρους ή έχει υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε τσάμπα παιδεύεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Γεια σας, Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του E71 και θα ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι: 1) Υπάρχει τρόπος να ηχογραφώ μία συνομιλία που κάνω από το κινητό μου? (το έκανα με ευκολία στο ericsson που είχα, καλώ κάποιον και θέλω να ηχογραφήσω την συνομιλία μας) 2) Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κλειδώνω με κωδικό το μενού? Και να μπορώ να κάνω μόνο κλήσεις. Διότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο. (αυτό είναι κατάλοιπο από το blackberry) 3) Όταν χρησιμοποιώ το GARMIN και με καλούν υπάρχει τρόπος να μην βγαίνω από την πλοήγηση? Σκέφτομαι να πάρω Bluetooth ακουστικό…αλλά δεν ξέρω αν το γλυτώνω. 4) Η εφαρμογή του quickoffice μπορεί να βρεθεί ολόκληρη? 5) Ανήκω στην WIND και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για το traffic. Νομίζω λέγεται web and mail, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Πως ελέγχω την χρήση της υπηρεσίας για να μην ξεπεράσω το όριο? 6) Έχω λογαριασμό στο http://www.voipdiscount.com μπορώ να περάσω τα στοιχεία στο nokia για να κάνω κλήσεις? Αν ναι, που και πως το κάνω??? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSPI_ Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 με λιγα λογια δν χρειαζεται να κανω τπτ παραπανω εγω ετσι;μονο να περιμενω να κλειδωσει; :cry: Παιδιά συγνώμη, είμαι καινούρια στο site και αρκετά άσχετη.. ούτε καν γνωρίζω πως να ρωτήσω κάτι που θέλω για την μπαταρία του Ε 71.. Αν κάποιος έχει χρόνο ας με βοηθήσει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 :cry: Παιδιά συγνώμη, είμαι καινούρια στο site και αρκετά άσχετη.. ούτε καν γνωρίζω πως να ρωτήσω κάτι που θέλω για την μπαταρία του Ε 71.. Αν κάποιος έχει χρόνο ας με βοηθήσει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά:wacko: Καλως ηρθες, τι θες να μαθεις? Αν κραταει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Γεια σας, Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του E71 και θα ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι: 1) Υπάρχει τρόπος να ηχογραφώ μία συνομιλία που κάνω από το κινητό μου? (το έκανα με ευκολία στο ericsson που είχα, καλώ κάποιον και θέλω να ηχογραφήσω την συνομιλία μας) 2) Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να κλειδώνω με κωδικό το μενού? Και να μπορώ να κάνω μόνο κλήσεις. Διότι είναι κάτι πολύ χρήσιμο. (αυτό είναι κατάλοιπο από το blackberry) 3) Όταν χρησιμοποιώ το GARMIN και με καλούν υπάρχει τρόπος να μην βγαίνω από την πλοήγηση? Σκέφτομαι να πάρω Bluetooth ακουστικό…αλλά δεν ξέρω αν το γλυτώνω. 4) Η εφαρμογή του quickoffice μπορεί να βρεθεί ολόκληρη? 5) Ανήκω στην WIND και θα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για το traffic. Νομίζω λέγεται web and mail, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Πως ελέγχω την χρήση της υπηρεσίας για να μην ξεπεράσω το όριο? 6) Έχω λογαριασμό στο www.voipdiscount.com μπορώ να περάσω τα στοιχεία στο nokia για να κάνω κλήσεις? Αν ναι, που και πως το κάνω??? Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα απ όλα θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες του forum καθώς και τα περιεχόμενα ώστε να εξοικειωθείς με το forum. Επίσης η αναζήτηση στο S60 3rd Edition Platform FAQ είναι επιβεβλημένη πριν ρωτήσεις. Τώρα όσο αφορά τις απορίες σου... 1) Μπορείς να το κάνεις με πρόγραμμα, μάλιστα χωρίς τον χαρακτηριστικό ήχο beep. Μια αναζήτηση στο θέμα των εφαρμογών θα σου λύσει την απορία. 2) Ναι, υπάρχει. Και πάλι στο θέμα των εφαρμογών... 3) Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται σε αυτή τη περίπτωση, αλλά υποθέτω πως με το που απαντήσεις στο τηλέφωνο, εάν πατήσεις παρατεταμένο το πλήκτρο του Μενού θα σε βγάλει στον task manager όπου μέσω αυτού μπορείς να επιστρέψεις στο Garmin. 4) Μπορεί εύκολα. Τυγχάνει αυτές τις μέρες να δίνει εντελώς δωρεάν την αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση. Δες εδώ λεπτομέρειες. 6) Μπορείς. Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 στις επαφες μου εχω ενα ονομα και καθε φορα που μ στελνει μνμ η τηλεφωνει δν βγαινει ποτε το ονομα στην οθονη.ξερει κανεις γιατι;πρεπει να κανω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Μήπως το συγκεκριμένο αριθμό τον έχεις περασμένο 2 φορές ή σε δύο επαφές; ΥΓ: Όλα τα μηνύματα περί χαρτών κλπ μεταφέρθηκαν εκτός. Για όλα υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Δες λίγο τα περιεχόμενα. Κάνε τις ερωτήσεις σου στα θέματα που ταιριάζουν οι ερωτήσεις σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 οτι το ελεγξα αυτο με τς 2 φορες.τον εσβησα μαλιστα κ τν ξαναγραψα.. κατι σχετικα με το gps μιας και τ μαθαινω..λειτουργει κανονικα κ πολυ σωστα αλλα οταν ρυθμιζω μια διαδρομη τοτε μ λεει να κανω ληψη.οταν κανω κ μετα μ ζηταει ειτε να πληρωσω μεσω πιστωτικων καρτων ειτε να βαλω εναν κωδικο..αυτον τν κωδικο ξερεται που μπορω να τν βρω;λεει cd εκει π ζηταει τον κωδικο κ ειναι ενας 16ψηφιος Μήπως το συγκεκριμένο αριθμό τον έχεις περασμένο 2 φορές ή σε δύο επαφές; ΥΓ: Όλα τα μηνύματα περί χαρτών κλπ μεταφέρθηκαν εκτός. Για όλα υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Δες λίγο τα περιεχόμενα. Κάνε τις ερωτήσεις σου στα θέματα που ταιριάζουν οι ερωτήσεις σου. ναι το προσεξα..θα μπορουσες καλλιστα να απαντησεις πριν τα σβησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts