TXCELLAS Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 παιδια πως ακριβως βαζεις χαρτες κλπ; το αναμενω σε 2 μερες και καλο ειναι να ξερω καποια βασικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς μπορώ να βρω μια επαφή θέτοντας στο search κάποιο στοιχείο? Για παράδειγμα θέλω να βρω όλες τις επαφές οι οποίες εργάζονται στην εταιρεία "MyPhone". Αν βάλω στο search το "MyPhone" δε θα μου τις βγάλει. Πολλές φορές θέλω να θυμηθώ κάποια πρόσωπα, αλλα θυμάμαι μόνο τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς μπορώ να βρω μια επαφή θέτοντας στο search κάποιο στοιχείο? Για παράδειγμα θέλω να βρω όλες τις επαφές οι οποίες εργάζονται στην εταιρεία "MyPhone". Αν βάλω στο search το "MyPhone" δε θα μου τις βγάλει. Πολλές φορές θέλω να θυμηθώ κάποια πρόσωπα, αλλα θυμάμαι μόνο τις εταιρείες στις οποίες εργάζονται. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Δυστυχώς , θα ήταν πολύ χρήσιμο αυτό, αλλά δεν νομίζω να γίνεται με κανένα τρόπο.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μπορείς να το κάνεις από το μενού Αναζήτηση. Τις επαφές σου, δεν τις έχει κατηγοριοποιημένες σε ομάδες; Βοηθάει αφάνταστα στις περιπτώσεις που αναφέρεις, να βρεις γρήγορα μια επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Από το μενού Αναζήτηση δε γίνεται. Δε μου εμφανίζει την αντίστοιχη επαφή της λέξης που ψάχνω. Η κατηγοριοποίηση δε με βοηθάει διότι από τις επαφές που έχω, περίπου οι 1000 είναι επαγγελματικές και κάθε μήνα τις ανανεώνω από το Thunderbird. Η μόνη ομάδα που έχω είναι οι μετρ των μπουζουξίδικων!:) Thnx anyway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αν σε κάποιο πεδίο της επαφής έχει γραμμένη την λέξη myphone, και την βάλεις στην αναζήτηση, θα στην βγάλει 100%. Εκτός αν έχεις πολύ παλιά έκδοση. Εγώ έτσι ψάχνω πάρα πολύ συχνά επαφές και τις βρίσκω αμέσως από την εφαρμογή Αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Από το μενού Αναζήτηση δε γίνεται. Δε μου εμφανίζει την αντίστοιχη επαφή της λέξης που ψάχνω. Η κατηγοριοποίηση δε με βοηθάει διότι από τις επαφές που έχω, περίπου οι 1000 είναι επαγγελματικές και κάθε μήνα τις ανανεώνω από το Thunderbird. Η μόνη ομάδα που έχω είναι οι μετρ των μπουζουξίδικων!:) Thnx anyway! Μόλις πειραματίστηκα λίγο και διαπίστωσα πως αν ο όρος αναζήτησης βρίσκεται υπό τις ετικέτες "Εταιρία" ή "Ψευδώνυμο" ή "Θέση εργασίας" η αναζήτηση εμφανίζει αποτελέσματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Μάλιστα. Μάλλον τότε φταίει το ότι έχω την έκδοση 100.07.76 08-06-2008! Θα αναβαθμίσω οσονούπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 μολις το πηρα κ εγω..πως ενεργοποιηω τα gps?δν βρισκει σημα μ λεει και με προτρεπει να χρησιμοποιησω a-gps αλλα θελω μονο gps.ξερετε πως θα το καταφερω;επισης χρειαζεται να κατεβασω απο τωρα καποιο χαρτη;βρισκομαι θεσ/νικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 τα εχω διαβασει αυτα κ γνωριζω καποια πραγματα απλα σχετικα με τι τηλεφωνο αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ας πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Όχι, τι ρύθμιση να κάνεις. Αν υπήρχε κάτι θα αναφέρονταν εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 καποια ρυθμιση του στυλ gps a-gps.. προσπαθω να μπω κ δν μπαινω..μηπως πρεπει να κανω κατι π δν εκανα;παταω στους χαρτες κ φορτωνει κ μετα ψαχνει δορυφορους αλλα τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Για κάνε αυτό: Για περισσότερες λεπτομέρειες κατά το κλείδωμα των δορυφόρων πηγαίνουμε στο εικονίδιο «Δεδομένα GPS» και πατάμε Πλοήγηση > Επιλογές > Κατάσταση δορυφόρου. Στο παραθυράκι που εμφανίζεται θα δούμε κάποιους αριθμούς με τις αντίστοιχες μπάρες. Αν αυξομειώνονται σημαίνει ότι η συσκευή ψάχνει για δορυφόρους, οπότε όλα καλά. Όταν κάποιες από αυτές γίνουν μπλε τότε σημαίνει πως έχει κλειδώσει τους αντίστοιχους δορυφόρους. Δεν είναι αναγκαίο να είναι full οι μπάρες, αρκεί να είναι μπλε. Εφόσον γίνει αυτό μπορούμε πλέον να τρέξουμε το πρόγραμμα πλοήγησης της αρεσκείας μας και να πάρουμε το στίγμα μας επάνω στο χάρτη. Κατά την αναμονή κλειδώματος των δορυφόρων θα πρέπει να βρισκόμαστε σε χώρο όπου υπάρχει άμεση επαφή με ανοικτό ουρανό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το εκανα αλλα δν γινεται τπτ ακομα.... δν εχω καταφερει ακομα να μπω.οταν παω να μπω αναβοσβηνει το σημα του δορυφορου.μια ενδειξη ειναι μονο στο σημα του δορυφορου στο κιτρινο κ δν αλλαζει χρωμα..επισης εχω βαλει και το a gps αλλα κ παλι δν γινεται τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το εκανα αλλα δν γινεται τπτ ακομα.... δν εχω καταφερει ακομα να μπω.οταν παω να μπω αναβοσβηνει το σημα του δορυφορου.μια ενδειξη ειναι μονο στο σημα του δορυφορου στο κιτρινο κ δν αλλαζει χρωμα..επισης εχω βαλει και το a gps αλλα κ παλι δν γινεται τπτ.. Βρες μια ταράτσα και κάτσε κανένα δεκάλεπτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 στο δρομο εξω προσπαθησα κ δν εγινε τπτ!βγαινω κ στο μπαλκονι μ και δν γινεται.ειναι λογικο να μν το βρισκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 στο δρομο εξω προσπαθησα κ δν εγινε τπτ!βγαινω κ στο μπαλκονι μ και δν γινεται.ειναι λογικο να μν το βρισκει; Την πρώτη φορά μπορεί να αργήσει λίγα λεπτά. Αλλά δεν σου κάνω πλάκα, πήγαινε στην ταράτσα. Αν είσαι στο δρόμο και γύρω έχεις πολυκατοικίες , αυτές κρύβουν τον ουρανό αρκετά. (φυσικά, αυτό είναι για να βρεί δορυφόρους μόνο την πρώτη φορά, μετά δεν έχει πρόβλημα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Mεσω ποιας εφαρμογης προσπαθεις να βρεις δορυφορο? Καλυτερα ρωτησε στο επισημο θεμα της εφαρμογης που υπαρχει το προβλημα. Θα ειναι πιο ευκολο να σε βοηθησουμε. μεσω της εφαρμογης π εχει το nokia e71.δν ξερω κ πολλα...αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση κλπ η να κατεβασω χαρτες κλπ..οπως τ πηρα δν πειραξα τπτ κ απλα πρροσπαθω να μπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εγω θυμαμαι οταν περασα το Garmin εκανε καμια ωρα να βρει δορυφορους. Μετα απο την 1η φορα βρισκει αρκετα γρηγορα καθε μερα που το χρησιμοποιω. Θυμαμαι το εκανα κανα-δυο restart μεχρι να νιωσει, για δοκιμασε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εχθές σε παρέπεμψα στο S60 3rd Edition Platform FAQ και μου είπες πως το έχεις διαβάσει... Με την ερώτηση που κάνεις μου δίνεις την εντύπωση πως όχι μόνο δεν το έχεις διαβάσει, αλλά ούτε ματιά δεν έριξες. Λες συνέχεια πως δεν έχεις ιδέα και πως είσαι νέος στο χώρο. Okay, απόλυτα σεβαστό. Σου δίνουμε οδηγίες ώστε να πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις. Διάβασε τες λοιπόν προσεκτικά και θα δεις πως όλα είναι εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εχθές σε παρέπεμψα στο S60 3rd Edition Platform FAQ και μου είπες πως το έχεις διαβάσει... Με την ερώτηση που κάνεις μου δίνεις την εντύπωση πως όχι μόνο δεν το έχεις διαβάσει, αλλά ούτε ματιά δεν έριξες. Λες συνέχεια πως δεν έχεις ιδέα και πως είσαι νέος στο χώρο. Okay, απόλυτα σεβαστό. Σου δίνουμε οδηγίες ώστε να πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις. Διάβασε τες λοιπόν προσεκτικά και θα δεις πως όλα είναι εύκολα. με λιγα λογια δν χρειαζεται να κανω τπτ παραπανω εγω ετσι;μονο να περιμενω να κλειδωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Νέος κάτοχος μτχ Ε71. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η φωνή που αναγγέλει το όνομα αυτού που σε καλεί; Κατέβασα το Text to Speech από το site της ΝΟΚΙΑ, αλλά είναι μόνο για ανάγνωση μηνυμάτων. Κάτι... Ελληνικότερο για αυτή την κορυφαία λειτουργία που με τράβηξε ξανά πίσω σε ΝΟΚΙΑ, έστω και μτχ; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Νέος κάτοχος μτχ Ε71. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει η φωνή που αναγγέλει το όνομα αυτού που σε καλεί; Κατέβασα το Text to Speech από το site της ΝΟΚΙΑ, αλλά είναι μόνο για ανάγνωση μηνυμάτων. Κάτι... Ελληνικότερο για αυτή την κορυφαία λειτουργία που με τράβηξε ξανά πίσω σε ΝΟΚΙΑ, έστω και μτχ; Όχι, δεν υπάρχει κάτι. με λιγα λογια δν χρειαζεται να κανω τπτ παραπανω εγω ετσι;μονο να περιμενω να κλειδωσει; Όχι, δεν χρειάζεται. Κάνε αυτό που σου είπα εδώ για να διαπιστώσεις αν όντως προσπαθεί να κλειδώσει δορυφόρους ή έχει υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε τσάμπα παιδεύεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts