Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σβήσε οτι έχεις περάσει με το Outllok Express και πέρασε τα με το χέρι :cry: αν θέλεις να ξαναβρεί τα ''λογικά'' του... :ninja:

:cry: άκυρο και αυτη η "λύση" δεν κανει τιποτα το πρόβλημα ειναι ανίατο και ετσι το έστειλα απο εκεί που ήρθε... :chair: περιμένω τώρα το Ε55 ή το Ε52 με την ελπίδα οτι δεν θα έχουν τέτοιο (σοβαρότατο) πρόβλημα... :X

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:cry: άκυρο και αυτη η "λύση" δεν κανει τιποτα το πρόβλημα ειναι ανίατο και ετσι το έστειλα απο εκεί που ήρθε... :chair: περιμένω τώρα το Ε55 ή το Ε52 με την ελπίδα οτι δεν θα έχουν τέτοιο (σοβαρότατο) πρόβλημα... :X

Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα έχεις:O:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλησπερα ..

ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω τα αγγλικα στο ε 71 και να βαλω ελληνικο μενου??

θα το εκτημουσα πολυ αν με βοηθουσε καποιος

Καλησπέρα.:)

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει τι πρόβλημα έχεις:O:worry:

το ημερολόγιο πηγαίνει 2 ημέρες μπροστά οταν το ανοίγω το πρωί :angry: (οχι πάντα) η ώρα δεν αλλάζει καθόλου... :blink: είναι γνωστό πάντως στην Νοκια... αλλα λύση... :what:

το ημερολόγιο πηγαίνει 2 ημέρες μπροστά οταν το ανοίγω το πρωί :angry: (οχι πάντα) η ώρα δεν αλλάζει καθόλου... :blink: είναι γνωστό πάντως στην Νοκια... αλλα λύση... :what:

αυτο ειναι προβλημα των τελευταιων εκδοσεων λογισμικου σε αρκετες συσκευες της nokia.

δεν υπαρχει καποια λυση, παρα μονο υπομονη για καινουριο firmware.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

αυτο ειναι προβλημα των τελευταιων εκδοσεων λογισμικου σε αρκετες συσκευες της nokia.

δεν υπαρχει καποια λυση, παρα μονο υπομονη για καινουριο firmware.

καινούρια firmware βγήκαν κ βγαίνουν... λύση δεν είδαμε... :mad: όταν έχεις ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα καί βγάζεις νέο firmware κοίτας να λύσεις αυτό πρώτα και όχι το bug του Visual Radio... (π.χ.) :worry:

Πως το αντιμετωπίζεις; Στην θέση σου δεν θα έκλεινα απλά την συσκευή τα βράδια αλλά θα την έβαζα σε προφίλ εκτός σύνδεσης.

Αν το κλείσεις δηλαδή, πάντα θα έχει χάσει την ημερομηνία; Αυτό δεν το κάνουν άλλες συσκευές (δεν ξέρω αν το κάνει και το Ε66). Οι άλλες, απ 'όσο ξέρω, χάνουν μόνο ώρες, όχι ημερομηνία.

επειδή, παρόλο που ήμουν στο Wi- Fi του σπιτιού μου, αργότερα όταν τσέκαρα το μητρώο είδα οτι είχε μπει στιγμιαία απο το wind internet. δεν κατέβασε πολλά (3-4 kb).μου το έκανε και άλλες φορές, οπότε έσβησα τελείως το wind internet, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

αν στο μέλλον βάλω πρόγραμμα δεδομένων, φαντάζομαι υπάρχει τρόπος ανάκτησης των ρυθμίσεων, σωστά;

για το θέμα με την ημερομηνία που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, δεν το κλείνω ποτέ μόνο στο προφίλ "εκτός σύνδεσης", συνήθεια απο την εποχή του UIQ (όχι οτι υπήρχε λόγος)

Τα 3-4 kb που είδες στο μητρώο πρέπει να είναι απο την χρήση του gps. Αν έχεις ενεργοποιημένο το υποβοηθούμενο gps, συνδέεται στιγμιαία και κατεβάζει ελάχιστα δεδομένα ωστε να λοκάρει πιο γρήγορα την θέση σου.

Φυσικά και όχι.

Το AGPS χρειάζεται πληροφορίες από το δίκτυο για την εύρεση της θέσης σου.

Το WiFi πώς να βοηθήσει σε αυτή τη περίπτωση...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Φυσικά και όχι.

Το AGPS χρειάζεται πληροφορίες από το δίκτυο για την εύρεση της θέσης σου.

Το WiFi πώς να βοηθήσει σε αυτή τη περίπτωση...

Ε, τι;!

Το A-GPS της Nokia παίρνει απλά realtime δεδομένα αστρονομικού χαρακτήρα από έναν server.

Ακόμη και αν ήθελε δεδομένα του δικτύου, η διαδικασία αποστολής των πάνω από WiFi ή πάνω από GPRS/3G θα ήταν *ακριβώς* η ίδια. IP το ένα, IP και το άλλο, ο assistance server δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.

Πως το αντιμετωπίζεις; Στην θέση σου δεν θα έκλεινα απλά την συσκευή τα βράδια αλλά θα την έβαζα σε προφίλ εκτός σύνδεσης.

Αν το κλείσεις δηλαδή, πάντα θα έχει χάσει την ημερομηνία; Αυτό δεν το κάνουν άλλες συσκευές (δεν ξέρω αν το κάνει και το Ε66). Οι άλλες, απ 'όσο ξέρω, χάνουν μόνο ώρες, όχι ημερομηνία.

το αντιμετώπισα ήδη... το έδωσα πίσω! :happy: και περιμένω το Ε55 ή το Ε52...:shifty: δέν το έκανε πάντα αλλά αρκετά συχνά! το κάνει σίγουρα το Ε66 (και άλλα μοντέλα) και πάει δύο μέρες προστά η ημερομηνία, η ώρα είναι οκ! αυτό με την ώρα νομίζω ηταν πρόβλημα σε παλαιότερα μοντέλα και πρέπει :confused: να βγήκε λύση κάποτε...

ευχαριστώ για την συμβουλή (να μην το κλείνω το βράδυ) αλλα και μόνο στην ιδέα οτί εχω ενα κινητό 400e (ίσως το κορυφαίο) και έχει πρόβλημα σε κάτι τόσο βασικό δεν μπορώ να συμβιβαστώ...

το αντιμετώπισα ήδη... το έδωσα πίσω! :happy: και περιμένω το Ε55 ή το Ε52...:shifty: δέν το έκανε πάντα αλλά αρκετά συχνά! το κάνει σίγουρα το Ε66 (και άλλα μοντέλα) και πάει δύο μέρες προστά η ημερομηνία, η ώρα είναι οκ! αυτό με την ώρα νομίζω ηταν πρόβλημα σε παλαιότερα μοντέλα και πρέπει :confused: να βγήκε λύση κάποτε...

Δυστυχώς το έχουν αρκετά μοντέλα το πρόβλημα αυτό ή παρεμφερή γενικότερα με την ημερομηνία και ώρα.

ευχαριστώ για την συμβουλή (να μην το κλείνω το βράδυ) αλλα και μόνο στην ιδέα οτί εχω ενα κινητό 400e (ίσως το κορυφαίο) και έχει πρόβλημα σε κάτι τόσο βασικό δεν μπορώ να συμβιβαστώ...

Και καλά κάνεις.

τι είναι αυτό και τι διαφορά έχει το 1 από το 2????

και κάτι άλλο....τα γράμματα Y και Ζ είναι αντίθετα στο πληκτρολόγιο σας???

όταν πατάω Y βγαίνει Z και το αντίστροφο!

Το Feature Pack 2 είναι η τελευταία διαθέσιμη υπο-έκδοση της 3η έκδοσης της S60. Δηλαδή S60 3.2.

Υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με την έκδοση 3.1. Άλλες φαίνονται με το μάτι, άλλες είναι καθαρά λειτουργικές σε κατώτερα στρώματα του λειτουργικού με κυριότερη τη νεότερη έκδοση του Symbian OS 9.3.

Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με την μπαταρία

εγώ την άλλαξα και εξακολουθεί να μην μου κρατάει.

κρατάει λιγότερο από το ν95 που είχα. με το ζόρι μου βγάζει 1,5 μέρες

λέτε να φταίει το garmin που λεχω εγκαταστήσει

Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με την μπαταρία

εγώ την άλλαξα και εξακολουθεί να μην μου κρατάει.

κρατάει λιγότερο από το ν95 που είχα. με το ζόρι μου βγάζει 1,5 μέρες

λέτε να φταίει το garmin που λεχω εγκαταστήσει

αν εχεις ολη μερα ανοιχτο το garmin λογικο ειναι να μην κραταει η μπαταρια...

κανε μια προσπαθεια να δεις ποσο κραταει έχωντας σβηστο το 3G, wifi , bluetooth, GPS....

Όχι δεν έχω ανοικτό ούτε wi fi ούτε gps. Έχω περάσει το garmin φυσικά και δεν το έχω ανοικτό.

Και το bluetooth έχω κλειστό

Αφού έχεις το Garmin δες λίγο αυτό.

Όχι δεν έχω ανοικτό ούτε wi fi ούτε gps. Έχω περάσει το garmin φυσικά και δεν το έχω ανοικτό.

Και το bluetooth έχω κλειστό

Λοιπόν η εκεί που (συνήθως) βρίσκεσε δεν έχεις καλό σήμα και "ψάχνει" συνεχώς οπότε καταναλώνει πολύ μπαταρία η κάποιο απο τα προγαμματά σου τρέχει (αλλά δεν μπορείς να το δείς) η έχει πρόβλημα η μπαταρία σου!

γιατι το Ε71 εχει πολύ καλή μπαταρία!

σαν λύση σου προτείνω :

μετέφερε όλα τα προγραμματά σου στην κάρτα (μνήμης) και μετά αφαιρεσέ την! φόρτησε κλειστό το κινητό για τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω απο την στιγμή που θα γράψει "πλήρης φόρτηση"

μέτα υπόλογησε ποσο "άντεξε" η μπαταρία σου (χωρις την καρτα μνήμης) και δες αν έχει διαφορά (αφού βεβαιωθείς οτι το σήμα σου είναι καλό εκει που θα κάνεις την δοκιμή) αν δεν έχει

να ζητήσεις αντικατάσταση μπαταρίας απο την Νοκια (αν την έχεις λιγότερο απο 6μήνες) ;)

Kαι επισης βαλε (αν δεν το εχεις κανει ηδη) τον Jbak taskman για να εισαι σιγουρος οτι δεν ξεχνας εφαρμογες να τρεχουν στο background. Mηπως εχεις καμια εφαρμογη οπως το Handy shell?

Παντως η μπαταρια του Ε71 ειναι οτι πιο καλο εχω δει προσωπικα σε κινητο, βεβαια αρχισε να αποδιδει μετα απο 1 μηνα. Χτες το βραδυ στις 10 μου εβγαζε μηνυμα μπαταριας, το ξεχασα να το φορτισω και εμεινε ολο το βραδυ και μεχρι τωρα ανοιχτο!!!