impreza_sti Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Δεν νομίζω να είναι τόση ή χρέωση.Γύρω στα 15 ευρώ πρέπει να είναι. Μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες που υπάρχουν στο FAQ Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής(αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Παιδια συγνωμη εαν εχει απαντηθει το ερωτημα μου αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ψαξω:O! Εχει επιχειρησει κανεις να βαλει στο ε66 καρτα μνημης 16giga ή παραπανω? Θα λειτουργησει? Κανονικα μεχρι 8 δεν ειναι? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serakis2 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παιδια συγνωμη εαν εχει απαντηθει το ερωτημα μου αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ψαξω:O! Εχει επιχειρησει κανεις να βαλει στο ε66 καρτα μνημης 16giga ή παραπανω? Θα λειτουργησει? Κανονικα μεχρι 8 δεν ειναι? Ευχαριστω! Καλησπερα! Κανεις??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Η 8 ή 4 παιρνει. Οχι παραπανω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) φιλε μου χωρις να ειμαι ειδικος...λιγα μυνηματα ποιο πριν με συμβουλεψαν σε παρομοια ερωτηση μου οτι...το Ε66 περνει μεχρι 8γιγα...εβαλα 8 γιγα και δουλευει κανονικα χωρις προβληματα... Micro SD. Θα τις βρεις παντου κυριολεκτικα. Το Ε66 υποστηριζει μεχρι 8GB καρτες. Edited March 8, 2011 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) χαιρετω την παρεα σας!!καινουριος εδω!!διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ αλλα τωρα ασχοληθηκα και εκανα εγγραφη.να πω την αληθεια εχω και ενα προβληματακι. λοιπον μπαινω στο θεμα.αγορασα πριν 2 περιπου μηνες το e66.απολυτα ικανοποιημενος με το κινητο.τα σχολια ειναι περιττα τα εχετε αναφερει εσεις.το κινητο ηταν της vodafone το ειχα παρει με επιδοτηση.το πηγα σε ενα nokia center για να το αλλαξουν,να περασουν το λογισμικο της nokia και να μην εχει της vodafone.η δουλεια εγινε σημερα το πρωι με επιτυχια εκτος απο ενα πραγμα...κατα την αναβαθμιση κλειδωθηκε η καρτα μνημης που ειχα μεσα.(την ειχα αγορασει απο την vodafone και ηταν 4 gb).ανοιγουμε το τηλεφωνο και μας λεει οτι η καρτα μνημης ειναι κλειδωμενη!μου ζηταει καποιον κωδικο της καρτας αλλα δεν ξερω ποιος ειναι.ουτε και αυτος που μου εκανε την αναβαθμιση ηξερε.οποτε το θεμα ειναι οτι εχω μια καρτα μνημης η οποια για αγνωστο λογο κλειδωθηκε κατα την αναβαθμιση!κωδικο ασφαλειας δεν ειχα βαλει ποτε στην καρτα.ουτε και στον υπολογιστη που την δοκιμασε αυτος δεν μπορουσε να την διαβασει. τι κανω ρε παιδια τωρα για να παρω τα αρχεια που ειχα μεσα?φυσικα εχει επιλογη για format της καρτας αλλα αμα το κανω θα τα χασω ολα. EDIT : τελικα μετα απο πολλες ωρες ψαξιματος στο ιντερνετ βρηκα την λυση η οποια ειναι παρα πολυ απλη!απο τοτε που πηρα το κινητο ειχα ενεργοποιησει την επιλογη στις ρυθμισεις "δυνατοτητα απμακρυσμενου κλειδωματος".κανοντας την αναβαθμιση λογισμικου το τηλεφωνο περασε τον κωδικο-μηνυμα και στην καρτα μνημης!την κλειδωσε με αυτον τον κωδικο!οποτε απλα εβαλα τον κωδικο-μηνυμα και ξεκλειδωσε η καρτα!!!!!της αφαιρεσα και τον κωδικο και ολα καλα!! την λυση την βρηκα σε αυτο εδω το link που την περιγραφει ενας τυπος! http://www.s60tips.com/2007/03/03/another-tip-for-password-protected-memory-card/ Edited March 21, 2011 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το κινητό αυτό το έχει ένας θείος μου και μου παραπονέθηκε ότι ενώ πρώτα έπαιζε κανονικά βιντεάκια youtube μέσω real player τώρα δεν τα παίζει. Τι να φταίει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το κινητό αυτό το έχει ένας θείος μου και μου παραπονέθηκε ότι ενώ πρώτα έπαιζε κανονικά βιντεάκια youtube μέσω real player τώρα δεν τα παίζει. Τι να φταίει; :worry: Λογικά κάτι με την σύνδεση του Realplayer στο Internet για την ροή δεδομένων. Να επέμβει τις ρυθμίσεις του Real Player για την ροή δεδομένων. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Λύθηκε το πρόβλημα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 καλησπερα Μπορω να κανω φραγη σε καποιους αριθμους ωστε να μην μπορουν να με καλεσουν ? υπαρχη καποιο προγραμμα ? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 black list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 (edited) Εγκατέστησα μία εφαρμογή jar και τελικά δεν μου χρησίμευε κ την έκανα απεγκατάσταση. Απο τότε όποτε κάνω επανεκίννηση στο κινητό μου γράφει στην οθόνη : Αδύνατη εγκατάσταση. Εγκαταστήστε απο το μενού εφαρμογών κ κάτι τέτοια. Και μετά φεύγει το μύνημα. Υπάρχει λύση να μην βγάζει το μήνυμα αυτο? Ευχαριστώ Edited April 16, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μπες στο Χ:\Private\102033E6\MIDlets\.. για να δεις εάν υπάρχει κάτι σχετικό με την εφαρμογή που εγκατέστησες και διέγραψε το! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μπες στο Χ:\Private\102033E6\MIDlets\.. για να δεις εάν υπάρχει κάτι σχετικό με την εφαρμογή που εγκατέστησες και διέγραψε το! Τίποτα. Μπήκα κ δεν υπάρχει τίποτα. Ένας φάκελος είναι μόνο με μία άλλη εφαρμογή που λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 χαιρεται παιδες!στο Ν95 που ειχα οταν το εβαζα στο αθορυβο προφιλ και ηθελα να τραβηξω φωτογραφιες με την καμερα,ο ηχος της καμερας δεν ακουγοταν.στο Ε66 ακομα και στο αθορυβο προφιλ ακουγεται ο ηχος της καμερας οταν βγαζω φωτογραφιες.κοιταξα και στις ρυθμισεις της καμερας αλλα δεν βρηκα κατι.υπαρχει μηπως καποιος τροπος να βγαζω φωτογραφιες και να μην ακουγεται καποιος ηχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asrock Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Έχω ένα E66, υπάρχει τρόπος όταν βγάζω φωτογραφία να μην ακούγετε ήχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 αν το βάλεις αθόρυβο, πάλι ακούγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asrock Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 yes yes!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deir707 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω κανενα ****** ή καμια full version για fullscreen caller; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Αυτό που ψάχνεις μπορείς να το βρεις μόνο στο Google. Σύνδεσμοι με παράνομο υλικό δεν επιτρέπεται να δημοσιευθούν στα forum του myphone. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katkab Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα. Έχω το nokia E66 και εγκατέστησα και το nokia pc suite 7.1.51.0 στον υπολογιστή μου και θέλω να αντιγράψω τα όλα μαζί τα μηνύματα του κινητού μου στον υπολογιστή. Αυτό που βρήκα είναι μέσω της εφαρμογής, να μπαίνω στα μηνύματα , μου ανοίγει το nokia communication center, να τα επιλέγω και να πηγαίνω Αρχείο- εξαγωγή, να επιλέγω τον τύπο αποθήκευσης του αρχείου (αρχείο τιμών διαχωρισμένων με κόμμα (*.csv)) και δίνω και ένα όνομα. Τα εξάγει όλα σε excel,εμφανίζει όλα τα μηνύματα αλλά μερικοί χαρακτήρες είναι αλαμπουρνέζικα -δηλαδή δεν αναγνωρίζει όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες στο excel. υπάρχει κάποια γραμματοσειρά που πρέπει να βάλω στο excel ή στο pc suite για να αναγνωρίζονται όλοι οι ελληνικοί χαρακτήρες; δοκίμασα επίσης, να το σώσω σε μορφή unicode αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Καλημέρα! Έχω την εξής απορία. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού σε 501.21.001, είναι η τελευταία έκδοση. Μετά πήγα να αλλάξω το Product Code σε ελληνικό με βάση τον προτεινόμενο τρόπο (Nemesis Service Suite) στον οδηγό που υπάρχει. Προχώρησα και πήγα να ξανακάνω αναβάθμιση για να πάρει τις ρυθμίσεις με το νέο Product Code, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση. Αποτέλεσμα -έχω ακόμα το παλιό product code. Τι πρέπει να κάνω; Ξέρει κανείς; Thanks Δεν ειναι αυτη η τελευταία έκδοση λογισμικού..?? 500.21.009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Aν και το θέλω σε λευκό το βρήκα στο κλασσικό σκουρο γκρί, αξίζει σαν κινητό να το πάρω?Ειδικά σε θέμα πομποδλεκτη πως τα πάει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Aν και το θέλω σε λευκό το βρήκα στο κλασσικό σκουρο γκρί, αξίζει σαν κινητό να το πάρω?Ειδικά σε θέμα πομποδλεκτη πως τα πάει? ειναι πολυ ωραιο κινητο να το παρεις. Καινουριο η μεταχειρισμενο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 ειναι πολυ ωραιο κινητο να το παρεις. Καινουριο η μεταχειρισμενο; Mεταχειρισμένο . Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts