pexths Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Το τηλέφωνο είναι branded by cosmote, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Συνδέεται συνεχώς στο wi-fi δίκτυό μου (χωρίς εντολή μου) και κάτι του έκανα και πλέον με ρωτάει συνέχεια για σύνδεση. Τί πρέπει να κάνω για να συνδέεται ΜΟΝΟ όταν του δίνω εντολή εγώ; (επειδή πιστεύω πως με το να είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το δίκτυο καταναλώνει περισσότερο μπαταρία) μηπως περασες καποια εφαρμογη που χρειαζεται συνδεση με το ιντερνετ για να κατεβασει δεδομενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Το τηλέφωνο είναι branded by cosmote, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Συνδέεται συνεχώς στο wi-fi δίκτυό μου (χωρίς εντολή μου) και κάτι του έκανα και πλέον με ρωτάει συνέχεια για σύνδεση. Τί πρέπει να κάνω για να συνδέεται ΜΟΝΟ όταν του δίνω εντολή εγώ; (επειδή πιστεύω πως με το να είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το δίκτυο καταναλώνει περισσότερο μπαταρία) Πήγαινε Μενού>Εργαλεία>Ρυθμίσεις>Σύνδεση>Ασύρματο LAN. Εκεί θα δεις ότι μάλλον έχεις τσεκάρει στην Προβολή διαθεσιμ.. το ΝΑΙ. Πάτα το να γίνει ΠΟΤΕ και ξεμπερδεύεις Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Το πρόβλημα αυτό και κάποια άλλα μικρότερα αντιμετωπίστηκαν 100% κάνοντας debranded το τηλέφωνο. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας. Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Το πρόβλημα αυτό και κάποια άλλα μικρότερα αντιμετωπίστηκαν 100% κάνοντας debranded το τηλέφωνο. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας. Πως γίνεται το debranded; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Να ρωτήσω, σε όλα τα μοντέλα το κουμπάκι on-off είναι σε κόκκινο χρώμα; Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Να ρωτήσω, σε όλα τα μοντέλα το κουμπάκι on-off είναι σε κόκκινο χρώμα; Ναι σε όλα, το ίδιο είναι και στο Ε71. Το έκαναν κόκκινο για να φαίνεται όταν τραβάς φωτογραφία ή βίντεο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VortX Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα! Έχω την εξής απορία. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού σε 501.21.001, είναι η τελευταία έκδοση. Μετά πήγα να αλλάξω το Product Code σε ελληνικό με βάση τον προτεινόμενο τρόπο (Nemesis Service Suite) στον οδηγό που υπάρχει. Προχώρησα και πήγα να ξανακάνω αναβάθμιση για να πάρει τις ρυθμίσεις με το νέο Product Code, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση. Αποτέλεσμα -έχω ακόμα το παλιό product code. Τι πρέπει να κάνω; Ξέρει κανείς; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Καλημέρα! Έχω την εξής απορία. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού σε 501.21.001, είναι η τελευταία έκδοση. Μετά πήγα να αλλάξω το Product Code σε ελληνικό με βάση τον προτεινόμενο τρόπο (Nemesis Service Suite) στον οδηγό που υπάρχει. Προχώρησα και πήγα να ξανακάνω αναβάθμιση για να πάρει τις ρυθμίσεις με το νέο Product Code, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση. Αποτέλεσμα -έχω ακόμα το παλιό product code. Τι πρέπει να κάνω; Ξέρει κανείς; Thanks Δεν το έκανες με την σωστή σειρά. Πρώτα το product code μετά το update. Αν έχεις ακόμα το παλιό product code, ξαναχρησιμοποίησε το nemesis για εκ νέου αλλαγή και μετά περίμενε το επόμενο update. Υπσ. : Όταν ολοκληρώσεις την διαδικασία αλλαγής product code ξαναμπές στο πρόγραμμα για να δεις αν όντως έχει γίνει η αλλαγή και το πρόγραμμα σου δείχνει απευθείας το νέο pc. Edited January 3, 2011 by ion83 Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VortX Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να 'χω ελληνικούς χαρακτήρες μέχρι το επόμενο update ε; Ελπίζω να βγει σύντομα τότε, γιατί απεχθάνομαι τα greeklish ειδικά στον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Ανακοινώθηκε καμιά ημερομηνία; Όπως και να'χει, να'σαι καλά για την βοήθεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενισχύσω το σήμα του GPS (Nokia E66) εντός του αυτοκινήτου...??? (π.χ τα κανονικα gps εχουν εξτρα κεραια που κολαει με βεντουζα στο παρμπριζ)... το αυτοκίνητο μου έχει Θέρμο-ανακλαστικο παρμπρίζ και είναι πιο δύσκολο να πιάσει σήμα (π.χ το epass της Αττική Οδού δεν πιάνει πρέπει να περνώ και να το δίνω στο ταμείο ή να το κρατώ από έξω με το χέρι...θέαμα γέλιο και όχι τόσο αποδοτικό κάποιες φόρες…) κάνει κανένα 15λεπτο να πιάσει και δεν έχει και πολύ δυνατό σήμα , σε αυτή την περίπτωση διατηρεί το σήμα δύσκολα και συχνά το χάνει… Έως τώρα, λοκαρω του δορυφόρους πριν μπω στο αυτοκίνητο και μετά το βάζω στην βάση του (η οποια ειναι για GPS κολλητη με βεντουζα απο το παρμπριζ) όπου και δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρήσει το σήμα… σε άλλα αυτοκίνητα δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα μιας και το έχω δοκιμάσει και μέσα σε κάνα λεπτό έχει λοκαρει δορυφόρους πολύ καλά...και του διατηρεί χωρίς κανένα πρόβλημα… ευχαριστω και καλη χρονια απο εμενα...!!! Edited January 10, 2011 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενισχύσω το σήμα του GPS (Nokia E66) εντός του αυτοκινήτου...??? (π.χ τα κανονικα gps εχουν εξτρα κεραια που κολαει με βεντουζα στο παρμπριζ)... το αυτοκίνητο μου έχει Θέρμο-ανακλαστικο παρμπρίζ και είναι πιο δύσκολο να πιάσει σήμα (π.χ το epass της Αττική Οδού δεν πιάνει πρέπει να περνώ και να το δίνω στο ταμείο ή να το κρατώ από έξω με το χέρι...θέαμα γέλιο και όχι τόσο αποδοτικό κάποιες φόρες…) κάνει κανένα 15λεπτο να πιάσει και δεν έχει και πολύ δυνατό σήμα , σε αυτή την περίπτωση διατηρεί το σήμα δύσκολα και συχνά το χάνει… Έως τώρα, λοκαρω του δορυφόρους πριν μπω στο αυτοκίνητο και μετά το βάζω στην βάση του (η οποια ειναι για GPS κολλητη με βεντουζα απο το παρμπριζ) όπου και δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρήσει το σήμα… σε άλλα αυτοκίνητα δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα μιας και το έχω δοκιμάσει και μέσα σε κάνα λεπτό έχει λοκαρει δορυφόρους πολύ καλά...και του διατηρεί χωρίς κανένα πρόβλημα… ευχαριστω και καλη χρονια απο εμενα...!!! Η μόνη λύση: Να βάλεις εξωτερική κεραία, αν βέβαια έχει υποδοχή κεραίας το μηχανάκι σου(συνήθως είναι μια μπρονζέ βιδωτή υποδοχή, ψάξτο) Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Η μόνη λύση: Να βάλεις εξωτερική κεραία, αν βέβαια έχει υποδοχή κεραίας το μηχανάκι σου(συνήθως είναι μια μπρονζέ βιδωτή υποδοχή, ψάξτο) τι υποδοχη πρεπει να εχει το μηχανακι μου, για να μπει...και ποιο ειναι το μηχανακι...:O σοορυ αλλα δεν σε καταλαβα...!!! εννοεις κατι τετοιο... http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=561_1980 και αν ναι αυτη που θα συνδεθει στο τηλεφωνο...??? Edited January 10, 2011 by evgenios12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 τι υποδοχη πρεπει να εχει το μηχανακι μου, για να μπει...και ποιο ειναι το μηχανακι...:O σοορυ αλλα δεν σε καταλαβα...!!! εννοεις κατι τετοιο... http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=561_1980 και αν ναι αυτη που θα συνδεθει στο τηλεφωνο...??? Ναι σαν την δεύτερη. Αν προσέξεις την εικόνα καταλήγει σε κάποιο σχρυσαφί άκρο. Αυτό είναι σαν βίδα και βιδώνει πάνω στην συσκευή, σε κάποια αντίσοιχη χρυσαφί θυλικιά υποδοχή. Ψάξε γύρω γύρω την συσκευή σου , άνοιξε τυχόν σκεπασμένες με πλαστικό υποδοχές. Πες ποιά συσκευή έχεις, κάποιο λινκ να δούμε αν παίρνει εξωτερική κεραία Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Εχω το Ε66, και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει καποια τετοια χρυσαφι υποδοση...θα ξανακοιταξω...αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια...!!! but you are the experts...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Εχω το Ε66, και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει καποια τετοια χρυσαφι υποδοση...θα ξανακοιταξω...αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει καποια...!!! but you are the experts...!!! Οχι δεν έχει. Το έχω και εγώ. Δυστυχώς τα ισοθερμικά κρύσταλα θα σου κόβουν πολύ το σήμα. Μάλλον πρέπει να ψάξεις για κάποιο ΡΝΑ άν θέλεις να έχεις πλοήγηση σε αυτό το αυτοκίνητο. Αυτά συνήθως παίρνουν εξωτερική κεραία. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Οχι δεν έχει. Το έχω και εγώ. Δυστυχώς τα ισοθερμικά κρύσταλα θα σου κόβουν πολύ το σήμα. Μάλλον πρέπει να ψάξεις για κάποιο ΡΝΑ άν θέλεις να έχεις πλοήγηση σε αυτό το αυτοκίνητο. Αυτά συνήθως παίρνουν εξωτερική κεραία. το φανταστηκα οτι δεν μπορει να γινει... δεν θα με ενδιεφερε να παρω ξεχωριστη μοναδα μιας και αυτο που θελω ειναι η πρακτικοτητα του να εχω ολα σε ενα κινητο και gps...αν το χρειαζομουνα καθημερινα τοτε θα το σκεφτομουνα σοβαρα για ξεχωριστη μοναδα... ευχαριστω ολους για την βοηθεια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Απο σημερα 99€ στα Multirama.... Ελαχιστα κομματια σε λιγα καταστηματα, οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε...... Το sar του ειναι παντως πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ.............. Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Απο σημερα 99€ στα Multirama.... Ελαχιστα κομματια σε λιγα καταστηματα, οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε...... Το sar του ειναι παντως πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ.............. που το βρηκες 99 ευρω?λινκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Απο σημερα 99€ στα Multirama.... Ελαχιστα κομματια σε λιγα καταστηματα, οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε...... Το sar του ειναι παντως πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ.............. samsung D900 είναι, τα μπέρδεψες γιατί μοιάζουν λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Παιδες καλησπερα,εχω ενα Ε66 (της μανας μου δλδ) κ παρατηρησα οτι οταν χτυπαει κληση (οταν την καλουν) ο ηχος αυξομειωνει ενταση..στην αρχη νομιζα οτι φταιει καποια ρυθμιση ή το τραγουδι που ειχα βαλει,ομως ψαχνοντας το οσο δεν παιρνει (εχω κ γω ενα Ν79,τα ξερω τα κινητα) διαπιστωσα οτι κατι αλλο φταιει! Μπορει αυτο να ειναι απο πεσιμο?να τονισω οτι οταν βαζεις νακουσεις ενα τραγουδι το παιζει κανονικα,μονο στον ηχο κλησης οταν σε καλουν το κανει,να το παω σε ενα σερβις ή υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν βρισκω???????? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Στο προφίλ που έχεις ενεργοποιημένο τι έχεις επιλέξει στην επιλογή Τύπος ήχου? Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τους ήχους 3D (είναι ξεχωριστό εικονίδιο στο μενού)? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Στο προφίλ που έχεις ενεργοποιημένο τι έχεις επιλέξει στην επιλογή Τύπος ήχου? Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τους ήχους 3D (είναι ξεχωριστό εικονίδιο στο μενού)? Εχω επιλεξει "ηχος", οχι τους 3D τους εχω απενεργοποιημενους! θα ημουν σιγουρος οτι θελει σερβις αν το εκανε κ οταν βαζω να παιξει καποιος ηχος,αλλα το κανει μονο οταν χτυπαει το κιν..κ μου τη δινει λιγο στα νευρα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή hard format και να δεις αν θα διορθωθεί το θέμα. Αν και πάλι δεν διορθωθεί τότε το πας σε κάποιο nokia care. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) τωρα αμα σας πω οτι εφτιαξε με μια απλη επαναφορα?δεν ηθελα να την κανω γτ δε μπορουσα να παρω back up στο pc μου,κατι εχει παθει με το MTP device κ δεν το αναγνωριζει,τι φορματ εκανα,τι εβαλα τα 7 πανω,τι κατεβασα 300 drivers,μονο το pc μου εχει μουλαρωσει κ δεν βλεπει τα ΝΟΚΙΑ κινητα μου,κ γιαυτο ηθελα να την αποφυγω την επαναφορα.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιγε! Edited February 20, 2011 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts