Sharp GX20 Video Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Παιδια πως θα κανω προεπιλογη για οτιδηποτε χρειαστει να μπαινει μονο μεσω WLAN?? Αν παει να μπει με αλλο τροπο που χρεωνομαι πως θα το καταλαβω?? ΕDIT: Μου φενεται οτι το βρηκα.. Εβαλα επιλογη Always ask για να εχω το κεφάλι μου ησυχο... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Οπουδήποτε μέσα στο κινητό σου δεις ρυθμίσεις σύνδεσης, επέλεξε ερώτηση πάντα, για να ξέρεις πάντα πότε πάει να συνδεθεί και τι σύνδεση θα χρησιμοποιείς. Για αναλυτικές πληροφορίες της κάθε σύνδεσης που πραγματοποιείται, πας μητρώο και κάνεις δεξιά στην αναλυτική λίστα συνδέσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Από σήμερα το μεσημέρι είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ε66 (grey steel) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Από σήμερα το μεσημέρι είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Ε66 (grey steel) :cool: Kαλοριζικο και καλως ηλθες στην παρεα.. :) Εαν δεν ειχες ποτε nokia η εχεις να ασχοληθεις καιρο διαβασε το παρακατω και θα σου λυθουν αρκετες αποριες που θα συναντησεις στο μελλον: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ευχαριστώ! 110.07.126 03-10-2008 RM-343 Αυτό είναι το λογισμικό μου, οπότε δεν χρειάζεται προς το παρών αναβάθμιση να υποθέσω! Θα κοιτάξω και τη σελίδα να διαβάσω ότι μπορώ σχετικά με τα S60! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Τη τελευταία έχεις, δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Se efxaristw file mirror! To eftiaxa! (To prwto mou postarisma apo to E66 mou..! :p) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ωραίο. :) Κάνε edit τώρα το ποστ σου, και γράψε το με ελληνικούς χαρακτήρες να τσεκάρεις αν δουλεύει σωστά και η κωδικοποίηση του ΚΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ευχαριστώ! 110.07.126 03-10-2008 RM-343 Αυτό είναι το λογισμικό μου, οπότε δεν χρειάζεται προς το παρών αναβάθμιση να υποθέσω! παιδια πως το βλεπω το λογισμικο? Ειμαι και εγω κατοχος του ε66 3μερες. Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδια πως το βλεπω το λογισμικο? Ειμαι και εγω κατοχος του ε66 3μερες. Πολυχρονος ! :) Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253382#post2253382 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Πολυχρονος ! :) Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253382#post2253382 Ευχαριστω πολυ και για τα δυο Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Παίδες καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες του topic ακόμα (μήπως υπάρχουν απαντήσεις). 1. Σήμερα κατά τη διάρκεια της μέρας 2 φορές χρειάστηκα να σβήσω το κινητό και να το ανάψω για το λόγο ότι δεν με άφηνε να κάνω κλήση από τις επαφές. Πατούσα είτε το "Yes" (Πράσινο κουμπί) είτε το "Call --> Voice Call" αλλά δεν υπάκουε. Όταν όμως έγραφα τον αριθμό και πατούσα κλήση τότε όλα εντάξει. Παίζει ρόλο εάν έχω αποθηκευμένα τα τηλέφωνα με το +3069.. μπροστά; (γιατί τα χρειάζομαι όταν βρίσκομαι Κύπρο να μην τα ξαναγράφω) 2. Κάτω από τη μπαταρία μου έχει ένα σηματάκι περίπου σαν αυτό του Wireless αλλά με 4 μικρότερα μαύρα τετράγωνα μέσα στα γκρίζα! Αυτό τι είναι; Δεν το βρίσκω στο manual! 3. Σχετικά με το msn (γιατί όπως προανέφερα) δεν πρόλαβα να κοιτάξω όλο το topic υπάρχει ήδη στο κινητό κάπου (δεν το βρίσκω) ή πρέπει να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Καλορίζικο!:) 1) Δεν έχει να κάνει με το αν έχει το +30 μπροστά από τον αριθμό. Είναι bug του λογισμικού. Ελπίζω σε νεότερη έκδοση να λυθεί. 2) Εννοείς αυτό: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/WikiQRCode.png/120px-WikiQRCode.png ; Αν ναι, είναι barcode. 3) Υπάρχει εφαρμογή. Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα των εφαρμογών για το Windows Live Messenger και θα το βρεις. Επίσης διάβασε το S60 Platform FAQ , θα σου λύσει αρκετές απορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 1. Και κάθε φορά κάνεις επανεκκίνηση για να λυθεί; :wacko: 2. Όχι.. Είναι γκρίζο το φόντο με 4 τετραγωνάκια ενωμένα σαν του wireless (με κενό στο κέντρο) και 4 άλλα τετραγωνάκια μαύρα μέσα στα γκρίζα! (τώρα κατάλαβες :lol: ) 3. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliscfu Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Από την τρίτη 26/11 είμαι και εγώ κάτοχος ενός Ε66 (grey steel)! Πολύ καλή συσκευή! Πρίν αρχίσω να διαβάζω τις προηγούμενες 50 σελίδες έχετε να μου προτείνετε κάποια Sites σχετικά με την συσκευή, το λογισμικό της και φυσικά για Software and Applications Downloading? Έχω βρεί αρκετά καλούδια μεχρι στιγμής αλλά αναμένω τις πιο έμπειρες γνώμες σας και συμβουλές, μιας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήμουν "Ericsson_ακιας"! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Καλορίζικο φίλε και καλωσόρισες στο φόρουμ. :) Διάβασε το S60 Platform FAQ. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε καθοδηγήσει στα πρώτα σου βήματα στο series 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliscfu Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Καλορίζικο φίλε και καλωσόρισες στο φόρουμ. :) Διάβασε το S60 Platform FAQ. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε καθοδηγήσει στα πρώτα σου βήματα στο series 60. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το διαβάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 γεια σας ειμαι κατοχος του ε66 και βιαστηκα να χρησιμοποιησω τους χαρτες(οχι πολυ) τις Nokia που εχει το τηλεφωνο χωρις να ρωτησω αν χρεωνομαι. Τωρα περασα και το garmin. Οι ερωτησεις μου τωρα ειναι οι εξης , θα χρεωνομαι αν χρησιμοποιω τους χαρτες της nokia ή το garmin?? και πως θα φτιαξω τις ρυθμισεις στο τηλ. για τη συνδεση gps?? Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Τομόνο που πρέπει να κάνεις, για να μην χρεώνεσαι, είναι να πας στο μενού Δεδομένα GPS και να ξετικάρεις το Υποβοηθούμενο GPS μέσα απο τις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης. Οτιδήποτε άλλο θέλεις, θα ρωτήσεις στα θέματα των garmin και nokia maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spikos Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Τομόνο που πρέπει να κάνεις, για να μην χρεώνεσαι, είναι να πας στο μενού Δεδομένα GPS και να ξετικάρεις το Υποβοηθούμενο GPS μέσα απο τις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης. . και απο που ακριβώς το ξετικάρουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 και απο που ακριβώς το ξετικάρουμε ;Ρυθμίσεις --> Γενικές --> Εντοπισμός θέσης --> Μέθοδοι εντοπισμού θέσης ;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Σε μερικές επαφές δεν εμφανίζει την αναπαραγωγή φράσης που είναι για να κάνεις κλήση με λέγοντας το όνομα της επαφής ενώ σε άλλες λειτουργεί κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Πως μπορεί να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Τις επαφές τις έχεις περάσει όλες με τον ίδιο τρόπο; Το λέω διότι συνήθως αυτό ευθύνεται. Δοκίμασε τη παρακάτω διαδικασία: Κάνε τες όλες αντιγραφή στη κάρτα μνήμης, μετά διάγραψέ τες από τη συσκευή και ύστερα αντίγραψέ τες ξανά από τη κάρτα μνήμης στη συσκευή. Αυτό γίνεται ως εξής: 1) Επιλέγεις όλες τις επαφές πατώντας Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή. 2) Τις αντιγράφεις στη κάρτα μνήμης πατώντας Επιλογές > Αντιγραφή > Στην κάρτα μνήμης. 3) Τις διαγράφεις όλες επιλέγοντάς τες πρώτα όλες και μετά πατώντας το πλήκτρο C (<x|). 4) Τέλος και εφόσον η εφαρμογή "Επαφές" δεν έχει καμία καταχώρηση πατάς Επιλογές > Αντιγραφή > Από την κάρτα μνήμης. Λογικά μετά από όλη αυτή τη διαδικασία θα έχουν όλες ενεργοποιημένη τη φωνητική κλήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλημέρα. Όταν κάνουμε αναβάθμιση λογισμικού, χάνουμε όλα τα δεδομένα (επαφές, μηνύματα, κ.ά.) που έχουμε στη συσκευή; ή μπορούν να διατηρηθούν; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Domingo Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Παιδια καλησπερα ειμαι χρηστης του Ε66 εδω και 2 μερες πριν ειχα το Ε65 μου αρεσει πολυ το τηλεφωνο και θεωρω εχει παραπολλες δυνατοτητες, θα ηθελα ομως αν ξερει καποιος να με βοηθησει διαβασα αρκετες σελιδες στην ενοτητα εδω αλλα δεν βρηκα λυση δεν μπορω να στειλω με τπτ mms ή να μπω στο νετ μεσω του wind, και στην wind πηρα τηλ. και μοπυ στειλανε με sms τις ρυθμισεις και παλι δεν εγινε τπτ αλλα και στον wizard operator του τηλεφωνου και παλι τπτ αν μπορει καποιος σας παρακαλω να βοηθησει Παράθεση Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts