servxris Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) με τιποτα δεν πηρε νερο απ πολυ χρηση ισως γιατι ειχα ενα τροχαιο ....το ανοιξα που ειπα πιο πανω.. αλλα οταν κλειδωσε παλι δεν ανοιγε το εκλεισα και παλι τα ιδια εμενε εκει που βαζω τον κωδικο και κατι αλλο πηγαινε να κανει ασπριζε η οθωνη αλλα φαινοταν και το παραθυρο με τον κωδικο...βγαζω τον κωδικο και οκ...μετα ξαναπερασα την τελευτεα αναβαθμιση και μεχρι τωρα ολλα καλα...πρεπει να ηταν απο το λογισμικο Υ.Γ τροχαιο δεν ειχα εγω και να χτυπηθηκε ...δικο μου ατομο Edited October 19, 2010 by servxris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
servxris Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αψογα δουλευει....φτου μην το ματιασω...μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Να κάνω μια ερώτηση : έχετε χρησιμοποιήσει το κινητό για modem στο laptop/pc σας; Προσωπικά,το κινητό μετά από λίγη ώρα download μου ζεσταίνεται και η σύνδεση συνεχώς κολλάει. Πάντα με HSDPA,με wifi δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Το Blackberry Bold που χρησιμοποιώ για modem δεν έχει κανένα πρόβλημα και μπορώ να πω ότι έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από το Ε66(καλά,ήταν και 250Ε ακριβότερο όταν το πήρα :p) με το ίδιο δίκτυο (wind). Γιατί έτσι; Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ή να ξαναδοκιμάσω να περάσω firmware/να το δώσω για έλεγχο στη ΝΟΚΙΑ; :( Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητάκι... Πως το κάνεις να δουλεύει σαν modem; Θέλει άλλη κάρτα sim; Σαν αυτές των internet on the go των διάφορων εταιρειών ή παίρνεις μέσω κινητού κάποιον αριθμό και συνδέεσαι με χρονοχρέωση σαν τηλεφώνημα; (εννοείται αφού έχω συνδέσει μέσω bluetooth ή usb το κινητό με το laptop).Κάποτε με τις psdn γραμμές υπήρχε κάποιος αριθμός και χρησιμοποιούσα οποιοδήποτε κινητό σαν modem, συνδέοντας το κινητό με το laptop μέσω υπερύθρων. Αργή σύνδεση αλλά έκανα την δουλειά μου σε περίπτωση ανάγκης σύνδεσης απο οποιοδήποτε μέρος εκτός σπιτιού. Τώρα με τους ΕΠΑΚ που αρχίζουν απο 89.... δεν γίνεται τίποτε, όσο και αν δοκίμασα. Αν κάποιος ξέρει ας με διαφωτίσει παρακαλώ και αν γίνεται αναλυτικά. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 να σας πω και εγω ενα λιγακι καπως κουφο προβληματακι? πριν την αναβαθμιση μου κολλουσε στις κλησεις.... οταν πατουσα καποια νουμερα καθως μιλουσα..... και καποιες φορες δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνα.... "αχρηστο" το πρασινο κουμπακι.... μετα την αναβαθμιση ολα ενταξει... αλλα τωρα ξανα το ιδιο προβλημα... με απο ορισμενες ενεργειες (οπως πχ συνδεδεμενο με το ρουτερ και να παιζει μουσικη) αλλα κ απο αοριστες ετσι στα καλα του καθουμενου παλι τα ιδια.... δεν μπορω να πραγματοποιησω κληση..... γιατι?? "φοραει" την εκδοση 410.21.010 η οποια ειναι και η τελευταια συμφωνα με το update manager... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Υπάρχει η έκδοση λογισμικού 500.21.009 από τις 2/6/2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Να ρωτήσω (σαν υποψήφιος εκ νέου αγοραστής) μήπως με τις νεότερες εκδόσεις λογισμικού, μπορεί να ενεργοποιείται η φωτογραφία και να κάνει λήψεις κατευθείαν από το πλάγιο κουμπί της φωτογραφικής μηχανής ή χρειάζεται ενεργοποίηση μέσω μενού, όπως παλιά;:confused: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vertical Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Γεια και απο εμενα...εχω αυτο το κινητο εδω και αρκετο καιρο...και ειπα να του κανω software update μεσω το ovi store...Αρχισε τα δικα του αρχισε να κανει restart 300 φορες,να μην βρισκει το ovi το usb κτλπ .....και εκανα την βλακεια να το βγαλω την ωρα που το "εκανε" ( αν το εκανε ) οταν είχε την ασπρη οθονη δηλαδη...και τωρα πια δν ανοιγει για κανενα λόγο... Το ξερω οτι λεει να μην το κανεις αυτο...αλλα...το εκανα...anyway...:( Εχετε καμια ιδεα...καποιο τροπο να του κανω recover.... Βρηκα αυτο τα δοκιμασα αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Vertical[/member] καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Ρίξε μια ματιά παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2698052#post2698052 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilaraki Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Αγαπητοί φίλοι, πώς μπορώ να επιλέξω τυχαία αναπαραγωγή τραγουδιών στο Ε66 ??? Ευχαριστώ, Νίκος Edited November 4, 2010 by gianpithio Αφαιρεση έντονης γραμματοσειράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Να ρωτήσω (σαν υποψήφιος εκ νέου αγοραστής) μήπως με τις νεότερες εκδόσεις λογισμικού, μπορεί να ενεργοποιείται η φωτογραφία και να κάνει λήψεις κατευθείαν από το πλάγιο κουμπί της φωτογραφικής μηχανής ή χρειάζεται ενεργοποίηση μέσω μενού, όπως παλιά;:confused:Κάποιος κάτοχος παρακαλώ ας με ενημερώσει...Απλούστατη ερώτηση, μονολεκτική απάντηση.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Αγαπητοί φίλοι, πώς μπορώ να επιλέξω τυχαία αναπαραγωγή τραγουδιών στο Ε66 ??? Ευχαριστώ, Νίκος Καλώς ήρθες στο myphone. Θα πας Μουσική θα επιλέξεις να παίξει ένα τραγούδι και μετά θα πατήσεις Επιλογές > Ανακατάταξη > Ναι. Κάποιος κάτοχος παρακαλώ ας με ενημερώσει...Απλούστατη ερώτηση, μονολεκτική απάντηση.... Στο Ε66 που έχω με την 410.21.010 πατώντας το κουμπί της κάμερας δεν γίνεται εκκίνηση της εφαρμογής Κάμερα. Ούτε πιστεύω ότι θα έχει αλλάξει στην 500.21.009. Edited November 4, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilaraki Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Αγαπητοί φίλοι, πώς μπορώ να επιλέξω τυχαία αναπαραγωγή τραγουδιών στο Ε66 ??? Ευχαριστώ, Νίκος Καλώς ήρθες στο myphone. Θα πας Μουσική θα επιλέξεις να παίξει ένα τραγούδι και μετά θα πατήσεις Επιλογές > Ανακατάταξη > Ναι. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κ για την άμεση απάντηση .... http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/good.gif Με την επιλογή που μου είπες, θα είναι μόνιμη η τυχαία σειρά, ή θα πρέπει κάθε φορά που θα μπαίνω στην μουσική να το επιλέγω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κ για την άμεση απάντηση .... http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/good.gif Με την επιλογή που μου είπες, θα είναι μόνιμη η τυχαία σειρά, ή θα πρέπει κάθε φορά που θα μπαίνω στην μουσική να το επιλέγω ??? Μόνιμη θα είναι, δεν χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politlo Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ. Οδηγίες σχετικά το συστημα πλοήγησης GPS για το συγκεκριμένο κινητό. 'Εχει γίνει κανονικά η εγκατάσταση των Ovi maps στο τηλέφωνο. 1) Χρειάζεται κάποια αρχική ενεργοποίηση το GPS για να αναζητήσει δορυφόρο? 2) Ποίες είναι οι απαραίτητες ρυθμήσεις για να μην σε χρεώνει η λειτουργία του και να αναζητά δορυφόρους μέσω wi fi? 3) Δεν εμφανίζονται οι χάρτες παρα μόνο ένα ασπρο φόντο και η αναζήτηση κάτω δεξιά,κάνω κάτι λάθος ή δεν έχω υπομονή με την αναζήτηση? 4) Κάποιο άλλο tip για ομαλή λειτουργία του GPS? Ευχαριστώ εκ'των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Όλα όσα ρωτάς υπάρχουν στο παρακάτω GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vertical Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Vertical[/member] καταρχήν καλώς ήρθες.. :) Ρίξε μια ματιά παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2698052#post2698052 Καλώς σας βρήκα...:D Συγνώμη κιόλας για την αργοπορημένη απάντηση... Ένα τεράστιο Ευχαριστώ θα ήταν λίγο νομίζω,όλα πήγαν τέλεια (Χρειάστηκα 3-4 firmware για να "μπει" το σωστό αλλά το βρήκα ) το κινητό είναι και πάλι Οκ και δουλεύει μια χαρά... Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...You Rock Mate..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 παιδια, στο θεμα φωτογραφιας και βιντεο ειναι ικανοποιητικο το επιπεδο? Αξιοπρεπες? Δεν περιμενω φυσικα Ν86, Ν82, αλλα ειναι τουλαχιστον 7 στα 10 σε σχεση μ'αυτα? Να ειναι λιγο καλυτερο απο το Ε52 παιζει..? :) Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλημερα. Πουθενα στο μενου, δεν μπορεσα να βρω την εκδοση λογισμικου που φοραει. (δεν τα παω και πολυ καλα με τα s60..) Ξερει καποιος που θα το βρω? Ή ακομα καλυτερα, αν υπαρχει συντομευση για απευθειας εμφανιση του στην οθονη, οπως το *#06# π.χ. για το imei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλημερα. Πουθενα στο μενου, δεν μπορεσα να βρω την εκδοση λογισμικου που φοραει. (δεν τα παω και πολυ καλα με τα s60..) Ξερει καποιος που θα το βρω? Ή ακομα καλυτερα, αν υπαρχει συντομευση για απευθειας εμφανιση του στην οθονη, οπως το *#06# π.χ. για το imei? Καλημέρα. Πληκτρολόγησε *#0000# και θα σου εμφανίσει την έκδοση λειτουργικού. Υπάρχει και στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Πως βλέπω την έκδοση λογισμικού της συσκευής μου; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Προσπάθησα να κάνω firmware update. Αφού κατέβασα το σχετικό αρχείο, άρχισα την διαδικασία. Κάποια στιγμή μου εμφάνισε μήνυμα ότι η αναβάθμιση απέτυχε. Ομως η αναβάθμιση ήδη είχε γίνει. Ολοκλήρωσα και τo restore της μνήμης για να έχω τα αρχεία μου και όλα καλά. Το κουλό είναι το μήνυμα περί αποτυχίας(τρείς φορές προσπάθησα και τις τρεις το ίδιο) ενώ η διαδικασία είχε ήδη ολοκληρωθεί Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Καμιά φορά κάνει μερικά κουλά το NSU. Αφού δεν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα, όλα καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται πραγματική αφαίρεση κάποιου προγράμματος; Δοκίμασα να κλικάρω πάνω στο αντίσοιχο εικονίδιο>επιλογές>αφαίρεση αλλά δεν γίνεται τίποτε με 2 εικονίδια που μου πρόσθεσε η αναβάθμιση: Το OVI Κατάστημα και το OVI Επαφές. Επίσης δεν γίνεται τίποτε με την διαχείρηση εφαρμογών. Και ρωτάω για πραγματική αφαίρεση επειδή: Με την αναβάθμιση χάθηκαν (έτσι φαινόταν) κάποια προγράμματα. Τουλάχιστον δεν φαινόντουσαν σαν δυνατότητα επιλογής ούτε τα εικονίδιά τους. Οταν όμως πήγα να εγκαταστήσω ξανά απο backup που είχα φυλάξει, μου έλεγε: Η εφαρμογή χψω υπάρχει ήδη. Θέλετε να την εγκαταστήσετε με την χψω(1); Που πάει να πει ότι κάπου υπάρχουν αρχεία που δεν χρησιμοποιώ και μου τρώνε λίγη μνήμη. Υ.Γ. Χτες ρώτησα αν μπορεί κανείς να βάλει κάμερες και ΡΟΙ στους χάρτες της ΝΟΚΙΑ. Κάποιος mod το έσβυσε πιθανόττατα επειδή ήταν offtopic. Ομως θα παρακαλούσα αν γίνεται κάτι τέτοιο να ενημερώνομαι. Ισως να το μετέφερε σαν ερώτημα αλλού, αλλά δεν ξέρω που, για να το παρακολυθήσω. Και δεν βρήκα αντίσοιχο ερώτημα/thread για να δω σχετικές απαντήσεις. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Χρησιμοποίησε το UnSIS με αυτό μπορείς να αποσυμπιέσεις τα .sis στον υπολογιστή σου και θα καταλάβεις σε ποιους καταλόγους κάνουν εγκατάσταση τα αρχεία που περιέχουν μετά με ένα διαχ. αρχείων (π.χ. x-plore) μπορείς να ελέγξεις για "υπολείμματα" των εφαρμογών που θέλεις και εάν υπάρχουν θα τα διαγράψεις. Βασική προϋπόθεση η συσκευή σου να είναι χακαρισμένη. Εδώ θα βρεις το post σου, σε περίπτωση που δεν μπορείς να βρεις ένα post είναι ευκολότερο να το ψάχνεις από το προφίλ σου εκεί που λέει Πληροφορίες > Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Χρησιμοποίησε το UnSIS με αυτό μπορείς να αποσυμπιέσεις τα .sis στον υπολογιστή σου και θα καταλάβεις σε ποιους καταλόγους κάνουν εγκατάσταση τα αρχεία που περιέχουν μετά με ένα διαχ. αρχείων (π.χ. x-plore) μπορείς να ελέγξεις για "υπολείμματα" των εφαρμογών που θέλεις και εάν υπάρχουν θα τα διαγράψεις. Βασική προϋπόθεση η συσκευή σου να είναι χακαρισμένη. Εδώ θα βρεις το post σου, σε περίπτωση που δεν μπορείς να βρεις ένα post είναι ευκολότερο να το ψάχνεις από το προφίλ σου εκεί που λέει Πληροφορίες > Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων. Ευχαριστώ. Ειδικά στο 2ο σημείο, δεν το ήξερα καθόλου Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natsonios Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 για σας παιδια. θελω να κανω αναβαθμιση firmware στο ε66 μου κ θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει κ αν εχει μεγαλες διαφορες απ την παλια?? εχω την 200.21.118 ... εν το μεταξυ ειναι χακαρισμενη η συσκευη για να παιρνει unsigned εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts