Itchrist86 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλημέρα. Όταν κάνουμε αναβάθμιση λογισμικού, χάνουμε όλα τα δεδομένα (επαφές, μηνύματα, κ.ά.) που έχουμε στη συσκευή; ή μπορούν να διατηρηθούν; Χάνονται. Γι αυτό θα πρέπει να πάρεις πρώτα ένα back up των δεδομένων της εσωτερικής μνήμης. Για τη κάρτα μνήμης δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μένει ανέπαφη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Παίδες καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες του topic ακόμα (μήπως υπάρχουν απαντήσεις). 1. Σήμερα κατά τη διάρκεια της μέρας 2 φορές χρειάστηκα να σβήσω το κινητό και να το ανάψω για το λόγο ότι δεν με άφηνε να κάνω κλήση από τις επαφές. Πατούσα είτε το "Yes" (Πράσινο κουμπί) είτε το "Call --> Voice Call" αλλά δεν υπάκουε. Όταν όμως έγραφα τον αριθμό και πατούσα κλήση τότε όλα εντάξει. Παίζει ρόλο εάν έχω αποθηκευμένα τα τηλέφωνα με το +3069.. μπροστά; (γιατί τα χρειάζομαι όταν βρίσκομαι Κύπρο να μην τα ξαναγράφω) Καλορίζικο!:) 1) Δεν έχει να κάνει με το αν έχει το +30 μπροστά από τον αριθμό. Είναι bug του λογισμικού. Ελπίζω σε νεότερη έκδοση να λυθεί. Εμένα μου λειτουργεί κανονικά, όλες μου οι επαφές είναι +30, δεν έχω κανένα πρόβλημα.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Παίδες καλησπέρα! 1. Σήμερα κατά τη διάρκεια της μέρας 2 φορές χρειάστηκα να σβήσω το κινητό και να το ανάψω για το λόγο ότι δεν με άφηνε να κάνω κλήση από τις επαφές. Πατούσα είτε το "Yes" (Πράσινο κουμπί) είτε το "Call --> Voice Call" αλλά δεν υπάκουε. Όταν όμως έγραφα τον αριθμό και πατούσα κλήση τότε όλα εντάξει. Παίζει ρόλο εάν έχω αποθηκευμένα τα τηλέφωνα με το +3069.. μπροστά; (γιατί τα χρειάζομαι όταν βρίσκομαι Κύπρο να μην τα ξαναγράφω) Αυτό το κάνει και σ' εμένα... :( Ξέρει κανείς πως πιθανόν να λύνεται; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Χάνονται. Γι αυτό θα πρέπει να πάρεις πρώτα ένα back up των δεδομένων της εσωτερικής μνήμης. Για τη κάρτα μνήμης δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μένει ανέπαφη Ευχαριστώ. Προφανώς, backup με το NOKIA pc suite..., όπου φαντάζομαι μετά την αναβάθμιση επαναφέρεις το backup... Σωστά; (δεν το έχω κάνει ποτέ, γι' αυτό ρωτάω). Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Σκεφτομαι να αγορασω το Ε66 αλλα μ'αρεσει και το Ν79.Αλλα σκεφτομαι την ποιοτητα και την αξιοπιστια.Το ραδιο του Ε66 ειναι stereo εχει RDS και γενικα τη ποιοτητα σηματος και ηχου(και το media player) εχει?Η ενταση ειναι καλη εχει στερεοφωνικο ηχο?Τα ακουστικα που εχει η συσκευασια ειναι μονοκοματα η συνδεονται με ανταπτορα?Οι φωτογραφιες ειναι ικανοποιητικες (Οχι οτι με πολυνοιαζει αλλα να μπορουν να μπουν τουλαχιστον για φοντο στο λαπτοπ).Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα μεχρι τωρα εχω ενα απλο WM χωρις τοσες μουσικες δυνατοτητες και δεν ειμαι πολυ ψαγμενος με τα Νοκια.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ευχαριστώ. Προφανώς, backup με το NOKIA pc suite..., όπου φαντάζομαι μετά την αναβάθμιση επαναφέρεις το backup... Σωστά; (δεν το έχω κάνει ποτέ, γι' αυτό ρωτάω). Ναι με το Nokia PC Suite εννοώ. Υπάρχει και εναλλακτική όμως. Προσωπικά δεν τον προτιμώ. Μπορείς να πάρεις back up και στη κάρτα μνήμης πηγαίνοντας στο εικονίδιο Μνήμη και πατώντας Επιλογές > Αντιγρ. μνήμης τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ναι με το Nokia PC Suite εννοώ. Υπάρχει και εναλλακτική όμως. Προσωπικά δεν τον προτιμώ. Μπορείς να πάρεις back up και στη κάρτα μνήμης πηγαίνοντας στο εικονίδιο Μνήμη και πατώντας Επιλογές > Αντιγρ. μνήμης τηλεφώνου. Ούτε εγώ το συνιστώ αυτό. Χίλιες φορές η nokia suite, παρα μια κάρτα μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Τις επαφές τις έχεις περάσει όλες με τον ίδιο τρόπο; Το λέω διότι συνήθως αυτό ευθύνεται. Δοκίμασε τη παρακάτω διαδικασία: Κάνε τες όλες αντιγραφή στη κάρτα μνήμης, μετά διάγραψέ τες από τη συσκευή και ύστερα αντίγραψέ τες ξανά από τη κάρτα μνήμης στη συσκευή. Αυτό γίνεται ως εξής: 1) Επιλέγεις όλες τις επαφές πατώντας Επιλογές > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή. 2) Τις αντιγράφεις στη κάρτα μνήμης πατώντας Επιλογές > Αντιγραφή > Στην κάρτα μνήμης. 3) Τις διαγράφεις όλες επιλέγοντάς τες πρώτα όλες και μετά πατώντας το πλήκτρο C (<x|). 4) Τέλος και εφόσον η εφαρμογή "Επαφές" δεν έχει καμία καταχώρηση πατάς Επιλογές > Αντιγραφή > Από την κάρτα μνήμης. Λογικά μετά από όλη αυτή τη διαδικασία θα έχουν όλες ενεργοποιημένη τη φωνητική κλήση. Εκανα αυτή τη διαδικασία που αναφέρεις αλλά πλέον δεν έχει καμία επαφή φωνητική κλήση. Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Οκ. Δοκίμασε να τις περάσεις στο Microsoft Office Outlook μέσω συγχρονισμού. Διέγραψέ τες από το κινητό και κάνε ξανά συγχρονισμό με το Outlook ώστε να περαστούν και πάλι στο κινητό. Τώρα λογικά θα έχουν ενεργοποιημένη τη φωνητική κλήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Οκ. Δοκίμασε να τις περάσεις στο Microsoft Office Outlook μέσω συγχρονισμού. Διέγραψέ τες από το κινητό και κάνε ξανά συγχρονισμό με το Outlook ώστε να περαστούν και πάλι στο κινητό. Τώρα λογικά θα έχουν ενεργοποιημένη τη φωνητική κλήση. Δυστηχώς ούτε τώρα γίνεται. Πρέπει να υπάρχει κάποιοσ τρόπος για να λειτουργήσει. Με backup και επαναφορά απο το PcSuite έχουν φωνητική κλήση μόνο οι 100 πρώτες επαφές από τις 206 συνολικά. Μηπως υπάρχει κάποιο ορίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 εγω παντως που το εκανα παλι κολλαει και καποιες φορες αρνειται να καλεσει:mad: δεν ειναι ομως κολλημα του τηλεφωνου αλλα των επαφων αφου αν πατησεις ενα νουμερο σκετο π.χ 210404040 το παιρνει κανονικα ξερει κανεις αν κανει τιποτα η αναβαθμιση της νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Δυστηχώς ούτε τώρα γίνεται. Πρέπει να υπάρχει κάποιοσ τρόπος για να λειτουργήσει. Με backup και επαναφορά απο το PcSuite έχουν φωνητική κλήση μόνο οι 100 πρώτες επαφές από τις 206 συνολικά. Μηπως υπάρχει κάποιο ορίο; Τι να σου πω φίλε μου. Και με τους δύο τρόπους που σου είπα σε όλα τα άλλα κινητά S60 δημιουργείται φωνητική κλήση. Επίσης δεν υπάρχει όριο. Κάποιο bug παίζει... εγω παντως που το εκανα παλι κολλαει και καποιες φορες αρνειται να καλεσει:mad: δεν ειναι ομως κολλημα του τηλεφωνου αλλα των επαφων αφου αν πατησεις ενα νουμερο σκετο π.χ 210404040 το παιρνει κανονικα ξερει κανεις αν κανει τιποτα η αναβαθμιση της νοκια? Υπομονή ως την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Για το gps του e66 θελω να ρωτησω στο μενου γενικεσ0- εντοπισμος θεσησ- μεθοδοι εντοπ. θεσης πια απο τα 4 πιο κατω πρεπει να εχουμε επιλεγμενα γιατι δεν μου λειτουργει το gps.Προχθες μoυ ειχαν πει σε αλλο ποστ να βγαλω το υποβοηθουμενο gps για μην χρεωνομαι. Εγω αυτη τη στιγμη εχω επιλογη μονο στο ενσωματομενο gps.Χρειαζεται και καποιο αλλο ή να εχω αλλο προβλημα!! bluetooth gps υποβοηθουμενο gps ενσωματομενο gps βασει δικτυου Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγώ σε όλες τις συσκευές μου τα επιλέγω όλα πλην του bluetooth gps και η συσκευή, βρσκει αμέσως την θέση μου. Άλλωστε, όταν μιλάμε για χρέωση, είναι μηδαμινή. Μόνο 4ΚΒ κάθε φορά που ανοίγεις το πρόγραμμα. Δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγώ σε όλες τις συσκευές μου τα επιλέγω όλα πλην του bluetooth gps και η συσκευή, βρσκει αμέσως την θέση μου. Άλλωστε, όταν μιλάμε για χρέωση, είναι μηδαμινή. Μόνο 4ΚΒ κάθε φορά που ανοίγεις το πρόγραμμα. Δοκίμασέ το. τιποτα τα επελεξα ολα εκτος απο απο το bluetooth gps καμια συνδεση και το nokia maps και το garmin. Τι αλλο μπορει να φταιει?? Πριν 3 μερες δουλευαν κανονικα και τα δυο , δεν θυμαμαι τι πειραξα. Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Με ενεργοποιημένα όλα και ανοιχτό το slide δοκίμασες? Να το κάνεις σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Τι να σου πω φίλε μου. Και με τους δύο τρόπους που σου είπα σε όλα τα άλλα κινητά S60 δημιουργείται φωνητική κλήση. Επίσης δεν υπάρχει όριο. Κάποιο bug παίζει... Φωνήτική κλήση δημιουργήθηκε αλλά μέχρι την 100η επαφή. Από την 101η επαφή τίποτα. Μπορεί να είναι κάποιο bug. Άλλος με Ε66 το έχει παρατηρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καλησπερα, Σ εμενα εχει φωνητικη κληση σε ολες τις επαφες του τηλ καταλογου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spikos Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 τιποτα τα επελεξα ολα εκτος απο απο το bluetooth gps καμια συνδεση και το nokia maps και το garmin. Τι αλλο μπορει να φταιει?? Πριν 3 μερες δουλευαν κανονικα και τα δυο , δεν θυμαμαι τι πειραξα.[/quote Την επαναφορά προεπιλιγών απο τις ρυθμίσεις του garmin το δοκίμασες; Προσωπικά εχω τσεκαρισμέμο μόνο το ενσωματομένο gps και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καλησπερα, Σ εμενα εχει φωνητικη κληση σε ολες τις επαφες του τηλ καταλογου. Πόσες επαφές έχεις; Ποιά έκδοση λογισμικού έχει το τηλεφωνο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spikos Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Πόσες επαφές έχεις; Ποιά έκδοση λογισμικού έχει το τηλεφωνο σου; Και σε μενα εχει φωνητική κλήση σε όλες τις επαφές. 102.07.81 12-7-08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 τιποτα τα επελεξα ολα εκτος απο απο το bluetooth gps καμια συνδεση και το nokia maps και το garmin. Τι αλλο μπορει να φταιει?? Πριν 3 μερες δουλευαν κανονικα και τα δυο , δεν θυμαμαι τι πειραξα. Εγώ το έχω επιλογή στο ενσωματωμένο και δουλεύει μια χαρά. Στους δε χάρτες από τις ρυθμίσεις διαδικτύου αφαίρεσα τη vodafone και όταν μου ζητά σύνδεση επιλέγω όχι και δεν κινδυνεύω να χρεωθώ καθόλου. Αλλά πρέπει να είσαι σε ανοικτό χώρο ίσως και με πληκτρολόγιο ανοικτό και ο εντοπισμός δορυφόρων καμιά φορά καθυστερεί λίγο. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Πόσες επαφές έχεις; Ποιά έκδοση λογισμικού έχει το τηλεφωνο σου; 190 επαφες 110.07.126 το λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 190 επαφες 110.07.126 το λογισμικο. χακαρεται αυτο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 χακαρεται αυτο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2574576#post2574576 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts