Itchrist86 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Για επιλογή συσκευής ή σύγκριση υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών.:!: Όσο για τιμές ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispd Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 1) Η διαδικασία αλλαγής product code είναι απόλυτα ασφαλής. Δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάποιο πρόβλημα. Κατά τη διαδικασία αναβάθμισης έχουν αναφερθεί κάποια ευτράπελα, τα οποία ως επί το πλείστον αντιμετωπίστικαν από τους ίδιους τους χρήστες. Στη χειρότερη να χρειαστεί να το πας σε Nokia Shop για να κάνουν αυτοί την αναβάθμιση χωρίς να πληρώσεις τίποτα. 2) Επιλογές το «Virtual USB Device». 3) Την εγγύηση τη χάνεις όταν κάνεις debrand κάποια branded συσκευή όπως είναι πχ οι Vodafone Live. Όταν το αλλάζεις σε μια unbranded συσκευή της Nokia δεν τη χάνεις. 4) Τα product codes είναι αυτά τα δύο 0557962 (Grey steel) / 0558479 (White steel). Διάλεξε εσύ όποιο θέλεις. Η διάφορα έγκειται μόνο στο χρώμα. Ευχαριστώ για τις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες σου Πάντως πριν το κάνω θα στείλω το κινητό στη μαμά Nokia γιατί προέκυψε ένα πρόβλημα με το μεγάφωνο του ακουστικού το οποίο ακούγεται σαν να τρίζει ειδικά στις πιο ψηλές συχνότητες (βλέπε γυναικείες φωνές)... η λύση θα ήταν να μην απαντάω σε γυναίκες αλλά δε συμφέρει !:lol: πέρα απο την πλάκα, έχει τύχει σε κανέναν απο εσάς παρόμοιο πρόβλημα, ή είμαι ο γκαντέμης της υπόθεσης ; ευχαρστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskouts Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Μόλις απέκτησα και εγώ το Ε66 σε χρώμα Grey steel, με Ελληνικό product code από επιδότηση μέσω της Wind. Ήμουν ανάμεσα σε Ν96, Ν95 8GB και Ε66. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές, πολύ καλή ποιότητα υλικών, πολύ ωραίος σχεδιασμός. Με τα κουμπιά τα χάνω λίγο, γιατί έχω συνηθήσει τα κουμπιά του Ν95 μου. Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά γρήγορο μενού, πολλές ρυθμίσεις και παραμετροποιήσεις (έχω χάσει λίγο την μπάλα :lol:), δεν έχω δοκιμάσει ακόμα wifi και σερφάρισμα στο ίντερνετ ούτε GPS. Είμαι ακόμα στο ψάξιμο και στο να περάσω εφαρμογές. Δεν ξέρω αν θα γίνει το κύριο κινητό μου, καθ' ό,τι έχω και το Ν95 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μαζί του και δεν έχω σκεφτεί μέχρι τώρα να το αντικαταστήσω. EDIT: Το πλήκτρο * είναι για εναλλαγή γλώσα, εισαγωγή συμβόλων κτλ και το πλήκτρο # λειτουργεί για να επιλέγεις διάφορα αρχεία, μηνύματα κτλ. Σωτά? δηλαδη το εφερε η wind? Γιατι την προηγουμενη εβδομαδα που ρωτησα εδω θεσ/νικη δεν ηξεραν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGGOJOHN Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Nokia E66 εδώ και μια βδομάδα και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απο τη συσκευή. Απο λειτουργίες είναι full, με σχετικά όμως μικρή αυτονομία στη μπαταρία, περίπου 1-1 1/2 μέρα. Έχω κάνει ήδη 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Εχω όμως μία απορία, εδώ και 1-2 μέρες όταν καλώ στη διάρκεια μέχρι να απαντήσει ο συνομιλητής αλλά και κατα τη διάρκεια της κλήσης ακούγεται ένας χαμηλός ήχος σαν σφύριγμα ή φύσημα στο ακουστικό. Αυτός ο ήχος δεν είναι συνεχομενος και μου δίνει την εντύπωση ότι ακούγεται όταν ακουμπάει το τηλέφωνο πάνω στο αυτί και στο πρόσωπό μου. Άν το απομακρύνω λίγο απο το πρόσωπο και ακουμπάει μόνο στο αυτί χάνεται για λίγο και ξαναεπιστρέφει. Τί να πώ δεν ξέρω, μήπως φταίει οτι το τηλέφωνο είναι απο μέταλλο και δεν κάνει καπου γείωση με αποτέλεσμα να ακούγεται αυτός ο ήχος. Αν το χει κάποιος απο εσάς ή καταλαβαίνει περίπου τι μπορεί να παίζει ας πεί μιά ιδέα τι μπορεί να ναι. Να το πάω Nokia ή είναι κατι λογικό!!?? Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο! Παράθεση Johnnie :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispd Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό φίλε μου.Τρίζει και θα το πάω στη Νόκια σε μερικές μέρες.Ελπίζω να υπάρχει λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGGOJOHN Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Κι εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό φίλε μου.Τρίζει και θα το πάω στη Νόκια σε μερικές μέρες.Ελπίζω να υπάρχει λύση Γειά σου φίλε μου τουλάχιστον είμαστε δύο:). Πλάκα κάνω και να φανταστείς ότι αυτό είναι το δεύτερο γιατι το πρώτο το άλλξα γιαυτον ακριβώς το λόγο. Εχω και ενα ericsson w910 αλλα όταν καλείς υπάρχει απόλυτη ησυχια. Δεν ξέρω τι μπορεί να ναι, εσυ οταν λες ότι τρίζει εννοείς μέσα σαν ήχος ακούγεται? Παράθεση Johnnie :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispd Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ναι, η φωνή δεν ακούγεται καθαρή αλλά παραμορφώνεται ειδικά σε υψηλές συχνότητες, δηλαδή σε γυναικείες φωνές και αυτό φαίνεται πιο πολύ όταν αυξάνεις την ένταση.Ακούγεται σα να τρίζει το ακουστικό. Δεν ακούω κάποιον συνεχόμενο ήχο όπως εσύ ή τουλάχιστον δεν το έχω παρατηρήσει. Επίσης ο ήχος του μεγάφωνου είναι χαμηλής έντασης ακόμα και στο maximum.Δηλαδή όταν περνάς την κλήση απο το ακουστικό στο εξωτερικό ηχείο, η ένταση είναι πολύ χαμηλή.Αν είσαι έξω και έχει και λίγο κόσμο κοντά δύσκολα καταλαβαίνεις τι σου λέει ο συνομιλητής σου. Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος απο την κατασκευή και τα υλικά, αλλά και αυτα τα προβληματάκια που έχει δεν είναι καθόλου αμελητέα.Για να δούμε αν θα βρεθεί λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGGOJOHN Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ναι, η φωνή δεν ακούγεται καθαρή αλλά παραμορφώνεται ειδικά σε υψηλές συχνότητες, δηλαδή σε γυναικείες φωνές και αυτό φαίνεται πιο πολύ όταν αυξάνεις την ένταση.Ακούγεται σα να τρίζει το ακουστικό. Δεν ακούω κάποιον συνεχόμενο ήχο όπως εσύ ή τουλάχιστον δεν το έχω παρατηρήσει. Επίσης ο ήχος του μεγάφωνου είναι χαμηλής έντασης ακόμα και στο maximum.Δηλαδή όταν περνάς την κλήση απο το ακουστικό στο εξωτερικό ηχείο, η ένταση είναι πολύ χαμηλή.Αν είσαι έξω και έχει και λίγο κόσμο κοντά δύσκολα καταλαβαίνεις τι σου λέει ο συνομιλητής σου. Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος απο την κατασκευή και τα υλικά, αλλά και αυτα τα προβληματάκια που έχει δεν είναι καθόλου αμελητέα.Για να δούμε αν θα βρεθεί λύση. Όχι εγώ απο θέμα έντασης είμαι οκ, ειναι δυνατό και γενικά με το πλήκτρο αυξομείωσης καταλαβαίνω διαφορά. Το πρόβλημά μου είναι ένας ήχος σαν να σφύριγμα όπως πρωτοείπα το οποίο έρχεται και χάνεται. Το πρωί ακουγόταν, τώρα όχι τί να πώ κι εγώ δεν ξέρω. Θέλω να το λύσω αλλά μήπως τελικά το πάω και το πάρω χειρότερο!! Απο τα υλικά και το slide είμαι πολύ ευχαριστημένος και φοβάμαι αν το ανοίξουν μήπως χαλάσει η καλή αίσθηση απο το slide. Αυτά, βλέπουμε...:worry: Παράθεση Johnnie :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskouts Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 δηλαδη το εφερε η wind? Γιατι την προηγουμενη εβδομαδα που ρωτησα εδω θεσ/νικη δεν ηξεραν τιποτα. Τελικα το πηρα σημερα απο wind. απλα τελειο οπως το περιμενα. γνωριζει κανεις αν μπορεις να ρυθμισεις το accelometer να μην ειναι τοσο ευαισθητο, γιατι ενεργοποιειται με την παραμικρη κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλορίζικο. :) Μπορείς να το ενεργοποιήσεις ή να το απενεργοποιήσεις. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις ευαισθησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Τελικα το πηρα σημερα απο wind. απλα τελειο οπως το περιμενα. γνωριζει κανεις αν μπορεις να ρυθμισεις το accelometer να μην ειναι τοσο ευαισθητο, γιατι ενεργοποιειται με την παραμικρη κινηση. Τι ειναι το accelometer ρε παιδια ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Τι ειναι το accelometer ρε παιδια ??? Ευχαριστω. Αισθητήρας κίνησης στα ελληνικά ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispd Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 είναι ένας αισθητήρας του τηλεφώνου που αντιλαμβάνεται την κίνηση.Αυτό χρησιμεύει ωστε όταν γυρνάς το τηλέφωνο απο κάθετη σε οριζόντια θέση, γυρίζει μαζί και η οθόνη και έτσι μπορείς να διαβάσεις ή να δεις ένα βίντεο πολύ πιο άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 είναι ένας αισθητήρας του τηλεφώνου που αντιλαμβάνεται την κίνηση.Αυτό χρησιμεύει ωστε όταν γυρνάς το τηλέφωνο απο κάθετη σε οριζόντια θέση, γυρίζει μαζί και η οθόνη και έτσι μπορείς να διαβάσεις ή να δεις ένα βίντεο πολύ πιο άνετα Ευχαριστω.Εχω απενεργοποησει αυτη την δυνατοτητα .Ηταν ...σπαστικη για μενα τουλαχιστον. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ευχαριστω.Εχω απενεργοποησει αυτη την δυνατοτητα .Ηταν ...σπαστικη για μενα τουλαχιστον. Eπίσης μία άλλη ωραία λειτουργία είναι ότι όταν γυρίζεις την πρόσοψη μπρούμητα-μπροστά μπαίνει σε λειτουργία αθόρυβου την στιγμή που δέχεσαι μία εισερχομενη κλήση και χτυπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispd Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Παιδιά είναι όντως ωραίες καινοτομίες αλλά να μην ξεχνάμε και τα...κλασικά δηάδή μπαταρία που σε μένα τουλάχιστον αν ανοίξω 1-2 φορές το GPS και το wireless, κρατάει μια μέρα μόνο καθώς και το πρόβλημα με τον ήχο (βλέπε πιο πάνω) Αν δεν τα είχε παρουσιάσει αυτά θα ήταν το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου.Δυστυχώς όμως...ουδείς αμαλάκιστος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskouts Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλορίζικο. :) Μπορείς να το ενεργοποιήσεις ή να το απενεργοποιήσεις. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις ευαισθησία. Μπορεις να μου πεις απο που απενεργοποιειται? γιατι δεν το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μπορεις να μου πεις απο που απενεργοποιειται? γιατι δεν το βρισκω? Πήγαινε Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσ. > Προβολή > Περ. εμφεμφάνισης > Όχι Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μηπως εχει τυχει κ σε αλλον πολλες φορες οταν πας να παρεις τηλεφωνο απο τον κάταλογο πατας πάνω στην επαφη κ δεν καλει θα πρεπει να πληκτρολογησεις το νουμερο για να καλεσει η πρεπει να σβησεις το τηλεφωνο για να στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskouts Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Πήγαινε Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. ρυθμίσ. > Προβολή > Περ. εμφεμφάνισης > Όχι Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ψάχνοντας την Αλλαγή λειτουργίας παρατήρησα το εξής bug. Όταν πας να επιλέξεις τι φόντο θα έχει το κάθε θέμα στην αλλαγή λειτουργίας τότε σου βγάζει μήνυμα: "Μνήμη πλήρης. Κλείστε κάποιες εφαρμογές και δοκιμάστε αργότερα".:p Εννοείτε ό,τι δεν ξεμένει από μνήμη, γιατί εκείνη την ώρα που το δοκιμάσα είχε 70MB ελεύθερα. Το βγάζει σε όλα τα θέματα που έχω δοκιμάσει και στα προεγκατεστημένα αλλά και σε αυτά που έχω περάσει εγώ. Επίσης αν επιλέξετε κάποιο από τα default και μετά πάτε στην επιλογή ταπετασρίας το μήνυμα "Μνήμη πλήρης" δεν σταματάει να εμφανίζεται αξανά και ξανά και ο μόνος τρόπος για να κλείσει είναι μέσω κάποιο task manager.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλό αλλά είναι λίγο βλαμμένο με τις εφαρμογές που πάω να του εγκαταστήσω. 'Εχω αγοράσει το πρόγραμμα SMS One για το 6110 που είχα μέχρι πρότινος. Πάω να το εγκαταστήσω... Το εγκαταστώ και μου λέει ότι είναι TRIAL. Ζητάω από την εταιρία να μου στείλει κωδικό ξεκλειδώματος! Μου τον στέλνουν... και επιλέγω REGISTER. Βάζω τον κωδικό και από τότε... "πάπαλα". Όταν κάνω κλικ στο SMSOne κρασάρει με τη μία (χωρίς να προλάβει να δείξει κάτι) και μου εμφανίζει το αρχικό μενού του τηλεφώνου. Το ίδιο μου έκανε και στο Garmin 4.20.20 όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από το garmin 4.10.80 όπου έπαιζε σωστά. Μετά από αυτό, ούτε το garmin 4.1.80 ανοίγει και κάνει το ίδιο ακριβώς κρασάρισμα (αφού περάσουν 5 sec). Τελικά επανέφερα το garmin 4.10.60! Σας έχει τύχει και εσάς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 γεια σας παιδια, κατοχος και εγω αυτου του κινητου...εντυπωσιασμενος , μολις το πηρα απο τιμ. τωρα το φορτιζω για δευτερη φορα και ετσι δεν μπορω να πω ακομα αν εχει καλη μπαταρια. --κανενα προβλημα με το ακουστικο του κινητου οπως διαβαζω οτι εχουν πολλοι εδω στο φορουμ-- επισης τιμη στα καταστηματα wind ειναι 425 ευρω. το gps ειναι καταπληκτικο και πολυ πιο γρηγορο απο το n95 που ειχα... ετσι μου φαινεται... εχω την εξης απορια... δοκιμασα την τυχη μου στο xxxxxxx φορουμ για να δω πως μπορω να εγκαταστησω την πλατφορμα ngage στο e66 αλλα δεν εβγαλα ακρη. το εχει καταφερει καποιος και αν ναι πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εγώ δοκίμασα την τύχη μου χάρη στο xxxxxxxxx (και μερικούς φίλους από εδώ) και πέρασα το Garmin5. Επίσης πέρασα το Live Messenger και λειτουργεί κανονικά μέσω WLAN! Μου έκανε λίγο μπάχαλο τη λίστα με τις επαφές (προσθέτωντας καρτέλα με τις επαφές του MSN)... Στην αρχή δοκίμασα (για msn messenger) και το Hier αλλά απογοητεύτηκα όταν μου ζήτησε να χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή μου 3g και δεν με ρώτησε για άλλους τρόπους σύνδεσης (π.χ. αναζήτηση WLAN). Επίσης πέρασα και τον ΟΠΕΡΑ που παίζει επίσης καλά με WLAN. Τέλος... δοκίμασα και το mail... και παίζει άψογα! Τουλάχιστον το προσωπικό μου μαιλ που είναι στην Hol. Δεν παίζει καθόλου σωστά το mail μου από το mycosmos μέσω WLAN. Αυτό παίζει σωστά μόνο μέσω Cosmote Internet Wireless (που χρεώνομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 καλημερα,εμενα μου κανει κατι αλλο σπαστικο:mad:οταν βλεπω ενα βιντεακι κολλαει συνεχεια κ κατι ηχους mp3 που εχω βαλει οταν χτυπαει ανεβοκατεζει την ενταση:confused: Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts