Stavros4u Δημοσιεύτηκε June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2008 Γεία σας.Μεγάλη ανυσηχία έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό η ξαφνική αλλαγή του δείκτη sar απο 0,62 σε 1,35 μίας και οι χρήστες που το αγοράσαμε με το παλιό σάρ όπωσδήποτε ήμαστε εξαπατημένοι αφού άλλο μας έδειξαν και άλλο μας έδωσαν.Μάλιστα,εγω τουλάχιστον είχα και πολλές άλλες συσκευές υπ'όψην μου και προτίμησα το ν82 για αυτόν το λόγο.Συνεπώς τα παράπονα στην νόκια έφτασαν σωρό της οποιας οι απαντήσεις διιστανται απο τμήμα σε τμήμα. Απαντηση 1: Κάθε κινητο έχει το sar που αναγράφεται στο εγχειριδιό του. Απάντηση 2: το sar που ισχύει ειναι το 1.35 απλά είχε γίνει λάθος μέτρηση. Μετά απο όλα αυτά η Νόκια έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες να αλλάξουν την συσκευή τους με άλλη.Ωστόσο δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέρειες. Εγώ επικοινώνησα με την alpha copy και μου είπαν να καλέσω το τεχνικό τμήμα σε εναν αριθμό που μου έδωσαν όπως και θα κάνω αύριο για να κανονίσω για την αλλαγή. Αλλα άτομα απο εδώ εχουν προχωρήσει οπότε καλό ειναι να πούν οι ίδιοι τι έχουν κάνει για να μην κάνω copy paste διασπαρτα posts. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τωρα διαβασα οτι θελετε να ανοιξετε ενα θεμα για να μιλατε μονο για το sar του N82. Το θεμα θα μεινει ανοικτο εαν το εγκρινουν και οι nervous και Itchrist86 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 παντως ρε παιδια απορω με μας και με οσους ειχαν πριν τα 95αρια πως δεν πηραμε χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα.... τωρα που εχω το 95 8g βλεπω την διαφορα στο σημα και ειναι τεραστια.....!!!!!!!! σε σημεια στο σπιτι μου κτλ που ειχα 3 γραμμες(3g) με το 82 με το 95(2) δεν εχω καθολου σημα......!!!!!!!!!:blink::blink: ηταν φως φαναρι δηλαδη απο την αρχη το θεμα.....απλα ενθουσιαστήκαμε τοσο πολυ με το κινητο που δεν το δωσαμε σημασια....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 τι να πω ρε παιδιά?θα προχωρήσετε σε επιστροφή εσείς?ξερει κανείς τι μορφή θα έχει?πιστωτικό συσκευή τι ακριβως τελοσπάντων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αν ειναι ετσι οπως λετε,και εγινε λαθος στην μετρηση ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ απο μερους της Nokia,γιατι μιλαμε για ακριβως το διπλασιο SAR... Οποιος θελει το επιστρεφει στην alpha copy και παιρνει κινητο με μικροτερο SAR(ετσι λενε και στα Nokia Discussions),αν και δε νομιζω να δωθουν χρηματα πισω.. Αν παρεις κατι ακριβοτερο δινεις την διαφορα αλλιως η διαφορα παει σε πιστωση.. (Offtopic:Επειδη θελω να ανταλλαξω το LG Viewty που εχω,αμα καποιος σκεφτεται να δωσει το Ν82 εδω ειμαι...μιας και δε με νοιαζει το SAR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 παντως ρε παιδια απορω με μας και με οσους ειχαν πριν τα 95αρια πως δεν πηραμε χαμπαρι οτι κατι δεν παει καλα.... τωρα που εχω το 95 8g βλεπω την διαφορα στο σημα και ειναι τεραστια.....!!!!!!!! σε σημεια στο σπιτι μου κτλ που ειχα 3 γραμμες(3g) με το 82 με το 95(2) δεν εχω καθολου σημα......!!!!!!!!!:blink::blink: ηταν φως φαναρι δηλαδη απο την αρχη το θεμα.....απλα ενθουσιαστήκαμε τοσο πολυ με το κινητο που δεν το δωσαμε σημασια....... Με το πρώτο Ν95 τι παίζει ακριβώς? Έχει και αυτό κάποιο θέμα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Όχι δεν τρέχει τίποτα, απλώς επισημάνει το γεγονός πως το N82 έχει καλύτερο σήμα σε περιοχές που δεν έχει το N95 λόγω του υψηλότερου SAR. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Δηλαδή λετε να έχουμε πίστωση?δηλαδή εγω το έχω πα΄ρει στα 470 πχ πέρνω το 6300 στα 200 θα μου κάνουν πιστωση 270 να παρω και κατι άλλο η θα πάνε χαμένα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Το επιστρεφεις στο μαγαζι απο το οποιο το αγορασες; Εγω το πηρα απο microland. Επισης εχει καποιες γρατζουνιες. Τι γινεται με αυτες; Μετραει η τιμη στην οποια το ειχαμε αγορασει; Εγω το ειχα παρει στα 500 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ναι αυτή η τιμή μετράει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Δεν πιστευω να εχει κανει το ιδιο και σε αλλα τηλεφωνα η νοκια,θα χασω πασα ιδεα.Μιχαλη σε ευχαριοστω για τις ευχες να εισαι καλα Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Eγω που το εχω παρει απο επιδοτηση ξερει κανεις τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγώ επικοινώνησα με την alpha copy και μου είπαν να καλέσω το τεχνικό τμήμα σε εναν αριθμό που μου έδωσαν όπως και θα κάνω αύριο για να κανονίσω για την αλλαγή. Αλλα άτομα απο εδώ εχουν προχωρήσει οπότε καλό ειναι να πούν οι ίδιοι τι έχουν κάνει για να μην κάνω copy paste διασπαρτα posts. Δεν βαζεις το τηλεφωνο που σου εδωσαν εδω και για τουσ υπολοιπους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παραθέτω τα μηνύματα του rishi προς διευκόλυνση της συζήτησης... Παιδιά, όσοι έχετε πρόβλημα με το υψηλό του SAR ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ! Τηλεφωνήστε στην Alpha Copy στο 8011166542. Από εκεί θα σας δώσουν πληροφορίες πώς να το επιστρέψετε πίσω στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε και πώς να πάρετε κάποια άλλη συσκευή, στην τιμή που το αγοράσατε. Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο. Τη Δευτέρα θα πάω να πάρω άλλη συσκευή στην τιμή που αγόρασα το Ν82 πριν από 3 μήνες, δηλαδή 519 ευρώ. Μη το σκοτώνετε πουλώντας το! Και το θέμα είναι ότι όταν τηλεφώνησα στην Alpha Copy μου το επιβεβαίωσε. Τους ρώτησα για τα Ν82 των οποίων τα εγχειρίδια χρήσης γράφουν 0.62 αν ισχύει και μου είπαν πως δεν ισχύει, ότι είναι ψευδές αυτό που γράφει στο εγχειρίδιο και ότι το πραγματικό SAR της συσκευής ήταν από την αρχή 1.35 και ότι αυτό συνέβη επειδή η Νόκια δε μέτρησε σωστά το SAR και κάτι τέτοιες μπαρούφες... Απλά το ήξερε από την αρχή και έδωσε ψευδή στοιχεία για να έχει πωλήσεις. Φαίνεται όμως πως ξαναμετρήθηκε από κάποιον άλλο φορέα και εξαναγκάστηκε να δώσει τα αληθή στοιχεία στη δημοσιότητα. Εσείς θα το αλλάξετε; Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να βρώ ούτε από τη Νόκια ούτε από κάποια άλλη εταιρεία κάποιον αντάξιο αντικαταστάτη του. Και δεν είναι μόνο ότι έχει 1.35 SAR, είανι και η κοροϊδία της Νόκια η οποία με έχει εξοργίσει. Σκέφτομαι για το Ν95 8γιγαμπάιτ, αλλά δεν έχει κάλυμμα φακού, δεν έχει φλας ξένον κι επίσης δε συμπαθώ τα συρόμενα κινητά. Εγώ το έχω ξαναπεί πιο πίσω, έχω επικοινωνήσει με την Alpha Copy στο 8011166542 και μου έδωσαν μία διεύθυνση μέιλ με την οποία επικοινώνησα με κάποια κυρία Σοφία Σιούλη, η οποία μου τηλεφώνησε αφού της έδωσα τον αριθμό μου και μου ζήτησε να στείλω με φαξ την απόδειξη αγοράς του Ν82 στον αριθμό 2108918899. Μετά από αυτό μου είπε πως επικοινώνησε με το Πλαίσιο απ' όπου αγόρασα τη συσκευή και περιμένω μέσα στη βδομάδα να μου τηλεφωνήσουν από το Πλαίσιο για να πάω για αλλαγή. Το είχα αγοράσει 519 ευρώ. Στην ίδια τιμή θα μπορέσω να πάρω κάποια άλλη συσκευή, να την ανταλλάξω με το Ν82 μου, αλλά αφού τις τελευταίες μέρες έψαξα, δε βρήκα κάποια άλλη συσκευή αντάξια του Ν82. Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα bluetooth, κι επίσης το κουβαλάω σε ένα τσαντάκι, το οποίο απέχει αρκετά από το σώμα μου. Παρόλα αυτά με φοβίζει ένα κινητό που εκπέμπει τέτοια ακτινοβολία, όσο κι αν προσέχω. Μπορεί και να μην είναι επικίνδυνο, εξάλλου πάμπολλες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν υψηλότερο δείκτη SAR. Από την άλλη σκέφτομαι ότι και για άλλες συσκευές η Νόκια μπορέι να έχει δώσει ψευδή στοιχεία και ότι είμαστε έρμαια και πειραματόζωα των εταιρειών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μολις πηρα τηλεφωνο στο 80111665422 και τους ειπα την φαση με το Sar.Μου ειπαν πως οτι γραφει το manual ειναι σωστο και το 1,35 ειναι για τις καινουργιες συσκευες που ερχονται.Εχει αλλαξει κατι η ΝΟΚΙΑ γιαυτο και η αλλαγη του Sar.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τι μπορει να εχει αλλαξει δλδ και να εχει αυξηθει τοσο πολυ το sar; Και γιατι με ενοχλει οταν μιλαω τοσο πολυ; Πιο πολυ και απο το N70, το οποιο θεωρουσα οτι εχει μεγαλο sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εχει αλλαξει κατι η ΝΟΚΙΑ γιαυτο και η αλλαγη του Sar.:D Τι μπορει να εχει αλλαξει δλδ και να εχει αυξηθει τοσο πολυ το sar; πομποδεκτη κλπ .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μολις πηρα τηλεφωνο στο 80111665422 και τους ειπα την φαση με το Sar.Μου ειπαν πως οτι γραφει το manual ειναι σωστο και το 1,35 ειναι για τις καινουργιες συσκευες που ερχονται.Εχει αλλαξει κατι η ΝΟΚΙΑ γιαυτο και η αλλαγη του Sar.:D Ποιες εννοει "καινουργιες" συσκευες που ερχονται?Εχουν κανει διαχωρισμο σε συσκευες που εχουν παραχθει,και σε αυτες που "θα" παραχθουν?Ας βαλουν τοτε 2 τιμες σαρ στο σαιτ τους.Για της παλιες και για της καινουργιες! Εμενα το μαυρο, ειναι 1 μηνα και γραφει το manual 0,62.Να υποθεσω οτι αυτο ειναι το σωστο,παρολο που ειναι καινουργια η συσκευη? Προσπαθουν να τα "μπαλωσουν",και εκτιθονται περισσοτερο. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ποιες εννοει "καινουργιες" συσκευες?Εμενα το μαυρο, ειναι 1 μηνα και γραφει το manual 0,62.Να υποθεσω οτι αυτο ειναι το σωστο,παρολο που ειναι καινουργια η συσκευη? Ναι φιλε Ηλια :) Πολυχρονος, με υγεια! :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ναι φιλε Ηλια :) Πολυχρονος, με υγεια! :) Εχω μπερδευτει!:D Σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 παιδια καλησπερα εγω το κινητο το εχω απο το μαρτη αν καταλαβα καλα(αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με), τα παλια ν82 εχουν σαρ 1.35 και τα καινοθργια 0.65? μπορω να δωσω πισω το παλιο μου ν82(το οποιο ειναι σε τελεια κατασταση) και να παρω ενα καινουργιο ν82 με σαρ 0.65? ή ολα εχουν 1.35? υπαρχει κατι αλλο να παρουμε στη θεση του, με wlan gps kai 5 mpixels kai xenon flash? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Φίλε μου αν είναι να έχουν κάποια sar 0,65 είναι τα παλιά και όχι τα καινούρια... Βέβαια αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακριβώς ακόμη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ρε παιδιά, τι ισχύει τελικά με το SAR της συσκευής? Έχω καταμπερδευτεί. :blink: Πώς μπορούμε να ξέρουμε στα σίγουρα ότι όντως η συσκευή μας έχει το SAR το οποίο αναγράφει το manual??? Αν είναι όντως έτσι, όσοι έχουμε "παλιά" συσκευή, έχουμε και το χαμηλό SAR. Είναι όμως έτσι??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αρα δεν το καταλαβα καλα. δηάδη φιλε μου ΟΛΑ τα ν82 εχουν 1.35 σαρ? τοτε παμε κατευθειαν για αλλαγη. εχει κανει κανεις την αλλαγη παρακαλω? για να μαθουμε αν ειναι χρονοβορα κτλ?το τηλεφωνο την αλφα κοπι το εχει κανεις προχειρο? ευχαριστω παρα πολυ κριμα το κινητο το λατρευω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Νομίζω είναι το 80111665422. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts