pakitis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Βλέπω ότι σήμερα ανανεώθηκαν οι χρόνοι ομιλίας. Άρα απ ότι καταλαβαίνω κάθε 8η του μηνός κλείνει ο μήνας. Θα εχει γουστο να μου χρεώσουν για δυο ήμερες ολοκληρο μηνα. Χαχαχαχαχ θα γίνει της πόπης. Ξέρετε αν υπάρχουν κάποιες μέρες διορίας να ακυρώσω την σύνδεση. Μου βρωμάει η υποθεση. Καλά, δε μπορούσαν να σε συνδέσουν από Δευτέρα; Ο λογ/σμός που θα εκδοθεί σήμερα, είναι για τα χρήματα που σου έβαλαν προχθές.. :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τώρα το θυμήθηκα. Αν έχεις κάνει εγγραφή στο site της Vodafone όταν ήταν καρτοκινητό, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να σου διαγράψουν το λογαριασμό και να φτιάξεις καινούριο τώρα. Έτσι όπως είσαι δεν βλέπεις το σημαντικότερο, δηλαδή το μηνιαίο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τώρα το θυμήθηκα. Αν έχεις κάνει εγγραφή στο site της Vodafone όταν ήταν καρτοκινητό, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να σου διαγράψουν το λογαριασμό και να φτιάξεις καινούριο τώρα. Έτσι όπως είσαι δεν βλέπεις το σημαντικότερο, δηλαδή το μηνιαίο λογαριασμό. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ. Τελικά έφτιαξα νέο λογαριασμό (τους είχα πάρει τηλέφωνο) και όλα καλά τώρα. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδες ευχαριστω για την βοηθεια. Ομηρικες μαχες εδωσα σημερα πρωι πρωι σε κατάστημα της Vodafone, οπου σε σχετικη ερωτηση μου χρεωθηκα για δυο ημερες ολοκληρο το παγιο του μηνα. Μετα τα πρωτα μπινελικια και αφου η υπάλληλος εβρισκε "λογικη" την χρεωση ολου του παγιου, αφου "ετσι γινεται σε ολους" όπως ειπε, με κατευθυνε στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων της Vodafone, κι εκει μετα τα πρωτα "εισαγωγικα", εριξαν το "λαθος" σε αυτους που μου εκαναν το συμβολαιο τηλεφωνικα, ότι δηλαδή αυτοι επρεπε να με ενημερωσουν ότι για δυο μερες το παγιο θα είναι ολοκληρο. Ξαναρχισα τα μπινελικια και το ότι εγω δεν φταιω στην αχρηστοσυνη ή στην απατεωνιά των υπαλληλων της Vodafone, οι οποιοι ολως τυχαιως δεν ενημερωνουν τους πελατες για τους πληρεις ορους του συμβολαιου. Κυριε λυπάμαι δεν μπορω να κατι κατι πανω σ' αυτό μου λεει... Της λεω "Μπορω να κανω εγω όμως ... μπορω να μην πληρωσω τον λογαριασμο, καθως δεν υφισταται κανενα συμβολαιο, αφου τα τηλεφωνικα συμβολαια είναι μαιμου συμβολαια Οποτε σας δινω την επιλογή να μου στειλετε το εγγραφο συμβολαιο σπιτι μου, με εγγεγραμμένους ολους τους ορους, και ΑΝ θελω το υπογραφω, αφου προηγουμενως ΑΜΕΣΑ να μου γυρισετε τον αριθμο στο πρόγραμμα καρτοκινητης που ειχα πριν. Σε διαφορετικη περιπτωση και δεν πληρωνω τον λογαριασμο και με χανετε από πελατη σας που είμαι πανω από δεκα χρονια και θα ζητησω αστικη αποζημιωση από τα αρμοδια δικαστηρια για τις τακτικες των "τηλεφωνικων συμβολαιων" που κανετε." Μισο λεπτακι κυριε να δω τι μπορω να κανω για σας, μην φυγετε από την γραμμη μου λεει. Μετα από εναμιση λεπτο αναμονης. Κυριε σας πιστωνουμε το παγιο αυτου του μηνα (των δυο ημερων δηλαδή) στον επομενο μηνα και στελνουμε το συμβολαιο σπιτι σας αν θελετε να το υπογραψετε. Σε κάθε περιπτωση παραμενουμε στην διαθεση σας ................ Πριν από λιγο ζητησα και να μου διαγραφει ο παλιος λογαριασμος στο myaccount, να δουμε τι παιζει κι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Στο είπα και πιο πάνω, έκαναν μαακία που σε σύνδεσαν 2 μέρες πριν. Τουλάχιστον έβγαλες κάποια άκρη. Αυτά παθαίνουν οι εταιρείες όταν βάζουν μέσα άτομα που δεν είναι υπάλληλοί τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ρε παιδιά να ρωτήσω κατι και εγώ έκανα φορητότητα σε wind από καρτοπρόγραμμα Vodafone και επειδή η φορητότητα έγινε στις 18 μήνα με χρέωσαν ολόκληρο τον μήνα για 10 μέρες ! τους κάλεσα και μου είπαν πως είναι λογικό γιατί λέει έτσι γίνεται στο καρτοπρόγραμμα ! ισχύει κάτι τέτοιο ή να μην πληρώσω μία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Έτσι την είχα πατήσει και εγώ. Τελικά έφτιαξα νέο λογαριασμό (τους είχα πάρει τηλέφωνο) και όλα καλά τώρα. Εμένα πάντως που είχα καρτοκινητό και το γύρισα σε καρτοπρόγραμμα μου είπανε ότι δεν μπορείς να δεις τον λογαριασμό αναλυτικά και ότι αν θέλω να τον βλέπω μπορώ να ζητήσω από το κατάστημα να τον εκτυπώσουν ή να μου το στέλνουν με courier....:confused: Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Φτιάχνεις καινούριο λογαριασμό. Ο παλιός είναι για το καρτοκινητό. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Χωρις να ειμαι σιγουρος, εχω την εντυπωση οτι διαβασα στον τελευταιο λογαριασμο στις ανακοινωσεις οτι στο καρτπρογραμμα το βημα χρεωσης θα ειναι το 1 λεπτο και οχι το δευτερολεπτο μολις περασει ο ελαχιστον χρονος χρεωσης ακομα και στα ενσωματωμενα προπληρωμενα λεπτα. Ισχυει κατι τετοιο? γιατι μου φανηκε κουφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα, έχει η γυναίκα μου το καρτοπρόγραμμα 350 με 15,95 ευρώ τελική τιμή (της αρκεί το πακέτο και βγάζει άνετα τον μήνα). Το πάγιο των 15,95 είναι με έκπτωση 50% η οποία λήγει σε ένα μήνα και το πάγιο θα διπλασιαστεί (φαντάζομαι ότι αν αντιδράσω θα παραμείνει ως έχει αλλά δεν είμαι και σίγουρος). Τέλος με το καρτοπρόγραμμα της γυναίκας μου έχω έκπτωση 20% στο πάγιό μου (red 2). Με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν αλλαγή στο πρόγραμμα προς όλους 400 με τελικό πάγιο 20,5 ευρώ από 35 ευρώ. Για να δεκτώ την αλλαγή της ζήτησα το iphone 6 (αρκέστηκα στο 16άρι, το χρώμα το άφησα στην επιλογή της:lol:) και φυσικά δεν ξαναπήρε κανείς τηλέφωνο. Η ερώτηση είναι η εξής: να δεκτώ τελικά την πρόταση για το προς όλους 400 (χωρίς iphone...), να παραμείνω με το καρτοπρόγραμμα 350 και να ζητήσω διατήρηση του παγίου ή να κάνω αίτηση φορητότητας/διακοπή του καρτοπρογράμματος??? Πιάνει στα καρτοπρογράμματα η αίτηση φορητότητας όπως στα συμβόλαια? (450 ευρώ είχα πάρει για το red 2 για 24 μήνες με τελικό πάγιο 37 ευρώ). ΥΓ Sorry για το μακροσκελές μήνυμα Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πιστεύω πως αν δεν στο αφήσουν στο ίδιο πάγιο, μετά από μια αίτηση να το κανείς καρτοκινητό θα αναθεωρήσουν. Δεν θέλουν με τίποτα να χάνουν συμβόλαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Η γυναίκα μου εδώ και λίγο καιρό αποδέχτηκε μια καλή προσφορά από τη Vodafone για καρτοπρόγραμμα με 13,35 ευρώ το μήνα για 24 μήνες και είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Το ερώτημα είναι το εξής: θέλει να χρησιμοποιήσει το Napster. Η μηνιαία ανανέωση θα γίνεται με πιστωτική στη Napster εξωτερικού μέσω π.χ PayPal, όταν ξέρουμε ότι με τα capital controls όλα είναι μπλοκαρισμένα; ή με κάποιον άλλον τρόπο μέσω ελληνικής Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Η γυναίκα μου εδώ και λίγο καιρό αποδέχτηκε μια καλή προσφορά από τη Vodafone για καρτοπρόγραμμα με 13,35 ευρώ το μήνα για 24 μήνες και είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Το ερώτημα είναι το εξής: θέλει να χρησιμοποιήσει το Napster. Η μηνιαία ανανέωση θα γίνεται με πιστωτική στη Napster εξωτερικού μέσω π.χ PayPal, όταν ξέρουμε ότι με τα capital controls όλα είναι μπλοκαρισμένα; ή με κάποιον άλλον τρόπο μέσω ελληνικής Vodafone; ΝΟμίζω υπάρχει υπηρεσία που την πληρώνεις στη Vodafone και δεν εμπλέκεσαι με εξωτερικό Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 να ρωτησω λιγο, ειχα cu και το εκανα καρτοσυμβολαιο , αν μου τελειωσουν τα δωρεαν λεπτα ομηλιας προς ολους τι κανουμε ?γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Έχεις ένα υπόλοιπο, σαν κάρτα. Αν δεν έχεις, βάζεις κάρτα σαν το καρτοκινητό. Μετά έχει κάποια πακέτα να αγοράσεις. Αλλά είναι λίγο ακριβά. 5€ για 50' και 7€ για 100'. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο πιστεύω πως το καρτοπρόγραμμα είναι η χειρότερη μορφή τηλεφωνικής σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχεις ένα υπόλοιπο, σαν κάρτα. Αν δεν έχεις, βάζεις κάρτα σαν το καρτοκινητό. Μετά έχει κάποια πακέτα να αγοράσεις. Αλλά είναι λίγο ακριβά. 5€ για 50' και 7€ για 100'. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο πιστεύω πως το καρτοπρόγραμμα είναι η χειρότερη μορφή τηλεφωνικής σύνδεσης. Νομίζω ότι κι όλας το πακέτο των 7€ δε μπορείς να το αγοράσεις αλλά να το χρεώσεις στον επόμενο λογ/σμό κι ας έχεις κάρτα μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Ακόμα χειρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,δεν ημουν υπερ του καρτοπρογραμματος αλλα με βαλανε σε πειρασμο ,μου δωσανε με 13,50 ευρω το μηνα 1000 λεπτα προς vodafone ,1500 GB ιντερνετ, 300 προς ολους και 200 sms προς ολους, επισης επειδη εχω και σταθερο hol 4 ευρω μειον απο το παγιο ,απο τα 17,50 που ειμαι τωρα με φουλ πακετο (ας το αναφερω ,απεριοριστα σταθερα-5 ωρες κινητα-24αρι ιντερνετ-holtv) με πηγε στα 14,50 ,τι λετε δεν αξιζει η κιννηση ? το μονο που με χαλαει ειναι το 300 προς ολους ,αλλα σχεδον ολοι οι δικοι μου εχουν vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,δεν ημουν υπερ του καρτοπρογραμματος αλλα με βαλανε σε πειρασμο ,μου δωσανε με 13,50 ευρω το μηνα 1000 λεπτα προς vodafone ,1500 GB ιντερνετ, 300 προς ολους και 200 sms προς ολους, επισης επειδη εχω και σταθερο hol 4 ευρω μειον απο το παγιο ,απο τα 17,50 που ειμαι τωρα με φουλ πακετο (ας το αναφερω ,απεριοριστα σταθερα-5 ωρες κινητα-24αρι ιντερνετ-holtv) με πηγε στα 14,50 ,τι λετε δεν αξιζει η κιννηση ? το μονο που με χαλαει ειναι το 300 προς ολους ,αλλα σχεδον ολοι οι δικοι μου εχουν vodafone Πιστεύω πάρα πολύ! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 MIKU ετσι πιστευω και εγω φιλε, τωρα που βλεπω το υπολλοιπο μεχρι 8 του μηνα εχω αλλα 120 λεπτα προς ολους, αρα πιστευω με καλυπτουν μια χαρα, τωρα αν αλλαξουν τα δεδομενα βλεπουμε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,δεν ημουν υπερ του καρτοπρογραμματος αλλα με βαλανε σε πειρασμο ,μου δωσανε με 13,50 ευρω το μηνα 1000 λεπτα προς vodafone ,1500 GB ιντερνετ, 300 προς ολους και 200 sms προς ολους, επισης επειδη εχω και σταθερο hol 4 ευρω μειον απο το παγιο ,απο τα 17,50 που ειμαι τωρα με φουλ πακετο (ας το αναφερω ,απεριοριστα σταθερα-5 ωρες κινητα-24αρι ιντερνετ-holtv) με πηγε στα 14,50 ,τι λετε δεν αξιζει η κιννηση ? το μονο που με χαλαει ειναι το 300 προς ολους ,αλλα σχεδον ολοι οι δικοι μου εχουν vodafone Κατά τη γνώμη μου πολύ καλή προσφορά! Να υποθέσω δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε το ίδιο πρόγραμμα και οι υπόλοιποι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω δύο κάρτες, micro και nano, στον ίδιο αριθμό; και πώς περίπου λειτουργεί αυτό, πχ θα έχω ανοιχτή τη μια από τις δύο συσκευές και θα είναι ενεργή η αντίστοιχη κάρτα; ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Υπάρχει η δυνατότητα, αλλά όχι στο καρτοπρόγραμμα (αν δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα τουλάχιστον). Σε συμβόλαιο στο δίνει με πάγιο και σε καρτοκινητό με μια εφάπαξ χρέωση. Πιθανολογώ πως επειδή το καρτοπρόγραμμα είναι σαν συμβόλαιο που σου αφήνει ένα υπόλοιπο κάθε μήνα, δεν θέλουν να σου παίρνουν το πάγιο της υπηρεσίας αυτής από εκεί(άρα στην ουσία θα σου ερχόταν δωρεάν), οπότε στο κόβουν εντελώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω δύο κάρτες, micro και nano, στον ίδιο αριθμό; και πώς περίπου λειτουργεί αυτό, πχ θα έχω ανοιχτή τη μια από τις δύο συσκευές και θα είναι ενεργή η αντίστοιχη κάρτα; ευχαριστώ!! Φιλε ειχα vodafone cu με δυο καρτες σιμ (στην αρχη κανονικες μετα τις αλλαξα με δυο που γινοντουσαν νανο ή μάικρο) κι εναν αριθμο, και οταν αλλαξα σε καρτοπρογραμμα παρεμεινε η υπηρεσια κανονικα. Κλεινεις την μια συσκευη και ανοιγεις την αλλη η οποια θα ειναι ενεργη. Δεν γνωριζω αν ξεκινωντας εκ νεου ενα καρτοπρογραμμα μπορεις να εχεις την εν λογω υπηρεσια, αλλωστε απαντα ο φιλος πριν απο εμενα, αλλα τουλαχιστον αν προερχεσαι απο το cu πιστευω να μπορεις να κρατησεις την υπηρεσια στην μεταβαση σου στο καρτοπρογραμμα. Εγω εκανα την αλλαγη τον αυγουστο που μας περασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σωστό και αυτό. Αν κρατάς την ίδια κάρτα κατά τη μετατροπή σε καρτοπρόγραμμα μια χαρά μπορείς να τους "κοροϊδέψεις" και να έχεις τη διπλή. Αν έχεις ήδη όμως καρτοπρόγραμμα τι γίνεται είναι το θέμα. Βέβαια μη σε πάρω στο λαιμό μου, Εγώ είχα μέχρι πριν 1 χρόνο και δεν γινόταν. Μακάρι να έχει αλλάξει κάτι. Για ρώτα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts