apagal Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Γιατί δεν δοκιμάζεις και με τον πρώτο τρόπο? Όχι με το self sign αλλά αυτό με το "xyz" που αναφέρει στην πρώτη σελίδα του θέματος.. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτόν χρησιμοποίησα.Μου δημιούργησε κανονικά το αρχείο του signed προγράμματος,η εγκατάσταση δεν βγάζει το ίδιο μήνυμα που έβγαζε πριν όταν η εφαρμογή δεν ήταν signed αλλά πάλι δεν την κάνει install.Μήπως φταίει ότι είναι samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 359849016468263 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Καλημερα και καλο μηνα στους μαιτρ και σε ολους!Απο τον gianpithio ακολουθησα τις οδηγιες για την εγκατασταση TRK για να κανω signed' unsigned εφαρμογων επιτυχως,θεωρω.Οταν θελησω να πραγματοποιησω ομως signed o Mobile Signer γραφει Succes ,SelfSign modus στην εγκατασταση φτανω μεχρι και την εγκατασταση στην καρτα μνημης ,μνημη τηλεφωνου ,εγκατασταση"Δεν δοθηκε η απαιτουμενη προσβαση στην εφαρμογη".Εχει συμβει με ολες τις εφαρμογες το ιδιο,με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω τιποτα.Το τηλεφωνο 6110 ΙΜΕΙ¨357666014162975. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Υπάρχει περίπτωση να δω αυτή τη σελίδα στα αγγλικά γιατί δε ξέρω Ρώσικα; Η αν μορείτε να μου κατεβάσετε το αρχείο για το κινητό μου θα με βοηθούσατε πολύ. Ευχαριστώ Πατησε εκει που λεει Скачать http://forum.allnokia.ru/download.php?id=221066 Αυτόν χρησιμοποίησα.Μου δημιούργησε κανονικά το αρχείο του signed προγράμματος,η εγκατάσταση δεν βγάζει το ίδιο μήνυμα που έβγαζε πριν όταν η εφαρμογή δεν ήταν signed αλλά πάλι δεν την κάνει install.Μήπως φταίει ότι είναι samsung? Καλημερα και καλο μηνα στους μαιτρ και σε ολους!Απο τον gianpithio ακολουθησα τις οδηγιες για την εγκατασταση TRK για να κανω signed' unsigned εφαρμογων επιτυχως,θεωρω.Οταν θελησω να πραγματοποιησω ομως signed o Mobile Signer γραφει Succes ,SelfSign modus στην εγκατασταση φτανω μεχρι και την εγκατασταση στην καρτα μνημης ,μνημη τηλεφωνου ,εγκατασταση"Δεν δοθηκε η απαιτουμενη προσβαση στην εφαρμογη".Εχει συμβει με ολες τις εφαρμογες το ιδιο,με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω τιποτα. Δοκιμαστε να βαλετε τα αρχεια χειροκινητα, καντε αποσυμπιεση το .zip και θα βρειτε την διαδρομη.. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 359849016468263 Σας ευχαριστώ! @aromeo o αριθμος σου ειναι 207815 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση,το εχω ηδη κανει,ματαιως ομως,δεν ξερω μηπως κανω κατι λαθος.zip ποιο απ`ολα γιατι τα εχω χασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εαν καταλαβα καλα μιλαμε για τον 1ος τροπος -selfsign Τα αρχεια υπαρχουν στο 2 βημα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 ένα κ σε μένα ρε παιδιά 35 80 820 170 72840 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Πατησε εκει που λεει Скачать http://forum.allnokia.ru/download.php?id=221066 Δοκιμαστε να βαλετε τα αρχεια χειροκινητα, καντε αποσυμπιεση το .zip και θα βρειτε την διαδρομη.. Τον άλλον τρόπο ακολούθησα.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 ένα κ σε μένα ρε παιδιά 35 80 820 170 72840 elteo ο αριθμος σου ειναι:207971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 elteo ο αριθμος σου ειναι:207971 merci beaucoup:happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 παιδια εχει κατι η σελιδα που ανεβαινουν οι κωδικοι???δε μπορω να την ανοιξω σημερα να δω αν εχει ανεβει ο δικος μου.207304 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 οχι εμένα μου ανοίγει κανονικά, δεν έχει βγει ακόμα το δικό σου εώς 207210 έχουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ευχαριστω παρα πολυ Συγνωμη αλλα πως βρισκω μεχρι πιον αριθμο εχει κανει ? Καλη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 ενα και για μενα παιδια... :D το imei μου ειναι 354172020551684 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Thanasis159 ο αριθμος σου ειναι:207509 Thanks!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ενα και για μενα παιδια... :D το imei μου ειναι 354172020551684 ευχαριστω. @blackout: Ο αριθμός σου είναι ο 208198 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ευχαριστω πολυ menios_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Εαν καταλαβα καλα μιλαμε για τον 1ος τροπος -selfsign Ο χειροκινητος τροπος πως γινεται?το Mobile Sιgner γραφει.Sis File, Key File,Cert File,Password ,Τι διαδικασια ακολουθω?μηπως χρειαζομαι καποιο επιπλεον προγραμμα?σιγουρα υπαρχει στο φορουμ αλλα...Συγγνωμη για το πρωινιατικο πρηξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaragoud Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ένα και για μένα παίδια το ΙΜΕΙ μου είναι 358998010696998. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ευχαριστω παρα πολυ Συγνωμη αλλα πως βρισκω μεχρι πιον αριθμο εχει κανει ? Καλη δουλεια διαβάζουμε το θέμα όχι όλα έτοιμα στο πιάτο.:) στο 1ο ποστ λέει ξεκάθαρα τι να κάνεις. Το άτομο που θα κάνει το post στο opda θα γράψει: Αρχικό μήνυμα από Itchrist86; @gianpithio ο αριθμός σου είναι ο 158714. Αρχικό μήνυμα από gianpithio; O gianpithio αφού έχει αυτό τον αριθμό θα πρέπει να περιμένει περίπου 48 ώρες μέχρι να προσθέσουν το πιστοποιητικό του στην σελίδα: (μια παρέμβαση δική μου.... η σελίδα που γράφετε στο 1ο ποστ δεν ανοίγει...) την βάζω μέσω babelfish. Όταν θα ετοιμάσουν το πιστοποιητικό του, θα ανεβάσουν στην σελίδα ένα αρχείο με το όνομα 157381-158850: (κάντε κλικ για μεγένθυση) http://www.imageshack.gr/files/f2utk7gaq3ethr3ttxy9_thumb.gif Από την στιγμή που ο αριθμός του gianpithio είναι 158714 και είναι ανάμεσα στους αριθμούς του αρχείου θα κατεβάσει το αρχείο του στον υπολογιστή και θα ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες. Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών: Αρχικό μήνυμα από Itchrist86; Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις όλες τις εφαρμογές σου. Τι πρέπει να κάνεις: * Βγάζεις το φάκελο "SignSis" από το .zip αρχείο. * Βάζεις το .cer και το .key στον φάκελο αυτό, μετανομάζοντάς τα σε xyz χωρίς να πειράξεις τις επεκτάσεις τους. * Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό. * Το μετονομάζεις σε xyz χωρίς να πειράξεις την επέκταση του. * Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει: o αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sis, να τρέξεις το "auto_signsis.bat". o αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, να τρέξεις το "auto_signsisX.bat". Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα"xyz_signed.sis" ή "xyz_signed.sisX", ανάλογα. Αυτό περνάς και εγκαθιστάς στο κινητό. βγήκε από το 207211 εώς το 207900 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Δεν μπορω να δω τη σελιδα για τον κωδικο μου.207304.μπορει να γινει κατι βρε παιδια???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.................. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ένα και για μένα παίδια το ΙΜΕΙ μου είναι 358998010696998. Ευχαριστώ. gmaragoud ο αριθμος σου ειναι:208380 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonsar Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 356962014079769 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354829028545139 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ένα πιστοποιητικό και για μένα. Ν82 IMEI: 358082012930596 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts