plankton69 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 μπες εδω http://www.shoujizu.net/en/login.php και κανε εισοδο με τα στοιχεια σου. ευχαριστω φιλε...!!! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 ευχαριστω φιλε...!!! τιποτα αμα σου κατεβουνε τα πιστοποιητικα και το κλειδι πες μου διοτι εμενα γραφει be produced αλλα εχουνε περασει πολλες μερες . τι μπορω να κανω για να παρω το πιστοποιητικο και τα κλειδια ;. δεν το εχω ξανα κανει και δεν εχω ιδεα οπως μπορει ας που πει τι να κανω ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 τιποτα αμα σου κατεβουνε τα πιστοποιητικα και το κλειδι πες μου διοτι εμενα γραφει be produced αλλα εχουνε περασει πολλες μερες . τι μπορω να κανω για να παρω το πιστοποιητικο και τα κλειδια ;. δεν το εχω ξανα κανει και δεν εχω ιδεα οπως μπορει ας που πει τι να κανω ευχαριστω πολυ! Θα δοκιμασω σε λιγο και θα σου πω....παντως απ'ευθειας χθες το βραδυ δεν μπορεσα....ελεγε οτι πρεπει να ειχα κανει donate,αλλα εδινε link για τα κλειδια μου κανονικα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Θα δοκιμασω σε λιγο και θα σου πω....παντως απ'ευθειας χθες το βραδυ δεν μπορεσα....ελεγε οτι πρεπει να ειχα κανει donate,αλλα εδινε link για τα κλειδια μου κανονικα.... ok πες μου διοτι προσπαθω και εγω και δεν μπορω να το κανω ... και δεν ξερω καποιον αλλο τροπο να ακολουθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 ok πες μου διοτι προσπαθω και εγω και δεν μπορω να το κανω ... και δεν ξερω καποιον αλλο τροπο να ακολουθησω. δεν καταφερα τιποτα....ναι μεν μου δειχνει τα λινκ,αλλα μου λεει το εξης.... ''Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. '' τωρα τι κανουμε;;; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 δεν καταφερα τιποτα....ναι μεν μου δειχνει τα λινκ,αλλα μου λεει το εξης.... ''Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. '' τωρα τι κανουμε;;; δεν εχω ιδεα.. τι να πω.. κανενας αλλος απο εδω δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα;. προφανως εχουνε παει διακοπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις να πάρεις πιστοποιητικό από κάποια άλλη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις να πάρεις πιστοποιητικό από κάποια άλλη σελίδα. απο που συγκεκριμενα; και με ποιον τροπο μπορω;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται κάποιες ιστοσελίδες με το opda να έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται κάποιες ιστοσελίδες με το opda να έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστο. η αμεσως επομενη σε αξιοπιστια πια ειναι;;; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται κάποιες ιστοσελίδες με το opda[/b]να έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστο. σε αυτο http://www.shoujizu.net/en/ που μπαινουμε ειναι τις opda και δεν μπορουμε να το παρουμε υπαρχει αλλος τροπος;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος αλλά δεν νομίζω ότι η ιστοσελίδα που δίνεται στην πρώτη σελίδα http://www.opda.net.cn είναι ίδια με αυτή http://www.shoujizu.net/en/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος αλλά δεν νομίζω ότι η ιστοσελίδα που δίνεται στην πρώτη σελίδα http://www.opda.net.cn είναι ίδια με αυτή http://www.shoujizu.net/en/ σωστα συγνωμη εγω ειχα μπερδευτει με την αλλη για αυτο. μπηκα στην πρωτη σελιδα και επελεξα αγγλικα μετα τι κανω; που παω; . να δοκιμασω καλυτερα εδω /www.s60certkey.com ; τα βγαζει γρηγοροτερα απο το αλλο;. Edited August 2, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδια εχω μπει στο opda και περιμενω εδω και μια μερα και ακομα τιποτα,ποτε θα γινει?Να δοκιμασω απο αλλο site Μου λεει αυτο Being produced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ρε παιδια εχω μπει στο opda και περιμενω εδω και μια μερα και ακομα τιποτα,ποτε θα γινει?Να δοκιμασω απο αλλο site Μου λεει αυτο Being produced Κανε λιγο υπομονη...σε μενα ειχε κανει 1μιση μερα περιπου,αλλα αξιζει τον κοπο..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 τωρα το site ειναι κατω.Δεν εχω προβλημα να κανω υπομονη,το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην και δεν ερθει και περιμενω τσαμπα.Μετα το sign με πιο προγραμμα να το κανω?Για gps ενδιαφερομαι να βαλω,ndrive εινξαι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 τωρα το site ειναι κατω.Δεν εχω προβλημα να κανω υπομονη,το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μην και δεν ερθει και περιμενω τσαμπα.Μετα το sign με πιο προγραμμα να το κανω? Ανάλογα τι βολεύει τον καθένα, υποθέτω ότι οι περισσότεροι υπογράφουν τις εφαρμογές μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή : Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών Για gps ενδιαφερομαι να βαλω,ndrive εινξαι καλο? Μπορείς να ρωτήσεις στο : Καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) Ρε παιδια εχω μπει στο opda και περιμενω εδω και μια μερα και ακομα τιποτα,ποτε θα γινει?Να δοκιμασω απο αλλο site Μου λεει αυτο Being produced τι διαδικασια ακολουθησες ; . διοτι δεν εχω ιδεα πως να το κανω . εγω εκανα εγραφη και περιμενω τον κωδικο και το πιστοποιητικο στο http://www.s60certkey.com/admin/member/index.php θα μπορεσω να το παρω απο εκει; ή εχει κλειισει το σιτε; και ποσο χρονο κανει εδω; . Edited August 3, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Για το πως μπορούμε να βγάλουμε πιστοποιητικό από το hττp://www.opda.net.cn υπάρχει πολύ αναλυτικός και κατατοπιστικός οδηγός στο δεύτερο ποστ του παρόντος θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 τι διαδικασια ακολουθησες ; . διοτι δεν εχω ιδεα πως να το κανω . εγω εκανα εγραφη και περιμενω τον κωδικο και το πιστοποιητικο στο http://www.s60certkey.com/admin/member/index.php θα μπορεσω να το παρω απο εκει; ή εχει κλειισει το σιτε; και ποσο χρονο κανει εδω; . Λογω αυξημενης ζητησης,πρεπει να περιμενετε....και σε μενα αργησε,αλλα πετουσε....(μεχρι που ζητησε donate δλδ) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Λογω αυξημενης ζητησης,πρεπει να περιμενετε....και σε μενα αργησε,αλλα πετουσε....(μεχρι που ζητησε donate δλδ) το ιδιο εγραφε και εμενα οτι επεξεργαζεται. αρα κανει πολυ περισσοτερο απο 12-24ωρες;. το μεγιστο ποσο μπορει να ειναι; . για να ξερω ποσο να περιμενω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 το ιδιο εγραφε και εμενα οτι επεξεργαζεται. αρα κανει πολυ περισσοτερο απο 12-24ωρες;. το μεγιστο ποσο μπορει να ειναι; . για να ξερω ποσο να περιμενω . Σε μενα εκανε περιπου 1μιση μερα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 απο opda να το περιμενω η να κανω και αλλου?Γιατι ακομα δεν εχει ερθει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 απο opda να το περιμενω η να κανω και αλλου?Γιατι ακομα δεν εχει ερθει τιποτα... πρέπει να κοιτάς στο site της opda που και που μέχρι να βγει το πιστοποιητικό σου:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 πρέπει να κοιτάς στο site της opda που και που μέχρι να βγει το πιστοποιητικό σου:lol: απο το http://www.s60certkey.com/unauthorised.php δεν μπορουμε να το κατεβασουμε; εγω το εκανα και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts