Jump to content

[S60 3rd Edition] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ...ξερεται που μπορω να βρω apps για το n95 που δεν χρειαζοντα πιστοποιητικο...?

Mονο στο ovi store θα βρεις....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το opda.hk έβγαλε και ανακοίνωση:

Το WARNING TO EVERYONE:- ALL WORLDWIDE CERT ISSUING HAS NOW BEEN STOPPED - SORRY BUT NOTHING WE CAN DO. IF YOU USE THIS LINK IT WILL BE USELESS!!!!

Edited by nemos

Το WARNING TO EVERYONE:- ALL WORLDWIDE CERT ISSUING HAS NOW BEEN STOPPED - SORRY BUT NOTHING WE CAN DO. IF YOU USE THIS LINK IT WILL BE USELESS!!!!

Καλα ειπα απατη......

plankton69 - Χρήστος 

αρα απο οτι καταλαβαινω υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα που ουτε αυτοι γνωριζουνε ποτε θα λυθει, παντως δεν λεει οτι εχει κλεισει σαν εταιρεια καποια στιγμη θα το περασουνε το πιστοποιητικο το μεγιστο που γραφει ειναι ενας χρονος.

αρα απο οτι καταλαβαινω υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα που ουτε αυτοι γνωριζουνε ποτε θα λυθει, παντως δεν λεει οτι εχει κλεισει σαν εταιρεια καποια στιγμη θα το περασουνε το πιστοποιητικο το μεγιστο που γραφει ειναι ενας χρονος.

Κι αν ηταν τεχνικο προβλημα,γιατι να ζητανε donate;;;

plankton69 - Χρήστος 

Κι αν ηταν τεχνικο προβλημα,γιατι να ζητανε donate;;;

donate τι ειναι; πληρωμη με πιστωτικη καρτα; . δεν εχω ιδεα τι παιζει ....

donate τι ειναι; πληρωμη με πιστωτικη καρτα; . δεν εχω ιδεα τι παιζει ....

Είναι μια εθελοντική προσφορά χρημάτων για να αντιμετωπίσουν κάποια έξοδα που έχουν και υποτίθεται όταν τους τα προσφέρεις αποκτάς και κάποια προνόμια έναντι των υπόλοιπων που δεν πληρώνουν τίποτα.

Εγώ τους έδωσα $20 αλλά όχι μόνο δεν πήρα κάποιο προνόμιο αλλά αγνόησαν και όσα μηνύματα τους έστειλα σχετικά μ΄αυτό...:mad:

Είναι μια εθελοντική προσφορά χρημάτων για να αντιμετωπίσουν κάποια έξοδα που έχουν και υποτίθεται όταν τους τα προσφέρεις αποκτάς και κάποια προνόμια έναντι των υπόλοιπων που δεν πληρώνουν τίποτα.

Εγώ τους έδωσα $20 αλλά όχι μόνο δεν πήρα κάποιο προνόμιο αλλά αγνόησαν και όσα μηνύματα τους έστειλα σχετικά μ΄αυτό...:mad:

Κατι δηλαδη σαν premium μελος...

Aλλα και παλι...τεχνικο προβλημα,και να ζητανε πληρωμη;;ή απατη παιζει(και καλα προβλημα για να εισπραξουν)ή χακεμα απο τριτους(λιγο απιθανο,αλλα....)

plankton69 - Χρήστος 

Παιδια θελω πιστοποιητικα για Ν8 και Vivaz Pro απο που?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Φτου! Και μόλι αγόρασα το Nokia c5-03 :(

Μαλλον τελος το τζάμπα δηλαδή? Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να υπογραφουμε εφαρμογες αλλιως χωρις αυτό το ''υπογεγραμένο'' αρχείο?

Και η βλακεία με το ovi store ειναι οτι οι περισσότερες free εφαρμογες που εχει για download ειναι ή trial η ζητανε συνδεση στο ιντερνετ για να της χρησιμοποιήσεις :(

Παιδιά έχει βγει καινούρια μέθοδος "σπασίματος" της συσκευής δουλεύει σε αρκετές συσκευές σε Ν82 και Ν85 με τις τελευταίες εκδόσεις που δοκίμασα εγώ έπαιξε κανονικά

Αντιγράφω από γνωστό forum

1. Χρειαζόμαστε το Xplore ...

2. Ακόμα χρειαζόμαστε το installserver που είναι συμβατό με την συσκευή μας ..

Κατεβάστε όλα το installserver από εδώ http://depositfiles.com/en/files/7hfzf1es2

3. Αφού βρείτε το installserver που είναι συμβατό με την συσκευή σας, κάντε το αντιγραφή στην κάρτα μνήμης

4. Αυτό είναι το κλειδί του trick ...

5. Ανοίξτε το Xplore και κάντε ένα νέο φάκελο ακριβός όπως αυτός .Sys (ΠΡΟΣΟΧΗ να βάλετε την τελεία στην αρχή) και μέσα σ'αυτόν έναν φάκελο Bin

6. Βάλτε το installserver στον φάκελο .Sys/Bin

7. Μετά συμπιέστε τον φάκελο .Sys/Bin με όνομα ότι θέλετε π.χ. TOG3X.zip ..

8. Τέλος κάντε extract το zip που δημιουργήσατε στο drive C του τηλεφώνου

9. Κάντε επανεκκίνηση

All credit goes to TOG3X DS ..

ScreenShoot ..

http://emjebe.mywapblog.com/files/sysbin.jpg

Edited by titos18

Παιδιά έχει βγει καινούρια μέθοδος "σπασίματος" της συσκευής δουλεύει σε αρκετές συσκευές σε Ν82 και Ν85 με τις τελευταίες εκδόσεις που δοκίμασα εγώ έπαιξε κανονικά

Κατεβάστε όλα το installserver από εδώ http://depositfiles.com/en/files/7hfzf1es2

3. Αφού βρείτε το installserver που είναι συμβατό με την συσκευή σας, κάντε το αντιγραφή στην κάρτα μνήμης

5. Ανοίξτε το Xplore και κάντε ένα νέο φάκελο ακριβός όπως αυτός .Sys (ΠΡΟΣΟΧΗ να βάλετε την τελεία στην αρχή) και μέσα σ'αυτόν έναν φάκελο Bin

9. Κάντε επανεκκίνηση

ScreenShoot ..

δουλευει σε νοκια ε63 ; το δοκιμασω;.

9. Κάντε επανεκκίνηση

ScreenShoot ..

καλά τα λες αλλά ο installserver δεν είναι ο ίδιος για όλα τα symbian το καθένα έχει την δικιά του έκδοσή,και νομίζω δεν δεχετε όλες της εφαρμογές:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

• 3 weeks later...
Καλημερα σε ολους θελω να ρωτησω αν μπορω και απο να βρω ενα certificate για το βιβαζ μου εχω κανει σε ενα σαιτ αιτηση αλλα ενω περασε η προθεσμια δεν μου εχει δωσει.

• 4 weeks later...
μιας και το Opda ακομα δεν δινει πιστοποιητηκα,σκεφτηκα το εξης...δεν νομιζω να γινεται,αλλα,πχ,εχω μια εφαρμογη Signed απο παλια στον υπολογιστη μου...υπαρχει τροπος να την ''σπασω'' και να παρω τα αρχεια πιστοποιησης,και μεσω signSIS να υπογραφω αλλες;;;

plankton69 - Χρήστος 

Όχι από όσο γνωρίζω δεν μπορείς να το κάνεις..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 1 month later...

Με ολα τα παραπανω που διαβασα καταλαβα οτι ο μονος τροπος (εαν υπαρχει και λειτουργει κι αυτος) ειναι να τα δημιουργω μεσα απο τον υπολογιστη μου.

Στην 1η σελιδα λεει: <<Βάζουμε τα αρχεία .cer και .key που κατεβάσαμε από το ρώσικο site στον προαναφερθέν φάκελο "SignSis", μετανομάζοντάς τα σε xyz χωρίς να πειράξουμε τις επεκτάσεις τους.>>

Που ειναι αυτο το ρωσικο site ; Γιατι στον φακελο μεσα δεν ειχε καποιο link...

• 6 months later...

Υπαρχει περιπτωση να επεκτεινω την διαρεκεια του πιστοποιητικου? φτασαμε τα τρια χρονια:)

Κανα σαητ να βγαλω και για ενα 6220 υπαρχει??

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

1. Μπορείς να γυρνάς την ημερομηνία της συσκευής σου τις ημέρες που ίσχυσε το πιστοποιητικό και να κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή που θέλεις.

2. Site dεν υπάρχει.. Θα πρέπει να χακάρεις την συσκευή σου..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 4 months later...
  • 3 months later...
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αναλυτικά σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω και ποιές είναι οι διαδικασίες βήμα-βήμα για έκδοση πιστοποιητικού και υπογραφής σε εφαρμογές γιατί ότι υπάρχει στην πρώτη σελίδα και γενικά σε όλο το ποστ απ΄ότι κατάλαβα δεν δουλεύει τίποτα. Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια γιατί θέλω να περάσω διάφορες εφαρμογές σε ένα Nokia C5-03 και ένα Νokia N95-8GB. Ελπίζω να μπεί λίγο κάποιος στον κόπο και να μου πει τι παίζει ακριβώς τώρα για τα όσα ρωτάω και να μου απαντήσει γρήγορα γιατί βλέπω ότι στο προηγούμενο ποστ πριν απ' αυτό κάποιο μέλος ακόμη περιμένει απάντηση από τον οκτώβρη του 12. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αναλυτικά σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω και ποιές είναι οι διαδικασίες βήμα-βήμα για έκδοση πιστοποιητικού και υπογραφής σε εφαρμογές γιατί ότι υπάρχει στην πρώτη σελίδα και γενικά σε όλο το ποστ απ΄ότι κατάλαβα δεν δουλεύει τίποτα. Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια γιατί θέλω να περάσω διάφορες εφαρμογές σε ένα Nokia C5-03 και ένα Νokia N95-8GB. Ελπίζω να μπεί λίγο κάποιος στον κόπο και να μου πει τι παίζει ακριβώς τώρα για τα όσα ρωτάω και να μου απαντήσει γρήγορα γιατί βλέπω ότι στο προηγούμενο ποστ πριν απ' αυτό κάποιο μέλος ακόμη περιμένει απάντηση από τον οκτώβρη του 12. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά.

Πλέον δεν μπορείς να βγάλεις μόνος σου πιστοποιητικό. Για να περάσεις διάφορες εφαρμογές ή τις περνάς από το nokia store που έχει τις εφαρμογές ή θα πρέπει να κάνεις hack την συσκευή σου για να περάσεις ότι θες. Οδηγίες θα βρεις στο θέμα Hack για συσκευές Symbian^1 / S60 3rd edition. Τα ίδια ισχύουν και για το N95 και για το C-05.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 3 weeks later...

Το βάζω και εδώ προς ενημέρωση.

26/01/2013

Προς διαχειριστές:

Επειδή παρατήρησα ότι δεν εκδίδονται πλέον πιστοποιητικά από πουθενά για εγκατάσταση Unsigned εφαρμογών και επειδή οι προτεινόμενοι τρόποι για χακάρισμα και έκδοση πιστοποιητικών που βρίσκονται στο φόρουμ δεν ισχύουν πλέον (αρκετά νεκρά λινκ), γι'αυτό λοιπόν, με το παρόν ποστ θέλω να ζητήσω από τους διαχειριστές να με ενημερώσουν αν επιτρέπεται και που πρέπει να δημοσιεύσω έναν πολύ απλό, εύκολο, και ασφαλές τρόπο που έχω βρεί ώστε ακόμα και ο πιο αρχάριος χρήστης στο SymbianOS να μπορεί να χακάρει με 3 βήματα την Nokia συσκευή του και να μπορεί μετά να κάνει εγκατάσταση οποιασδήποτε ανυπόγραφης εφαρμογής υπάρχει. Ο τρόπος αυτός λειτουργεί 100% σε S60v3 και S60v5 και πιθανόν και σε άλλες εκδόσεις. Εγώ προσωπικά τον έχω δοκιμάσει σε ένα Ν95 8GB και σε ένα C5-03. Βασίζεται στην απλή εγκατάσταση ενός νέου και ήδη υπογεγραμμένου ROMPatcher το οποίο εφόσον εγκατασταθεί στη συσκευή, μας δίνει την δυνατότητα πλέον πανεύκολα και χωρίς κανέναν περιορισμό να μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε παλιά ή νέα ανυπόγραφη εφαρμογή ή παιχνίδι από τις δεκάδες-εκατοντάδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Επίσης να τονίσω ότι δεν χάνεται η εγγύηση του κινητού χακάροντας το με αυτό γιατί με ένα απλό Hard Reset επανέρχεται το λειτουργικό ακριβώς όπως ήταν εγκατεστημένο από την Nokia. Ας μου απαντήσει ένας διαχειριστής για οτιδήποτε από αυτά που ρώτησα και γράφω και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το φόρουμ τότε να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα και να ετοιμάσω έναν πλήρη οδηγό για το συγκεκριμένο χακάρισμα και να παραθέσω και έναν εξωτερικό σύνδεσμο (λινκ) όπου θα παραπέμπει στο κατέβασμα του υπογεγραμμένου ROMPatcher.

... RIP Symbian Signed !!!

UPTADE 1: (26/01/2013) "Νέο Hack για Symbian^1/S60v3-v5 & S^3/Anna και install Unsigned εφαρμογών."

(Ευχαριστίες και ενημέρωση)

Ευχαριστώ την ομάδα διαχείρισης για την έγκριση.

Ενημερώνω λοιπόν τα μέλη που ενδιαφέρονται για τα παραπάνω ότι θα κάτσω σήμερα να ασχοληθώ και ελπίζω μέχρι σήμερα αργά το βράδυ ή το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να έχω έτοιμο έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό και να τον δημοσιεύσω.

Θα ενημερώσω και εδώ.

Edited by stendor
Μεταφορά του οδηγού στην ενότητα MyGuides

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3