Jump to content

[S60 3rd Edition] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν δοκιμάζεις και με τον πρώτο τρόπο? Όχι με το self sign αλλά αυτό με το "xyz" που αναφέρει στην πρώτη σελίδα του θέματος.. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αυτόν χρησιμοποίησα.Μου δημιούργησε κανονικά το αρχείο του signed προγράμματος,η εγκατάσταση δεν βγάζει το ίδιο μήνυμα που έβγαζε πριν όταν η εφαρμογή δεν ήταν signed αλλά πάλι δεν την κάνει install.Μήπως φταίει ότι είναι samsung?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα και καλο μηνα στους μαιτρ και σε ολους!Απο τον gianpithio ακολουθησα τις οδηγιες για την εγκατασταση TRK για να κανω signed' unsigned εφαρμογων επιτυχως,θεωρω.Οταν θελησω να πραγματοποιησω ομως signed o Mobile Signer γραφει Succes ,SelfSign modus στην εγκατασταση φτανω μεχρι και την εγκατασταση στην καρτα μνημης ,μνημη τηλεφωνου ,εγκατασταση"Δεν δοθηκε η απαιτουμενη προσβαση στην εφαρμογη".Εχει συμβει με ολες τις εφαρμογες το ιδιο,με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω τιποτα.Το τηλεφωνο 6110 ΙΜΕΙ¨357666014162975. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υπάρχει περίπτωση να δω αυτή τη σελίδα στα αγγλικά γιατί δε ξέρω Ρώσικα;

Η αν μορείτε να μου κατεβάσετε το αρχείο για το κινητό μου θα με βοηθούσατε πολύ. Ευχαριστώ

Πατησε εκει που λεει Скачать

http://forum.allnokia.ru/download.php?id=221066

Αυτόν χρησιμοποίησα.Μου δημιούργησε κανονικά το αρχείο του signed προγράμματος,η εγκατάσταση δεν βγάζει το ίδιο μήνυμα που έβγαζε πριν όταν η εφαρμογή δεν ήταν signed αλλά πάλι δεν την κάνει install.Μήπως φταίει ότι είναι samsung?

Καλημερα και καλο μηνα στους μαιτρ και σε ολους!Απο τον gianpithio ακολουθησα τις οδηγιες για την εγκατασταση TRK για να κανω signed' unsigned εφαρμογων επιτυχως,θεωρω.Οταν θελησω να πραγματοποιησω ομως signed o Mobile Signer γραφει Succes ,SelfSign modus στην εγκατασταση φτανω μεχρι και την εγκατασταση στην καρτα μνημης ,μνημη τηλεφωνου ,εγκατασταση"Δεν δοθηκε η απαιτουμενη προσβαση στην εφαρμογη".Εχει συμβει με ολες τις εφαρμογες το ιδιο,με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω τιποτα.

Δοκιμαστε να βαλετε τα αρχεια χειροκινητα, καντε αποσυμπιεση το .zip και θα βρειτε την διαδρομη..

Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 359849016468263

Σας ευχαριστώ!

@aromeo o αριθμος σου ειναι 207815

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση,το εχω ηδη κανει,ματαιως ομως,δεν ξερω μηπως κανω κατι λαθος.zip ποιο απ`ολα γιατι τα εχω χασει!

Εαν καταλαβα καλα μιλαμε για τον 1ος τροπος -selfsign

Τα αρχεια υπαρχουν στο 2 βημα.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πατησε εκει που λεει Скачать

http://forum.allnokia.ru/download.php?id=221066

Δοκιμαστε να βαλετε τα αρχεια χειροκινητα, καντε αποσυμπιεση το .zip και θα βρειτε την διαδρομη..

Τον άλλον τρόπο ακολούθησα.:cry:

ένα κ σε μένα ρε παιδιά

35 80 820 170 72840

elteo ο αριθμος σου ειναι:207971

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εχει κατι η σελιδα που ανεβαινουν οι κωδικοι???δε μπορω να την ανοιξω σημερα να δω αν εχει ανεβει ο δικος μου.207304
[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα και για μενα παιδια... :D

το imei μου ειναι 354172020551684

ευχαριστω.

@blackout: Ο αριθμός σου είναι ο 208198

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Εαν καταλαβα καλα μιλαμε για τον 1ος τροπος -selfsign

Ο χειροκινητος τροπος πως γινεται?το Mobile Sιgner γραφει.Sis File, Key File,Cert File,Password ,Τι διαδικασια ακολουθω?μηπως χρειαζομαι καποιο επιπλεον προγραμμα?σιγουρα υπαρχει στο φορουμ αλλα...Συγγνωμη για το πρωινιατικο πρηξιμο!

Ευχαριστω παρα πολυ

Συγνωμη αλλα πως βρισκω μεχρι πιον αριθμο εχει κανει ?

Καλη δουλεια

διαβάζουμε το θέμα όχι όλα έτοιμα στο πιάτο.:)

στο 1ο ποστ λέει ξεκάθαρα τι να κάνεις.

Το άτομο που θα κάνει το post στο opda θα γράψει:

Αρχικό μήνυμα από Itchrist86;

@gianpithio ο αριθμός σου είναι ο 158714.

Αρχικό μήνυμα από gianpithio;

O gianpithio αφού έχει αυτό τον αριθμό θα πρέπει να περιμένει περίπου 48 ώρες μέχρι να προσθέσουν το πιστοποιητικό του στην σελίδα: (μια παρέμβαση δική μου.... η σελίδα που γράφετε στο 1ο ποστ δεν ανοίγει...) την βάζω μέσω babelfish.

Όταν θα ετοιμάσουν το πιστοποιητικό του, θα ανεβάσουν στην σελίδα ένα αρχείο με το όνομα 157381-158850: (κάντε κλικ για μεγένθυση)

http://www.imageshack.gr/files/f2utk7gaq3ethr3ttxy9_thumb.gif

Από την στιγμή που ο αριθμός του gianpithio είναι 158714 και είναι ανάμεσα στους αριθμούς του αρχείου θα κατεβάσει το αρχείο του στον υπολογιστή και θα ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες.

Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών:

Αρχικό μήνυμα από Itchrist86;

Κατέβασε αυτό το zip, μέσα έχει το φάκελο με όσα χρειάζεσαι για να υπογράφεις όλες τις εφαρμογές σου.

Τι πρέπει να κάνεις:

* Βγάζεις το φάκελο "SignSis" από το .zip αρχείο.

* Βάζεις το .cer και το .key στον φάκελο αυτό, μετανομάζοντάς τα σε xyz χωρίς να πειράξεις τις επεκτάσεις τους.

* Βάζεις το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (sis/sisX) που θέλεις να υπογράψεις κάθε φορά μέσα στο φάκελο αυτό.

* Το μετονομάζεις σε xyz χωρίς να πειράξεις την επέκταση του.

* Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει:

o αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sis, να τρέξεις το "auto_signsis.bat".

o αν το αρχείο προς υπογραφή είναι sisX, να τρέξεις το "auto_signsisX.bat".

Το υπογεγραμμένο αρχείο δημιουργείται αυτόματα"xyz_signed.sis" ή "xyz_signed.sisX", ανάλογα. Αυτό περνάς και εγκαθιστάς στο κινητό.

βγήκε από το 207211 εώς το 207900

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ένα και για μένα παίδια το ΙΜΕΙ μου είναι 358998010696998. Ευχαριστώ.

gmaragoud ο αριθμος σου ειναι:208380

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 354829028545139

Ευχαριστώ πολύ

ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus