axel12p Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Προσωπικά αν δεν έχω την κάρτα στο κινητό, δε θα έχω βιντεάκια και δε θα ακούω μουσική. Κατευθείαν η αυτονομία της συσκευής πάει στην εβδομάδα! Με 1GB κάρτα θα έχω 2 βιντεάκια και 50 τραγούδια. Άρα φταίει η κάρτα 4GB για την αυτονομία, να μη χωράει τόσα πολλά και ασχολούμαι εγώ συνέχεια με το κινητό! :lol: :lol::lol: Πέρα από την πλάκα, πολύ καλά κάνεις και προχωράς σε δοκιμή της συσκευής με κάρτα και χωρίς. Θα άξιζε ίσως τον κόπο να ψάξεις στο διαδίκτυο για παρόμοια προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι χρήστες αυτής της κάρτας. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι γνήσια και για αυτό να επηρεάζει την αυτονομία; Αν και δε γνωρίζω κατά πόσο στέκει η άποψη αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το οτι θα το υποστουμε πηγαινε στην περιπτωση που καθε καρτα οποιασδηποτε μαρκας και χωρητικοτητας εριχνε την αυτονομια. Αν δεν συμβαινει αυτο και μονο με την 4αρα υπαρχει το προβλημα(αν υπαρχει)τοτε θα εχουμε μια καρτα 1 η 2 gb και δεν θα υποστει κανεις τιποτα. Απλο; Αναρωτιεμαι αν κοιταξε κανεις το εγχειριδιο της συσκευης στη σελ.14 λεει οτι δεχεται καρτα μεχρι 2 gb. Υποθετω ομως οτι ειναι λαθος γιατι αν συνεβαινε αυτο λογικα δεν θα διαβαζε καθολου τις 4αρες. Κατι αλλο τωρα.. οταν τραβαμε φωτογραφια κρατωντας το κινητο οριζοντια στον σταυρο που εχει τις συντομευσεις η κατω ενδειξη με το χερακι ειναι ο σταθεροποιητης εικονας; Αν θελω μπορω ν'απενεργοποιησω τον ηχο του φλας; :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Κατι αλλο τωρα.. οταν τραβαμε φωτογραφια κρατωντας το κινητο οριζοντια στον σταυρο που εχει τις συντομευσεις η κατω ενδειξη με το χερακι ειναι ο σταθεροποιητης εικονας; οχι σταθεροποιητής, νομίζω (λογικά) είναι ένδειξη-προειδοποίηση οτι η φωτο κινδυνεύει να κουνηθεί λόγω χαμηλής ταχύτητας κλείστρου. Σου το βγάζει μονο σε χαμηλές καταστάσεις φωτισμού όπως ωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο. Αυτό θα το βλέπεις πιο συχνά αν τραβας φωτο σε χαμηλό ISO όπως εγώ (με όφελος στο θόρυβο). Αν θελω μπορω ν'απενεργοποιησω τον ηχο του φλας;Οχι τον ηχο του φλας, εννοείς τον ήχο του κλείστρου:). Αυτό έχει γίνει στα πιο πολλά κινητά με σκοπό την αποθάρρυνση των "κρυφών κακόβουλων φωτογραφιών". Από ότι φαίνεται σε αυτό το κινητο, δεν γίνεται, ουτε όταν το βάζεις σε αθόρυβο προφίλ. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Σε ποιον αριθμο πρεπει να καλεσω για να ερθουν να παραλαβουν το κινητο και να του κανουν αναβαθμιση; Γιατι με τη δουλεια που εχω δεν παιζει να παω αμπελοκηπους. Εκτος και αν εφτιαξε η online αναβαθμιση που δεν το νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Λοιπόν ΤΕΛΟΣ τα τεστ.. ΝΑΙ το κινητό LG550 με την κάρτα Kingston 4g (που δυστυχώς εδώ σε αυτό το φορουμ έμαθα και παράγγειλα:() έχει μικρότερη αυτονομία κατα 1/2 δηλαδή με την κάρτα κρατάει περί τις 2 ημέρες ενώ χωρίς κρατάει και πάνω από 4.. Έκανα από 4 κύκλους φόρτισης με και χωρίς την κάρτα (8 δηλαδή) και τα αποτελέσματα είναι θλιβερά.. :cry: Σημειώνων ΔΕΝ εκανα χρήση της κάρτα οταν την είχα μέσα (δεν επαζα mp3, ουτε έβλεπα εικόνες ούτε τίποτα) . Τώρα αν είναι μονο η δικιά μου SD προβληματική, δεν νομίζω.. Πάντως όσοι παραπονιέστε για την αυτονομία ψάξτε το.. Δεν είναι δυνατόν άλλους να κρατάει 2 μέρες και άλλους 4 και να είναι φυσιολογικό... Θυμάστε που ρώταγα ξαναρώταγα.. :rtfm: Αποσύρω μόνιμα την κάρτα και θα βρω να την πουλήσω ή θα την κάνω φλασάκι (ευτυχώς έχει το USB)/ Τώρα θα κάνω δοκιμές με άλλη κάρτα LEXAR 1g την οποία θυμάμαι δεν είχα πρόβλημα. άντε πάλι τεστ. :wacko: και στα Αγγλικά μπας και την πάθει κανείς και το ψάξει στο google;) Eglsih: In my case LG KC550 battery life is reduced to less than 2 days when combined with Kingston 4G HCSC microSD. With other micro SD, LG KC-550 battery lasts 4+ days. I hope this has to do only with MY card and not with all Kingston 4g memory cards. Do check for your self.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ας μας πουν ολοι ποιες καρτες εχουν και ποσο τους κραταει η μπαταρια για να συγκρινουμε. Ευχαριστουμε keysmith! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παράξενο γιατί εγώ με την ίδια ακριβώς κάρτα με αρκετά SMS, μέτρια ομιλία, λίγο βίντεο και μουσική καθώς και χρήση internet, μου κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες. Και ίσως να μου κρατούσε περισσότερο αν δε το φόρτιζα όσο είναι ακόμα στις 2 μπάρες, επειδή η ένδειξη της μπαταρίας δεν είναι γραμμική και φοβάμαι μη με αφήσει. Εδώ έπαιζε την άλλη φορά 2 ωρες ταινία στην τηλεόραση μέσω του TV-out και δεν είχα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παράξενο γιατί εγώ με την ίδια ακριβώς κάρτα με αρκετά SMS, μέτρια ομιλία, λίγο βίντεο και μουσική καθώς και χρήση internet, μου κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες. βγάλ'την μια φορά σε μια καινούρια φόρτιση για μερικές μέρες μπας και κρατήσει απο 3, 5 μερες να μας το επιβεβαιώσεις ή όχι :) Μακάρι να φταίει η δικιά μου μόνο, τι να πω... :( Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ενας γνωστος μου που δουλευει σε Nokia shop μου εξηγησε καποια πραγματα σχετικα με τις καρτες μνημης. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αλλα υπαρχει μια λογικη. Διαβαστε και βγαλτε τα συμπερασματα σας. Ολες οι καρτες μνημης καταναλωνουν ενεργεια, κι αυτο γιατι διαβαζονται απο τη συσκευη καθ'ολη τη διαρκεια λειτουργιας της. Αλλες καταναλωνουν ανεπαισθητη ενεργεια κι αλλες αρκετη, και σ'αυτο παιζουν ρολο διαφοροι παραγοντες οπως οι παρακατω: 1)Ο τυπος και η χωρητικοτητα της καρτας. Οσο μεγαλυτερη σε μνημη ειναι η καρτα, τοσο περισσοτερη ενεργεια χρειαζεται για να διαβαστει απο τη συσκευη. Αυτο βεβαια μπορει να διαφερει απο καρτα σε καρτα(π.χ. αλλη μπαταρια να ξοδευει η Kingston, αλλη η Lexar κλπ.) 2)Η χρηση των αρχειων που βρισκονται στην καρτα. Οι περισσοτεροι απο μας αποθηκευουν ολες τις φωτογραφιες τους και τα mp3 στην καρτα, με αποτελεσμα η συχνη χρηση τους να απαιτει περισσοτερη ενεργεια και να μειωνεται η αυτονομια. Επισης μερικοι(οπως κι εγω)χρησιμοποιουμε ringtones και φοντο η εικονες επαφης που βρισκονται στην καρτα μνημης. Αυτο καταναλωνει πιο πολλη ενεργεια απο οτι αν βρισκονταν στη μνημη του τηλεφωνου. 3)Η επαννεκινηση του κινητου. Οταν κλεινουμε και ξανανοιγουμε το κινητο καταναλωνεται περισσοτερη ενεργεια για να διαβαστει η καρτα κατα την εκκινηση. Προσωπικα το ειχα παρατηρησει απο μια προηγουμενη συσκευη μου(Nokia 5610)που ειχε περιπου την ιδια "απροβλεπτη" πτωση της μπαταριας μετα την πρωτη γραμμουλα. Ειχα κανει το πειραμα και καποιες μερες που το ειχα ανοιγοκλεισει αρκετες φορες με την καρτα επεφτε πιο γρηγορα η μπαταρια απο οτι μετα που το ξανακανα χωρις την καρτα. Αυτα εν ολιγοις. Το συγκεκριμενο παλληκαρι μου προτεινε τις lexar σαν ποιοτητα και αυτονομια. Ποιο καταστημα πουλαει τετοιες καρτες; Γιατι εχω ακουσει κι απο αλλους οτι ειναι καλες, αλλα δεν εχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Το συγκεκριμενο παλληκαρι μου προτεινε τις lexar σαν ποιοτητα και αυτονομια. Ποιο καταστημα πουλαει τετοιες καρτες; Γιατι εχω ακουσει κι απο αλλους οτι ειναι καλες, αλλα δεν εχω βρει. Εγώ, από την άλλη, δεν έχω ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις από κάρτα Lexar. Είχα μια MS Pro Duo σε μια φωτογραφική Sony και μου έκανε νερά. Είναι η πρώτη κάρτα που μου δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εκπληκτικό αυτό το τηλέφωνο. MP3 player, κάμερα 5Mp, VideoCamera, Video Player, παιχνιδομηχανή, τα πάντα... Να με άκουγαν κιόλας όταν τηλεφωνούσα!:mad: Ή για αναβάθμιση θα πάει, ή για πέταμα! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εκπληκτικό αυτό το τηλέφωνο. MP3 player, κάμερα 5Mp, VideoCamera, Video Player, παιχνιδομηχανή, τα πάντα... Να με άκουγαν κιόλας όταν τηλεφωνούσα!:mad: Ή για αναβάθμιση θα πάει, ή για πέταμα! :mad: Παράξενο :confused: το δικό μου έχει ιδιαίτερα καλό μικρόφωνο (και ακουστικό). Επειδή παλιά με άλλα κινητά ειχα πρόβλημα με αυτό είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος!!! Όταν το πρωτοπήρα ρωτούσα επ αυτού πως με ακούνε και όλοι έλεγαν "περίφημα"(και αυτό διαπιστώνω και εγώ καθώς δεν μου παραπονιόταν όπως παλιά (τι, τι λέτε, ορίστε κτλ) Μήπως έχεις watch up (cosmote) το οποίο αυτό έχει άθλιο ήχο.. :p (το δίκτυο σε watch up είναι χάλια γιατί ίσως κάνει half rate δηλαδή μεγάλη συμπίεση ή κατι τέτοιο αν ξέρεις γιατι μιλάω) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Η cosmote απ'οτι εχω καταλαβει μονο προβληματα δημιουργει. Κακος ηχος, myview με το ζορι και στη συγκεκριμενη συσκευη δεν δεχεται αναβαθμιση. Ποιος τους χεζει ομως; Μια χαρα ακουγεται με τη wind που εχω εγω και μονο σε περιβαλλοντα που εχει φασαρια δεν ακους καλα τον αλλο, αλλα κι αυτο διορθωνεται καπως με τ'ακουστικα. Παντως πρεπει να ειναι καλη κατασκευη το κινητο.. σημερα μου εφαγε μια γερη σαβουρα σε σκαλια(κατεβηκε μερικα:p)και δεν επαθε ουτε γρατζουνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 F2G το έχω και με το παλιό μου Siemens δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό αντιθέτως τρώει κάποια φορές κολλήματα και είτε καλώ είτε με καλούνε δεν μπορώ να τους ακούσω ενώ αυτοί με ακούνε κανονικά (να βρίζω το κινητό συνήθως! :lol:). Μάλλον από εβδομάδα πάει μια βόλτα από το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Τοτε μαλλον θα'χει προβλημα το ακουστικο σου και αν καλυπτεται απο την εγγυηση θα στο φτιαξουν δωρεαν. Το ειχε παθει και ενας φιλος μου με αλλο κινητο και του το εφτιαξαν. Να δουμε ποτε θ'αποφασισουν να φτιαξουν και την online αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 να ρωτησω κατι οταν το iso υο βαλω απο το 400 και κατω ενω το φλας ειναι στο αυτοματο δεν λειτουργει.παρα μονο στο αυτοματο iso 800 k iso 400 μονο τοτε αναβει,το κανει κ σε αλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Εκπληκτικό αυτό το τηλέφωνο. MP3 player, κάμερα 5Mp, VideoCamera, Video Player, παιχνιδομηχανή, τα πάντα... Να με άκουγαν κιόλας όταν τηλεφωνούσα!:mad: Ή για αναβάθμιση θα πάει, ή για πέταμα! :mad: Πια version εχεις? εξαρχης δεν σακουγαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Πια version εχεις? εξαρχης δεν σακουγαν? Την 10c από ότι θυμάμαι. Ναι από την αρχή το έχω το πρόβλημα. Ευτυχώς τώρα τελευταία δε συμβαίνει συχνά. Από εβδομάδα θα το πάω μάλλον για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Την 10c από ότι θυμάμαι. Ναι από την αρχή το έχω το πρόβλημα. Ευτυχώς τώρα τελευταία δε συμβαίνει συχνά. Από εβδομάδα θα το πάω μάλλον για service. Αν ειναι απο την αρχη μαλλον θαναι προβλημα συσκευης και οχι firmware,παντως επειδη εισαι πισω 2 εκδοσεις firmware να κανεις οπωσδηποτε την αναβαθμιση γιατι διορθωνει καποιες λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 2 εκδοσεις μονο; εγω νομιζα οτι η τελευταια ειναι η 10g. Εκτος και αν δεν παει με αλΦαβητικη σειρα. Παντως μας εχουν κλασει με την online αναβαθμιση! Τοσο καιρο χρειαζομουν το κινητο και δεν το πηγα αλλα την επομενη εβδομαδα μου φαινεται θα δωσω τοπο στην οργη και θα τους το στειλω. Οσο αφορα την καρτα μνημης εκανα κι εγω το πειραμα με την δικια μου που ειναι 2gb και χωρις αυτην κραταει 4 μερες ενω με αυτην 2μιση το πολυ και χωρις εκτεταμενη χρηση της καμερας! Υποψιαζομαι οτι οι 280 ωρες χρονος αναμονης που βλεπαμε στα review μετριοντουσαν με ενσωματωμενη την καρτα και οι 450 ωρες ειναι ο χρονος αναμονης χωρις την καρτα! Τι λετε κι εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Χαίρομαι που το πρωτοπαρατήρησα (ευχαριστώ δεν κάνει τίποτα :p:lol:) γιατί θα αδικούσαμε (?) ένα καλό μάλλον κινητό για την αυτονομία του.. Με την Kingston 4g SDHC μου κρατάει κάτω από 2 μέρες!!! :mad: Με μία LEXAR 1G από το παλιό μου κινητό που έχω τώρα κρατάει 4+ μέρες με την ίδια χρήση, Δηλαδή περίπου όσο κρατάει και χωρίς αυτή. :rolleyes: Δεν τολμώ να πάρω άλλη μάρκα να δοκιμάσω και σίγουρα ΔΕΝ ξαναβάζω SDHC αν δεν την δοκιμάσω απο φίλο πρώτα να δώ στην πράξη!! Ας καταθέσουμε κάποιοι (όλοι) την εμπειρία μας με τις κάρτες (κυρίως αυτοί που έχουν πρόβλημα), Ας πούμε μάρκα, χωρητικότητα και αυτονομία μπας και βοηθήσουμε κανέναν..:O Οσο αφορα την καρτα μνημης εκανα κι εγω το πειραμα με την δικια μου που ειναι 2gb και χωρις αυτην κραταει 4 μερες ενω με αυτην 2μιση το πολυ και χωρις εκτεταμενη χρηση της καμερας! Conception δεν μας είπες όμως τι μάρκα είναι η κάρτα σου.. (να την μαυρίσουμε:vava:) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 χμ δεν το εχω δοκιμασει αυτο αν και εχω μια 2gb kingston βεβαια μπορουμε να δουμε και ποσο ρευμα καταναλωνουν οι καρτες, εκτος βεβαια και αν φταιει κατι αλλο που συμβαινει αυτο με τις μεγαλυτερες καρτες... δεν ξερω θα δειξει.... Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εσενα spider ποσο σου κραταει με την kingston; Η δικια μου ειναι transcend 2gb και την ειχα παρει γυρω στα 6,50 ευρωπουλα απο πλαισιο. Ισως με αυτες των 1gb να μην εχουμε προβλημα αυτονομιας. Καρτες lexar σε ποιο καταστημα μπορω να βρω; Α και ενας φιλος μου προτεινε αυτη την καρτα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555419 Λεει οτι ειναι πολυ γρηγορη και αξιοπιστη. Για να πω την αληθεια προσωπικα αγνοουσα την υπαρξη καρτας-ντοματας!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Γνωρίζει κάποιος πως σώζουμε τα μηνύματα από το κινητό στον υπολογιστή. Το δοκίμασα χθες αλλά δε το πέτυχα. Άνοιξα το πρόγραμμα από τον υπολογιστή, είδε το τηλέφωνο, πήγα στα μηνύματα αλλά να τα σώσω δε το κατάφερα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Γνωρίζει κάποιος πως σώζουμε τα μηνύματα από το κινητό στον υπολογιστή. Το δοκίμασα χθες αλλά δε το πέτυχα. Άνοιξα το πρόγραμμα από τον υπολογιστή, είδε το τηλέφωνο, πήγα στα μηνύματα αλλά να τα σώσω δε το κατάφερα! :p Θα χρειαστείς το καλώδιο που εχει μεσα και την εφαρμογή (pc suite) στο cd. Διαβαζεις τα SMS στο PC. Μετά τα κάνεις export (εξαγωγή) σε format csv (μορφή txt που τα πεδία χωρίζονται με κόμμα). Ανοιγει με notepad (σημειωματάριο) και διαβάζεται σειρά σειρά...:cool: Για καλύτερη στοίχιση και επεξεργασία. Το CSV το ανοίγεις με ΕΧΕΛ και του λες τι πεδίο είναι το καθένα (menu DATA-> improt external data ή όπως το λέει στα ελληνικά αν εχεις ελληνικό office). Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπεις το CVS σε XLS όπου καθε στήλη έχει το καθε πεδίο όπως τηλέφωνο-ονομα αποστολέα, ημερομηνία και μήνυμα. Το XLS και CSV είναι διαχρονικά φορματ και στα windows 2012 θα δουλευουν από το τοτε office θα τα έχεις για πάντα σωσμένα, :) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts