Jump to content

LG KC550

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον οχι εκτος και αν το πας στην LG και τους το ζητησεις. Ειναι μεγαλη μαμακια της Cosmote να σε υποχρεωνει να εχεις το myview και ενα firmware που δεν αναβαθμιζεται. Καποτε πρεπει να το καταλαβουν αυτο..

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ιδιο μηνυμα μου βγαζει κι εμενα χωρις να ειναι της cosmote η συσκευη μου.Γιατι αραγε?

Ναι ούτε και εμένα είναι cosmote!!

Μαλλον οχι εκτος και αν το πας στην LG και τους το ζητησεις. Ειναι μεγαλη μαμακια της Cosmote να σε υποχρεωνει να εχεις το myview και ενα firmware που δεν αναβαθμιζεται. Καποτε πρεπει να το καταλαβουν αυτο..

Συμφωνώ απόλυτα!! Κανει τα λάθη της Voda με το VodafonLive (ευτυχώς δεν βάζει κόκκινο-άσπρο μενού:p) Η voda εχει χάσει πελάτες από αυτό, παρά κερδίσει! (πχ εγώ)

Το κινητο 550, ενα ελάττωμα έχει, η αναζήτηση θέλει 2 κλικ (το δεξί soft, και μετά μεσαίο για αναζητηση, και μετά το πρώτο γράμμα). Σε άλλα κινητά είναι 1 κλικ (συνηθως το κάτω βελάκι).

Αν τώρα, το "ευρετήριο" (δεξι soft) το κάνουν My view, :mad:τι πρέπει να κάνεις για να κάνεις αναζήτηση!?? να πάς από το μενού με τα εικονήδια (3-4 κλικ)???

Ας απαντήσει, κάποιος?

Αν είναι έτσι, το κατέστρεψαν το κινητό σε cosmote :rocket:

Y.Γ. κάποιος φίλος είπε πως το πήγε για αναβάθμιση στην LG και με την αναβάθμιση του το αφαίρεσαν το myview. :cool:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αρα παιδες πηγαινετε το για αναβαθμιση να ξεμπερδεψετε και 2-3 μερουλες βολευτειτε μ'ενα αλλο κινητο. Ετσι εκανα κι εγω και μερικες σελιδες πισω γραφω τη διαδικασια για οποιον ενδιαφερεται.

Το myview ήταν πράγματι εκεί που είναι η αναζήτηση για επαφές. Ήταν πραγματικά γελοίο το να προσπαθείς να βρεις κάποιον από τις επαφές σου. Προφανώς οι άνθρωποι της Cosmote ούτε που έλενξαν την χρηστικότητα του μενού που κατασκεύασαν. Ευτυχώς που έχω το κινητό ως δεύτερο (F2G) και απλά με το αριστερό πλήκτρο κάνω επανάκληση των τελευταίο αριθμό. Το μενού της Cosmote μου το αφαίρεσαν εμένα, καθώς είχα κάποια προβλήματα και τα καμάρια της Cosmote είχαν μείνει ακόμη στην έκδοση 10c. Το κινητάκι μου ήταν έτοιμο σε μια ωρίτσα. Ειλικρινά δεν έχω παράπονο από το service LG στην Θεσσαλονίκη. Άψογοι.

pliroses kati?

exo kai kapoies erotiseis na sas kano..,giati endiaferomai na to agoraso...

to ixeio tou einai dinato?metakinoume me mmm kai thelo na akougetai dinata.

episis epeidi thelo na akouo mp3 sto dromo,poiotika apodidei kala me ta akoustika kai xoris?

παρακαλώ μην γράφεις greeklish δεν διαβαζονται..

1. οχι δεν πλήρωσε ειναι στην εγγύηση

2. το εξωτερικό ηχείο ειναι μετριο σε ενταση αλλά όχι κακό (θα χρειαστείς δόνηση). Το ακουστικό είναι δυνατό καθαρό και άψογο.

3. με τα ακουστικά για μουσική ειναι καλό, χωρίς δεν ακούγεται πολύ δυνατά(πχ να παίξεις ένα mp3)

Όπως απάντησε ο φίλος keysmith δε πλήρωσα το παραμικρό για την αναβάθμιση. Το ηχείο είναι αρκετά δυνατό αλλά όχι τόσο όσο στο Κ810. Η έξοδος των ακουστικών όμως είναι πολύ καλη.

ΥΓ. Δυνατά μουσική στα ΜΜΜ; Καλύτερα με ακουστικά :)

ναι στα μμμ εννοω να ακουω με ακουστικα...

αλλα ειδικα στο μετρο που εχει πολυ θορυβο...θα ακουγονται δυνατα τα ακουστικα οπως στο Ν73 που ειχα?

ναι στα μμμ εννοω να ακουω με ακουστικα...

αλλα ειδικα στο μετρο που εχει πολυ θορυβο...θα ακουγονται δυνατα τα ακουστικα οπως στο Ν73 που ειχα?

Από την άλλη ξέρεις για τις έρευνές ότι θα κουφαθούν νωρίς αυτοί που ακούν δυνατά ακουστικά! Μην το υποτιμάς!!!:worry:

Απόκτησα το κινητό αυτό μόλις χθες . Μου άρεσε πολύ ως σχέδιασμός, μέγεθος, 5άρα mp camera αλλά ..

Το manual δεν λέει κάτι για φόρτιση μπαταρίας κατά την πρώτη χρήση .

Ξεκινάω να το φορτίζω, σήμερα έκλεισε 24ωρο και δεν έχει γεμίσει . Γιατί αυτό;

Το συνδέω με το PC .

Περνάω κάποιες φωτογραφίες και παραδειγματικά για μία η οποία με τρελαίνει, .jpg και ανάλυση 1632 x 1224 και μέγεθος 435 kb, δεν λέει να τη δεχτεί . Τι .jpg, τι .bmp .. ΤΙΠΟΤΑ !

Αφήστε δε, που δημιούργησα 2 φακέλους στην SD στο Images, περνάω ότι περνάω αλλά στον 1 φάκελο από τον άλλο .. ΔΕΝ μπορώ να μπω .

Άλλο μείον :

Περνάω κάποια mp3, δεν λέει να τα παίξει .. Είτε στην εσωτερική μνήμη, είτε στην SD . Τα φώτα σας

Σε γενικές γραμμές μέχρι στιγμής όσο το χάζεψα μ'αρέσει σαν κινητό ..

Ρίξτε τα φώτα σας τι πρέπει να προσεχτεί . Παίζει θήκη γι'αυτό το κινητό;

Προς το παρόν, δεν έχω δυστυχώς ούτε bluetooth usb, ούτε κάποιο card reader στον υπολογιστή . Δεν μου χρησίμευσαν έτσι κι αλλιώς και ποτέ, πάντα ότι περνούσα ήταν μέσω usb καλωδίου .

Πάμε στα της SD τώρα :

Είναι δυνατόν, στα 30 jpg που έχει ένας φάκελος ξαφνικά να τα σβήνει και να μην μπορώ με τίποτα να τη σβήσω; "Μάπα" . . το καρπούζι εξαρχής;

Γενικότερα τώρα που το "σκάλισα" είμαι ικανοποιημένος, τα παιχνίδια όπου πρέπει να κινήσεις όλο το κινητό για να παίξεις πραγματικά τα βρήκα διασκεδαστικά . Περιμένουμε και βλέπουμε .

Τι ανάλυση έχει η οθόνη στα παιχνίδια; Θα με ενδιέφερε να περάσω κάποια .

Ψαξε για παιχνιδια με αναλυση 240x320. Εχει αρκετα στο mobiles24.com αλλα πρεπει να τα δοκιμασεις κιολας γιατι δεν ειναι ολα συμβατα.

Ψαξε για παιχνιδια με αναλυση 240x320. Εχει αρκετα στο mobiles24.com αλλα πρεπει να τα δοκιμασεις κιολας γιατι δεν ειναι ολα συμβατα.

Δοκίμασα μερικά, άλλα λειτούργησαν και άλλα όχι .

Themes παίζουν; Σε τέτοια ανάλυση να κοιτάξω;

Themes δυστυχως δεν υπαρχουν για αυτο το κινητο αλλα wallpapers βρισκεις απειρα στην ιδια αναλυση. Κοιτα και στο zedge.net

Και επειδή είχαμε το θέμα με τις SD να πώ πως τον τελευταίο καιρό (2 μήνες) χρησιμοποιώ μια Sandisk 2GB (δώρο από bonus με usb adaptor :D) η οποία είναι κανόνι. Τελευταία που την μέτρησα το κινητό κράτησε 6 μέρες :superman: (με μικρή χρήση) και το φοβερότερο.. όταν γράφω σε αυτήν (μέσω του USB) γράφει με 11mb/sec!!!

• 2 weeks later...
παιδια,το κινητο ειναι γενικα καλο..?θλει ν το παρει καποιος φιλος μου...λεει η μπα?
:w00t:

• 2 weeks later...
Παιδια μιας κ δν ξερω πολλα απο κινητα γιατι δν ασχολουμε.θα ηθελα λιγο βοηθεια καποιος μηπως μπορει να μου τι ρυθμισεις να εχω για καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας κ βιντεο.Γινετε να βαλω θεματα? γιατι απο οτι ειδα υπαρχει σαν επιλογη στις ρυθμισεις.

Για φωτο την ημερα σε εξωτερικους χωρους ολα στο αυτοματο

Για μερα ή νυχτα σε εσωτερικους χωρους και για χωρους με λιγο φως απλα μειωνεις το ISO στο ελαχιστο

Θεματα δεν παιρνει

Συμφωνω σε εξωτερικους χωρους με ολα αυτοματα βγαινουν πολυ καλες φωτο. Για τους εσωτερικους χωρους με φωτα θα προτεινα επισης στην ισορροπια λευκου να βαζεις πυρακτωσεως γιατι ετσι βγαινουν πιο σωστα τα χρωματα. Και καλο ειναι να εχεις το σταθεροποιητη εικονας ενεργο για να μην σου βγαινουν κουνημενες(το κουμπι με το χερακι οταν εχεις ενεργη την καμερα).

Ευχαριστω πολυ παιδια οι φωτο του ειναι τελειες στν αρχη ειχα μια αμφιβολια αν εκανα καλα π το πηρα αλλα τωρα ειμαι σιγουρος πως εκανα τν σωστη επιλογη.

Ναι για εσωτερικους χωρους με φως δοκιμασε και πυρακτωση ή φθορισμο

Ενα προβλημα που μου κανει μερικες φορες στα βιντεο ειναι στο κατω 1/3 της εικονας να θολωνει για ελαχιστο η εικονα

http://rapidshare.com/files/224492485/3.3gp.html