chris7_ Δημοσιεύτηκε May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 16, 2008 http://www.mobile88.com/gen/prodspics/LG-KM380-detail.JPG LG officially announced its latest musical phone: KM380. This new slim device offers an innovative multimedia experience and its design is supposed to be appealing to the Sony Ericsson Walkman series. Mark Levinson was the one contracted to help enhance the music experience and the MP3 player uses the ‘restaurateur’ technology that is supposed to fix the lost quality of the MP3 files. KM380 has a keyboard flip and a Quick Access shortcut for the handset media player.Typical for the music phones, the MP3 player can be used and also browsing trough the playlist without opening the phone. LG KM380 is now available in China with a $200 price and is expected to be launched soon in Europe. LG KM380 brief specifications: measures 108Χ46Χ12.9 mm weighs 80 grams 2 inch 260K TFT 240Χ320 display GSM 900/1800/1900 1.3 mega pixel camera 3.5 mm jack FM radio flip form factor with dedicated player keys on flip Mark Levinson design Restoration technology Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 http://img84.imageshack.us/img84/6155/lgkm3802oq1.jpg http://img84.imageshack.us/img84/5315/lgkm3801ro3.th.jpg - http://img84.imageshack.us/img84/6931/lgkm3806xt4.th.jpg - http://img84.imageshack.us/img84/9421/lgkm3805dn2.th.jpg - http://img84.imageshack.us/img84/9320/lgkm3804wj9.th.jpg - http://img84.imageshack.us/img84/8163/lgkm3803cv6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 hmm giati mou fenete oti to exoun klepsei apo tin sony ericsson?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Όχι νομίζεις ... Σίγουρο είναι .... !!!! Εγώ νομίζω ότι είναι φάρσα αυτό και δεν θα βγεί στην αγορά ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Εγώ νομίζω ότι είναι φάρσα αυτό και δεν θα βγεί στην αγορά... Έχει βγει :rolleyes:!! Το έχει ο Γερμανός 159 ευρώ. http://img254.imageshack.us/img254/6807/picfa8.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Nai kai ego apo to filladio tou germanou to eida kai epatha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Nai kai ego apo to filladio tou germanou to eida kai epatha:rolleyes: alla einai eleos re , molis eixe vgei to idio apo tin sony kai to eixe apokleistika i vodafone nomizo , kai tora vgike kai to lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για την τιμη του παντος ειναι πανεμορφο! Να ειχε και λιγο καλυτερη καμερα...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 μάλλον θα το πάρω!:DΑν ήταν λίγο ποιο φθηνό:p:lol: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 η τιμή καλή είναι σαν mp3 player θα το έχω εγώ αυτό θέλω και εγώ αλλά δεν ξέρω την αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 γνωρίζουμε το sar του?:shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 γνωρίζουμε το sar του?:shifty: Αν έχει κάπως πιο λογικό sar από το υψηλό του αντίστοιχου σε σχέδιο se W350i, ίσως το προτιμήσουνε πολλοί. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Ναι αλλά δεν έχει καλή αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmar Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 hi piga ke to parigila echo to lg ks20 alla logo epidotisis m arese tha mu to ferun tin triti fisika boro na paro kapia ali sikevi. ean gnorizis pos ine genika to til ke piotita ichu sindesi se net pes mu se parakalo to e mail mu ine aivatzidou@aol.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Aπο χτες το εχω στα χερια μου ειναι πανεμορφο με παρα πολυ καλη οθονη παρα πολυ εξυπνο διοτι μπορεις να δεχτει και να παρεις κλησεις χωρις να ανοιξεις το καπακι πολυ καλο ηχο ωραια γραφικα μπορεις να δοσεις διαφορετικο στυλ στην γραμματοσειρα γενικα για τα λεφτα του ειναι τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Το πηρα κ γω την προηγουμενη βδομαδα.σχετικα μετριο κινητακι.εχει δυνατο ηχειο,καλη οθονη,καλουτσικη καμερα,ειναι ομορφο αλλα εχει αρκετα αρνητικα.Τελειωνει γρηγορα η μπαταρια του,ειναι σχετικα λιγο αργο αν το συγκρινεις κ με το ericsson w300i που χα πριν κ εχω ακομα,δν κατεβαζει αρχεια πανω απο 100-200kb απ το ιντερνετ,δν ανεβαζει αρχεια,χαλια ποιοτητα βιντεο δηλ αλλου ο ηχος αλλου οι κινησεις.ΠΧ τραβηξεις βιντεο κ μιλας πρωτα ακουγεται η φωνη κ υστερα ανοιγοκλεινει το στομα.Αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ρε παιδια θα με βοηθησει κανεις με το προβλημα μου?εχω το lg km380 κ δν μπορω να κατεβασω αρχεια απ το ιντερνετ πανω απο 200kb.υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Κοίταξε τις ρυθμίσεις σου και δεν αν έχεις πειράξει τίποτα... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Από αυτονομία χάλια, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Δεν εχω πειραξει κατι απο ρυθμισειs.Αυτονομια τι ακριβωs ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Kαλημέρα, Μπορεί κάποιος να μου πει περίπου πόσο διαρκεί η μπαταρία του με ενεργοποιημένο τον mp3 player? Αξίζει η αγορά του ως Mp3 player; Το κινητό το βρήκα με 89euro και είναι ποιο φθηνό απο πολλούς απλούς Mp3 player που έχουν πάνω από 100euro ... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Kαλημέρα, Μπορεί κάποιος να μου πει περίπου πόσο διαρκεί η μπαταρία του με ενεργοποιημένο τον mp3 player? Αξίζει η αγορά του ως Mp3 player; Το κινητό το βρήκα με 89euro και είναι ποιο φθηνό απο πολλούς απλούς Mp3 player που έχουν πάνω από 100euro ... Kανείς δεν ξέρει; :O Κανείς δεν το έχει; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αθλια μπαταρια.γενικα τ κινητο εχει πιο πολλα αρνητικα παρα θετικα.περιμενα κτ σαν το walkman της sοny erιcssοn αλλα καμια σχεση.η μπαταρια?αν παιζεις 10τραγουδακια τσουπ τελειωνει.τι να πω?εχω πει κ αλλα σχολια.οπως το οτι δν κατεβαζει αρχεια απ τ ιντερνετ πανω απο 300περιπου ΚΒ.το βιντεο παναθλιο.η φωνη αλλου η κινηση αλλου.αισχος!δηλαδη θα προτιμουσα χιλιες φορες ΜΟΤΟΡΟΛΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ρε παιδια θα με βοηθησει κανεις με το προβλημα μου?εχω το lg km380 κ δν μπορω να κατεβασω αρχεια απ το ιντερνετ πανω απο 200kb.υπαρχει καποια λυση? Πάντα υπάρχουν λύσεις για όλα:p Πέταξε το!:lol:. Άκου εκεί κινητό με 159ευρώ με τόσα αρνητικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Δικιο εχεις.ακου εκει 159€ και να χει τετοια προβληματα.sοny ericssοn η καλυτερη εταιρια.και η Μοtοrοlα καλυτερη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts