Jump to content

Είστε ευχαριστημένοι από την Wind;

crazy_4
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένος/η από την TIM;  

521 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένος/η από την TIM;

• ΝΑΙ
      323
    • ΟΧΙ
      198

Recommended Posts

Το cc της είναι απαράδεκτο.

Πήρα συσκευή και έβγαλε πρόβλημα σε λιγότερο απο 24 ώρες την γύρισα στο ΤΙΜ shop που την έιχα αγοράσει και η απάντηση ήταν

Εμείς δεν φταίμε να πάτε στην εταιρία της συσκευής για το service.......

Μετά απο 6 μήνες ταλαιπωρίας κατάφερα μέσω της ΝΟΚΙΑ να τους πίσω για αναστροφή πώλησης και μετά με ταλαιπώρησε 2 μήνες η ΤΙΜ μέχρι, όχι να μου δώσει πίσω τα χρήματά μου, αλλά να μου τα πιστώσει στο κατάστημα.

Καλή ανταλλαγή ε?Παίρνουμε μετρητά και μετά απο 8 μήνες σε πιστώνουμε να πάρεις απο τα πανάκριβα καταστήματά μας άλλη συσκευή.

Επίσης απαράδεκτη η Υπηρεσία για να μην χάνεις κλήσεις...Σε παίρνει κάποιος δεν έχεις σήμα ή είναι κλειστό το κινητό, και το μήνυμα το παίρνεις μετά απο 8 ώρες και βάλε....

Επίσης πολύ χαμηλές επιδοτήσεις και πολύ ακριβές τιμές στις συσκευές.

Τέλος απαράδεκτο το κόστος αλλαγής κάρτας απο την στιγμή που η ΤΙΜ τις έδωσε και πρέπει να τις αλλάζει δωρεάν αν περνάει η τεχνολογία τους, τουλάχιστον στα συμβόλαια.Ειδικά όταν κάνεις αναβάθμιση τους πληρώνεις και η παλιά κάρτα δεν είναι συμβατή με το νέο τηλέφωνο.

Θα έπρεπε να έχουν πιο σχετικό προσωπικό με την κινητή τηλεφωνία, πράγμα που δεν ισχύει στα περισσότερα καταστήματά της...

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

• Απαντήσεις 448
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την TIM. Από τον Φεβρουάριο ως τώρα είμαι στην Ηγουμενίτσα. Δεν περίμενα να έχει τόσο καλό σήμα. Συνέχεια είναι στο φουλ σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης. Προβλήματα παρατήρησα την Δευτέρα που μας πέρασε (6/6/2005) όταν έκανα με έναν φίλο μου την διαδρομή Ηγουμενίτσα-Ιωάννινα και Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα . Σε αρκετά σημεία της διαδρομής (με αυτοκίνητο την κάναμε) η TIM δεν είχε σήμα ενώ την ίδια στιγμή η Vodafone είχε ή φουλ ή 2-3 γραμμές και μίλαγες άνετα, χωρίς καμία διακοπή. Δεν κοίταξα με Cosmote γιατί εκείνη την ώρα δεν είχα sim μαζί μου. Και στην διαδρομή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα με το πλοίο έχει πολύ καλό σήμα. Όταν χάνεται το σήμα δεν χάνεται μόνο στην TIM. Χάνεται σε όλες. Επίσης σε πολλά σημεία της παραπάνω διαδρομής τα κινητά πιάνουν αλβανικά δίκτυα και συνδέονται εκεί με roaming.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

επειδή έτυχε να πάω φέτος πενθήμερη με το σχολείο μου πέρασα από Ηγουμενίτσα για να πάω Κέρκυρα.Καλά για Ηγουμενίτσα δεν το συζητώ ΑΨΟΓΗ κάλυψη! Τώρα για την διαδρομή που λές,Γιάννενα Ηγουμενίτσαι,η ΤΙΜ σε ένα σημείο μόνο είχε πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά δεν έπιανε καμία εκεί.Είναι εκεί σε ένα μικρό χωριό μέσα στα βράχια που το περνάς...Στο πλοίο δεν θυμάμαι να έχανε ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ.Σε μεγάλο κομμάτι της διαδρομής ήταν στα -55db κολλημένο το σήμα! Στην Κέρκυρα λίγο μου τα χάλασε αλλά όλες λίγο πολύ χάλια είναι εκτός από την cosmote λόγω του 1800 που στην περιοχή εκείνη ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!Καιρός να βάλει και η ΤΙΜ ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ela ela mia xara einai..mono twra ligo ta sk.....se me ta nea programata...alla tha ftiaksei pali. ipomoni thelei,ki epeita evgale to f2g pou douleuei roloi i ipiresia auti...kai polles alles..enw oi alles etairies koimountai...min eimaste kai axaristoi

Never Give Up:!:

Join friend!

Apantisa oxi giati i tim den exei vgalei pote ma pote stin agora ena "ka8aro" proion. Kathe proion pou vgazei exei kai mia "pagida" gia na ta pernei apo ton kosmo

Και ποια εταιρεία βγάζει "καθαρά" προϊόντα; Μήπως η Q που όλη την αγαπάνε αλλά πισόπλατα ξεσκίζει με τα τέλη τερματισμού;

Μήπως η Cosmote ή Voda;

Όλοι έχουν ψηλά γράμματα (όχι μόνο στην κινητή αλλα ΠΑΝΤΟΥ), αρκεί να είσαι έξυπνος να τα πιάνεις.

Less is more...

Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Πριν μερικούς μήνες είχα πρόβλημα με το σήμα στο σπίτι μου (μάλλον κάποια κεραία ξηλώσανε) αλλά σε μερικές εβδομάδες διορθώθηκε.

Πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καθόλου σήμα στον Βώλακα (κοντά στο χιονοδρομικό του Φαλακρού) άλλα το χρειάζομαι λίγες φορές το χρόνο.

Πάντως τώρα που λήγει το συμβόλαιο σκεφτόμουν να πάω από ΤΙΜ 130 σε κάποιο με μικρότερο πάγιο, αλλά τα καινούργια προγράμματα δεν μου αρέσουν.

Οπότε σκεφτομαι και την περίπτωση να πάω σε Q με φορητότητα.

έχω tim εδώ και 1,5 μήνα... πριν είχα για πολλά χρόνια vodafone... Ο μόνος λόγος για την αλλαγή ήταν ο non-stop... Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ΤΙΜ αλλά στις περιοχές που κινούμαι τουλάχιστον η βόντα είχε καλύτερο σήμα και καλύτερη ποιότητα ομιλίας...

egw eimai arketa euxaristimenos exw tim polla xronia apo to 96 peripou..exw dokimasei oles tis etairies kai kamia den me simfere..kai tote telestet den eixe kai to teleio sima..alla twra exei ginei kaliteri apo palia...parolauta exw provlima se kana 2 merh alla entaksei den me xalaei...episeis oles oi ipiresies me eksipiretoun afantasta! kai einai protopora.

Join friend!

έχω tim εδώ και 1,5 μήνα... πριν είχα για πολλά χρόνια vodafone... Ο μόνος λόγος για την αλλαγή ήταν ο non-stop... Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ΤΙΜ αλλά στις περιοχές που κινούμαι τουλάχιστον η βόντα είχε καλύτερο σήμα και καλύτερη ποιότητα ομιλίας...

μην κοιτάς την οθόνη του κινητού σου για το σήμα.Κάποια λαμόγια τσιτώνουν το ΤΧ και δείχνουν τέρμα σήμα...αν όμως μου μιλάς για ποιότητα συνομιλίας(αν και δεν έχει ξανα ακουστεί να έχει η vodafone καλύτερο ήχο από ΤΙΜ,μάλλον συνήθισες στο ρομποτικό ήχο και ο πραγματικός σου φαίνεται παράξενος :p ) τότε μάλλον πρέπει να πεις τις περιοχές που έχεις πρόβλημα :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ παρότι είμαι τεχνικά ευχαριστημένος από το δίκτυο της ΤΙΜ είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ από τα τιμολόγια.Στα εταιρικά καταρχάς,ενώ όλοι περιμέναμε δωρεάν χρόνο ομιλίας στα vpn πάει και πετάει 15Ε πάγιο...τη στιγμή που η vodafone έχει 10,5Ε πάγιο(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 5Ε διαφορά) κάποιοι θα μου πουν ότι η vodafone δίνει 15 λεπτά δωρεάν σε κάθε κλήση vpn αλλά μιλάει κανένας 15λεπτά συνεχόμενα;η στην χειρότερη κλείνεις και ξαναπαίρνεις(όπως και στα ένδοξα τρίλεπτα :D )από κάθε άποψη ακριβότερη: περίμενα με τα νέα πακέτα και ΜΕΙΩΣΗ των τιμών των πακέτων bbest&vpn.αλλά έμεινα στην αναμονή...οι επιδοτήσεις είναι μέτριες αλλά οι καλύτερες στο Ελ(λαδι)στάν :shifty: Να μην μιλήσω για το umts είναι γνωστά τα παράπονα(κυρίως ΤΙΜΩΝ και μετά κάλυψης) αλλά δεν μας ακούν.το free2go είναι σχετικά φθηνό(δεν έχει όμως καμιά σχέση με qcard) αλλά τα νέα προγράμματα δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι ΑΠΑΤΗ :O Καλά λέω εγώ ότι πάει για φούντο η ΤΙΜ αλλά ποιος με ακούει...Έτσι έκανε και το 96 ώσπου βγήκε η χρυσή η cosmote και την ανάγκασε να ρίξει της ΤΙΜΕΣ.Αλλά η προδότες και αγύρτες ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ποτέ.Σε κάθε προσφορά βρίσκω αστερίσκο που με κάνει να είμαι δυστακτικός.ένα είναι σίγουρο:ψάχνουν για κορόϊδα :rocket: :whip: :rtfm:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ πάλι που τώρα πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ περιστασιακά ΤΙΜ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος αλλά στο σήμα λίγο δεν με ικανοποιεί!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Η ΤΙΜ εχει υπηρεσιες μοναδικες στην ΕΛλαδα,δεν υπαρχουν στις αλλες εταιριες,νομιζω οτι η εταιρια ειναι κορυφη οσο αναφορα τις τεχνολογικες εξελιξεις,αν ειχε και καλυτερη καλυψη εβλεπα τις αλλες δυο εταιριες μονο με κυαλια

Η βονταφον εχει τα 2/3 των υπηρεσιων της ΤΙΜ και η κοσμοτε εκτος απο το mycosmosview και το i-mode τιποτα,ειναι για γελια,ενταξει για την κιου τι να πω? την δικαιολογω μονο και μονο επειδη δεν εχει δικτυο πανελλαδικα :rolleyes:

Ενα προβλημα εχω με την καλυψη αν λυθει ειμαι ευχαριστημενος :confused:

Οι αλλες 3 εταιριες χουν κανει την καλοκαιρινη τους προσφορα..η Τιμ εχει κανει κατι?

βάζεις κάρτες και διπλασιάζει την αξία της κάρτας.Επιπλέον έχει μια υπηρεσία που ότι ξοδέψεις μέχρι 20 Aυγούστου τα επιστρέφει.Δε σου φτάνουν; :) Είναι ανάγκη να είναι "κολοκαιρινές προσφορές"(για τρεις μήνες?) εγώ προσωπικά βρίσκω τις προσφορές της ΤΙΜ στην καρτοκινητής άψογες ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

mi ksexnas kai ta 400' kata tous mines iounio-ioulio-augousto :) se opoiodipote tim kinito panta!

kalokairini theleis?? asxeta ama elikse!

Join friend!

ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εταιρια...

χρησιμοποιουσα cosmocarta απο το 99 που ουτε μηνυμα δε μπορουσα να στειλω δεν μπορω να πω ειχα καλυψη σηματος ομως η ποιοτητα του σηματος δεν ηταν καλη οσο για υπηρεσιες και εξυπηρετηση χαλια εντελως ανοργανωτοι ενω 10 μηνες τωρα στη ΤΙΜ παραπονα δεν εχω εκτος απο καποιο μικρο προβλημα στη καλυψη (αλλα δεν με πειραζει ιδιαιτερα) τα τιμολογια ειναι "καθαρα" συγκριτικα με καποια vodafone που βλεπω και εχω φρικαρει με τις extra χρεωσεις και οι υπηρεσιες της TIM ειναι μακραν μπροστα.....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την εταιρια...

χρησιμοποιουσα cosmocarta απο το 99 που ουτε μηνυμα δε μπορουσα να στειλω δεν μπορω να πω ειχα καλυψη σηματος ομως η ποιοτητα του σηματος δεν ηταν καλη οσο για υπηρεσιες και εξυπηρετηση χαλια εντελως ανοργανωτοι ενω 10 μηνες τωρα στη ΤΙΜ παραπονα δεν εχω εκτος απο καποιο μικρο προβλημα στη καλυψη (αλλα δεν με πειραζει ιδιαιτερα) τα τιμολογια ειναι "καθαρα" συγκριτικα με καποια vodafone που βλεπω και εχω φρικαρει με τις extra χρεωσεις και οι υπηρεσιες της TIM ειναι μακραν μπροστα.....

Φτάνουν οι ανακρίβειες και οι αοριστολογίες.

Μιάς και μίλησες για υπηρεσίες, σε προκαλώ να στηρίξεις το ότι η ΤΙΜ είναι μακράν μπροστά από τη Vodafone με επιχειρήματα.

Απαρίθμησε τις υπηρεσίες που παρέχει η ΤΙΜ και δεν παρέχει η Vodafone και τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι 2 τους αλλά στην ΤΙΜ είναι καλύτερες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιάς και μίλησες για υπηρεσίες, σε προκαλώ να στηρίξεις το ότι η ΤΙΜ είναι μακράν μπροστά από τη Vodafone με επιχειρήματα.

Απαρίθμησε τις υπηρεσίες που παρέχει η ΤΙΜ και δεν παρέχει η Vodafone και τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι 2 τους αλλά στην ΤΙΜ είναι καλύτερες.

Πολύ απλό και οι 3 τους έχουν ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες!Και όταν λέμε υπηρεσίες εννούμε την προώθηση κλήσεων,αναμονή,τηλεφωνητή,sms,mms,wap,gprs...!Μπορεί επίσης η TIM να βγάζει πρώτες τις υπηρεσίες πχ. παροχή 3G,μεταφορά υπολοίπου στον επόμενο μήνα αλλά τα βγάζουν και οι άλλες!Ας πούμε που είναι η υπηρεσία πληροφορίας κυψέλης(αυτή είναι υπηρεσία) που δεν την προσφέρει καμμία!!Να δούμε ποιά θα κάνει την πρώτη κίνηση να την βάλει να ακολοθήσουν όλες,αλλά φυσικά αυτή είναι τζαμπέ!

Όσο για τις προστιθέμενες υπηρεσίες που προσφέρει η καθεμιά από τις 3 δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όπως και τον περισσότερο κόσμο και ποιά παρέχει περισσότερες!!

Πολύ απλό και οι 3 τους έχουν ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες!Και όταν λέμε υπηρεσίες εννούμε την προώθηση κλήσεων,αναμονή,sms,mms,wap,gprs!Μπορεί επίσης η TIM να βγάζει πρώτες τις υπηρεσίες πχ. παροχή 3G,μεταφορά υπολοίπου στον επόμενο μήνα αλλά τα βγάζουν και οι άλλες!Ας πούμε που είναι η υπηρεσία πληροφορίας κυψέλης(αυτή είναι υπηρεσία) που δεν την προσφέρει καμμία!!Να δούμε ποιά θα κάνει την πρώτη κίνηση να την βάλει να ακολοθήσουν όλες,αλλά φυσικά αυτή είναι τζαμπέ!

Όσο για τις προστιθέμενες υπηρεσίες που προσφέρει η καθεμιά από τις 3 δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όπως και τον περισσότερο κόσμο και ποιά παρέχει περισσότερες!!

Πρόσθεσε στα παραπάνω την ενημέρωση υπολοίπου προπληρωμένου χρόνοy ομιλίας και το δωρεάν internet που προσφέρουν και οι 3... μα για στάσου! αυτά δεν τα προσφέρουν και οι 3! :rolleyes:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόσθεσε στα παραπάνω την ενημέρωση υπολοίπου προπληρωμένου χρόνοy ομιλίας και το δωρεάν internet που προσφέρουν και οι 3... μα για στάσου! αυτά δεν τα προσφέρουν και οι 3! :rolleyes:

Θα συμφωνήσω για τα 2 αυτά που προσφέρει η voda,αλλά η ενημέρωση για μένα πρέπει να γίνει πιο λεπτομερής(δηλαδή να αναφέρει και πόσα προπληρωμένα μηνύματα μένουν και mms) Για τις βασικές υπηρεσίες πάντως είπα ότι όλες οι εταιρίες τις προσφέρουν clip,clir κτλ!

Υπηρεσία δεν είναι που έβγαλε η ΤΙΜ για το f2g με ένα άτομο με 3,5euro αλλά προσφορά!

Για μένα και οι 3 είναι ίδιες!!!

αλήθεια η vodafone προσφέρει MTV over GPRS και δε το πήρα χαμπάρι; :O καλά τώρα μιλάς ΣΟΒΑΡΑ; η ΤΙΜ έχει την υπηρεσία finder MAPS που το κινητό σε εντοπίζει,σου στέλνει το χάρτη υψηλής ανάλυσης που σε ενδιαφέρει και σου δείχνει τη διαδρομή(!) αυτό από πότε το κάνει η vodafone;ενημέρωση υπολοίπου χρόνου ομιλίας είναι σαν να σου λέει κοίταξε τους χρονομετρητές σου(τι χαζή υπηρεσία) ΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ που μπερδεύονται τα λεπτά ενδοεταιρικών κλήσεων(VPN) με τα εξωτερικά...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕΙ...γιατί εδώ και χρόνια ξέρει να εκμεταλλέυεται τους εταιρικούς πελάτες δίνοντας με 600Ε λογαριασμό 200Ε επιδότηση :blink: λες και έχουν τη δυνατότητα οι εταιρικοί πελάτες να αλλάζουν νούμερα(μιλάω γενικώς...εγώ έχω τη δυνατότητα)

Τώρα το δωρεάν internet PSDN δε ξέρω...ίσως για κάποιους να είναι καλό.Εγώ έχω DSL που με συμφέρει :O και όχι παπαρόvodafonet...otenet παρακαλώ :)

Εγώ ίσως φύγω οριστικά από ΤΙΜ από άλλους λόγους(όχι υπηρεσίες,εξυπηρέτηση κτλ) ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.κάτι τελευταίο: το vodafone2gether λειρουργεί φυσιολογικά;γιατί σε ΤΙΜ η αλλαγή γραμμής παίρνει 5 δευτερόλεπτα ενώ σε vodafone 60(τι μλκ...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μιλαω ποτε με ανακριβειες και θα σου το αποδειξω

- στη ΤΙΜ δεν ειχα ποτε προβλημα με τα mms οσο ειχα cosmokarta ειχα βαρεθει να περνω τηλ στο cc της cosmote και κανεις δε μπορουσε να με βοηθησει γιατι δεν ηξεραν τι τους γινετε.

- οι υπηρεσιες 2in1 και twin card δεν ειναι πρωτοπορες?ξερεις ποσος κοσμος διευκολυνετε απο αυτη την υπηρεσια?δεν ειπα οτι δεν υποστηριζεται απο τις αλλες εταιριες αλλα η ΤΙΜ την εφερε πρωτη στην αγορα.

- οσες φορες χρειαστηκα διευκρινησεις (ειδικα στην αρχη) και καλεσα στο cc με εξυπηρετησαν αψογα και στα καταστηματα επισης η εξυπηρετηση ειναι αψογη

- ας μιλησω για το καρτοκινητο ποιο θα συγκριθει με το f2g?υπηρεσια Non stop εχει σαρωσει την αγορα ολοι η φιλοι μου το εχουν προτημησει,η προσφορα με το 0,05 συμφερει παρα πολυ ασε που διπλασιαζεται ο χρονος ομιλιας σου σε τακτα χρονικα διαστηματα αν ανανεωσεις το χρονου σου!αυτες δεν ειναι αποδειξεις ειναι αερολογιες?

- στη cosmokarta ειχαν επιστροφη μηνιαιας κινησης εβαζα γυρω στα 150 - 200 euro το μηνα για να παρω Bonus εξερχομενων 8,5 euro και ειχαν να το λενε οτι κατι κανανε!η χρεωσεις ηταν τρελες και ουτε μια προσφορα!

- οσο για τα συμβολαια της vodafone ειναι πραγματικοτητα εχω δει ατομικο συμβολαιο να ξεκιναει με δωρεαν χρονο χωρις χρεωση στη μεση να ξαναχρεωνει ενω δεν ξεπεραστηκε ο δωρεαν χρονος ομιλιας κοκ.ασε το κουμπακι του live που αν το πατησεις κατα λαθος την πατησες γιατι χρεωθηκες!!!!!

δεν θελω να πεισω κανεναν και για τιποτα απλα μιλαω με αποδειξεις για αυτα που αμφισβητηθηκαν παραπανω...........

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

γιατι δεν λες και τα αλλα??

πες για το friends & family που καμια εταιρια και ποτε δεν θα την εχει..

πες οτι τα sms που δινει η vodafone στα συμβολαια υσχιουν για 1 χρονο ενω στην ΤΙΜ ανα μηνα μπορεις να τα βαζεις και να τα βγαζεις.

επισεις το twin card δεν το εχει καμια εταιρια!

πες για το avantage που τελος του χρονου παιρνεις κατι ομορφες επιταγουλες και εχεις μια καλη συσκευη.

πες οτι το 80% των live συσκευων ειναι ελαττωματικες.

και το χειροτερο? και cosmote me ta i mode kai oi live εχουν κλειδωμενα μενου για να μη χασουν τους συνδρομητες τους!! και αν βαλεις καρτα τιμ ειδικα 2ΙΝ1 σε νεκ μεσα...αμα κανεις εναλαγη τους αριθμους.....αναψε λαμπαδα!!

Join friend!

To Vodafone together έχει όντως προβλήματα, αλλά και το TΙΜ 2in1 είναι καλύτερο που αφαιρεί το χρόνο της ομιλίας από το ένα στο άλλο από τον προπληρωμένο χρόνο αν έχεις συμβόλαιο;

Επίσης μια ακόμα υπηρεσία που δεν έχει η ΤΙΜ και έχει η Vodafone είναι η ενημέρωση σε ποιό δίκτυο ανήκει ένας αριθμός.

Η Βόδαφον στο μοναδικό της πρόγραμμα που δεν έχει ενιάια χρέωση (το CU) στο παρέχει, για να ξέρεις πόσο θα χρεωθείς, η ΤΙΜ δεν το παρέχει ούτε στο F2G ούτε στα συμβόλαια (παρόλο που και σε αυτά κάνει διακρίσεις).

[sIGPIC][/sIGPIC]