Jump to content

Είστε ευχαριστημένοι από την Wind;


crazy_4
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένος/η από την TIM;  

521 members have voted

  1. 1. Είστε ευχαριστημένος/η από την TIM;

    • ΝΑΙ
      323
    • ΟΧΙ
      198


Recommended Posts

Να το θέω αλλιώς

Το να λέω γενικά "απαράδεκτη εταιρία" δεν είναι σωστό

Οταν όμως επιμένουν να παραπλανούν εν γνώση τους πλέον τους καταναλωτές για μοντέλα κινητών που ΔΕΝ υποστηρίζουν την υπηρεσία που διαφημίζουν ;

Ποιός φταίει και δεν φτάνει στα αυτιά του υπεύθυνου ;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 448
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ypervoles.... Egw nomizw pws apo apopsi xrewsewn se kartokinita einai i kalyteri

Mπορείς να μας το τεκμηριώσεις αυτό; Πχ να παραθέσεις τιμές των άλλων εταιρειών γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι το αντίθετο...

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

 

http://www.youtube.com/irinifitness

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως έχω αρχίσει δυσαρεστηθεί απο τξ τιμ. Με ψεύτικες κ παραπλανητικές διαφημίσεις κ προσφορές προσπαθεί να προσελκύσει. Συγνώμη αλλά όποιος δεν σέβεται τα χρήματα μου τον σουτάρω. Κ αυτό θα κάνω με τη τίμ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Link to comment
Share on other sites

Οσο αναφορα τις υπηρεσιες του δικτυου ειναι ολα οκ αλλα τελευταια δεν ειδα βελτιωση στην περιοχη μου και αποφασισα να παρω την μεγαλη αποφαση να φυγω σε cosmote με φορητοτητα γιατι δεν υπαρχει αλλο καλυτερο δικτυο,ισως να μην εχει καλη εξυπηρετηση αλλα ειναι πιο φτηνη στα καρτοκινητα και εχει καλυψη παντου ;)

 

Η ΤΙΜ το παρακανε με το F2G και απο τη στιγμη που το κανε ιδιο με το cu πηρε τα ενσημα απο τη βονταφον,μολις ειδε οτι η βονταφον εκανε την μεγαλη κινηση να αυξησει την 9αρα καρτα της ηθελε να το κανει και αυτη,να μην μεινει με σταυρωμενα χερια

Απο οτι βλεπω εγινε μεγαλος ντορος με το non stop και πολλα ατομα θα φυγουν,εχουνε δικιο ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται ας λεγανε στον κοσμο οτι την ταδε μερα ληγει η προσφορα βεβαια εγω δε φευγω για το non stop αλλα λεμε τωρα :rolleyes:

 

Μαγκες εκει στη ΤΙΜ παρτε ΤΟ χαμπαρι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΤΣΟ ΧΩΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :mad:

Link to comment
Share on other sites

Μαγκες εκει στη ΤΙΜ παρτε ΤΟ χαμπαρι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΤΣΟ ΧΩΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :mad:

 

αυτό ξαναπέστο...με τι βλακείες που έχουν κάνει μόνο στα εταιρικά συμφέρει η ΤΙΜ :cry: και αυτούς με τις επιδοτήσεις τους κρατάει μου φαίνεται :rolleyes:

το f2g αυτή τη στιγμή είναι το πιο ακριβό πακέτο της αγοράς,τα συμβόλαια τα καινούρια επίσης σε σχέση με τις άλλες εταιρίες που έχουν δωρεάν χρόνο ομιλίας και προς q-telecom-όχι πως αυτός είναι λόγος να πείσετε τους άλλους να φύγουν από ΤΙΜ :lol: - άρα είναι εκτός ανταγωνισμού...στο UMTS επίσης η πιο ακριβή.Τι να πω...το αμερικανικό management ίσως βλάπτει την εταιρία :!:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Μετα την εξαγορα της στετ ελλας απο τους αμερικανους περιμεναμε καλυτερες τιμες και τελικα αποδειχτηκε οτι η πολιτικη της εταιριας ειναι η χρεωκοπια,ποιος λογικος θα βαλει ΤΙΜ με τετοιες τιμες στα συμβολαια και στα καρτοκινητα οταν εχει ταριφα για φτηνα sms και κλησεις,μου αρεσε που ηθελαν να παρουν μεριδιο απο την υπολοιπη πιτα,πως με τι τροπο??? με την εξομοιωση του F2G σε cu?

Οι προσφορες τους δεν πιανουν τοπο,ουτε προκειται να πεισουν κανενα συνδρομητη με διπλασιασμο της καρτας συνδιαλεξεων

Καλυψη δεν εχουνε τιμες μου ανεβαζουν γι αυτο και εγω εκανα αιτηση ηδη με την cosmote,φτηνοτερες χρεωσεις στις κλησεις με what's up,κλιμακωτες χρεωσεις στα γραπτα μηνυματα και φτηνα πακετα προπληρωμενων μηνυματων κι ολα αυτα με την καλυτερη καλυψη ;)

Link to comment
Share on other sites

Non Stop να μας κοροϊδεύεις ΤΙΜ.....

Νon Stop να μας παραπλανείς ΤΙΜ....

Non Stop να μας τα τρώς ΤΙΜ....

 

Τη καρτούλα F2G στα σκουπίδια να πετάξεις και ΤΙΜ στα χέρια σου ποτέ μη ξαναπιάσεις...!

Fiat justitia et pereat mundus.
Link to comment
Share on other sites

Πάντως δεν πρέπει να είναι και πολλοί οι ευχαριστημένοι συνδρομητές της ΤΙΜ αν κρίνουμε από αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1026380#post1026380

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Piga se katastima TIM gia na paraponethw gia tin tropopoiisi toy nonstop.

O ypallilos poy gia na moy poylisei to noymero moy eixe pei "asto gia 24 wres to 24wro gia 30 meres synexeia anoixto kai den tha xrewtheis", ayti tin fora moy eipe "ti na kanoyme, oi ypiresies einai gia na allazoyn aproeidopoiita"

 

Einai sobari etairia i TIM??????

Link to comment
Share on other sites

O ypallilos poy gia na moy poylisei to noymero moy eixe pei "asto gia 24 wres to 24wro gia 30 meres synexeia anoixto kai den tha xrewtheis"
αυτος στο ειπε...εσυ το εκανες?? ,
oi ypiresies einai gia na allazoyn aproeidopoiita"

καλα πες τον!!! καταρχην δεν ειναι αλλαγη ειναι τροποποιηση και παρολαυτα αναρωτιεμαι με το θρασσος καποιων πωλητων που μιλανε ετσι! :wacko: εγω παντως το συστησα σε εναν φιλο μου το νεο f2g και μολις ακουσε τα μηνυματα επαθε πλακα! που αυτος ειναι κοσμοτε καργα!

Einai sobari etairia i TIM??????

σοβαρη ειναι το θεμα ειναι να μη τρελαθουμε εμεις! :p

Never Give Up:!:

Join friend!

Link to comment
Share on other sites

Mπορείς να μας το τεκμηριώσεις αυτό; Πχ να παραθέσεις τιμές των άλλων εταιρειών γιατί εγώ πιστεύω ότι είναι το αντίθετο...

Αλήθεια, πλην της Q που έχει όντως λίγο καλύτερες χρεώσεις, πού είδατε τις καλύτερες χρεώσεις στα καρτοκινητά στις άλλες 2 εταιρίες. Ίδιες ΔΕΝ είναι? ΤΙΜ FOR ALL=A LA CARTE=COSMOCARTA. Αντίστοιχα TIMF2G=CU=WHATS UP με λίγο καλύτερο το whats up. Για τις βασικές χρεώσεις ΠΑΝΤΑ. Μικροδιαφορές υπάρχουν αντίστοιχα σε κάθε πακέτο. Αλλά μία είναι η συνισταμένη, απαράδεχτες χρεώσεις εν έτει 2005. Γίνεται να υπάρχουν ακόμα χρεώσεις 200 δρχ το λεπτό(μαζί με ΦΠΑ)?? :nuke: :rtfm: Τέτοιες είχαμε και πριν 4 χρόνια!

Link to comment
Share on other sites

Μια και το θέμα είναι αν είμαστε ευχαριστημένοι από την ΤΙΜ, εγώ προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι. Ο λόγος είναι η υπηρεσία Friends&Family που έχει στα συμβόλαια. Η εν λόγω υπηρεσία με πάγιο 1.40 Ευρώ το μήνα σου προσφέρει για δύο αριθμούς επιλογής σου (2 ΤΙΜ ή 1 ΤΙΜ+1 σταθερό) έκπτωση 50% σε ό,τι κίνηση κάνεις (ομιλία και SMS σίγουρα, δεν έχω στείλει MMS να δοκιμάσω αλλά πιθανότατα θα ισχύει). Έτσι έχω και το φτηνότερο γραπτό μήνυμα που υπάρχει σε συμβόλαιο, μόνο 4.5 λεπτά/μήνυμα (στέλνω το 80% περίπου σε συγκεκριμένο αριθμό ΤΙΜ) και επιπλέον σχεδόν διπλασιάζω το χρόνο ομιλίας που πληρώνω (στο ΤΙΜ 70 μιλάω τουλάχιστον 110 λεπτά δωρεάν κάθε μήνα, αφού οι περισσότερες κλήσεις είναι στα δύο νούμερα που έχω δηλώσει), ενώ κι αν ακόμα ξεπεράσω το χρόνο ομιλίας μου, πληρώνω για αυτούς τους δύο αριθμούς μόνο 0,0017 Ευρώ/δευτερόλεπτο. Για την ίδια κατανάλωση σε άλλη εταιρεία θα έδινα τουλάχιστον 10 Ευρώ παραπάνω μηνιαίως από όσα δίνω στην ΤΙΜ. Επομένως δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος.

 

Πολλοί δεν ξέρουν ότι η μείωση του Friends&Family ισχύει και για μηνύματα, καθώς επίσης πολλοί (συμπεριλαμβανομένου κι ενός υπαλλήλου σε κατάστημα ΤΙΜ που είχα ρωτήσει πριν κάνω τη σύνδεση) δεν ξέρουν ότι η μείωση του Friends&Family ισχύει και για τον δωρεάν χρόνο ομιλίας (δηλαδή μιλάς 10 λεπτά και αφαιρούνται τα 5 από τον δωρεάν χρόνο).

 

Επιπλέον με υπηρεσίες/προσφορές τύπου Non-stop (ακόμα και ως auto-stop500), "μιλήστε δωρεάν το Σ/Κ", επιλογή SMS κλπ. είναι προφανές ότι έχω κάνει πολύ μεγάλη οικονομία.

 

Και οι επιδοτήσεις αναβάθμισης είναι οι καλύτερες ομολογουμένως σε σχέση με τις άλλες εταιρείες.

 

Α, και από την εξυπηρέτηση πελατών δεν έχω κάποιο σοβαρό παράπονο, είναι πάντα ευγενικοί και ενημερωμένοι (τουλάχιστον οι υπάλληλοι που μου τυχαίνουν), μόνο που τελευταία σαν να αργούν λίγο να απαντήσουν. Και είναι δωρεάν, ενώ (έχω την εντύπωση, ίσως κάνω λάθος) ότι στις άλλες εταιρείες χρεώνεται.

 

Όλα αυτά ευτυχώς είναι αρκετά ισχυρά για να με κρατήσουν στην ΤΙΜ, γιατί δε νομίζω αλλιώς να καθόμουν στην ΤΙΜ άλλο. Και πώς να κάτσω όταν καλά-καλά δεν έχει σήμα μέσα στο σπίτι μου; Το κινητό το παίρνεις για να μιλάς, όχι για να το βλέπεις! Στην αρχή το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά σιγά-σιγά βρήκα σημεία του σπιτιού που είχαν κάπως υποφερτό σήμα (:lol:) και πλέον μιλάω σχετικά αξιοπρεπώς. Εντάξει, έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιωθεί και λίγο το σήμα από την αρχή που έκανα τη σύνδεση.

(Πάντως το σπίτι μου είναι τελείως ανάποδο: Καλύτερο σήμα [full] έχει η Vodafone, μετά η ΤΙΜ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η COSMOTE [που υποτίθεται ότι έχει το καλύτερο δίκτυο]!!!)

Αφήστε που συνήθως μιλάω με κινητά ΤΙΜ, οπότε το πρόβλημα του σήματος γίνεται διπλό αφού ισχύει και για τα δύο μέρη! :p

Η ποιότητα ήχου έχω την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς χειρότερη από τις άλλες δύο εταιρείες, είναι υποφερτή όμως.

 

Αυτά τα ολίγα.

Link to comment
Share on other sites

q pernei den pernei ti na to kano tote na plhrono pagio p.x 30EURO SYN F.P.A kai na me xreoni parapano les kai h q OTI EINAI ektos elladas :shoot:TIM :whip: KAI KATI ALLO AMA PARO SE STATHERO POU EXEI 211 POU EINIAI Q STATHERO DIKTIO O DWREAN XRONOS OMILIAS METRAEI H XREONETE GIA DOKIMASTE!!!
Link to comment
Share on other sites

Η εν λόγω υπηρεσία με πάγιο 1.40 Ευρώ το μήνα σου προσφέρει για δύο αριθμούς επιλογής σου (2 ΤΙΜ ή 1 ΤΙΜ+1 σταθερό) έκπτωση 50% σε ό,τι κίνηση κάνεις (ομιλία και SMS σίγουρα, δεν έχω στείλει MMS να δοκιμάσω αλλά πιθανότατα θα ισχύει)

υπαρχει οριο στην εκπτωση του προγραμματος δεν θυμαμαι το ακριβες ποσο αλλα καπου τερματιζει η εκπτωση :!: Στα mms δεν ισχυει καμια εκπτωση ;) :)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Εκτός από την τροποποίηση του νον στοπ, αυτό που με χάλαγε τρομερά ήταν όταν ενώ είχα ανοιχτό το κινητό με φουλ σήμα όταν με έπαιρναν τηλ έλεγε ότι δεν είμαι διαθέσιμη! Και το ίδιο ακριβώς πάθαιναν και άλλοι που τους καλούσα..

Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου η ποιότητα της γραμμής. Συγκεκριμένα σήμερα μίλαγα (με αριθμό που έχω ορίσει για νον στοπ) και ακούγαμε δεύτερη συνομιλία! Ναι, ναι όπως τις παλιές καλές μέρες με τα σταθερά..

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

 

http://www.youtube.com/irinifitness

Link to comment
Share on other sites

...KAI KATI ALLO AMA PARO SE STATHERO POU EXEI 211 POU EINIAI Q STATHERO DIKTIO O DWREAN XRONOS OMILIAS METRAEI H XREONETE GIA DOKIMASTE!!!

Το συμβόλαιο λέει ότι καλύπτει όχι μόνο τον ΟΤΕ αλλά και όλα τα σταθερά δίκτυα που θα προκύψουν στην Ελλάδα.

logo-vwclub-2016.png
Link to comment
Share on other sites

giamar

Συγγνώμη αλλά με το να υποστηρίζεις το NON STOP(όσο και να σε συμφέρει),μία από τις μεγαλύτερες απατεωνιές εταιρείας,είναι τραγικό!Για αυτό μας κάνουν οι εταιρείες ότι θέλουν....αφού είμαστε κορόιδα!Να τονίσω κιόλας ότι για να "ελαφρύνουν" το δίκτυο τους χαμηλώνουν κατά πολύ την ακουστική ποιότητα και σε συνδυασμό με περιοχές που δεν πιάνει και καλά.....ε ρε γλέντια!

 

Ακόμα να διαφωνήσω με την εξυπηρέτηση!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και όπως όλες οι εταιρείες χρεώνουν 0.10€ την κάθε κλήση ΟΜΩΣ(άλλη μια λαμογιά της ΤΙΜ).....οι πληροφορίες σε αυτό το νούμερο είναι πολύ γενικές ενώ και πιο ειδικά θέματα πρέπει να πάρεις σε ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ με την στάνταρ χρέωση!ΕΛΕΟΣ!Άσε που τώρα τελευταία κάνει και "νερά" και η εξυπηρέτηση και σε έχει στην αναμονή πόση ώρα!Για την ενημέρωσή τους.....καλά λαμόγια και αυτοί!Μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος έλεγαν ότι θα είναι απεριόριστο το ΝΟΝ STOP!

 

Συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ απατεώνες και εταιρείες που παίζουν με την νοημοσύνη μου δεν τους δίνω το παραμικρό!Καλύτερα να πληρώσω μια άλλη εταιρεία λίγο πιο ακριβά αλλά θα ξέρω ότι θα μου προσφέρει αυτό που λέει και δεν θα κοιτάξει να μου τα φάει με τέτοιους τρόπους(όχι πως δεν μας τα τρώνε όλοι πλαγίως αλλά εγώ μιλάω για απατεώνες)!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

giamar

Συγγνώμη αλλά με το να υποστηρίζεις το NON STOP(όσο και να σε συμφέρει),μία από τις μεγαλύτερες απατεωνιές εταιρείας,είναι τραγικό!Για αυτό μας κάνουν οι εταιρείες ότι θέλουν....αφού είμαστε κορόιδα!Να τονίσω κιόλας ότι για να "ελαφρύνουν" το δίκτυο τους χαμηλώνουν κατά πολύ την ακουστική ποιότητα και σε συνδυασμό με περιοχές που δεν πιάνει και καλά.....ε ρε γλέντια!

 

Ακόμα να διαφωνήσω με την εξυπηρέτηση!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και όπως όλες οι εταιρείες χρεώνουν 0.10€ την κάθε κλήση ΟΜΩΣ(άλλη μια λαμογιά της ΤΙΜ).....οι πληροφορίες σε αυτό το νούμερο είναι πολύ γενικές ενώ και πιο ειδικά θέματα πρέπει να πάρεις σε ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ με την στάνταρ χρέωση!ΕΛΕΟΣ!Άσε που τώρα τελευταία κάνει και "νερά" και η εξυπηρέτηση και σε έχει στην αναμονή πόση ώρα!Για την ενημέρωσή τους.....καλά λαμόγια και αυτοί!Μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος έλεγαν ότι θα είναι απεριόριστο το ΝΟΝ STOP!

 

Συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ απατεώνες και εταιρείες που παίζουν με την νοημοσύνη μου δεν τους δίνω το παραμικρό!Καλύτερα να πληρώσω μια άλλη εταιρεία λίγο πιο ακριβά αλλά θα ξέρω ότι θα μου προσφέρει αυτό που λέει και δεν θα κοιτάξει να μου τα φάει με τέτοιους τρόπους(όχι πως δεν μας τα τρώνε όλοι πλαγίως αλλά εγώ μιλάω για απατεώνες)!

Απατεώνες και απατεωνιές κάνουν ΟΛΑ τα δίκτυα :!: , αρκεί να μην το πάρουν χαμπάρι οι συνδρομητές τους. Δηλαδή, δεν είναι απατεωνιά με τα νέα προγράμματα COSMOTE να αυξάνουν τις κλήσεις μετα τον προπληρωμένο χρόνο προς OTE/COSMOTE κατά 80% περίπου πίσω από τη πινακίδα μεταφορά χρόνου ομιλίας(που για αυτό το λόγο ήταν τα καλύτερα και συμφέροντα πακέτα);;; :X :X Δεν είδα τότε την ίδια αντιμετώπιση με αυτή που κάνετε στην ΤΙΜ. :shifty: Αυτή η επιλεκτική άποψή σας περι λαμογιών και απατεώνων είναι απίστευτη...

Link to comment
Share on other sites

Απατεώνες και απατεωνιές κάνουν ΟΛΑ τα δίκτυα :!: , αρκεί να μην το πάρουν χαμπάρι οι συνδρομητές τους. Δηλαδή, δεν είναι απατεωνιά με τα νέα προγράμματα COSMOTE να αυξάνουν τις κλήσεις μετα τον προπληρωμένο χρόνο προς OTE/COSMOTE κατά 80% περίπου πίσω από τη πινακίδα μεταφορά χρόνου ομιλίας(που για αυτό το λόγο ήταν τα καλύτερα και συμφέροντα πακέτα);;; :X :X Δεν είδα τότε την ίδια αντιμετώπιση με αυτή που κάνετε στην ΤΙΜ. :shifty: Αυτή η επιλεκτική άποψή σας περι λαμογιών και απατεώνων είναι απίστευτη...

H Kοσμοτέ αύξησε τις κλήσεις προς Κοσμοτέ/σταθερά αλλά μείωσε τις κλήσεις προς τα άλλα δίκτυα κινητής.

Αν δεις το σχετικό θέμα, αρκετοί γκρινιάξανε και βρίσανε τότε, αλλά οι περισσότεροι (εγώ πχ) θεωρήσαμε καλύτερο να υπάρχει μια ενιαία χρέωση προς όλους, και μάλιστα τη στιγμή που σε όλα σχεδόν τα προγράμματα είναι η χαμηλότερη της αγοράς.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

giamar

Συγγνώμη αλλά με το να υποστηρίζεις το NON STOP(όσο και να σε συμφέρει),μία από τις μεγαλύτερες απατεωνιές εταιρείας,είναι τραγικό!Για αυτό μας κάνουν οι εταιρείες ότι θέλουν....αφού είμαστε κορόιδα!Να τονίσω κιόλας ότι για να "ελαφρύνουν" το δίκτυο τους χαμηλώνουν κατά πολύ την ακουστική ποιότητα και σε συνδυασμό με περιοχές που δεν πιάνει και καλά.....ε ρε γλέντια!

 

Ακόμα να διαφωνήσω με την εξυπηρέτηση!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και όπως όλες οι εταιρείες χρεώνουν 0.10€ την κάθε κλήση ΟΜΩΣ(άλλη μια λαμογιά της ΤΙΜ).....οι πληροφορίες σε αυτό το νούμερο είναι πολύ γενικές ενώ και πιο ειδικά θέματα πρέπει να πάρεις σε ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ με την στάνταρ χρέωση!ΕΛΕΟΣ!Άσε που τώρα τελευταία κάνει και "νερά" και η εξυπηρέτηση και σε έχει στην αναμονή πόση ώρα!Για την ενημέρωσή τους.....καλά λαμόγια και αυτοί!Μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος έλεγαν ότι θα είναι απεριόριστο το ΝΟΝ STOP!

 

Συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ απατεώνες και εταιρείες που παίζουν με την νοημοσύνη μου δεν τους δίνω το παραμικρό!Καλύτερα να πληρώσω μια άλλη εταιρεία λίγο πιο ακριβά αλλά θα ξέρω ότι θα μου προσφέρει αυτό που λέει και δεν θα κοιτάξει να μου τα φάει με τέτοιους τρόπους(όχι πως δεν μας τα τρώνε όλοι πλαγίως αλλά εγώ μιλάω για απατεώνες)!

 

runner,

ο καθένας υποστηρίζει αυτό που το συμφέρει... :) αν είχε non-stop η cosmote θα την έβγαζες θεούσα.Ωστόσο έβγαλε μια προσφορά με 10cent/κλήση και υποτίθεται ότι θα ήταν για απεριόριστό χρόνο.ΩΣΤΟΣΟ ΣΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ στις 2ώρες(δε συνέβαινε αυτό με το NON-stop)

 

όσον αφορά την ποιότητα κλήσης :mad: αυτό που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΥ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ;Η kardoula από Σάμο μπορεί να έτυχε στην περίπτωση overbooking του link και να έγινε συμπίεση...Εσένα πότε σου έτυχε;για να μιλάμε με επιχειρήματα... Και αν είναι να συγκρίνουμε την ποιότητα :!: ΤΙΜ με cosmote θα γελάσουμε πάρα πολύ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

 

Η εξυπηρέτηση πελατών στην ΤΙΜ όταν καλείς 1260 ΔΕ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΣΤΟ 1266.ενώ στις άλλες εταιρίες δε χρεώνεται...

 

Απατεώνες είναι όλοι(δες προσφορά cosmote) για εμένα μόνο η q είναι ξεκάθαρη

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Η εξυπηρέτηση πελατών στην ΤΙΜ όταν καλείς 1260 ΔΕ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΣΤΟ 1266.ενώ στις άλλες εταιρίες δε χρεώνεται...

χρεωνεται θελεις να πεις.

Απατεώνες είναι όλοι(δες προσφορά cosmote) για εμένα μόνο η q είναι ξεκάθαρη

ε ναι η Q ειναι ξεκαθαρη οπως λες γιατι ακομα μεροδουλι μεροφαι ειναι..ας μαζεψει και αυτη συνδρομητες και θα δεις μετα πως θα στα φανε και αυτοι!

ηδη με τα εταιρικα πακετα τους σου λενε εμμεσως πλην σαφως οτι εμεις θελουμε 50-50 τους λογαριασμους :!:

Never Give Up:!:

Join friend!

Link to comment
Share on other sites

στο 1260 εμένα ΔΕ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ.Στο 1266 μάλιστα,χρεώνει... :( προσέχω τους λογαριασμούς,όχι δεν με χρεώνει :O

η q παραμένει ξεκάθαρη billakos.Στα εταιρικά είναι λίγο παγαπόντες αλλά στα άλλα είναι ξεκάθαρη :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

H Kοσμοτέ αύξησε τις κλήσεις προς Κοσμοτέ/σταθερά αλλά μείωσε τις κλήσεις προς τα άλλα δίκτυα κινητής.

Αν δεις το σχετικό θέμα, αρκετοί γκρινιάξανε και βρίσανε τότε, αλλά οι περισσότεροι (εγώ πχ) θεωρήσαμε καλύτερο να υπάρχει μια ενιαία χρέωση προς όλους, και μάλιστα τη στιγμή που σε όλα σχεδόν τα προγράμματα είναι η χαμηλότερη της αγοράς.

Κάνεις λιγάκι λάθος :!: . Τότε η Cosmote πρώτα μείωσε τις κλήσεις προς Voda-TIM(για το Cote240 που είχα τότε) σε 0,0028/sec από 0,0030/sec και αύξησε τις χρεώσεις προς Cote/OTE από 0,0016 σε 0,0019. Ύστερα από τα προγράμματα της ΤΙΜ με τη μεταφορά του χρόνου ομιλίας,έκανε την "καλή" ,βρήκε ευκαιρία, ξανα-αύξησε τις χρεώσεις προς Voda-TIM σε 0,0030/sec και διπλασίασε, σχεδόν, τις κλήσεις προς Cote/Ote (0,0030 από 0,0016) που μέχρι τότε τη διαφοροποιούσε από τον ανταγωνισμό. :mad: Και σε πληροφορώ πως οι γκρίνιες τότε ήταν σαφέστατα μικρότερες...

 

Υ.Γ αν είχε κάνει το ίδιο η cosmote(non stop) με την ΤΙΜ θα γκρίνιαζαν όσοι τώρα "σχίζουν τα ιμάτιά τους"?? Δεν νομίζω...

Link to comment
Share on other sites

haforce:

Γιατί εγώ είπα ότι έκανε καλα η Cosmote με αυτή της την κίνηση;Ίσα ίσα!Αλλά το NON STOP όντως ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ για τους λόγους που ισχυρίστηκα πιο πριν αλλά και για τους λόγους που έχουμε παραθέσει στο αντίστοιχο topic.Άλλο να λανσάρω ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και ξαφνικά λίγες μέρες πριν με ενημέρωνε ότι αλλάζει η υπηρεσία(ελάχιστοι έχουν ίντερνετ και τα μαθαίνουν) και άλλο να κάνω αναπροσαρμογές στις τιμές που πανω κάτω παραμένουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ ίδιες(αν και έτσι τους συμφέρει περισσότερο)!!Συν ότι μέχρι και 2 μέρες πριν γίνει η αλλαγή ακόμα και στα καταστήματα ΤΙΜ έλεγαν αυτό περί απεριορίστου χρόνου!Μπορώ να σου πω κι άλλα αν θες!

 

mixtri:

Η εξυπηρέτηση χρεώνεται ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ το έχουν καθιερώσει αυτό!Όμως υπάρχει κάποιο νούμερο σε όλες τους που είναι δωρεάν αλλά δεν είναι πάντα αρμόδιο για όλα!Για την ποιότητα γραμμής.........ακόμα και στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ(Αθήνα) αλλά και σε άλλες περιοχές που το έχουμε κοιτάξει με την παρέα μου έχει παρατηρηθεί αυτό!Μην μας τρελαίνεις τώρα!Και αν ψάξεις λίγο και στο forum θα δεις ότι έχει ακουστεί και από άλλους!

 

Για το αν είχε η Cosmote Non-Stop...........ας είχε και ας έκανε αυτά που έκανε η ΤΙΜ και θα έτρωγε απίστευτο κράξιμο!Αυτό που έκανε η Cosmote ήταν ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ τα νούμερα Cosmote και στο ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!Δεν έκανε ΚΑΜΙΑ αλλαγή!Για τις 2 ώρες που λες.......στο έκανε ποτέ εσένα αυτό;Αν κι εγώ συνεχόμενες κλήσεις τόσων ωρών δεν έκανα δεν μπορώ να το υποστηρίξω στάνταρ!Όμως έκανα σίγουρα 2 κλήσεις (ήμουν στο καράβι και τις 2 φορές) ΠΑΝΩ από 2 ώρες!Και δεν έκοψε την γραμμή!

 

Για το αν είναι απατεώνες όλοι(εκτός από Q προς το παρόν-ελπίζω να μείνει έτσι)...........συμφωνώ.....δεν είπα το αντίθετο!Όμως σκεφτείτε....ποια εταιρεία μας τα έφαγε αδικαιολόγητα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που δραστηριοποιείται και έχει κάνει διάφορες λαμογιές και μάλιστα αντί να αλλάξει την πολιτική της αφού είναι τελευταία(ανάμεσα στους 3 μεγάλους) μήπως και ανέβει συνεχίζει ακάθεκτη;Για αυτό και τρώει περισσότερο κράξιμο!Είχα πει παλιότερα με το NON-STOP ότι ανέβηκε στα μάτια μου αλλά κρατούσα τις επιφυλάξεις μου!Δυστυχώς είχα δίκιο!Την έκανε πάλι την μ*****α της!Να σου θυμίσω κιόλας ότι η Cosmote έγινε πρώτη λόγω των ξεκάθαρων χρεώσεων και ότι ήταν η πρώτη που άρχισε να κάνει την κινητή τηλεφωνία προσιτή στην Ελλάδα!Τώρα έχει μπει και αυτή την κλίκα αλλά τέτοιες χοντράδες όπως αυτή της ΤΙΜ δεν έχει κάνει....ακόμα!Αυτά είναι γεγονότα φίλοι μου!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...