Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή η γενιά του '97, η πιο τυχερή απ' όλες. Πήραν πριν κάμποσα χρόνια τα netbooks και τώρα τους βάζουν και πολλαπλής σε κάθε μάθημα σχεδόν ως τώρα. Κάνει το θαύμα του ο Αλέξης :p

Με όσα παιδιά μίλησα, μου είπαν ότι ειδικά στη φυσική τους ***... Και μιλάμε για παιδιά που όλη τη χρονιά διάβαζαν...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ζόρισαν πολύ στη φυσική και τα μαθηματικά κατεύθυνσης. Όπως επίσης και στα μαθηματικά γενικής, που είδα τα θέματα και πραγματικά λυπήθηκα τα παιδιά. Σε εμάς πρόπερσι είχαν βάλει τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών, αλλά σαν τα φετινά δεν ήταν. Στα υπόλοιπα μαθήματα όμως, τα θέματα ήταν αρκετά βατά πιστεύω.

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του επετειακού νόμισματος για τα 30 χρόνια της Ευρωζώνης. http://coin-competition.eu/el Edited by impreza_sti

https://andrismoi.wordpress.com/

Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι

Επειδή έδωσα και εγώ θα σας πω ότι μαθηματικά και φυσική κατεύθυνσης μας έβαλαν παλούκια. Επίσης και στα μαθηματικά γενικής τα θέματα ήταν δυσκολότερα από τα περσινά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Γειά σου φίλε δε ξέρω αν χρησιμοποιείς ακόμα αυτή τη σειρά προγραμμάτων γυμναστικής αλλά επειδή έχει λίγες μέρες που κατέβασα την εφαρμογή δεν έχω αγοράσει όμως το πρόγραμμα οπότε δε μου εμφανίζει όλα τα προγράμματα και με ποια σειρά γίνονται. .αν τυχόν την έχεις αγοράσει και θέλεις να κάνεις το καλό θα με βοηθούσες πολύ να μου γράψεις τα προγράμματα των εβδομάδων. .γιατί λόγω κρίσης καταλαβαινεις! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα πριν λιγο μου εστειλαν το παρακτω mail και θα ηθελα να την γνωμη σας.

Ολοι εχουμε λαβει κατα καιρους διαφορα mail αλλα αυτο ειναι διαφορετικο γιατι σαν θεμα ειχει το ονοματεπωνυμο μου.

Ο αποστολεας ειναι Από: Brayton Deandrea <BrayfyugtonDeanikdrea@outlook.com> το οποιο σtο google δεν εμφανιζει τιποτα.

Ποιος μπορει να ειναι που βρηκε τα στοιχεια μου και που αποσκοπει.

Nα ανησυχησω?

Εταιρεία με ηγετική θέση στο χώρο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών ανακοινώνει το διαγωνισμό στη χηρεύουσα θέση Εξωτερικός Αντιπρόσωπος.

Απαιτούμενα προσόντα:

- Δημιουργικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών και καινοτομία

- Επιμέλεια και τιμιότητα

- Γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και βασική γνώση του Internet

- Πάντα διαθέσιμο κινητό τηλέφωνο

Η Εταιρεία μας προσφέρει:

- Σταθερή απασχόληση (15-20 εργάσιμες ώρες την εβδομάδα)

- Ευέλικτο ωράριο εργασίας, μερική ή πλήρη απασχόληση

- Τον μηνιαίο μισθό 1000 ευρώ

Αυτή η χηρεύουσα θέση είναι ιδανική ευκαιρία για τους δημιουργικούς και αποφασιστικούς ανθρώπους, που έχουν όρεξη για δουλειά.

Аν σας ενδιαφέρει αυτή η χηρεύουσα θέση στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας ή το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

χηρεύουσα θέση=vacancy :lol:

όταν λες τα στοιχεία σου τι εννοείς? το mail σου? αυτό είναι ότι πιο εύκολο να βρει κάποιος. σίγουρα θα έχεις βάλει κάπου το mail και το ονοματεπώνυμο για να λάβεις μέρος σε κανένα διαγωνισμό. εε όλως τυχαίως αυτά τα mail που μαζεύουν διαρρέουν προς τρίτους. επίσης και από το facebook μπορεί να το βρήκαν.

αν εννοείς αυτό μην σκας διέγραψε το μειλ και να προσεύχεσαι να μην χήρεψε όντως η θέση γιατί μόλις έχασες 1000 ευρώ μηνιαίως:p

Edited by Xander

Με προβληματίζει στο ότι ξέρουν όνομα και επίθετο. Από Facebook αποκλείετε να ειναι γιατί γιατί έχω ψευδώνυμο και διαφορετικό email. Φυσικά δεν απάντησα αλλά είμαι περίεργος να μάθω τι παγίδα υπάρχει από πίσω. Ειναι και γραμμένο στα ελληνικά και σε τραβάει αμέσως.

Με προβληματίζει στο ότι ξέρουν όνομα και επίθετο. Από Facebook αποκλείετε να ειναι γιατί γιατί έχω ψευδώνυμο και διαφορετικό email. Φυσικά δεν απάντησα αλλά είμαι περίεργος να μάθω τι παγίδα υπάρχει από πίσω. Ειναι και γραμμένο στα ελληνικά και σε τραβάει αμέσως.

κλασσικο στοκ σπαμ/phising.... Το ονοματεπωνυμο πιθανα το εχουν απο το ιδιο το email σου και μπαινει αυτοματοποιημενα.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Δεν ξέρω αν μπορώ να το ρωτήσω εδώ αλλά τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να δώσω με το 10%(έδωσα πανελλαδικές το 2014)??

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Νομίζω το 10% έχει καταργηθεί από το 2013, τη χρονιά που έδωσα κι εγώ. Δεν στο λέω με 100% σιγουριά βέβαια.

Χαιρετω το forum,

Ξεκιναει η διαδικασια συμπληρωσης σε λιγες μερες,και θελω να ανοιξω το θεμα ωστε μεχρι την προθεσμια να εχουν μαζευτει οσες πιο πολλες αποψεις γινεται.

Οι αποριες μου γι αυτο το χαμο τμηματων και κλαδων ειναι ατελειωτες πραγματικα,και παρα την προσπαθεια περιβαλλοντος και δασκαλων η ενημερωση ελαχιστη..

Θελω να μαθω καποια πραγματα για τις σχολες πληροφορικης(ισως καλυτερα τις τεχνολογικες,ευρυτερα δηλ. Και ηλεκτρολογων μηχανικων κλπ)

1)ποια η διαφορα μηχανικων υπολογιστων και επιστημης υπολογιατων? Περαν επιμελητηριου. Ως προς τα επαγγ. Δικαιωματα,την αγορα εργασιας κλπ.

2)οι πληροφορικες οπα και παπει εχουν απερκες προγραμμα σπουδων? Καθως με ενδιαφερουν και τα οικονομικα και θα ηθελα να τα συνδυάσω

3)η ΔΕΤ, εχει σπουδες πανω στους υπολογιστες, η περιοριζεται σε βασικες γνωσεις(πχ java) και μετα στο "διαδικτυακο επιχειρειν?

Για να κρατησω το θεμα σε ερωτησεις που θα φανουν χρησιμες και σε αλλους, αν καποιος εχει εμπειρια απο τους 2 κλαδους και ορεξη να μεταφερει γνωσεις και αποψεις,θα εκτιμουσα καποιο pm, οπου θα μιλησω πιο εξειδικευμενα και για τις αποριες μου κλπ.

Ευχαριστω πολυ,sorry για το μεγαλο μηνυμα

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Δυστυχώς δεν έχω άμεση γνώση παρά μόνο από ότι έχω ακούσει από γνωστούς οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω από αυτά τα γενικά που γράφω.

Οι "ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και μηχανικοί υπολογιστών" είναι σχολή του πολυτεχνείου διάρκειας 5 ετών. Πέρα από πληροφορική μέσα από αυτές τις σχολές μπορείς να πάρεις κατεύθυνση σχετική με ενέργεια ή με τηλεπικοινωνίες. Στο εξωτερικό αναγνωρίζονται ως master λόγω της διάρκειάς τους.

Οι σχολές πληροφορικής είναι 4 έτους διάρκειας και είναι πολύ πιο "στοχευμένες" στο αντικείμενο της πληροφορικής.

Από γλώσσες προγραμματισμού θα χορτάσεις και στα δυο αν θέλεις.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις online τους οδηγούς σπουδών των σχολών που σε ενδιαφέρουν και να δεις τα μαθήματα. Πιθανότατα θα έχουν και επεξήγηση τι είναι το καθένα και να συγκρίνεις. Εκεί θα δεις και αν τυχόν υπάρχουν μαθήματα σχετικά με οικονομικά κλπ.

• 2 weeks later...
Στην πληροφορική οπα και στο ΔΕΤ θα κάνεις πολύ λίγα οικονομικά, μόνο τα βασικά (λίγη λογιστικά, λίγη στατιστική, λίγη μάκρο και μίκρο). Όσον αφορά το ΔΕΤ δεν είναι καθαρά σχολή πληροφορικής. Έχει μαθήματα για C, java,html, βάσεις δεδομένων, CMS και αν πάρεις και την κατεύθυνση των πληροφοριακών συστημάτων πας και σε πιο προχωρημένα. Εκτός όμως από αυτά έχει μαθήματα σχετικά με ηλεκτρονικό εμπόριο, μανατζμεντ, μάρκετινγκ, στρατηγική, καινοτομία και επιχειρηματικότητα και αλγόριθμους γιατην επίλυση προβλημάτων διοικητικής επιστήμης. Εδώ θα βρεις αρκετές πληροφορίες.

Στο ΟΠΑ υπάρχει κύκλος Οικονομικών από το τρίτο έτος, και με το πτυχίο μπαίνεις και οικονομικό Επιμελητήριο κτλ

Δε ξέρω ακριβώς τι μαθήματα έχει γιατί δε με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος κύκλος :)

Αλλά είναι εξαιρετική σχολή στον τομέα, αρκετά καλύτερη από του ΠΑΠΕΙ Από όσο ακούω από φίλο μου εκεί

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπερα.Μενω Κρητη και θελω να μεταφρασω πτυχιο ΤΕΙ Αθηνων.Αυτο που με ενδιαφερει κυριως να μαθω απο που ακριβως θα παρω την Σφραγιδα της Χαγης ωστε να προχωρησει μετα η μεταφραση για το πτυχιο

Προς το παρων εχω παρει σφραγιδα της Χαγης απο την Περιφερεια Κρητης για εγγραφα τα οποια εχουν εκδοθει στη Κρητη το πτυχιο μου λενε λογικα απο αθηνα θα παρει την σφραγιδα της χαγης αλλα δεν ξερανε απο που.Πηγα και στα ΚΕΠ αλλα και εκει μου ειπαν να παρω στην πρυτανεια να ρωτησω.Πηρα στην Πρυτανεια φυσικα και μου ειπαν οτι για να παρει σφραγιδα της χαγης πτυχιο απο το ΤΕΙ αθηνων θα πρεπει να παει στην μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠΕΞ.Φυσικα με την συγκεκριμενη υπηρεσια δεν μπορεσα να ερθω σε επικοινωνια ακομα να ρωτησω τι ακριβως γινεται αλλα μηπως υπαρχει κανεις ο οποιος εχει κανει το ιδιο να μαθω πως θα παρω και απο που το Apostille στο πτυχιο?Φυσικα το θεμα ειναι για μενα να γινεται μεσω αλληλογραφιας γιατι μου ειναι δυσκολο να παρουσιαστω εκει ο ιδιος η εστω με εξουσιοδοτηση να στειλω δικο μου ατομο.

Αν εχει κανει την διαδικασια καποιος προσφατα ας μου δωσει τα φωτα του.

Γενικοτερα ολοι λενε οτι ναναι αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος και με εχουν μπερδεψει λιγο.

Ναι φυσικα αλλα δεν εχω μιλησει μαζι τους για να δω πως θα γινει η ολη διαδικασια στειλε παρε και αν χρειαστει μεταφραση και παλι πως πληρωνω γιατι αυτο με τα παραβολα δεν το πολυκαταλαβα.Γιαυτο θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος που εχει κανει την διαδικασια προσφατα και μεσω ταχυδρομειου να μου πει ακριβως τι γινεται και πως γινεται.

Τελικα αν δεν εχεις γνωστο στην Αθηνα κλαφτα.Η Περιφερεια Αττικης δινει την σφραγιδα της Χαγης αφου παρεις το αντιγραφο πτυχιου με αναλυτικη βαθμολογια απο την σχολη.Οσο για την μεταφραστικη υπηρεσια ακυρο τα χαρτια μπορουν να μεταφραστον σχεδον με το ιδιο κοστος και αμεσα απο ορκωτους μεταφραστες στην χωρα οπου θα πανε και κανενα προβλημα.30-40 ευρω η σελιδα στην Ελλαδα απο δικηγορο μεταφραση 25 απο ορκωτο μεταφραστη στο εξωτερικο.μπεε

Ευχαριατω ολους σας για τις απαντησεις, και αυγγνωμη που "αφησα" το νημα,αλλα προσπαθω απο παντου να βρω πληροφοριες και βρισκομαι σε συγχυση. Εμαθα αρκετα για τη ΔΕΤ, λογω του οτι αυμμετεχω και σε ενα σεμιναριο που διοργανωνει και ηρθα σε επαφη με καθηγητες,αναπληρωτες,μεταπτυχιακους κλπ. Η παροτρυνση ολων ειναι να παω προς τη δετ, γιατι ειναι ενα ευελικτο τμημα (διοικηση-πληροφορικη) και με ενα μεταπτυχιακο μπορω να εξειδικευτω σε οτι θελω. Επισης,κατι που μου αρεσε,ειναι οτι βγαινεις αλγοριθμας(μαθηματα σχετικα με την αναληψη αποφασεων, συναρτησιακη σκεψη κλπ. Που απ'οσο ξερω ζητουνται ως qualities τοσο σε τεχνολογικες θεσεις ως "μηχανικη σκεψη", αλλα και σε διοικητικες,στο πλαισιο του ανερχομενου risk management). Παρ'ολα αυτα, νιωθω πως περιοριζομαι στο software, χωρις να ξερω αν αυτο θελω.. το μονο μαθημα στη ΔΕΤ ειναι ενα αρχιτεκτονικης,που σιγουρα δε δινει βασεις για μεταπτυχιακο.. οποτε αυτη τη στιγμη εχω βαλει ατο μυαλο μου πληροφορικη ΕΚΠΑ και ΟΠΑ, δετ και μηχανικους Η/Υ Πατρας,χωρις να ξερω ακομη τι σημαινει πρακτικα το enineering η το science σε επιπεδο μεταπτυχιακων η επαγγελματικης εξελιξης, βασικος φοβος μου!

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Γνωστός μου είχε δάνειο στην τράπεζα Πειραιώς και προσημείωση για αυτό το δάνειο σε ακίνητό του. Πριν λίγες μέρες εξόφλησε ολοσχερώς το δάνειο και ταυτόχρονα ζήτησε την άρση της προσημείωσης. Η τράπεζα δήλωσε ότι συναινεί. Του είπε να περιμένει τηλέφωνο τις επόμενες μέρες για τα επόμενα βήματα. Γνωρίζει κανείς ποιά είναι τα επόμενα βήματα και πόσο χρόνο παίρνει η όλη διαδικασία, μέχρι το ακίνητο να ελευθερωθεί από το βάρος;

Τωρα ειδα το μηνυμα σου, λογικα θα εχει τελειωσει ο φιλος.

Αν οχι, πες να μου σου πω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα!

Φτιάχνω διάφορα αντικείμενα,τα βάφω & τα παλαιώνω. Οι φίλοι & γνωστοί έχουν πάθει πλάκα & έχω δώσει πολλά σε αυτούς.

Έχω φτιάξει κατάστημα στο etsy αλλά δε βλέπω φως από εκεί.

Έχετε κάτι να προτείνετε για διαφήμιση ή χώρο έκθεσης;

Ευχαριστώ πολύ!

Samsung S8

Καλησπέρα!

Φτιάχνω διάφορα αντικείμενα,τα βάφω & τα παλαιώνω. Οι φίλοι & γνωστοί έχουν πάθει πλάκα & έχω δώσει πολλά σε αυτούς.

Έχω φτιάξει κατάστημα στο etsy αλλά δε βλέπω φως από εκεί.

Έχετε κάτι να προτείνετε για διαφήμιση ή χώρο έκθεσης;

Ευχαριστώ πολύ!

http://www.ert.gr/timokatalogos-diafimistikon-parochon-apo-tous-diadiktiakous-topous-tis-ert-ae-2015/

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned