Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόκειται για το The Viking Spirit: An introduction to Norse Mythology and Religion του Daniel McCoy.

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα διότι η σκανδιναβική μυθολογία αποτέλεσε τη βάση του άρχοντα των δακτυλιδιών. Δεν ξέρω τρόπο να βρω αν υπάρχει μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Μπορείς να ψάξεις στα μεγάλα βιβλιοπωλεία (πολιτεία κλπ) στις ιστοσελίδες με βάση το όνομα του συγγραφέα και να δεις τα έργα του.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Έφτιαξα αυτή την ομάδα να μαζευτούμε όσοι δίνουμε φέτος για αστυνομικες σχολές. Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που δίνω. :ninja: καλή μας επιτυχία! !! :D

Πανεπιστήμιο Πειραιώς - ΠΜΣ Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής

Έχω βαθμό πτυχίου 8,5 και πολύ καλούς βαθμούς στα σχετικά μαθήματα που ζητάει το μεταπτυχιακό.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω μόνο B2 TOEIC (lower) και παρατήρησα ότι σε ένα άλλο πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου έλεγε "για advanced". Πάντως στο ΠΑΠΕΙ δεν αναφέρει τίποτα για το επίπεδο.

Edited by kostasyy

Αυτό που δεν αναφέρεις και είναι και το πιο σημαντικό, είναι από ποιο τμήμα προέρχεσαι.

Διαφορετικό το 8,5 του Μετσόβιου, διαφορετικό το 8,5 από κάποιο ΤΕΙ. Όχι ότι είναι εύκολο το δεύτερο, μην παρεξηγηθώ.

Αν θέλει πολύ καλή γνώση και όχι άριστη, είσαι μέσα αν ο υπόλοιπος φάκελος είναι πλήρης και καλύπτει τα κριτήρια τους. Ίσως βέβαια σε ζορίσει εσένα περισσότερο αλλά αυτό είναι δική σου δουλειά να το αξιολογήσεις.

Προσπάθησε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο βέβαια για να ρωτήσεις συγκεκριμένα, και ρώτα μήπως σου πουν αριθμό αιτήσεων που δέχονται για να έχεις μια εικόνα ως προς τον ανταγωνισμό.

Καλή επιτυχία!

Edited by kritikaros1
Ορθογραφικός έλεγχος

Αυτό που δεν αναφέρεις και είναι και το πιο σημαντικό, είναι από ποιο τμήμα προέρχεσαι.

Διαφορετικό το 8,5 του Μετσόβιου, διαφορετικό το 8,5 από κάποιο ΤΕΙ. Όχι ότι είναι εύκολο το δεύτερο, μην παρεξηγηθώ.

Αν θέλει πολύ καλή γνώση και όχι άριστη, είσαι μέσα αν ο υπόλοιπος φάκελος είναι πλήρης και καλύπτει τα κριτήρια τους. ΊΣως βέβαια σε ζορίσει εσένα περισσότερο αλλά αυτό είναι δική σου δουλειά να το αξιολογήσεις.

Προσπάθησε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο βέβαια για να ρωτήσεις συγκεκριμένα, και ρώτα μήπως ασου πουν αιθμό αιτήσεων που δέχονται για να έχεις μια εικόνα ως προς τον ανταγωνισμό.

Καλή επιτυχία!

Τμήμα πληροφορικής είναι και έχει άμεση σχέση. Δεν είναι δηλαδή 8,4 από Γεωπονικό.

Να σαι καλά! ελπίζω βέβαια τα μαθήματα να είναι απόγευμα.

Στις 23/02 που απεργουσε η ΣΤΑΣΥ λειτουργούσε ο Προαστιακός μέχρι το αεροδρόμιο; Στις 1 και 3 Μαρτίου θα λειτουργεί; Ξέρουμε κάτι;

Στις 23/02 που απεργουσε η ΣΤΑΣΥ λειτουργούσε ο Προαστιακός μέχρι το αεροδρόμιο; Στις 1 και 3 Μαρτίου θα λειτουργεί; Ξέρουμε κάτι;

O προαστιακός την προηγούμενη Πέμπτη, ναι λειτουργούσε κανονικά.... Για 1 & 3 διάβασα ότι πάλι Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ απεργούν, οπότε λογικά πάντα ο προαστιακός και τα λεωφορεία θα λειτουργούν κανονικά... ;)

Καλησπέρα σε όλους,

Δεν γράφω συχνά, ωστόσο επειδή όσο και αν έψαξα βρήκα λίγες και σχετικά παλιές πληροφορίες, θα ήθελα την άποψη σας. Τον τελευταίο καιρό «ψάχνομαι» για την αγορά/ανέγερση μιας προκατασκευασμένης μονοκατοικίας. Διαθέτουμε ένα δικό μας οικόπεδο και είπαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Κλίνω προς τα εκεί, γιατί έχουμε συγκεκριμένο budget (100Κ), οπότε θέλω να έχω κατά το δυνατόν «κλειδωμένα» το κόστος κατασκευής αλλά και το χρόνο παράδοσης. Και τα δυο είναι εξίσου σημαντικά για μας.

Μιλάμε για βάρια προκατασκευή, ή/και σύμμεικτη. Από όσα μπόρεσα να ψάξω, είδα ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει παρά πολύ οι επιλογές και η ευελιξία λύσεων που προσφέρονται στον πελάτη, τόσο που είναι πολύ κοντά στις συμβατικές κατασκευές. Τις τελευταίες δεν τις αποκλείω εντελώς, θέλω να αποφύγω όμως τις άπειρες αναποδιές (κυνήγι συνεργειών-κακοτεχνίες, κλπ) που μπορεί να προκύψουν, μιας και λόγω δουλειάς δε μπορώ να είμαι συνεχεία από πάνω τους.

Αυτό που δεν έχω βρει, είναι κάποιον που να ζει τα τελευταία χρόνια ήδη σε μια τέτοια κατοικία, ώστε να έχω από πρώτο χέρι εντυπώσεις, καλές ή κακές. Εννοείται ότι θα πάρω μπάλα όσες εκθέσεις μπορώ. Αν ξέρετε κάποιον, έχετε να προτείνετε καμιά εταιρεία, αν έχετε ακούσει κάτι, ή αν έχετε προσωπική εμπειρία βοηθήστε!! Ευχαριστώ εκ των πρότερων παιδιά, να είστε όλοι καλά…

Edited by demis_n

Καλησπέρα,

Κάνω το μεταπτυχιακό μου και στα πλαίσια εργασίας που έχω πρέπει να προτείνω καινοτόμες ιδέες και να κάνω μια έρευνα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον/ανάγκη. Έχω ετοιμάσει 3 ερωτηματολόγια για 3 διαφορετικές ιδέες και θα το εκτιμούσα αν τα απαντούσατε. Τα ερωτηματολόγια είναι στα Αγγλικά. Σχόλια/προτάσεις ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ.

Ιδέα 1: Εναλλακτικά λεωφορεία για τον νομό Αττικής. (Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο κάτοικοι περιοχών που χρησιμοποιούν ΚΤΕΛ και δεν εξυπηρετούνται από την αστική συγκοινωνία)

https://goo.gl/forms/ZB3MZ9datgs59OL83

Ιδέα 2: Ιστοσελίδα εύρεσης συγκατοίκων βάση συμβατότητας με reviews και ratings για τα σπίτια και προηγούμενους συγκάτοικους.

https://goo.gl/forms/JS9J0cr75PfTKdBQ2

Ιδέα 3: Vending machines για φάρμακα.

https://goo.gl/forms/3D36e3WgvQLhWwz63

Είμαι μέλος απ το 2014, και τώρα έκανα ένα βίντεο για το "Πως να γίνεις Πλούσιος"

------>>> https://youtu.be/PUq392xOV7g

Τι λέτε;

Πατήστε CC για υπότιτλους :)

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα μια γνωμη απο τους γνωστες. Φιλος μου εχει ενα ποδηλατο παλιο και θα ηθελε να ξερει ποσο κοστιζει περιπου (απο τον παππου του). Ειναι μαρκας humber και εχει τιμονι phillips. Δυστυχως δεν βλεπω που μπορω να ανεβασω φοτο. Ευχαριστω!

Στην αρχή του βιντ λέω τους 5 τρόπους με τους οποίες μπορεί να γίνει πλούσιος κάποιος (να δημιουργήσει δική του επιχείρηση, να μπει σε κάποια έτοιμη αλλου, να γίνει sales man κλπ)

και μετά αναλύω συγκεκριμένα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα για να πιάσει ό,τι επιλέξουμε! :)

Kι εμενα μου αρεσε αλλα αν δεν βαλεις ποπο ή ζωακια ή παιδικα μπιχλιμπιδακια δεν προκειται να αυξηθουν τα views κι ετσι δεν βλεπω να γινεσαι πλουσιος μεσω youtube:):):)

Δεν ξερω αν γινεται τεχνικα, αλλα προσπαθησε να ανεβασεις λιγο τον ηχο, ειναι αρκετα χαμηλα. Καλη προσπαθεια οπως και να 'χει.

Κανένα καλό μιξάκι να ακούσουμε;

Παρακαλώ οχι μεμονωμένα τραγούδια..

Ελληνικα θες? Ξενη μουσική?

Ειδος?

Playlists μπορεις να βρεις στο youtube παντως

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλησπερα!Θα ήθελα σε αυτό το θέμα να αναφερθούμε στις εταιρείες ύδρευσης/αποχέτευσης της περιοχής μας και αν είμαστε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση,την ποιότητα νερού,τα τιμολόγια νερού και την τεχνική υποστήριξη.Καλό είναι να αναφέρεται περιοχή και όνομα εταιρείας ύδρευσης(ευδαπ,ευαθ,ΔΕΥΑ,υπηρεσία ύδρευσης δήμου).

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος ενός Dinosaur Cybot ,αγορασμένο από AFASIA.GR.Το κινητό έσβησε και δεν άνοιγε. Εστάλει στις 11/01/2017 για service στο Afasia όπου ούτε και εκεί κατάφεραν να το θέσουν σε λειτουργία.Στις 19/01 με ενημέρωσαν ότι το κινητό θα μεταφερθεί στην Πολωνία.Έφτασε Μάρτιος ,επικοινώνησα με εξυπηρέτηση πελατών στην Κίνα και μου απάντησαν ότι λυπούνται για το γεγονός.Η απάντηση που πήρα από την ελληνική αντιπροσωπεία,ότι μετά από mail που έστειλαν,το κινητό βρίσκεται ακόμα στην Πολωνία και αναμένεται η επισκευή του.Ποια είναι η άποψη σας και πως θα μπορούσα να χειριστώ την κατάσταση από εδώ και στο εξής;Το διάστημα των 60+ ημερών είναι λογικό;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Οχι δεν ειναι φυσιολογικο ,πιθανοτατα το εστειλαν το κινητο στην κινα για επισκευη ή περιμενουν απο κινα καποιο ανταλακτικο και εχει αργησει να ερθει.

Πρηξε τους απο το τηλεφωνο για να κινηθουν τα πραγματα.

Δεν ανοίγει το βίντεο γιατί το έχεις ως ιδιωτικό! Άλλαξε το απόρρητο πρώτα...

Edit : το δεύτερο βίντεο παίζει κανονικά!

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Evmenis ευχαριστω για την ανταποκριση. Το εχω κανει ηδη, χωρις αποτελεσμα. Η συσκευη βρισκεται Πολωνια. Εχω επικοινωνησει με την Κινα, με το αφασια, και με την επισημη αντιπροσωπεια. Δεν εχω τροπο να επικοινωνησω με την Πολωνια. Δεν εχω στοιχεια επικοινωνιας. Εκει πρεπει να κανω μια επαφη μαζι τους. Κατα τα λεγομενα της αντιπροσωπειας, το κινητο ειναι Πολωνια και οχι Κινα, και αναμενεται τεχνικος ελεγχος, και οχι επισκευαζεται, οπως προανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα. Δεν το εχουν ακουμπησει καν. Δεν ξερω ποια θα ειναι η συνεχεια, αλλα σιγουρα εχει ηδη χαθει ασκοπα πολυς χρονος...και ο ελεγχος...

• The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned