Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!


t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ισχύει αυτό που λεει ο φιλος.και η αδερφή μου που το χρειάστηκε κάποια στιγμή σε δικηγόρο είχε παει για επικυρωμένη μετάφραση!!
Link to comment
Share on other sites

οντως ετσι παει και ετοιμασου να δωσεις καμποσα χρηματα:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Link to comment
Share on other sites

στην μεταφραστικη υπηρεσία θέλει κάποιες μέρες και κοστιζει 10 ευρώ η μετάφραση.

σε δικηγόρο κάνει 6 ευρώ η επικύρωση αντιγράφου + 15 η μεταφραση και το πέρνεις σε 2-3 ώρες,αν είσαι τυχερός και σε καμια ώρα ίσως είσαι έτοιμος

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να αποκτήσουμε μια σοβαρή ταυτότητα και όχι αυτήν την αστεία πλαστικοποίηση, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό πορτοφόλι αλλά σε λογική τιμή που να χωράει ελληνική ταυτότητα;
Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:
Link to comment
Share on other sites

ανδρικο??δύσκολο

αν έχεις δίπλωμα οδήγησης παλιού τυπου -το ροζ- μπορείς να πάρεις μια θηκούλα για αυτό.Στις θήκες αυτές χωράει μια ισα ισα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να αποκτήσουμε μια σοβαρή ταυτότητα και όχι αυτήν την αστεία πλαστικοποίηση, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό πορτοφόλι αλλά σε λογική τιμή που να χωράει ελληνική ταυτότητα;

 

Καποια porche design ειναι μεγαλα και χωράει.. Όχι φυσικά στο διαφανες μερος που εχουν τα περισσοτερα πορτοφολια.. Αλλά έχει μια πλάγια θέση μέσα που χωράει. Έχω δει πολλά στην ιδια εταιρια που χωράει. Αλλά εγώ το μετάνιωσα γιατι αν και ειναι αρκετα ποιοτικά.. Θα ειναι πολύ μεγάλο και δεν θα χωράει καλά στν τσέπη σου.. Προτιμώ τα πιο μικρά που ειναι βολικά κι ας μη χωράει την ταυτότητα..

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το πρόβλημα με ταλάνιζε περίπου 1.5 χρόνο. Επίσης δεν ήθελα να είναι δερμάτινο. Οσο και αν έψαχνα στην Θεσσαλονίκη δεν βρήκα. Σε ένα ταξίδι μου στο Ην. Βασίλειο, λέω δεν μπορεί θα έχουν κάτι εδώ, δεν παίζει φάση. Και βρήκα στο πρώτο κατάστημα που πήγα! :lol:

 

Είναι παρόμοιο με αυτό εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/Slazenger-Wallet-NEW-Black-Mens-Boys-/251551353976?pt=UK_Purses_Wallets&hash=item3a91a10c78

 

Η δική μου έκδοση ήταν στα τελευταία της και πήρα 2 με κάτω από 5 λίρες, να έχω ένα καβάντζα άμα χαλάσει το άλλο. :rolleyes:

 

Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στο πωλητή με το μέγεθος της ταυτότητας να σου πει άμα χωράει.

 

Επίσης μπορείς να δεις 2 στο επίσημο site της εταιρείας

 

http://store.slazenger.com/SearchResults?DescriptionFilter=wallet

 

Τελικά βρήκα φώτο από το δικό μου από την Slazenger Στο Πακιστάν

 

https://www.facebook.com/SlazengerPakistan/posts/606899716047335

Edited by Romanos

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Link to comment
Share on other sites

ανδρικο??δύσκολο

αν έχεις δίπλωμα οδήγησης παλιού τυπου -το ροζ- μπορείς να πάρεις μια θηκούλα για αυτό.Στις θήκες αυτές χωράει μια ισα ισα

 

Και δεν αλλάζει δίπλωμα ;)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας!

 

Είμαι καινούργιο μέλος του φόρουμ.

 

Λοιπόν, τη στιγμή αυτή, καλούμαι να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι έχω τη δυνατότητα να επιλέξω μόνο κάποια σχολή της Αθήνας .

 

Αρχικά, ως πρώτη επιλογή, θα βάλω τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών, του ΕΜΠ. Ωστόσο, αναμένεται μεγάλη άνοδος των βάσεων και μπορεί να μην καταφέρω την εισαγωγή μου σε αυτό.

 

Αμέσως μετά, σκέφτομαι να βάλω ως δεύτερη επιλογή, το τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Με τα μόρια που συγκέντρωσα περνάω σίγουρα στο συγκεκριμένο. Απλώς θέλω κάποιος να με πληροφορήσεις σχετικά με το αν είναι αξιόλογο το τμήμα αυτό, συγκριτικά με τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής στην Αθήνα.

 

Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος: Ο τίτλος του τμήματος αναφέρει και τις τηλεπικοινωνίες. Ωστόσο στα διάφορα φόρουμ, μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν καλύπτεται αρκετά ο συγκεκριμένος τομέας. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;

 

Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του myphone.

Καιρός ήταν να ανοίξουμε κι ένα thread για το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος,την Κρήτη μας.

Σκοπός του συγκεκριμένου thread είναι αν γίνεται να διοργανώσουμε συναντήσεις μεταξύ των μελών πού βρίσκονται Κρήτη αλλά γιατί όχι και ταξιδιωτών πού επισκέπτονται το νησί μας.

Ήμαστε άλλωστε και η μεγαλύτερη τεχνολογική παρέα.

Αξίζει να δοκιμάσουμε συναντήσεις κι από κοντά με σκοπό μας το αντικείμενο της τεχνολογίας αλλά και άλλα διάφορα.

Καλή αρχή εύχομαι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Εσύ με ποιο κομμάτι της πληροφορικής θες να ασχοληθεις;

Έχεις κοιτάξει και την πληροφορική του ΟΠΑ; είναι νομιζω αξιόλογο τμήμα. και παρότι είναι στο οπα δεν έχει πολλά οικονομικά μέσα (ελάχιστα έως καθόλου). Επιπλέον το ΟΠΑ είναι οργανωμένο πανεπιστήμιο και αυτήν την περίοδο τουλάχιστον δεν αντιμετοπιζει τα προβλήματα του ΕΜΠ και του ΕΚΠΑ..

Link to comment
Share on other sites

1. Δεν έχω ακόμη διαμορφώσει κάποια συγκεκριμένη κλίση στον τομέα της πληροφορικής. Μπορώ να πω ότι καταπιάνομαι τόσο με το hardware όσο και με το software.

 

2. Το γεγονός ότι τα ΕΜΠ και ΕΚΠΑ, υπολειτουργούν έναντι του ΟΠΑ, το έχω σκεφτεί κι εγώ αρκετές φορές να πω την αλήθεια.

 

Απλώς, απ' ότι έχω καταλάβει, το τμήμα του ΕΚΠΑ, δεν υστερεί σε σχέση με αυτό του ΟΠΑ, σε επίπεδο μαθημάτων, και από τη στιγμή που το πρώτο έχει μεγαλύτερη βάση, υποθέτω πως θα είναι και λίγο καλύτερο.

 

Φυσικά, δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη αυτό :worry:

Link to comment
Share on other sites

ο καθηγητης μου μας ελεγε φετος οτι η ΑΣΣΟΕ ειναι εξαιρετικη για πληροφορικη. Δεν το εχω ψαξει βεβαια, οποτε μην παρεις τον λογο μου τοις μετρητοις...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Link to comment
Share on other sites

Όχι, οι βασεις των σχολών είναι απλά θέμα ζήτησης και προσφοράς, δεν δείχνουν την ποιότητα της σχολής.

Από εκεί και πέρα και εφόσον δεν έχεις αποφασίσει ακόμα, οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ θα ήταν η ιδανική επιλογή, όχι για το επίπεδο της σχολής ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί είναι αυτή που μπορεί να σου ανοιξει περισσότερες πόρτες. Όπως και να το κάνουμε έχει (ακόμα τουλάχιστον) όνομα το ΕΜΠ και μετράει στον έξω κόσμο.

Απλά σκέψου ότι αν μπεις ΗΜΜΥ ένα μεγάλο διάστημα των σπουδών σου δεν θα είναι αυτό που σκέφτεσαι. Μέχρι σχεδόν το 4ο έτος η επαφή με το αντικείμενο θα είναι μικρή και θα παίρνεις γενικές γνώσεις. Οταν αρχίζουν οι ροές(6ο ή 7ο εξάμηνο νομίζω) και επιλέγεις "κλάδο".

Στο οπα νομίζω ότι δεν ασχολούνται τόσο με hardware, αλλά καλύτερα να το ψάξεις αυτό. Ένας φίλος που σπουδάζει εκεί τώρα θα ασχοληθεί με θεωρητικη πληροφορικη.

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι πρωτοετης στο ΟΠΑ και ειχα το ιδιο διλημμα περσι, αλλα προτιμησα ΟΠΑ ενω επιανα ΕΚΠΑ

 

Καταρχας ΟΠΑ/ΕΚΠΑ ειναι καθαρα software. Μαθαινεις ελαχιστα για υλικο και ειδικα στα βασικα μαθηματα. Εμεις εχουμε λιγοτερα μαθηματα (36 εναντι 48) αλλα μη νομιζεις οτι ειναι και τοσο πιο ευκολα (βασικα εχουμε μεγαλυτερο μεσο ορο φοιτησης ακριβως για αυτο :p), επισης σε εμας δεν ειναι απαραιτητη η πτυχιακη εργασια (ειναι ενα ++)

 

Φιλαρακι μου απο το ΕΚΠΑ που τελειωσε περσι το τμημα, με επεισε να παω ΟΠΑ :p Λογω και των τηλεπικοινωνιων, εχουν αρκετα πιο δυσκολα μαθηματικα+φυσικη, που εμεις δεν εχουμε. Αντιστοιχα, εχουμε οικονομικα, 2 ΓΕΛΟΙΑ μαθηματα (ΓΕΛΟΙΑ) στα 2 πρωτα εξαμηνα, και αν θες και σου αρεσουν εχουμε ολοκληρο κυκλο για δαυτα :lol: Μπες και δες προγραμμα σπουδων και στα 2, και αν θες ρωτα για ΟΠΑ εδω περα: https://venus.cs.aueb.gr/portal/ (φορουμ φοιτητων πληρ. ΟΠΑ)

 

Οι καθηγητες ειναι αρκετα καλοι οσοι εχω δει, με εξαιρεση τον 1 απο τους 2 μαθηματικους (κανουν 2+2 απο τα απαραιτητα μαθηματικα)(ο αλλος ειναι απολαυση και ας χρωσταω και τα 2 του μαθηματα :lol:) και την μια οικονομολογο που ειναι απιστευτα βαρετοι και οι 2 τους

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Τελειωσα περσι το τμημα του ΕΚΠΑ (ξερει ο Πετρος πιο πανω)..

Κοιτα του ΕΚΠΑ εχει πτυχιο με μεγαλη (πραγματικα πολυ μεγαλη) αναγνωριση σε εθνικο και διεθνες επιπεδο.

Αλλα δεν παυει να ειναι πολυ πιο δυσκολο απο του ΟΠΑ λογω μαθηματικοφυσικοτηλεπικοινωνιακων μαθηματων και λογω του +12 μαθηματα.

Το παν ειναι να δεις τα προγραμματα σπουδων και να κρινεις ο ιδιος..

Ας περασουμε στο θεμα πτυχιακη. Στο ΕΚΠΑ ειναι υποχρεωτικη, στο ΟΠΑ οχι. Η πτυχικη ομως, οσο μεγαλος βραχνας και αν ακουγεται και ειναι σε βοηθα να μαθεις πολλα πραγματα μαζεμενα και δουλευοντας σε κατι τοσο μεγαλο και δικο σου μαθαινεις να γινεσαι πολυ πιο οργανωτικος και να παιρνεις πρωτοβουλιες οσον αφορα δουλειες με μεγαλο ογκο και ευρος επιλογων (ειδικα αν στην πτυχιακη σου δεν σε βοηθησει καθολου οτι υπευθυνος καθηγητης οπως εγινε σε εμενα).

Εγω αν γυριζα τον χρονο πισω θα διαλεγα το ΟΠΑ γιατι παιρνεις βασεις πολλες και η ευκολια του σου δινει την δυνατοτητα να βρεις χρονο να ψαχτεις μονος σου.

Απο την αλλη βεβαια μιλαμε για το παρα πολυ δυνατο πτυχιο του τμηματος του ΕΚΠΑ και επισης ειναι ενα τμημα που αν δεν εχεις διαθεση να ψαχτεις σε αναγκαζει αυτο με τον φορτο του..

 

Τωρα αν θες σου προσθετω μια 3 επιλογη που μετανοιωσα που δεν την εβαλα στο βιογραφικο μου αν και την επιανα χαλαρα (2007). Ειναι η ΔΕΤ του ΟΠΑ (Διοικητικης Επιστημης και Τεχονολογιας). Ειναι ουσιαστικα Διοικηση, Πληροφορικη και Οικονομικα, μαθαινεις αρχικα λιγο απολα και μετα διαλεγοντας κυκλο εξειδικευεσαι! Ψαξτο και για μενα διαλεξε ΔΕΤ

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G
Link to comment
Share on other sites

Έχει μερικά ωραία μαθήματα αλλά είναι αρκετά τα οικονομικά του από ότι θυμάμαι.. Αν θες τόσο πολύ οικονομικά, έχουμε ολόκληρο κύκλο στην πληροφορική :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Το μη-κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (AIT), παρέχει στη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για ακόμη μία χρονιά δύο πλήρεις υποτροφίες σε Έλληνες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Information & Telecommunications Technologies (MSITT, http://www.ait.gr/msitt) και μία πλήρη υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Management of Business, Innovation and Technology (MBIT, http://www.ait.gr/mbit).

 

Το κόστος συνολικά των υποτροφιών στο ανωτέρω πρόγραμμα ανέρχεται στις 53.000 Ευρώ.

 

To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.

 

Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει σύμφωνα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Τα ακαδημαϊκά κριτήρια είναι δεδομένα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και η αξιολόγηση των υποψηφίων πραγματοποιείται από την ακαδημαϊκή επιτροπή του Athens Information Technology. Η ΜΚΟ «Αποστολή» θα εξετάσει τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων ενδιαφερομένων και θα κάνει τις πρέπουσες υποδείξεις οι οποίες θεωρούνται δεδομένες και ευπρόσδεκτες από το ΑΙΤ.

 

Η αίτηση του κάθε υποψηφίου θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΙΤ http://www.ait.gr (από 26-03-2014έως και 05-09-2014) και τα κοινωνικά κριτήρια θα ανακοινωθούν από τις ιστοσελίδες της «Αποστολής» και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

http://www.e-dimosio.gr/ipotrofies/ipotrofies-apo-athens-information-technology-ait/

Edited by fatsoulaaa
πηγή.
Link to comment
Share on other sites

όποιος πάρει υποτροφία θα είναι πολύ τυχέρος αλλά το θέμα είναι να έχει και το ανάλογο μορφωτικό επίπεδο ώστε να καταφέρει να τελειώσει και το μεταπτυχιακό του MSITT που μπορεί και να βρει και καμιά δουλειά μέσα από το μεταπτυχιακό
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα. Μετα το bitcoin, είναι το μόνο νόμισμα που έγινε viral. Αν γραφτείτε http://latium.cc/ παίρνετε 5 δωρεαν και μετά μπορείτε να τα μετατρέψετε μέσω https://coin-swap.net/ σε bitcoins. To link που έδωσα είναι refferal γιατί έτσι δουλευει το σύστημα. Μετα εσείς μπορείτε να δώσετε το δικό σας refferal σε άλλον και να πάρετε 5 επιπλέον lats.

Αν θέλετε δοκιμάστε το, είναι καλή ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος δωρεάν νομίσματα και να μπει στον κόσμο του bitcoin.Περισσότερη συζητηση εδω https://bitcointalk.org/index.php?topic=610614.0

Edited by Nikos_s3
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Μετα το bitcoin, είναι το μόνο νόμισμα που έγινε viral. Αν γραφτείτε http://latium.cc/ παίρνετε 5 δωρεαν και μετά μπορείτε να τα μετατρέψετε μέσω https://coin-swap.net/ σε bitcoins. To link που έδωσα είναι refferal γιατί έτσι δουλευει το σύστημα. Μετα εσείς μπορείτε να δώσετε το δικό σας refferal σε άλλον και να πάρετε 5 επιπλέον lats.

Αν θέλετε δοκιμάστε το, είναι καλή ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος δωρεάν νομίσματα και να μπει στον κόσμο του bitcoin.Περισσότερη συζητηση εδω https://bitcointalk.org/index.php?topic=610614.0

 

Πραγματικά έχω πλήρη μεσάνυχτα με τα bitcoins....

Link to comment
Share on other sites

Τι χρησιμοτητα εχουν ακριβως αυτα τα νομισματα ; Τι αγοραζει κανεις μ αυτα ;

Ότι και με τα κανονικά. Απλά μπορείς να βγάλεις λεφτά με αυτά.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...