elusive Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 τωρα μπορει και να γελασετε με αυτο που θα σας πω. λοιπον,δεν μπορω να κτσω σε υπολογιστη αν εχει crt οθονη,ανε χετε προσεξει η εκονα της κανει ενα τρεμουλο,μετα απο λιγη ωρα που καθομαι οσο απιστευτο κι αν φαινεται τρεμω κι εγω λιγο κι ειδικα στα χερια. κουφο? Αυτό σημαίνει ότι το τρέμουλο της crt μεταδίδεται σε...σένα!:shock: :cold: Μόνο κουφό?? Κουφότατο!!! :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 To εχω δει αυτο το πραγμα.Κυριως ετρεμε το χερι και λιγο ολο το σωμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 η μπορει να ειναι bug δικο σου :p :respect::lol: Xwris pareksigisi file taksidioti:p Einai ontws koufo;)An suni8iseis sta kala sou kakofainete meta:p:lol: Etsi kai gw:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r0ulis Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 τωρα μπορει και να γελασετε με αυτο που θα σας πω. λοιπον,δεν μπορω να κτσω σε υπολογιστη αν εχει crt οθονη,ανε χετε προσεξει η εκονα της κανει ενα τρεμουλο,μετα απο λιγη ωρα που καθομαι οσο απιστευτο κι αν φαινεται τρεμω κι εγω λιγο κι ειδικα στα χερια. κουφο? ela da3ei sto myalo sou 8a nai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 αυτο με τα πληκτρολογια παιζει να ισχυει...κυριως στα ιντερνετ καφε οπου παει ο καθενας και τρωει πιτογυρα και σαντουιτς πανω απο τα keyboards και κανενας δεν τα καθαριζει...εχω τυχει περιπτωση σε ινσποτ να βρω πληκτρολογιο με αρκετα πληκτρα σβησμενα απο την χρηση και τα κενα αναμεσα στα κουμπια τιγκα στην σκονη:blink: βεβαια οι κοκα κολες και τα τσιγαρα γυρω γυρω ειναι συνηθησμενο θεαμα, οπως και τα λαδωμενα πληκτρα απο τα σουβλακια....:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Λογικά το άρθρο αναφέρεται για πληκτρολόγια σε κοινόχρηστους χώρους κυρίως. Τώρα κάποιοι αν το θεωρούν ασήμαντο το όλο θέμα γενικότερα δεν χρειάζετε να ποστάρουν και να σχολιάζουν κάθε τι που γράφουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν από μακροχρόνια και συνεχή επί καθημερινής βάσης χρήση (ή καλύτερα κατάχρηση) είναι πόνοι στον αυχένα λόγω της λάθος θέσης του κεφαλιού, πόνοι στα δάχτυλα -αν γράφεις συνέχεια όπως οι δακτυλογράφοι- πόνοι στους καρπούς από την θέση των χεριών και την χρήση του ποντικιού, πόνοι στην πλάτη και προβλήματα σπονδυλικής στήλης από την λάθος θέση που κάθονται οι περισσότεροι..Όσο για τα μάτια κουράζονται περισσότερο όταν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καρφωμένα σε μια οθόνη. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 δεν ξερω αν ειναι αποτελεσμα του υπολογιστη..αλλα εχω 0.75 κ 1 αστιγματισμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 μμμ... λογο κακης θεσης του σωματος με την καρεκλα 1 μηνα ξαπλα με φριχτους πονους στην μεση και πολλα παυσιπονα... ακομα με κυνηγαει αυτο και θα με κυνηγαει για παντα:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 μμμ... λογο κακης θεσης του σωματος με την καρεκλα 1 μηνα ξαπλα με φριχτους πονους στην μεση και πολλα παυσιπονα... ακομα με κυνηγαει αυτο και θα με κυνηγαει για παντα:(:(:( Ασε , και γω τωρα με το διαβασμα απο τις πανελλαδικες κια απο το πισι με επιασε ο σβερκος μου,,,σχεδον καθε μερα ποναει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Λόγω δουλειάς κάθομαι 12 ώρες καθημερινά μπορεί κ παραπάνω μπροστά στον υπολογιστή κ καθιστή σε μια καρέκλα.. Έχει πάθει η πλάτη μου, ο αυχένας μου κ περιττό να πω πως από κάποια στιγμή κ έπειτα τα βλέπω όλα θολά κ τα μάτια μου είναι συνέχεια κατακόκκινα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Λόγω δουλειάς κάθομαι 12 ώρες καθημερινά μπορεί κ παραπάνω μπροστά στον υπολογιστή κ καθιστή σε μια καρέκλα.. Έχει πάθει η πλάτη μου, ο αυχένας μου κ περιττό να πω πως από κάποια στιγμή κ έπειτα τα βλέπω όλα θολά κ τα μάτια μου είναι συνέχεια κατακόκκινα.. :( Πρέπει να μειώσεις τις ώρες. 12 είναι πολλές. Ειδικά αφού έχεις και τέτοια προβλήματα... Μπορείς να ξεκινήσεις κόβοντας το Myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Πρέπει να μειώσεις τις ώρες. 12 είναι πολλές. Ειδικά αφού έχεις και τέτοια προβλήματα... Μπορείς να ξεκινήσεις κόβοντας το Myphone. Αν μπορύσα θα το είχα κάνει αλλά πρέπει να είμαι συνέχεια μπροστά στο pc.. Σ'αυτό λέω πρώτα καλημέρα και καληνύχτα!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Μπορείς να ξεκινήσεις κόβοντας το Myphone. Είσαι απίστευτος :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Λόγω δουλειάς κάθομαι 12 ώρες καθημερινά μπορεί κ παραπάνω μπροστά στον υπολογιστή κ καθιστή σε μια καρέκλα.. Έχει πάθει η πλάτη μου, ο αυχένας μου κ περιττό να πω πως από κάποια στιγμή κ έπειτα τα βλέπω όλα θολά κ τα μάτια μου είναι συνέχεια κατακόκκινα.. :( Για τα ματια μου εχει δωσει η οφθαλμιατρος μου κατι σταγονες για οταν καθομαι πολλες ωρες και κοκκινιζουν/ποναν/θολονουν τα ματια μου.Το οτι θολονουν ειναι λογικο υστερα απο τοσες ωρες αλλα με αυτες τις σταγονες δε νομιζω να υπαρχει προβλημα,ρωτα εναν οφθαλμιατρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδιά εμένα μου το έχει πει και οφθαλμίατρος ότι το μάτι δεν καταστρέφεται από παράγοντες όπως υπολογιστής-τηλεόραση!Οπότε λιώστε τα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 παιδιά εμένα μου το έχει πει και οφθαλμίατρος ότι το μάτι δεν καταστρέφεται από παράγοντες όπως υπολογιστής-τηλεόραση!Οπότε λιώστε τα! Δεν νομίζω ότι δεν επηρεάζονται καθόλου τα μάτια. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι όταν γίνεται χρήση του υπολογιστή πολλές ώρες πονάνε,θολώνουν ή κοκκινίζουν τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Λόγω δουλειάς κάθομαι 12 ώρες καθημερινά μπορεί κ παραπάνω μπροστά στον υπολογιστή κ καθιστή σε μια καρέκλα.. Έχει πάθει η πλάτη μου, ο αυχένας μου κ περιττό να πω πως από κάποια στιγμή κ έπειτα τα βλέπω όλα θολά κ τα μάτια μου είναι συνέχεια κατακόκκινα.. :( Αν θες να συνεχίσεις να δουλεύεις καλύτερα να μειώσεις τις ώρες ή να τις σπάσεις..Δλδ μην κάθεσαι σερί 5 ώρες σε μια καρέκλα...Κάτσε 2 και σήκω κάνε μια βόλτα για 10 λεπτά ή κάνε κατι άλλο για 10 λεπτά που δεν περιλαμβάνει υπολογιστή...Έτσι και το σώμα σου θα πάρει άλλη θέση και τα μάτια σου θα ξεκουραστούν αλλάζοντας αντικείμενο εστίασης..Καλά θα κάνεις να βρεις και μια ορθοπεδική καρέκλα ώστε αφού είσαι αναγκασμένη να περνας τόσες ώρες καθισμένη τουλάχιστον να έχεις καλή στήριξη στην σπονδυλική σου στήλη..Είναι κομμάτακι ακριβούτσικες αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.. Πρέπει να μειώσεις τις ώρες. 12 είναι πολλές. Ειδικά αφού έχεις και τέτοια προβλήματα... Μπορείς να ξεκινήσεις κόβοντας το Myphone. Μετά να συνεχίσει κοβοντας κάτι άλλο και στο τέλος την δουλειά την ίδια...:lol: παιδιά εμένα μου το έχει πει και οφθαλμίατρος ότι το μάτι δεν καταστρέφεται από παράγοντες όπως υπολογιστής-τηλεόραση!Οπότε λιώστε τα! Το μάτι δεν καταστρέφεται κυριολεκτικά αλλά επιβαρύνεται πάρα πολύ και κουράζεται πάρα πολύ...Τα μάτια μας δεν είναι συνηθισμένα να κοιτάνε μια οθόνη υπολογιστή 8 και βάλε ώρες...Λογικό είναι να ενοχλούνται να κοκκινίζουν και να τσούζουν και ειδικά περισσότερο σε όσους φοράνε φακούς επαφής.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 παρ ολο που καθομαι πολλες ωρες στο pc το μονο που με ποναει ειναι η μεση μου. επισης αλλο κουραση και αλλο καταστροφη των ματιων;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Πόνος στην πλάτη,κούραση,υπνηλία,πόνος στη μέση,<<θολωμένα>> μάτια...Αν ήμουν ο House θα έλεγα να σταματήσετε να αυγοκόβετε μπροστά στο pc...θα τυφλωθείτε:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εγώ όταν κάθομαι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή το μόνο που παθαίνω είναι να γίνονται τα νεύρα μου κρόσια καθώς με ζαλίζει η μάνα μου κάθε τρεις και λίγο να φύγω από το υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εγώ όταν κάθομαι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή το μόνο που παθαίνω είναι να γίνονται τα νεύρα μου κρόσια καθώς με ζαλίζει η μάνα μου κάθε τρεις και λίγο να φύγω από το υπολογιστή. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaras Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Θέλει προσοχή η χρήση υπολογιστή. Ενημερωθείτε εδω http://www.healthpc.gr Το βρήκα ενδιαφέρον. Με βοήθησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 χρησημοποιω netbook...και αποκτησα μοιωπεια:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 οποιαδηποτε λεπτη οθονη εχει μηδενικη επιδραση πανω στο ματι . Τωρα αν εχετε full brightness την νυχτα με κλειστα φωτα-καλα να παθετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts