pexths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Με μεγαλη λυπη :lol::lol::lol: σας ανακοινωνω οτι αυτο το διαμαντι της Ελληνικης τηλεορασης διακοπηκε εντελως, με αποφαση του ΕΣΡ (κατα το troktiko). Τερμα η ποιοτητα λοιπον. Βεβαια οσο και αν χαιρομαι , δε πιστευω οτι θα επρεπε να διακοπει, αφου σε μερικους μπορει να αρεσει και να ειναι επιλογη τους να βλεπουν τετοια σκουπιδια (και εγω το εχω δει 3-4 φορες). Το ΕΣΡ γενικοτερα ειναι μια ανεξαρτητη αρχη που αποφασιζει αυθαιρετα, και δηθεν προασπιζεται την ηθικη στην τηλεοραση , οσο και αν ειναι δικαωμα μερικων να βλεπουν οτι θελουν... Θα μπορουσαν απλα να επιβαλουν να προβαλεται μετα τις 12, αλλα ο μεσαιωνισμος προβλεπει οριστικη διακοπη μιας εκπομπης ετσι χωρις αντιρρησεις . Και επαναλαμβανω δεν εβρισκα κατι καλο σε αυτην την εκπομπη, κυριως λογω της ικανοποιησης και της ηδονης της παρουσιαστριας οταν ακουγε κατι "κακο" για τον παικτη, αλλα ο αφορισμος απο ενα συμβουλιο με μια ονομαζομενη καπως Καρμιρη και αλλους που νιωθουν οτι κανουν λειτουργημα ενω εθελοτυφλουν σε πιο σημαντικα θεματα ειναι απαραδεκτο. το επιβεβαιωνει κ αλλο σαιτ. η στιγμη τησ αληθειασ κοβεται οριστικα. επιτελουσ να ξεβρωμισει λιγο η τηλεοραση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Μπορει για πολλους το επιπεδο της εκπομπης ηταν χαμηλο, δεν το συζηταμε αυτο. Αλλα εγω δεν βλεπω τηλεοραση για να ανεβασω το επιπεδο μου. Αν θελω, διαβαζω ενα βιβλιο, παω σε μια συναυλια κλασσικης μουσικης κτλ. Για το ΕΣΡ τα εχω γραψει σε αλλο θρεντ και δυστηχως επιβεβαιωνομαι. Ο στρατιωτικος νομος στην τηλεοραση - ο φασισμος των καραγκιοζιδων. Οτι δεν συμφωνει με την αισθητικη των 5-10, ειναι απαγορευτικο για ολους! Δεν μπορω να καταλαβω σε μια κοινωνια που καποιος εχει την διαθεση να ξεφτυλιστει για μιση ωρα προκειμενου να βγαλει πολλα και φορολογημενα λεφτα, καποιος δευτερος εχει την διαθεση να του τα δωσει, και πολλοι αλλοι εχουν την διαθεση να τον δουν να το κανει....ερχεται το ΕΣΡ και το απαγορευει. Αυτα δεν γινονται. Στερουνται λογικης βασης. το επιβεβαιωνει κ αλλο σαιτ. η στιγμη τησ αληθειασ κοβεται οριστικα. επιτελουσ να ξεβρωμισει λιγο η τηλεοραση Μαλλον σε εδεσαν μπροστα στην τηλεοραση χωρις τηλεκοντρολ την λαθος μερα και ωρα! Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 το οτι δεν το παρακολουθω δεν σημαινει οτι δεν με ενοχλει κ η υπαρξη του. κ στην αφρικη που πεθαινουν απο την πεινα ουτε πηγα ποτε ουτε τουσ ξερω αλλα με στεναχωρει το γεγονοσ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Οπως εγω δεν σε υποχρεωνω να σου αρεσει, ετσι και εσυ δεν θα πρεπει να μου απαγορευεις να το δω. Μπορει να σε στεναχωρει το γεγονος, tough. Και εμενα μπορει να με στεναχωρει η βια στα γηπεδα, ο χρηματισμος των διαιτητων, το βρισιμο στους παιχτες κτλ. Τι σημαινει αυτο? Αν ειχα τη δυναμη επρεπε να απογορευσω το ποδοσφαιρο? Ή πρεπει εγω να σταματησω να πηγαινω στα γηπεδα? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Υπάρχουν όρια φίλε Diplomat και κάποιες φορές τα περνάμε. Αν δίναν αρκετά χρήματα, θα βρισκόντουσαν άτομα που θα κόβανε και το χέρι τους ή το πόδι τους live στην tv και σίγουρα θα υπήρχανε και πολλοί που θα καθόντουσαν να το δουν. Τί λέει αυτό, ότι είναι φασισμός να απαγορεύσουμε κάτι τέτοιο; Παλιά υπήρχανε και οι αρένες και ήταν και τίγκα στον κόσμο, κακώς καταργήθηκαν; Το παράδειγμα που αναφέρεις με το ποδόσφαιρο είναι ατυχές, την ΒΙΑ την απαγορεύουμε και τιμωρείται ποινικά, δεν πας στο γήπεδο για να δεις ή να παίξεις ξύλο, πας για να δεις έναν αθλητικό αγώνα. Όπως εκεί τιμωρούμε την βία, τον χρηματισμό κτλ. έτσι και στην τηλεόραση τέτοια θεάματα θα έπρεπε να τιμωρούνται. Αλλιώς ποιό είναι το όριο; Σίγουρα κάτι θα υπάρχει που και εσύ θα θεωρείς τραγικό και ότι θα έπρεπε να απαγορευτεί, το θέαμα π.χ. της Πάνιας που βγάζει άτομα με διανοητική καθυστέρηση στην εκπομπή της, τα κοροιδεύει και κάθεται κόσμος και το βλέπει και διασκεδάζει, εσένα σε ευχαριστεί; Οι εκμπομπές τύπου Jerry Springer προσφέρουν κάτι; Δεν είπε κανείς να βλέπουμε όλοι ντοκυμαντέρ από το πρωί μέχρι το βράδυ με το ζόρι, αλλά ας μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Υπάρχουν όρια φίλε Diplomat και κάποιες φορές τα περνάμε. Αν δίναν αρκετά χρήματα, θα βρισκόντουσαν άτομα που θα κόβανε και το χέρι τους ή το πόδι τους live στην tv και σίγουρα θα υπήρχανε και πολλοί που θα καθόντουσαν να το δουν. Τί λέει αυτό, ότι είναι φασισμός να απαγορεύσουμε κάτι τέτοιο; Αλλιώς ποιό είναι το όριο; Σαφως και πρεπει να υπαρχει οριο και το οριο αυτο πρεπει να οριζει ο νομος και οχι ο Σομπολος. Οπως απαγορευεται να ωθεις καποιον να αυτοτραυματιστει χρηματιζοντας τον απο το νομο, ετσι και φυσικο ειναι να απαγορευεται και στην τηλεοραση. Οπως και στην Πανια που λες, αν η εκμεταλευση ανθρωπων με νοητικη καθυστερηση ειναι ποινικο αδικημα, πρεπει να επεμβει εισαγγελεας. Το προβλημα με τις εκπομπες που κοβει το ΕΣΡ αφορα ομως το ηθικο κομματι. Το ΕΣΡ δηλαδη λειτουργει ουσιαστικα περαν του νομου, ως αυτεπαγγελτος προστατης της ηθικης μας υποστασης. Η ηθικη ομως δεν ειναι κατι το συγκεκριμενο και σαφως δεν ειναι κοινη για ολους. Για μενα το να συμμετεχει καποιος σε μια adult version του "θαρρος ή αληθεια" που παιζαμε παιδια, δεν συνιστα ηθικη καταπτωση. Εφοσον ζουμε σε μια φιλελευθερη κοινωνια θα ηθελα να εχω, τουλαχιστον, την επιλογη να το βλεπω. Επισης, υπαρχει και ενα αλλο θεμα το οποιο πολυ σωστα εθιξαν στο ραδιοαρβυλα, και με το οποιο συμφωνω απολυτα. Υπαρχει μεσω της συγκεκριμενης εκπομπης μια υποθαλπουσα δαιμονοποιηση ορισμενων συμπεριφορων. Για παραδειγμα, ρωτανε καποιον "εισαι ομοφυλοφιλος?", και αναγκαζοντας τον να περιμενει καποια ωρα μεχρι να απαντησει, δημιουργειται η εντυπωση οτι το να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος ειναι κατακριτεο ή ειναι κατι το οποιο δημιουργει τυψεις κτλ. Και σε αυτη την περιπτωση ομως αυτοι που θα επρεπε να αντιδρασουν ειναι οι διαφορες οργανωσεις ομοφυλοφιλων (και εχουμε ουκ ολιγες) και οχι το ΕΣΡ. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Ναι ρε.Γιατι το ΕΣΡ χωνει την μυτη του παντου?Απο την στιγμη που οι παικτες πανε στο τηλεπαιχνιδι πανε με δικη τους ευθυνη.Δεν υπαρχει τιποτα το ακαταληλο.Θελουμε πισω την στιγμη της αληθειας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Καλά λέτε ρε παιδιά. Αυτο έλεγα το πρωί στη μητέρα μου. Τι τους ενδιαφέρει αυτούς, όποιος θέλει να γίνει ρεζίλι, πάει με δική του βούληση... Α στο διάολο δηλαδή... Έλεος... Μέχρι κ τον Bob το Σφουγγαράκη ήθελαν να κόψουν... Κ πού να παιζόταν κ η πολύ σκληρή εκδοχή... Παλιο ΕΣΡ... Στην Πυρά της Βίσση.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mata79 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Νομίζω πως όλοι επικαλούνται την ελευθερία του λόγο για να πασάρουν στον κόσμο σκουπίδια και για να τον ωθούν στην κλειδαρότρυπα και στη ρουφιανιά. Έπρεπε να το είχαν κόψει εδώ και πολυυυυύ καιρό. Δεν συμφωνώ οτι επειδή είναι ενήλικοι και πάνε εκεί με την θέληση τους μπορούν να τους εκθέτουν έτσι. Δηλαδή άμα γίνει μια εκπομπή που θα παρακινεί τον κόσμο να αυτοκτονήσει Οnline για να πάρουν οι κληρονόμοι του 1000000 ευρώ τί θα πούμε;;; Οτι πάνε με την θέληση τους;;;; Θα πείτε άλλο ζωή αλλο η αξιοπρέπεια;;;; Και μακάρι να απαγορέψουν και άλλες καραστημένες εκπομπές που παίζουν με την νοημοσύνη μας όπως της Θρασκιά με τα ψεύτικα τηλέφωνα, της Μαριέτας κτλ. Μας πασάρουν σκουπίδια για να βγάζουν λεφτα τους λέμε και ευχαριστώ . Αυτό δεν είναι ελευθερία είναι ασυδοσία και δεν απέχει πολύ από τον φασισμό! τον μπούλο λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Δεν είναι καθόλου ασυδοσία. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ακούσει την πρώτη ερώτηση και αν θέλει να αποχωρήσει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mata79 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μα γιατί να αποχωρήσει;; Αφού πήγε εκεί για να ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ (φυσικά όχι αυτά που λένε στην εκπομπή, πολύ λιγότερα...)και να γίνει ρεζίλι με όποιο κόστος! Όταν κάποιος άνθρωπος δεν γνωρίζει το σωστό είτε γιατί το ιq δεν του το επιτρέπει είτε γιατί η ζωή δεν τον δίδαξε δεν πάει να πει ότι τον εκμεταλλευόμαστε πετώντας του ξεροκόμματα για να γελάνε κάποιοι (που νομίζουν πως είναι ποιο έξυπνοι) από το σπίτι τους. Είσαι μικρός ακόμα και σε ιντριγκάρει η κλειδαρότρυπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Δε με ιντριγκάρει. Την εκπομπή την κοιτώ μια στις τόσες. Υπάρχουν χιλιάδες εκπομπές στον κόσμο στις οποίες πάνε άνθρωποι για να κερδίσουν χρηματικά δώρα, έναντι εξευτελισμού. Το ΕΣΡ αποφάσισε πως οι ερωτήσεις είναι προσβλητικές για τον κάθε γονιό ή κάθε γκόμενο/α, ο οποίος κάθεται στον καναπέ αφού πρώτα παρακαλούσε να εγκριθεί ο/η γιος/ κόρη ή γκόμενος/γκόμενα γιατί θα του φέξει κ αυτουνού. Είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να κερδίσουν χρήματα, άσχετα με το κράξιμο που θα φάνε και το πόσο στημένη ή όχι είναι η εκπομπή. Αρκεί να ληφθεί υπόψη πως ενώ στις ΗΠΑ δεν επιτρέπεται στις εκπομπές να ειπωθεί η λέξη asshole, εδώ στην Ελλάδα, η λέξη ******ς είναι πρώτη στα λεξιλόγια των ηθοποιών. Αυτά δε τα κοιτά όμως το ΕΣΡ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mata79 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Εμένα πάντως δεν με πειράζουν οι λέξεις με πειράζουν οι πράξεις. και αυτό που προέχει για μένα είναι η αξιοπρέπεια και η διαπαιδαγώγηση των ανθρώπων, με κάθε κόστος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 θα ηθελα πολυ να μαθω την αντιδραση οσων υποστηριζουν φανατικα αυτο το τηλεσκουπιδι κ διαμαρτυρονται εντονα για το κοψιμο του απο το εσρ, αν εβλεπαν το παιδι τουσ η την μανα τουσ η την αδερφη τουσ να ξεκατινιαζεται κ να γελοιοποιηται στην τηλεοραση για να κερδισει καποια λεφτα. ειμαι πολυ περιεργοσ να δω αν θα ελεγαν τα ιδια κ σε μια υποτιθεμενη τετοια περιπτωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Προσωπικη μου αποψη η εν λογω εκπομπη ειναι οτι χειροτερο στην Ελληνικη "TV" και επρεπε νε πεσει μαχαιρει καιρο τωρα..:knife: Προσωπικα μια φορα ετυχε να την δω γιατι γινοταν τοσος ντορος και απο τοτε ουτε για πλακα...Αμερικανικες αϊδιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Έτσι έγινε και με την αγγλική έκδοση της "Αλήθειας";Δηλαδή "κόπηκε" στο δεύτερο χρόνο και στο εξωτερικό ή το ΕΣΡ μας είναι πιο αυστηρό από ΕΣΡ (δεν ξέρω πως λέγεται στο εξωτερικό) της αγγλίας για παράδειγμα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Εμένα πάντως δεν με πειράζουν οι λέξεις με πειράζουν οι πράξεις. και αυτό που προέχει για μένα είναι η αξιοπρέπεια και η διαπαιδαγώγηση των ανθρώπων, με κάθε κόστος! Καταρχας, πρεπει να μας πεις πως μετριεται η αξιοπρεπεια. Μια πραξη που για σενα ειναι αξιοπρεπης για καποιον αλλο ειναι ξεκατινιασμα και αντιστροφα. Κανω λαθος? Καποιος με πιο υψηλο το αισθημα της αξιοπρεπειας θα μπορουσε να δικαιολογησει το κλεισιμο παρα πολλων εκπομπων στην ελληνικη τηλεοραση. Εκπομπες σατυρας (ναι υπηρχε θεμα με την ελληνοφρενεια και το ΕΣΡ), τα μεσημεριαναδικα, και τα κιν. σχεδια (ναι υπηρχε και θεμα με τον μπομπ τον σφουγγαρακι). Δευτερον, ποιος σου ειπε οτι η τηλεοραση ειναι μεσο διαπαιδαγωγησης? Δεν νομιζω οτι ο περισσοτερος κοσμος το βλεπει ετσι. θα ηθελα πολυ να μαθω την αντιδραση οσων υποστηριζουν φανατικα αυτο το τηλεσκουπιδι κ διαμαρτυρονται εντονα για το κοψιμο του απο το εσρ, αν εβλεπαν το παιδι τουσ η την μανα τουσ η την αδερφη τουσ να ξεκατινιαζεται κ να γελοιοποιηται στην τηλεοραση για να κερδισει καποια λεφτα. ειμαι πολυ περιεργοσ να δω αν θα ελεγαν τα ιδια κ σε μια υποτιθεμενη τετοια περιπτωση Φιλε pexths, δεν υποστηριζουμε το τηλεπαιγνιδι και μαλιστα φανατικα. Υποστηριζουμε το δικαιωμα του καθενος να βλεπει αυτο που θελει, στα πλαισια του νομου και στα πλαισια που δεν ενοχλει τους αλλους. Η ερωτηση που κανεις δεν μπορει να απαντηθει. Δεν μπορουμε να μαντρωνουμε τους γυρω μας για να μη μας ντροπιασουν (βλεπε Κωσταλεξι). Ουτε φυσικα ειναι λογικο να κοβουμε συνεχεια εκπομπες στις οποιες εν δυναμει μπορει καποιος να ξεφτιλιστει. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 ρε παιδιά από ότι ακούω και διαβάζω εδώ ότι γίνεται ρεζίλι αυτός που πάει εκεί. είναι επιλογή του να πάει. δεν πήγε κανείς σπίτι του με κανα πιστόλι και του είπε πήγαινε.. και επίσης στις ερωτήσεις που του γίνονται. οι 5 πρώτες είναι αστείες. μετα είναι πάλι επιλογή του να συνεχίσει και να γίνει ρεντίκολο. αφού ξέρει από την αρχή τι ερωτήσεις του κάναν, πάει να πει οτι στα @@ του όλα, και ότι τον νιάζουν τα λεφτά. εγώ θα πήγαινα. ρεζίλι δεν θα γινόμουν, δεν έχω και τίποτα να κρύψω :P Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 ρε παιδιά από ότι ακούω και διαβάζω εδώ ότι γίνεται ρεζίλι αυτός που πάει εκεί. είναι επιλογή του να πάει. δεν πήγε κανείς σπίτι του με κανα πιστόλι και του είπε πήγαινε.. και επίσης στις ερωτήσεις που του γίνονται. οι 5 πρώτες είναι αστείες. μετα είναι πάλι επιλογή του να συνεχίσει και να γίνει ρεντίκολο. αφού ξέρει από την αρχή τι ερωτήσεις του κάναν, πάει να πει οτι στα @@ του όλα, και ότι τον νιάζουν τα λεφτά. εγώ θα πήγαινα. ρεζίλι δεν θα γινόμουν, δεν έχω και τίποτα να κρύψω :P Δυστυχως φιλε Κωστα εσενα εμενα και ολους τους απλους ανθρωπους που δεν κρυβουν αρρωστα μυστικα δεν θα μας δεχοντουσαν καν γιατι οπως ειπες μην εχοντας τιποτα να κρυψουμε θα τα παιρναμε ολα και θα φευγαμε. Το θεμα ειναι οτι ναι μεν πανε με την θεληση τους οι παικτες αλλα τι φταιει το τηλεοπτικο κοινο να βλεπει τετοια σκουπιδια. Και θα μου πεις το επιλεγουν και το βλεπουν. Ελα ομως που δεν ειναι ετσι.... Μας εχουν αποβλακωσει τελιως και πας πασαρουν οτι αϊδια εχουν για να βγαινουν αυτοι κερδισμενοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Και θα μου πεις το επιλεγουν και το βλεπουν. Ελα ομως που δεν ειναι ετσι.... Και ομως ειναι ετσι ακριβως. Εμεις επιλεγουμε τι θα δουμε. ΥΓ. Αυτο ειναι καινουριο αλμπουμ των green day? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Και ομως ειναι ετσι ακριβως. Εμεις επιλεγουμε τι θα δουμε. ΥΓ. Αυτο ειναι καινουριο αλμπουμ των green day? Δεν ξερω εμενα η κατασταση αρκετα κατευθυνομενη μου φαινεται. ΥΓ.Oh yes....O καινουργιος ειναι και τα σπαει πραγματικα!!!!!:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mata79 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Προς τον φιλο diplomat. Η αξιοπρέπεια δεν μετριέται, είναι μια, όπως το καλό και το κακό. Δεν είναι κάτι υποκειμενικό. Αν κάποιος νομίζει ότι μια πράξη του έιναι αξιοπρεπής , ενώ είναι ξεκατίνιασμα τότε ή έχει άγνοια αξιοπρέπειας ή κοροϊδεύει τον εαυτό του. Κακά τα ψέματα όλοι ξέρουμε τί είναι καλό και κακό, μερικές φορές δεν θέλουμε να παραδεχτούμε τα λάθη μας και βρίσκουμε χίλιες δυο προφάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Προς τον φιλο diplomat. Η αξιοπρέπεια δεν μετριέται, είναι μια, όπως το καλό και το κακό. Δεν είναι κάτι υποκειμενικό. Αν κάποιος νομίζει ότι μια πράξη του έιναι αξιοπρεπής , ενώ είναι ξεκατίνιασμα τότε ή έχει άγνοια αξιοπρέπειας ή κοροϊδεύει τον εαυτό του. Κακά τα ψέματα όλοι ξέρουμε τί είναι καλό και κακό, μερικές φορές δεν θέλουμε να παραδεχτούμε τα λάθη μας και βρίσκουμε χίλιες δυο προφάσεις. εχεισ δικιο σε αυτο που λεσ. στην αξιοπρεπεια δεν υπαρχει υποκειμενικοτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο η ΕΣΡ να το κόψει.Αλλά και πάλι ποτέ δεν είναι αργά.Καιρός είναι να καθαρίσουμε λίγο από trash tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο η ΕΣΡ να το κόψει.Αλλά και πάλι ποτέ δεν είναι αργά.Καιρός είναι να καθαρίσουμε λίγο από trash tv. γιατι πηρε δυο φορεσ το προστιμο που επεβαλε στον σταθμο, κονομησε καλα λεφτα κ μετα σου λεει οτι ηταν να παρω το πηρα ασ ριξω κ ενα κοψιμο τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts