spyrreto Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Τι διαφορα ειχε με αυτο που ειδαμε χτες;Μονο που αυτος ηταν αντρας και οχι γυναικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Τι διαφορα ειχε με αυτο που ειδαμε χτες;Μονο που αυτος ηταν αντρας και οχι γυναικα.. Aκριβώς...! Σε μεγάλο βαθμό ήταν σχεδόν ίδιες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις... θα ακούγαμε και τις υπόλοιπες, αν δεν σταματούσε στη μέση ο "παίκτης"...!!! Σύντομα θα έχουμε, αν όχι τα ίδια, μπορεί και χειρότερα (καλύτερα σε τηλεθέαση, με όσα θα γίνονται εκει μέσα) επεισόδια...! Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η φράση που επαναλάμβανε σε ένα επεισόδιο των "Στάβλων της Ε. Ζαίμη" , ο κ. Χόφμαν: "ΤΙ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΤΙ ΠΑΡΑΚΜΗ !!!!" :):):):) Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Πάντως κάπου πήρε το αυτί μου σήμερα την παρουσιάστρια να λέει ότι από την στιγμή που κάποιος επιλέγεται να πάρει μέρος και περνάει από τον πολυγράφο μέχρι την στιγμή που γυρίζεται το επεισόδιο μπορεί να περάσει και ένας μήνας επομένως λογικό είναι στον μήνα αυτόν να έχουν γίνει διάφορα όπως ότι ο Χάρης (αν δεν κάνω λάθος το όνομα) είχε ήδη μιλήσει με την κοπελιά για κάποια θέματα και άφησε να εννοηθεί ότι ήταν ήδη στα χωρίσματα...Πάντως είπε ότι τα επόμενα επεισόδια είναι πιο σκληρά..Το ΕΣΡ βλέπω να τρίβει τα χέρια του...:X Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Πάντως είπε ότι τα επόμενα επεισόδια είναι πιο σκληρά..Το ΕΣΡ βλέπω να τρίβει τα χέρια του...:X Ναι πράγματι ,και εγώ έχω ακούσει ότι τα επόμενα επεισόδεια θα είναι πιο σκληρά. Μάλιστα,σε μία εκπομπή είπαν(δεν θυμάμαι σε ποια) ότι σε ένα από τα επόμενα επεισόδεια οι συγγενείς/φίλοι που θα βρίσκονται μαζί με τον παίκτη/παίκτρια θα σηκωθούν να φύγει.Κάτι τέτοιο. Και επίσης κάπου άκουσα ή διάβασα ότι όλες οι ερωτήσεις που υποβάλλονται στους παίκτες περνάνε από το ΕΣΡ για έγκριση.Για αυτό το λόγο μάλιστα,κάποιες ερωτήσεις έχουν κοπεί/αποσυρθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Eμενα παλι μου ερχεται στο μυαλο τι συμπτωση,τι συμπτωση..2 ολοιδιες περιπτωσεις σε Αμερικη και Ελλαδα ..Τα στηνουν που τα στηνουν ας φτιαξουν δικια τιυς ιστορια..:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 καθολου συμπτωση. απο τη ζωη βγαλμενα ειναι ολα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δηλαδή δεν θα ζήσουμε τέτοιες στιγμές στην ελληνική version; Τελικά υπάρχει Θεία δίκη. Με όσα έκανε η Lauren, πίστευε και ότι ήταν καλό άτομο. Την έφαγε την π@π@ρ@ στο τέλος και πήγε από εκεί που ήρθε. :grin: Όσο για την δική μας version, με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, μάλλον με το μικρό σπίτι στο λιβάδι θα μοιάζει σε σχέση με την αμερικανική version. Γνώμη μου, μακάρι να μην διαψευστώ, γιατί διαφορετικά θα ξαναζήσουμε ημέρες Μικρούτσικου-ΕΣΡ και το γνωστό κατιναριό στα μεσημεριανάδικα. ;) Κατά τα άλλα, το όλο concept εμένα μου κάνει ολίγον από χωματερή. Σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει την κοινωνία μας προς το καλύτερο ή το χειρότερο, απλά θα ξέρουμε πλέον και με τη βούλα ότι είμαστε μπ*****λο. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Και τα λεφτα να παρεις,εαν εχεις μαλωσει με ολη την οικογενεια τι να τα κανεις? Θα τους κάνεις συμμέτοχους στα κέρδη και ούτε γάτα ούτε ζημιά :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRiSoN3ReaKeR Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Γ@Μ@το το επεισόδιο σήμερα! Εκεί που περίμενα να την πιάσει από το μαλλί ο άλλος και να την κάνει δύο βόλτες σε όλο το στούντιο, (η παίκτρια) το γύρισε στο συναισθηματικό και χαμηλών τόνων και το επεισόδιο έγινε "Candy Candy"... :):) Πάντως, το έχουν όντως αγριέψει στις ερωτήσεις... ;) Παράθεση Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 εμενα αυτο το παιχνιδι που φαίνεται στημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 πιστευω οτι ειναι καργα στημενο!με αυτα που ειπε η κοπελα σημερα,επρεπε να σηκωθει το παλικαρι και να της αστραψει κανα δυο να συνελθει! οι ερωτησεις ολο και πιο προσωπικες γινονται ή μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Δεν φαινεται ,ειναι..Εμενα μου διαλυθηκε καθε αμφιβολια οταν καποιος εδειξε ολοιδιο βιντεακι με εκεινη την ξανθια..Σχεδον ιδιο ηταν αυτο που εγινε και σε εμας με τον αλλο και την γκομενα του.Kαι σtις 2 περιπτωσεις ο κερατωμενος το μαθε on camera και χωρισαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 εμενα αυτο το παιχνιδι που φαίνεται στημενο... +1 αν και το σημερινο δεν το ειδα,αλλα απο οοοολα αυτα που εχω δει τις προηγουμενες μερες και στην κανονικη προβολη του αλλα και σε αλλες εκπομπες καπου εκει καταληγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CIAO Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 στημενο ξεστημενο αυτο το παιχνιδι πλεον το βλεπουν και αυτοι που το βλεπουν ειναι παρα πολυ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 26.3 33.0 ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ 18.9 12.8 EXTREME MAKEOVER 17.2 17.8 ολοι η ελλαδα εχει γινει χωρα του κοτσομπολιου καθισαμε και ειδαμε αυτο το θεμα μπραβο μας δεν κρινω μονο την στιγμη τις αληθειας αλλα ειναι και το αλλο εσχος EXTREME MAKEOVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 με αυτα που ειπε η κοπελα σημερα,επρεπε να σηκωθει το παλικαρι και να της αστραψει κανα δυο να συνελθει! Εντάξει, δε θα το'λεγα, δεν είπε και τίποτα τόσο τραγικό. Όσον αφορά το παρελθόν της ήταν οι περισσότερες αποκαλύψεις οπότε τι δικαίωμα είχε να σηκωθεί να της αστράψει σφαλιάρες που λες? Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εντάξει, δε θα το'λεγα, δεν είπε και τίποτα τόσο τραγικό. Όσον αφορά το παρελθόν της ήταν οι περισσότερες αποκαλύψεις οπότε τι δικαίωμα είχε να σηκωθεί να της αστράψει σφαλιάρες που λες? Το ότι έχει κάνει πάνω από 10 φορές one night stand,έχει πάει με γυναίκα,παραποιεί τις συνομιλίες τις για να μην υποψιαστεί τίποτα ο γκόμενος..:rolleyes: Εγώ προσωπικά θα είχα σηκωθεί να φύγω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι στημένο όλο αυτό.Φαινόταν από την έκφραση στο πρόσωπο της κοπέλας.Πάντα είχε την ίδια έκφραση.Απαντούσε πάντα στον ίδιο χρόνο,καμία ερώτηση δεν την ξάφνιαζε,σε όλα τα περίεργα απαντούσε ναι.Μετάνοιωσα που το είδα.Ποτέ ξανά:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εντελως στημενο!!! Πως ρωτας για παραποιημενα μηνυματα στο internet??πως ρωτας αν εχει δουλεψει σε κολομπαρα?πως ρωτας αν εχει κανει ΠΑΝΩ απο 10 φορες one night stand?? Πως ξερουν τοσες λεπτομερειες χωρις να τα εχουν συζητησει πρωτα και χωρις να τα εχουν συμφωνησει...;) Δλδ αυτοι ρωταν στην τυχη και πεφτουν μεσα??:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abra_cadabra Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εντελως στημενο!!! Πως ρωτας για παραποιημενα μηνυματα στο internet??πως ρωτας αν εχει δουλεψει σε κολομπαρα?πως ρωτας αν εχει κανει ΠΑΝΩ απο 10 φορες one night stand?? Πως ξερουν τοσες λεπτομερειες χωρις να τα εχουν συζητησει πρωτα και χωρις να τα εχουν συμφωνησει...;) Δλδ αυτοι ρωταν στην τυχη και πεφτουν μεσα??:wacko: Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Γιατί εντάξει, τις ερωτήσεις τις έχουν ξανακάνει οπότε δε δείχνει απορία ο παίκτης, τις ξέρει. Αλλά πού ήξεραν (την πρώτη φορά) τι ακριβώς να ρωτήσουν? Εκτός αν ο καθε παίκτης διηγείται τη ζωή του πριν το τεστ...αλλά αν είναι έτσι, τότε δεν ειναι χαζός να πει ψέματα μετά:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CIAO Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Γιατί εντάξει, τις ερωτήσεις τις έχουν ξανακάνει οπότε δε δείχνει απορία ο παίκτης, τις ξέρει. Αλλά πού ήξεραν (την πρώτη φορά) τι ακριβώς να ρωτήσουν? Εκτός αν ο καθε παίκτης διηγείται τη ζωή του πριν το τεστ...αλλά αν είναι έτσι, τότε δεν ειναι χαζός να πει ψέματα μετά:blink: Γινεται καποια ερυνα για το παικτι που θα παει πρωτου κανουν τις ερωτ. οσο για τον χρονο που λετεε και ξαναλετε υπαρχει καποιος ανθρωπος τις παραγωγης που τους λεει ποτε να δωσει την απαντηση.. αυτο ειναι το μονο στημενο σε αυτο το παιχνιδι το ποτε θα δωσει ο παικτις την απαντηση στην κοπελα που ειδα χθες για λιγο ισα μου φανηκε πως ηταν νευρικη στις απαντησεις που εδεινε δεν ηταν ανετη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abra_cadabra Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Τι έρευνα μπορεί να γίνει που να δείχνει ότι η άλλη παραποιεί μηνύματα στο ιντερνετ? Αυτό ή η ίδια το είπε ή το αγόρι της, δεν είναι κάτι που θα το'ξεραν όλοι. Η πόσα one night stand είχε κάνει. Σίγουρα κάποιος μιλάει, ή ο ίδιος ο παίκτης ή η οικογένειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ρε παιδια τι να ειναι στημενο??? Παει ο παικτης, ψαχνουν τη ζωη του και πανω σ'αυτα που εχει κανει του κανουν τις ερωτησεις!!! Δεν καθεται αμεσως και του λενε τις 50 ερωτησεις... Τι να στησεις σε αυτο??? Που κ στημενο - με καποιο τροπο- να ειναι τι σας νοιαζει? Βγαινει ο καθενας, γινεται ρεζιλι σ'ολη την ελλαδα κ παιρνει λεφτα!!! Τοσο απλό!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abra_cadabra Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ρε παιδια τι να ειναι στημενο??? Παει ο παικτης, ψαχνουν τη ζωη του και πανω σ'αυτα που εχει κανει του κανουν τις ερωτησεις!!! Δεν καθεται αμεσως και του λενε τις 50 ερωτησεις... Τι να στησεις σε αυτο???! Πώς ψάχνεις τη ζωή κάποιου και μαθαίνεις ότι έχει κάνει πάνω απο 10 one-night-stand ή οτι παραποιεί συνομιλίες στο ίντερνετ? Ιδιωτικό ντετέκτιβ βάζει η εκπομπή?:p ΥΓ Εγώ τη βλέπω την εκπομπή και μου αρέσει αλλά είναι όντως περίεργο το πώς ξέρει η εκπομπή τι ακριβώς να ρωτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ρε παιδια εδω το ''ταξι''ειναι στημενο...τι μου λετε τωρα! Ποσοι απο σας ξερετε οτι το ταξι δεν παιρνει απο τον δρομο οποιον βρει αλλα ειναι με ραντεβου και περναει και τον παιρνει διολου τυχαια!(Και μην ακουσω τιποτα γιατι μετειχε στο Ταξι ο θειος μου και ξερω τα παντα...αααα,,τηλεφωνικα τα ραντεβου)Ποιος ξερει οτι τους αναγκαζουν να βγαλουν γελιο για τηλεθεαση και οτι τα λεφτα που κερδιζουν τα περνουν ΜΟΝΟ αν το επεισοδιο παιχτει??(ξερετε ποσα δεν εχουν παιχτει γι αυτον τον λογο?) Και μου λετε τωρα οτι δεν ειναι αυτο στημενο??;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 και αυτό σημαίνει ότι το Ταξί είναι στημμένο; Δηλαδή αν δεν το έλεγαν Taxi Girl, αλλά Το Ραδιοταξί, θα ήσουν οκ; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 και αυτό σημαίνει ότι το Ταξί είναι στημμένο; Δηλαδή αν δεν το έλεγαν Taxi Girl, αλλά Το Ραδιοταξί, θα ήσουν οκ; Γιατι εχουν πει ποτε ''παρτε τηλ και δηλωστε συμμετοχη''?? Η μηπως δεν το παιζουν οταν σταματαν να παρουν καποιους και οι αλλοι λενε...ο δεν το πιστευω....Δλδ αυτο τι ειναι πραγματικοτητα??Η για σενα ετσι ειναι το κανονικο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts