diogenis_kavala Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 pedia ego pira to iphono ton clono kai einai polly oreo (pros to paron..na doume zoi i mpataries) erotisi..an jeri kapios: a) yparxi pouthena kanena manual gia ayta (to idio einai sxodon ola) b) pos kanis egkatastasi games; c) pos stelnis sms..xaxxaxaxaaax kai isos polla alla thanks Παράθεση DIOGENIS http://www.diogenis.net http://www.e-klik.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 παιδια το A9000 το εχει κανεις? Εχει ελληνικα? Στα κινητα χωρς ελληνικα παιρνεις τα SMS που σου στελνουν ή δεν τα εμφανιζει καλα? Βρηκα ενα και λεει οτι εχει MTK Operating System. Ξερετε τι είδος λειτουργικο ειναι αυτο? http://i18.ebayimg.com/01/i/001/0c/f7/9fab_1_b.JPG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 παιδια το A9000 το εχει κανεις? Εχει ελληνικα? Στα κινητα χωρς ελληνικα παιρνεις τα SMS που σου στελνουν ή δεν τα εμφανιζει καλα? Βρηκα ενα και λεει οτι εχει MTK Operating System. Ξερετε τι είδος λειτουργικο ειναι αυτο? http://i18.ebayimg.com/01/i/001/0c/f7/9fab_1_b.JPG den exei ellhnika-mporei na emfanizei ta sms mporei kai oxi exartatai an exei ellhnika fonts to logismiko. mtk einai kleisto logismiko ton kinezon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 den exei ellhnika-mporei na emfanizei ta sms mporei kai oxi exartatai an exei ellhnika fonts to logismiko. mtk einai kleisto logismiko ton kinezon. Ευχαριστω για την απαντηση.. Και κατι αλλο. Τα κινητα που ειναι dual standby και ειναι ενεργες και οι 2 γραμμες οταν μιλας (ή εισαι στο ιντερνετ) στη μια γραμμη και σε καλουν στην αλλη τι γινεται? Λεει οτι ειναι κλειστο? WAP internet σε αυτα τα κινητα εχει δοκιμασει κανεις? δουλευει εδω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMMYS10 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ Ή ΘΑ "ΚΑΨΟΥΜΕ" ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΙ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ Ή ΘΑ "ΚΑΨΟΥΜΕ" ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΙ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ego ksero oti den einai exo mia metrisi apo 1 kineziko me tv dual sim kai i apodosi tou itan 0.876 an thimamai kala to orio einai 2.0 kai arketa eponima einai pano apo 1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasvas100 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 φιλε droulis ξερεις κανεναν που μαστορευει κινεζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
informer Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 παιδια το A9000 το εχει κανεις? Εχει ελληνικα? Στα κινητα χωρς ελληνικα παιρνεις τα SMS που σου στελνουν ή δεν τα εμφανιζει καλα? Βρηκα ενα και λεει οτι εχει MTK Operating System. Ξερετε τι είδος λειτουργικο ειναι αυτο? http://i18.ebayimg.com/01/i/001/0c/f7/9fab_1_b.JPG RTOS Real time Operatins System - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ MTK περισσότερα θ βρεις στο post που έχω κάνει στο thread για το JC777s Δοκιμάστε κωδικό εργαστασιακών λειτουργιών για να δείτε περισσότερες πληροφορίες *#66*# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ξέρει να μου πει κανείς αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα υποστηρίζει βίντεο κλήση: Hiphone MP 188 i9-3G I3216 ITelecom VE-98 JINCEN JC678s Chang jiang A5000 Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο κινέζικο μοντέλο που να υπόστηρίζει Dual SIM και βίντεο κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ξέρει να μου πει κανείς αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα υποστηρίζει βίντεο κλήση: Hiphone MP 188 i9-3G I3216 ITelecom VE-98 JINCEN JC678s Chang jiang A5000 Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο κινέζικο μοντέλο που να υπόστηρίζει Dual SIM και βίντεο κλήση? εγω αποτι ξερω κανενα απο αυτα δεν εχει 3G.δεν εχει βγει μου φαινεται κινεζικο με 3G ακομα!!καποια μπορει να εχουν δευτερη καμερα μπροστα αλλα ειναι δευτερης γενιας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ok! Thanks! Πήρα το I3216 τελικά!! Και για φανατικός των Nokia είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ok! Thanks! Πήρα το I3216 τελικά!! Και για φανατικός των Nokia είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!! :D Φαινετε πολυ καλο..καλοριζικο φιλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ok! Thanks! Πήρα το I3216 τελικά!! Και για φανατικός των Nokia είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!! :D Λίγο ξεπερασμενο πλέον αυτό το μοντέλο κατά τη γνώμη μου.Απο αυτά που έχεις γράψει πιο πάνω το Α 5000 είναι το πιο νέο με το πιο καινούριο μενού και με μικρότερο μέγεθος.Ελπίζω να μην το πήρες στην τιμή που είδα σε αυτό το site... Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos2709 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 pira k egw paidia to v-98.....kalo alla den exei wap.....otan paw ekei pou leei ipireseis einai adeio....ginete auto k se sas??????giati egrafe oti eixe wap k sindeetai mesw gprs ...diavasa sxoleia poio panw alla den apantise kapoios me sigouria...ontws den exei???? signwmi pou grafw etsi paideia diskoleuome to epomeno minima 8a einai elliniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diverbp Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ok! Thanks! Πήρα το I3216 τελικά!! Και για φανατικός των Nokia είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!! :D μια και εχουμε κατι κοινο δηλ φανατικος νοκιακιας να σε ρωτησω στις επαφες εχεις την δυνατοτητα αποθηκευσης πολλων νουμερων ανα ονομα? φαντασου οτι ηθελα και θελω να παρω το Ν82 αλλα η διπλη καρτα ειναι μεγαλο αβανταζ.... Παράθεση www.ofd.gr F-131 www.ladanivaclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Στις επαφές έχει τα εξής πεδία: Cell Phone Number Home Number Company Name E-mail Office Number Fax Number Birthday Video Sound Picture Caller Group Μπορείς δηλαδή να γράψεις 3 αριθμούς + το φαξ. Αφού πέρασα τις επαφές από το Nokia στο PC με το PCSuite σε αρχεία *.vcf κατάφερα να τις περάσω στο I3216 με δύο τρόπους: 1. Αντιγράφεις τις επαφές στην κάρτα μνήμης και μετά από το File Manager του κινητού της προωθείς μία μία στον τηλεφωνικό κατάλογο. Το κακό είναι ότι... πρώτον είναι χρονοβόρο αν έχεις πολλές επαφές και δεύτερον αν στην επαφή έχεις 2 κινητά θα σου περάσει μόνο το πρώτο. Δεν έχει δεύτερο πεδίο για κινητό. 2.Με το Clever Phone Manager v6.10. Με USB δεν κατάφερα να το συνδέσω μόνο με Bluetooth. Το καλό είναι ότι είναι πιο γρήγορος τρόπος αλλά το κακό του πάλι είναι ότι... πρώτον περνάει μόνο το πρώτο τηλέφωνο και τίποτα άλλο, και δεύτερον τις επαφές με πολύ μεγάλο όνομα δεν τις περνάει (νομίζω μέχρι 15 χαρακτήρες). Τώρα ψάχνω να δω πως μπορώ να περάσω themes και κάπου διάβασα ότι τρέχουν αρχεία *.nes που είναι τα παιχνίδια από παλιές κονσόλες αλλά μάλλον όχι όλα τα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 οποιος θελει mms και wap ρυθμισεις να λεει στην εταιρεια που ανηκει να του στειλουν για ΝΟΚΙΑ 6220 :):):):):):) Το παλιό Nokia 6220 ή το καινούργιο το Classic?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. February 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 mallon den isxuei auto pou exo pei as to dokimasei kapoios na mas pei to palio 6220. kalitera xeirokinita nomizo mpika stin vodafone kai mou esteilan sindiasmenes rithmiseis meso sms gia nokia 6220(palio). ekana egkatastasi rithmiseon se 1 w400s, meta ekana epanekinisi kinitou. mpika kanonika sto vodafone meso kinitou gprs. mou ebgale kanonika ta ellinika fonts.(bebaia o browser ton kinezikon einai mapa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Έστειλα τις ρυθμίσεις από το site της Nokia για το 6220 και δουλεύουν μια χαρά στο I3216 και για Vodafone και για Cosmote!!! :D Ο Browser είναι όντως χάλια, έβαλα και τις ρυθμίσεις για i-mode αλλά μπαίνει μόνο σε site του i-mode...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Καλημέρα , Χτες παρέλαβα το Jincen Jc-730s και είπα να σας δώσω τις πρώτες εντυπώσεις μου.. Καλή ποιότητα κατασκευής , πολύ καλός δέκτης τηλεόρασης - ραδιοφώνου , δίνεται η δυνατότητα να ακούς ράδιο χωρίς συνδεδεμένα ακουστικά και ακόμα μπορείς να ακούς ράδιο ή να βλέπεις tv μέσω ακουστικού Bluetooth , καλούτσικη κάμερα , η ελληνική έκδοση του software θέλει δουλειά ακόμα για να μπορεί να κριθεί ικανοποιητική (εγώ το χρησιμοποιώ στα αγγλικά), το manual που το συνοδεύει παρότι είναι στα αγγλικά δεν είναι και ότι πιο κατανοητο . Έχει πάρα πολλές δυνατότητες τις οποίες ακόμα δεν έχω εξερευνήσει… Προσωπικά λόγω άγνωστης τιμής sar το χρησιμοποιώ πάντα μέσω ακουστικού. Πιστεύω ότι είναι τίμια αγορά για τα λεφτά του. Έχω 2-3 απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας τελειώνοντας. Δεν μπορώ να sortaro τα κανάλια στην tv. Eχω κάνει search τα έχει βρει αλλά δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά οπότε πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά 1-2-3 να πηγαίνω στα αντίστοιχα κανάλια . Στο ραδιόφωνο έκανα την αντιστοίχιση με επιτυχία Επίσης όταν βλέπω tv αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο , δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα , αν δεν είναι πάντως θα ήθελα να μάθω πως απενεργοποιείτε αυτό. Τελειώνοντας ψάχνω να βρω πως κλειδώνει το πληκτρολόγιο αλλά δεν βρίσκω το πώς. Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzk842 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Καλημέρα , Έχω 2-3 απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας τελειώνοντας. Δεν μπορώ να sortaro τα κανάλια στην tv. Eχω κάνει search τα έχει βρει αλλά δεν μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά οπότε πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά 1-2-3 να πηγαίνω στα αντίστοιχα κανάλια . Στο ραδιόφωνο έκανα την αντιστοίχιση με επιτυχία Επίσης όταν βλέπω tv αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο , δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα , αν δεν είναι πάντως θα ήθελα να μάθω πως απενεργοποιείτε αυτό. Τελειώνοντας ψάχνω να βρω πως κλειδώνει το πληκτρολόγιο αλλά δεν βρίσκω το πώς. Δεν σορτάρονται. Δεν νομίζω να σβήνει. Κλειδώνει με το κουμπί δίπλα απο τον κεντρικό πλοηγό(αυτό που δείχνει μια μπαταρία).Επίσης ξεκλειδώνει και με τον συνδυασμό από το ακριβώς απο πάνω κουμπί(αυτό με την μπαταρία που λέγαμε) και μετά #. Κλειδώνει και με τον συνδυασμό απο το κόκκινο(πάνω δεξιά) και το *. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί η πρώτη φόρτιση ??? Εμενα και οι δυο μπαταρίες ήταν τελειως πεσμένες , η πρώτη μπαταρία μου φόρτισε περίπου σε 4 ώρες. Θα την αφήσω να ξεφορτιστει πλήρως και θα την φορτίσω πάλι μετά. Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfalelos Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Γεια σας ειμαι νεος σε αυτο το forum και γενικα στις τεχνολογιες τετοιων κινητων. Εχω στη κατοχη μου ενα τετοιο κινητο κινεζικης κατασκευης, Τ1 tv mobile phone ειναι το μοντελο. Το κινητο ειναι πολυ καλο ολα λειτουργουν αψογα απλα δεν δεχεται τα ελληνικα sms, μοιαζει με προβλημα της γραμματοσειρας. παρακαλω αν γνωρίζει καποιος πως να το φτιαξω η να με παραπεμψει σε καποιο link θα του ειμουν ευνομον!ευχαριστω εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzk842 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Επίσης όταν βλέπω tv αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο , δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα , αν δεν είναι πάντως θα ήθελα να μάθω πως απενεργοποιείτε αυτό. Τελικά σβήνει πατώντας την #.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Γεια σας ειμαι νεος σε αυτο το forum και γενικα στις τεχνολογιες τετοιων κινητων. Εχω στη κατοχη μου ενα τετοιο κινητο κινεζικης κατασκευης, Τ1 tv mobile phone ειναι το μοντελο. Το κινητο ειναι πολυ καλο ολα λειτουργουν αψογα απλα δεν δεχεται τα ελληνικα sms, μοιαζει με προβλημα της γραμματοσειρας. παρακαλω αν γνωρίζει καποιος πως να το φτιαξω η να με παραπεμψει σε καποιο link θα του ειμουν ευνομον!ευχαριστω εκ των προτέρων! Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση (αν κάνω λάθος ας μας πει κάποιος) στο δικό μου και όταν γράφεις Ελληνικά σου μειώνει τους χαρακτήρες στο μισό. Αυτό εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts