tasosvel Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Η πρωτη βγηκε το 1953 οποτε οπως καταλαβενεις εχουν βγει αρκετα μοντελα... τωρα το ποσο παλια ειναι μονο εσυ μπορεις να το βρεις ψαχνοντας λιγο... pantos oi pio palies einai pio tetragonismenes kai pio xontrokommenes !! dn einia kai polu oraies !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Valkaniki sindiaskepsi stin Thessaloniki kai i Maybach tou Voulgarou prwthipourgou ekane voltes se kentrikous dromous.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Στο cosmos στη θεσσ/νικη εχω δει κανα δυο φορες μια cayenne που μονο απλη δεν ειναι... Χαμηλωμενη με τεραστιες μαυρες ζαντες και απο πισω εγραφε GEMBALLA..!(οποιος ξερει καταλαβαινει) Τωρα τι εχει κατω απο το καπο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 2 ειναι τα Cayenne της Gemballa... Το ενα εχει μονο 600 αλογα κατω απο το καπω του ενω το δευτερο εχει μονο 750! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Στο cosmos στη θεσσ/νικη εχω δει κανα δυο φορες μια cayenne που μονο απλη δεν ειναι... Χαμηλωμενη με τεραστιες μαυρες ζαντες και απο πισω εγραφε GEMBALLA..!(οποιος ξερει καταλαβαινει) Τωρα τι εχει κατω απο το καπο..αυτα που επαιζαν στην εκθεση αυτοκινητου (νομιζω στο ATS τα ειχα δει..):lol: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 2 ειναι τα Cayenne της Gemballa... Το ενα εχει μονο 600 αλογα κατω απο το καπω του ενω το δευτερο εχει μονο 750! ;) mono????? ok tote !!:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 τρωρα τελευταια εχω πετυχει δυο s350 και μια s500 χτες sl500 παλια και μια καινουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 μικρολιμανο αρχιζουμε (ειναι γνωστο μερος για τα αυτοκινητα του) ferrari f430 spider ferrari 360 spider aston martin db9:blink: bmw z8:blink: bmw m6 bmw m3(πανω απο 4) bmw m5 bmw m6 toyota supra (κοκκινο και μαυρο) mercedes mclaren slr:blink: mercedes s500 mercedes sl500 porsche carrera gt ( i think):blink: :blink: :blink: porsche 991 gt3 porsche 911 urbo porsche boxter nissan skyline(ασπρο με πινακιδες απο αγγλια) nissan 350z(χωρις πινακιδες) αυτα δεν ειδα κανενα αλλο νομιζω το επομενο σαββατοκυριακο θα πεσουν και φωτο αν ξαναπαω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Στο cosmos στη θεσσ/νικη εχω δει κανα δυο φορες μια cayenne που μονο απλη δεν ειναι... Χαμηλωμενη με τεραστιες μαυρες ζαντες και απο πισω εγραφε GEMBALLA..!(οποιος ξερει καταλαβαινει) Τωρα τι εχει κατω απο το καπο.. Θα ειχε αυτοκολλητο gt600 η gt750.... Η Cayenne με τα 750 αλογα (οντως ηταν στο ATS) ειναι μαυρη με πολυ σκουρα μαυρα τζαμια με μαυρες 22αρες(?) ζαντες..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Χθες απογευματάκι έξω από το μετρό του Νέου Κόσμου..μία Ferrari Scaglietti!! Απίστευτη μούρη είχε η άτιμη! Την έβγαλα και φώτο αλλά βγήκε κουνημένη. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 μικρολιμανο αρχιζουμε (ειναι γνωστο μερος για τα αυτοκινητα του) ferrari f430 spider ferrari 360 spider aston martin db9 bmw z8 bmw m6 bmw m3(πανω απο 4) bmw m5 bmw m6 toyota supra (κοκκινο και μαυρο) mercedes mclaren slr mercedes s500 mercedes sl500 porsche carrera gt ( i think) porsche 991 gt3 porsche 911 urbo porsche boxter nissan skyline(ασπρο με πινακιδες απο αγγλια) nissan 350z(χωρις πινακιδες) αυτα δεν ειδα κανενα αλλο νομιζω το επομενο σαββατοκυριακο θα πεσουν και φωτο αν ξαναπαω auta ta eides se mia mera? kala sto monaco isoun? dld vlepeis slr & carrera gt kai den travas mia photo? Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 μια φεραρι παρακαλαμε να δουμε εμεις και ο αλλος βλεπει slr & carrera gt :whistle: τεσπα..μια φεραρι 360 modena χτες στο ωραιοκαστρο..με πινακιδα χχχ-1000 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 μια φεραρι παρακαλαμε να δουμε εμεις και ο αλλος βλεπει slr & carrera gt :whistle: τεσπα..μια φεραρι 360 modena χτες στο ωραιοκαστρο..με πινακιδα χχχ-1000 :) Kωστακη την ιδια φερραρι την εχω δει στη Χαλκιδικη και την εχω βγαλει φωτογραφια.Κοκκινη ηταν αυτη που ειδες και εσυ,ετσι?Εχω φωτογραφιες απο 2-3 ακομα φερραρι,η μια ειναι μια Scaglietti(αν την λεω σωστα) που ηταν παρκαρισμενη στο γκαραζ του ξενοδοχειου που μεναμε στην Κων/πολη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 εγω δυστηχως δεν ειχα το κινητο μαζι μου και δεν την εβγαλα..ναι κοκκινη ηταν..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 εγω δυστηχως δεν ειχα το κινητο μαζι μου και δεν την εβγαλα..ναι κοκκινη ηταν..:) Κι εγώ την έχω δει αυτή! Στο κέντρο και απ' ότι ξέρω την έχει ένας που έχει βενζινάδικο. Εγώ την είδα έξω από το βενζινάδικο, μόλις την είχε πλύνει. Θα ανεβάσω φωτογραφία αργότερα. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 μικρολιμανο αρχιζουμε (ειναι γνωστο μερος για τα αυτοκινητα του) ferrari f430 spider ferrari 360 spider aston martin db9:blink: bmw z8:blink: bmw m6 bmw m3(πανω απο 4) bmw m5 bmw m6 toyota supra (κοκκινο και μαυρο) mercedes mclaren slr:blink: mercedes s500 mercedes sl500 porsche carrera gt ( i think):blink: :blink: :blink: porsche 991 gt3 porsche 911 urbo porsche boxter nissan skyline(ασπρο με πινακιδες απο αγγλια) nissan 350z(χωρις πινακιδες) αυτα δεν ειδα κανενα αλλο νομιζω το επομενο σαββατοκυριακο θα πεσουν και φωτο αν ξαναπαω:D Σε γκαραζ δουλευεις? :p Δεν εχω δει ουτε τα μισα ποτε μου. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Σε γκαραζ δουλευεις? :p Δεν εχω δει ουτε τα μισα ποτε μου. pragmatika ta misa ap auta oute ston upno mou dn ta exo dei ki ego !!:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 auta ta eides se mia mera? kala sto monaco isoun? dld vlepeis slr & carrera gt kai den travas mia photo? οταν εισαι μεσα σε octavia και δεν μπορεις να σταματησεις λογικο ειναι αλλα σε λιγες μερες παλι θα βγαλω λογικα:p σε αυτο το μερος βλεπεις τα παντα μα τα παντα διοτι απο κει βγαινεις και στο σεφ και περνανε για μοστρα και καλα απο κει αλλα ειπαμε αλλα....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Τις τελευτεες δυο μερες ειχα την τυχη να δω αρκετα Ενα μπεζ Lincoln, αγνωστο μοντελο, με ξενες πινακιδες Ενα ασιμη SUV της Lexus, δεν προλαβα να δω πινακιδες Ενα chevrolet avalance μαυρο, κοκκινες πινακιδες Δυο Jaquar S-Type με ροδιακες πινακιδες Μια σκουρα μπλε Jaquar Cabrio, δεν ξερω πως το λενε το μοντελο, με ροδιακες πινακιδες Ενα μαυρο Audi A8 (με αθηναικες πινακιδες) Μια ασημη CLS (με αθηναικες πινακιδες) Μια ασημη SL55 (με ροδιακες πινακιδες) Δυο μαυρες M5 (με ροδιακες πινακιδες) Μια ασημη Cayman(χωρις πινακιδες) Μια μαυρη 911 (με ροδιακες πινακιδες) και φυσικα την Μ6 που την βλεπω καθε μερα(εμαθα και σε πιον ανηκει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Μια σκουρα μπλε Jaquar Cabrio, δεν ξερω πως το λενε το μοντελο, με ροδιακες πινακιδες XKR είνα το μοντέλο. Όμορφο αμάξι, το νέο είναι ακόμη πιο ωραίο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 XKR είνα το μοντέλο. Όμορφο αμάξι, το νέο είναι ακόμη πιο ωραίο. Αν εχει κυκλοφορεισει το νεο τοτε αυτο ητανε, ειχε πινακιδες μερικων ημερων;) Παντος δεν ητανε αυτη που ειανι στης φοτο, ειχει πιο μεγαλο κολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ορίστε και η Ferrari που λέγαμε πριν... http://briefcase.pathfinder.gr/download/526841 Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Αν εχει κυκλοφορεισει το νεο τοτε αυτο ητανε, ειχε πινακιδες μερικων ημερων;) Παντος δεν ητανε αυτη που ειανι στης φοτο, ειχει πιο μεγαλο κολο Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν το νέο, δεν είμαι καν σίγουρος αν έχει παρουσιαστεί επίσημα. Αν δεν κάνω λάθος η κυκλοφορία του νέου έχει οριστεί για το φθινόπωρο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Ορίστε και η Ferrari που λέγαμε πριν... http://briefcase.pathfinder.gr/download/526841 αυτη την ειδες κοντα στην σταυρουπολη διπλα απο ενα βενζιναδικο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Την είδα απέναντι από τον κινηματογράφο Τιτάνια (έτσι νομίζω τον λένε). Στον Βαρδάρη. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts