george1007 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Έχω δει και BMW X3 και έχω πάει βόλτα με jaguar,αλλά δν θυμάμαι μοντέλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 ρε veco τι γκομεναρα ειναι αυτη , ποσο θελω να παω ενα ταξιδι με μια τετοια:wacko: η να κανω την διαδρομη αθηνα πατρα , ειδικα το κομματι το επικινδυνο ή απο savona μεχρι monte carlo , αλλα απο τον δρομο που παει παραλιακα !! ερωτας Ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Και στο λέω εγώ, φανατικός πολέμιος των BMW... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Εν πάση περιπτώσει, καιρό είχαμε να δούμε κάτι καινούργιο στην Κύπρο και σήμερα, να, Volkswagen Touareg! :D http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/117.jpg http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/116-2.jpg http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/115-1.jpg http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/113.jpg http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/114.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Μετα από αυτη τη δημοσίευση του veco ξαναπροτείνω να κλειδωθεί εφόρου ζωής το συγκεκριμένο τοπικ! Τελος! Δεν σχολιάζω άλλο:lol: Εξαιρετικό το VW:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Μετα από αυτη τη δημοσίευση του veco ξαναπροτείνω να κλειδωθεί εφόρου ζωής το συγκεκριμένο τοπικ! Τελος! Δεν σχολιάζω άλλο:lol: Εξαιρετικό το VW:lol: Ναι αλλά λυπήθηκα τον ιδιοκτήτη διότι δεν του φτάσανε τα λεφτά να την πάρει με οροφή και έβαλε πανί για να μην βρέχεται. Κυκλοφορεί ήδη και μία στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ειλικρινά, πέρα του εντυπωσιασμού, δεν μπορω να καταλάβω τι σου προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο που ΔΕΝ μπορεις να το βρεις σε άλλα πολύ φθηνότερα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Rolls Phantom Drophead Coupe ultra-high luxury convertible Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Χθες λεωφορος Νικης καμια 5-6 porsche(cayman,cayenne,carrera) και στο Macedonia Palace μαυρη Bentley Continental και επισης διαφορες porcshe. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 http://img13.imagehosting.gr/out.php/t275434_569.jpg http://img13.imagehosting.gr/out.php/t275433_568.jpg ssss.......!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ναι αλλά λυπήθηκα τον ιδιοκτήτη διότι δεν του φτάσανε τα λεφτά να την πάρει με οροφή και έβαλε πανί για να μην βρέχεται. Κυκλοφορεί ήδη και μία στην Αθήνα. μηπως εννοεις μια που την εχει ενας ιδιοκτητης διαφημιστικης εταιριας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Μετα από αυτη τη δημοσίευση του veco ξαναπροτείνω να κλειδωθεί εφόρου ζωής το συγκεκριμένο τοπικ! Τελος! Δεν σχολιάζω άλλο:lol: Εξαιρετικό το VW:lol: ΣΥΜΦΩΝΩ και γω , πρεπει να κλεισει και να ανοιξει σε 2 μ 3 χρονια μολις βγει κατι που δεν το εχει δει στο δρομο ο veco !!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μετα από αυτη τη δημοσίευση του veco ξαναπροτείνω να κλειδωθεί εφόρου ζωής το συγκεκριμένο τοπικ! Τελος! Δεν σχολιάζω άλλο Εξαιρετικό το VW:lol: Απλά κορυφή. Touareg ftw. :p Ναι αλλά λυπήθηκα τον ιδιοκτήτη διότι δεν του φτάσανε τα λεφτά να την πάρει με οροφή και έβαλε πανί για να μην βρέχεται. Ελπίζω το πανί να είναι αδιάβροχο. :p Ειλικρινά, πέρα του εντυπωσιασμού, δεν μπορω να καταλάβω τι σου προσφέρει αυτό το αυτοκίνητο που ΔΕΝ μπορεις να το βρεις σε άλλα πολύ φθηνότερα...... Τίποτα. Είναι απλά μία κινητή δήλωση «το χρήμα μου τρέχει από τα μπατζάκια». :p ΣΥΜΦΩΝΩ και γω , πρεπει να κλεισει και να ανοιξει σε 2 μ 3 χρονια μολις βγει κατι που δεν το εχει δει στο δρομο ο veco !!:lol: Α όλα κι όλα. Πολλά δεν έχουμε δει στην Κύπρο (ακόμα)... Πάντως η αλήθεια είναι ότι από mainstream exotics/supercars (Lambo, Ferrari, SLR, Carrera GT, Veyron, Rolls Royce), τα έχουμε δει σχεδόν όλα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 C63 AMG στην περιφερειακή...:) http://img171.imageshack.us/img171/1111/pa0402640wz8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 C63 AMG στην περιφερειακή...:) http://img171.imageshack.us/img171/1111/pa0402640wz8.jpg Nice, very nice! GR πινακίδες; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Πορτοκαλί Lamborghini Murcielango 4/10 13:00 δίοδια Λ. Πεντέλης Χαλάνδρι είσοδος 12. Απίστευτο άνοιγμα προς περίφ. Υμηττού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 κοκκινη ferrari f355 gts χθες στο μπουρναζι..καποιος γνωστος την οδηγουσε!εμοιαζε με τον γονιδη λολ αλλα δεν πρεπει να ηταν αυτος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 κοκκινη ferrari f355 gts χθες στο μπουρναζι..καποιος γνωστος την οδηγουσε!εμοιαζε με τον γονιδη λολ αλλα δεν πρεπει να ηταν αυτος... Γιατί όχι δηλαδή; :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εχουμε και λεμε. χθες στην ολγας η γνωστη κιτρινη λαμπο και τις αθλιες ζαντες,στην τσιμισκη μια καρερα 4ς και αλλη μια στην αγγελακη.και οι δυο μαυρο χρωμα,η μια ελληνικη.2-3 s5 το ενα απο αυτα κατα τις 7 το απογευμα στο κοσμος,το αλλο στον περιφερειακο και το αλλο στην παραλιακη.μια viper μαυρη στην λεωφ. νικης παρκαρισμενη στο φαναρι μετα το κοραλ και αλλη μια ασημι(μαλλον στην κρηνη).αυτα.δεν θυμαμαι να συναντησα κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Απλά κορυφή. Touareg ftw. :p Α όλα κι όλα. Πολλά δεν έχουμε δει στην Κύπρο (ακόμα)... Πάντως η αλήθεια είναι ότι από mainstream exotics/supercars (Lambo, Ferrari, SLR, Carrera GT, Veyron, Rolls Royce), τα έχουμε δει σχεδόν όλα... Mainstream supercars... Λιγο οξυμωρο δεν ειναι αυτο? Ποια δηλαδη δεν θα ηταν στην κατηγορια αυτη? Τα koenigsegg? Δεν εχω καταλαβει το αστειακι με το vw touareg.:(:(:( Λογω μεγεθους? BMW να το λεγατε θα το καταλαβαινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Mainstream supercars... Λιγο οξυμωρο δεν ειναι αυτο? Ποια δηλαδη δεν θα ηταν στην κατηγορια αυτη? Τα koenigsegg? Δεν εχω καταλαβει το αστειακι με το vw touareg.:(:(:( Λογω μεγεθους? BMW να το λεγατε θα το καταλαβαινα... Ακριβώς! Koenigsegg, Pagani και λοιπά, τα οποία είναι σπάνια ακόμη και για Λονδίνο, Μόντε Κάρλο κλπ. Μονάχα αυτά δεν έχω δει ακόμη... Αν προσέξεις στην πρώτη φωτογραφία, τέρμα δεξιά έχει ένα Touareg. Αυτό σχολιάζαμε... :) Υ.Γ. Η πλάκα είναι ότι από πίσω είχε και μία Ferrari, αλλά ποιός την χ*ζει. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Κανα 2-3 Φεράρι και λαμποργκίνι, αμα πατε σε κανα αγώνα Κάρτ θα δείτε στην πίστα Αθήνας, Καλαμάτας στο σαν Νικολας, αλλά εκείνο που μου άρεσε είναι οι φωτο που τράβηξα. Καλά εχετε δει οδηγό Φεράρι να βάζει 10 ευρώ καύσιμα? Εγω ναι... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Κανα 2-3 Φεράρι και λαμποργκίνι, αμα πατε σε κανα αγώνα Κάρτ θα δείτε στην πίστα Αθήνας, Καλαμάτας στο σαν Νικολας, αλλά εκείνο που μου άρεσε είναι οι φωτο που τράβηξα. Καλά εχετε δει οδηγό Φεράρι να βάζει 10 ευρώ καύσιμα? Εγω ναι... Μήπως επίσης φυσάει για να φουσκώσουν τα λάστιχα; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Κανα 2-3 Φεράρι και λαμποργκίνι, αμα πατε σε κανα αγώνα Κάρτ θα δείτε στην πίστα Αθήνας, Καλαμάτας στο σαν Νικολας, αλλά εκείνο που μου άρεσε είναι οι φωτο που τράβηξα. Καλά εχετε δει οδηγό Φεράρι να βάζει 10 ευρώ καύσιμα? Εγω ναι... εχω δει οδηγους bmw,audi 1800 κυβικων να βαζουν 5 ευρω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Κανα 2-3 Φεράρι και λαμποργκίνι, αμα πατε σε κανα αγώνα Κάρτ θα δείτε στην πίστα Αθήνας, Καλαμάτας στο σαν Νικολας, αλλά εκείνο που μου άρεσε είναι οι φωτο που τράβηξα. Καλά εχετε δει οδηγό Φεράρι να βάζει 10 ευρώ καύσιμα? Εγω ναι... Εγω εχω ακουσει και μαλιστα απο συμφορουμα.Αλλα που το βλεπετε το περιεργο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Κανα 2-3 Φεράρι και λαμποργκίνι, αμα πατε σε κανα αγώνα Κάρτ θα δείτε στην πίστα Αθήνας, Καλαμάτας στο σαν Νικολας, αλλά εκείνο που μου άρεσε είναι οι φωτο που τράβηξα. Καλά εχετε δει οδηγό Φεράρι να βάζει 10 ευρώ καύσιμα? Εγω ναι... Πολύ πιθανό να βάζει συστηματικά βενζίνη από κάποιο συγκεκριμένο πρατήριο που εμπιστεύεται, οπότε αν είναι κάπου αλλού και χρειάζεται βενζίνη, να βάλει ίσα ίσα για να φτάσει μέχρι το "δικό" του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts