Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα αφησε κανα κλειδι επιτηδες επανω στο μπαρ ??? Μπας και το δει η γκομενα και "ψαρωσει???"

σωστος ο παικτης αλλα οχι μονο το αφησε,το κουναγε κιολας επιδεικτικα και ξαφνου που λες να ενα γκομενακι να του μιλαει......ε φιλε μου κατι τετοιους τυπους σιχαινομαι,φαντασου με λαμποργκινι γκαγιαρδο και πηγε για ποτο στα ψηλα αλωνια της πατρας ε ρε καταντια λεμεεεεεε

ReSpEcT και μονο...:respect::respect::respect:

πες μου απο που ειναι η φοτο..μονο αυτο πες μου..Τελος

πολυ ασχημο αυτοκινητο ρε παιδια

+1

Κακάσχημο... :(

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εγώ θα έλεγα ότι περισσότερο άσχημο είναι το χρώμα παρά το αυτοκίνητο. Τώρα μπορεί να μην μου κάνει εντύπωση αλλά πριν 10 χρόνια έλεγα τι αμαξάρα είναι αυτή.

χθες το βραδυ στην κρηνη μια ασπρη corvette με αγγλικες πινακιδες νομιζω.

αυτο το εχετε πουθενα?

http://www.imageshack.gr/files/xyfflqlbw0ku5ptoue38_thumb.jpg

http://www.imageshack.gr/files/oife2yej7r8tl7n5pj81_thumb.jpg

http://www.imageshack.gr/files/ete1t1xso6a759aafv28_thumb.jpg

οχι οτι ειναι soupercar αλλα ειναι σπανιο

^τι ειναι αυτο?:blink:εκεινο το αμαξακι που εδειχνε ο ιαβερης στην TV,μπορεις να το παρεις απο τα 16&κανει 9000ευρω&πιανει 60χλμ?ε,οχι δεν θα το επαιρνα με καμια παναγια...
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

:heat::up::respect:τωρα θελω μια τετοια επειγοντως,δεν ειναι απλως κουκλα ειναι θεα...το αυτοκολλητο κατω απο το πισω σημα τι ακρβως δειχνει?μοτερ?γιατι δεν φαινεται πολυ καλα...

το morgan κυκλοφορει στην Αγγλια

πωλιουνται&ελλαδα..ειχα δει ενα στην εθνικη,οταν ειχε πρωτοερθει ελλαδα η εταιρια!ποτε ηταν,περισυ νομιζω το καλοκαιρι...

Δικηο εχεις, απλα στην Αγγλια κυκλοφορουν αρκετα
[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

:heat::up::respect:τωρα θελω μια τετοια επειγοντως,δεν ειναι απλως κουκλα ειναι θεα...το αυτοκολλητο κατω απο το πισω σημα τι ακρβως δειχνει?μοτερ?γιατι δεν φαινεται πολυ καλα...

to autokollhto deixnei 2 gomenes sth mesh plath me plath kai 3 exatmiseis apo th mia pleura kai 3 apo thn allh pou briskontai panw se fwtia. exei kai brosta autokollhto me 2 gomenes pali (opws to shma ths KAPPA). to moter den fainetai epeidh einai nuxta. einai 3litro(2jz ge) me beltiwsh mono to filtro(manhtari) ths hks. epishs kai h exatmish einai hks. apodidei peripou 240 aloga. den kanei polu thorubo(den me apasxolei kiolas auto). foraei 235 lastixo ebros kai 265 pisw. exei bilstein me xamhlwmena elathria. thelei polu douleia to moter giati einai aplo akoma. einai apisteuta oikonomiko. trexei mono me 98 kai panw benzinh. kai einai dexiotimono bebaia( mhn rwthsei kaneis an einai duskolo, einai sunitheia). euxomai na kataferw na to ektelwnisw wste na uparxei kana kalo amaxi na omorfainei thn athina, phxame sta saxoralla kai tous tenekeds (kseganwtous).

to project pou etoimazetai (ean erthei ellada), tha ginei apo beltiwthko oiko sthn agglia me parraggelies apo iapwnia. tha einai sigoura panw apo 700 aloga...gia kathimerinh xrhsh...!! einai makroprothesmo bebaia auto alla kalo einai na prospathei kaneis gia ta oneira tou. ena ena ta bhmata. eipame sas xrwstaw kai videaki..!

καλα αμα το φτασεις 700 αλογα θα γινει πυραυλος εδαφους-εδαφους.Στο ευχομαι να πραγματοποιησεις αυτο που θες αντε να δουμε και κανα σωστο φτιαξιμο οχι σαν καποιους καγκουρες που βαζουν το πολυ 100 αλογα και νομιζουν οτι μπορουν να τα κοντραρουν με FERRARI.

Αληθεια σε ποιον βελτιωτικο οικο αναφερεσαι,ειναι γνωστος??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κινηθουμε ομως δικαστηκα σε Ευρωπη σαν ιδιωτες οτι εχουμε δικαιωμα να μην πληρωσουμε τελωνιο δεν θα γινει τιποτα???

Υ.Γ Ψηφο σε κανεναν:mad::mad::mad::mad:

εχω την εντυπωση οτι μπορεις&λογικα θα βγεις κερδισμενος αλλα ποσο καιρο θα τρεχεις στα δικαστηρια???

&για να μην ξεφευγουμε..οριστε ενα m3 που ειδα πριν 2βδομαδες!

ο τυπος που το εχει αυτο μου ειπανε οτι ειναι προεδρος του bmwclubhellas,δεν ξερω αν ισχυει αυτο!παντως το αμαξι βγαζει 1082αλογα!!!!:shock::X:hypno::shifty:εν τωμεταξυ ειχε σταματησει γιατι του βγηκε ο ιμαντας+οτι υπερθεμανθηκε ενα ψυγειο-κατι τετοιο,δεν πολυκαταλαβα!η ολη φαση ηταν οι μπατσοι που εσκασαν μυτη..αλλα δεν εγινε τιποτα ιδιαιτερο!

http://img404.imageshack.us/img404/2527/dsc00710alv8.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/4177/dsc00711fb8hhi1.jpg

πολυ ψευτικα μου φαινονται ομως τα πλαστικα του bodykit και θα ηταν πιο ωραιο αν ειχε και απο τις δυο μεριες εξατμισεις.Και αν οντως αληθευει οτι εχει 1000+ αλογα θα μποροσε να δωσει αυτα τα λεφτα για να παρει την Μ3 CSL γιατι τοσα αλογα που να τα φερεις βολτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

μουφα μ3 ειναι...

Απλα ειναι μ3 λουκ και με αλλαγμενο μοτερ υπερτουμπανιασμενο..το ειχανε παρουσίασει πριν κανενα δυμηνο στο Max Power...

Ωραία η 316.:grin:

δεν ξερω αν ειναι 316 αλλα παντως m3 δεν ειναι...

μουφα μ3 ειναι...

Απλα ειναι μ3 λουκ και με αλλαγμενο μοτερ υπερτουμπανιασμενο..το ειχανε παρουσίασει πριν κανενα δυμηνο στο Max Power...

το ξερω!δεν το ειχα δει το τευχος..αλλα τον ειχα ρωτησει&μου ειπε οτι ειναι μετατροπη!παντως οτι&να 'ναι δεν βλεπεις καθε μερα τετοιο look σε μπεμπα(ιδιως e46).