Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ayrio tha yparxoyn sth gallery moy Lamborghini Gallardo kai ferrari 360 modena poy exan erthei stin xanthi sta seven!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Xθες έξω από το Coral διπλοπαρκαρισμένες δυο Ferrari 430 Spider από Θεσ/νίκη!:drool:

απο εκει περναει καλος(ποιοτικα) κοσμος..;)

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

ayrio tha yparxoyn sth gallery moy Lamborghini Gallardo kai ferrari 360 modena poy exan erthei stin xanthi sta seven!

Αυτό θα γίνει και στο κατάστημα του πειραιά. Είναι μέρος μιας προώθησης που κάνουν τα εν λόγω καταστήματα. Όταν αυτό γίνει θα ανεβάσω και φωτογραφίες από το εσωτερικό των αυτοκινήτων... Εχω βλέπεται καλές σχέσεις με το κατάστημα...

kai egw eixa kales sxeseis kai mpika mesa sta aytokinita alla den eixa tin psifiaki mazi kai ebgala foto me to kinito kai itan kai bradi kai teleytaia mera prin figoyn gkantemia,wmos tis eida sto dromo na tis skizoyn pwrosi itan!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

απο εκει περναει καλος(ποιοτικα) κοσμος..;)

Δεν ξέρω τι είναι ο καλός (ποιοτικά) κόσμος.

Επίσης δεν ξέρω αν ένας έμπορος ναρκωτικών που έχει μια 430 είναι καλός κόσμος.

Δε μιλάω φυσικά για τους κατόχους των 2 430 εκεί, δεν τους ξέρω. Γενικά μιλάω.

Πάντως το μαγαζί αν δεν το είχε αυτός που το έχει, δεν θα είχε ούτε το 1/10 του κόσμου του.

Εμένα δε μου αρέσει ούτε σαν μαγαζί, ούτε ο κόσμος, ούτε η μουσική:X...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Να τσουλάει; εντάξει, δε τσουλάει απλά, μια χαρά τα πάει... Και εξαιρετικά φρένα έχει, και απίστευτο κράτημα και γονατίζει πολύ εύκολα αλλά supercar. Εγώ αν είχα τα χρήματα, θα το αγόραζα...

και τι θα παρεις ενα αμαξι το οποιο του ριχνει η f430?.....καλο αυτο...:cool: :rolleyes: :p

και τι θα παρεις ενα αμαξι το οποιο του ριχνει η f430?.....καλο αυτο...:cool: :rolleyes: :p

Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο...Τουλαχιστον με καθημερινους οδηγους οπως εγω και εσυ και οχι με οδηγους αγωνων..Αμα παρει ο ενασ την "κυρια" και ο αλλος τη μερσεντες δεν νομιζω οτι η κυρια θαναι πιο γρηγορη...

Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο...Τουλαχιστον με καθημερινους οδηγους οπως εγω και εσυ και οχι με οδηγους αγωνων..Αμα παρει ο ενασ την "κυρια" και ο αλλος τη μερσεντες δεν νομιζω οτι η κυρια θαναι πιο γρηγορη...

Ούτε με οδηγούς αγώνων είναι ποιό γρήγορη, κι όποιος λέει κάτι να το στηρίζει παρακαλώ!!

το ξερω οτι δεν ειναι πιο γρηγορη απλως ετσι το ειπα....:p

αλλωστε το ξαναλεω προτιμω να παρω μια f430 Και να ξερω πως πηρα την πιο ολοκληρωμενη φερραρι μετα την 355 f1 παρα ενα αμαξι που εχει ονομα ενω στην κατηγορια του ειναι το τελευταιο

το ξερω οτι δεν ειναι πιο γρηγορη απλως ετσι το ειπα....:p

αλλωστε το ξαναλεω προτιμω να παρω μια f430 Και να ξερω πως πηρα την πιο ολοκληρωμενη φερραρι μετα την 355 f1 παρα ενα αμαξι που εχει ονομα ενω στην κατηγορια του ειναι το τελευταιο

Καλά τη μία λες ότι ξέρης ότι δεν είναι ποιό γρήγορη η f430 και μετά ότι είναι τελευταίο στην κατηγορία του? Δηλαδή??:confused:

Η κατηγορία της SLR δεν είναι ίδια με την κατηγορία της F430...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Η κατηγορία της SLR δεν είναι ίδια με την κατηγορία της F430...

Μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποιο link η να μας πληροφορήσει για το ποια θέση κατέλαβε η SLR στο καθιερωμένο γύρο στη πίστα της εκπομπής top gear. Θυμάμαι ότι ήταν ή δεύτερη ή τρίτη αλλά δε θέλω να πω αλλά γιατί δε θυμάμαι τι ήταν κάτω από αυτή αλλά και πάνω στη ταξινόμηση. Αυτό ίσως βοηθήσει μερικούς να αντιληφθούν τις δυνατότητες του εν λόγω οχήματος.

Μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποιο link η να μας πληροφορήσει για το ποια θέση κατέλαβε η SLR στο καθιερωμένο γύρο στη πίστα της εκπομπής top gear. Θυμάμαι ότι ήταν ή δεύτερη ή τρίτη αλλά δε θέλω να πω αλλά γιατί δε θυμάμαι τι ήταν κάτω από αυτή αλλά και πάνω στη ταξινόμηση. Αυτό ίσως βοηθήσει μερικούς να αντιληφθούν τις δυνατότητες του εν λόγω οχήματος.

:google: is your friend! :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Βρε, εγώ το ξέρω ότι το google είναι φίλος μου... Εκείνο δε ξέρει ότι είμαι και εγώ δικός του... Παλαιότερα δεν είχα καταφέρει να βρω κάτι και τώρα είμαι από WΑΡ οπότε και δε μπορώ να κάνω πολλά!

Οριστε η πρωτη 10αδα... ;)

1.Koenigsegg CCX (with TG spoiler) 1.17.6

2.Pagani Zonda F 1.18.4

3.Maserati MC12 1.18.9

4.Ferrari Enzo 1.19.0

5.Ariel Atom 1.19.5

6.Porsche Carrera GT 1.19.8

7.Koenigsegg CCX 1.20.4

8.Ascari KZ1 1.20.7

9.Mercedes-Benz SLR McLaren 1.20.9

10.Ford GT 1.21.9

Ζητώ συγγνώμη για τη παρερμηνεία. Προφανώς δεν εχω δει όλες τις εκπομπές έτσι ώστε να δω και τη τελική κατάταξη. Είχα μείνει στο ότι η slr ήταν 3η πάνω από τη lambo. Παρά ταύτα όμως η SLR είναι ταχύτερη από οποιαδήποτε άλλη ferrari πλην της ΕΝZΟ που απλά είναι άπιαστη και ασύγκριτη αλλά και έχει αστρονομική τιμή. Ευχαριστώ θέρμα το φιλο που ανέβασε τη λίστα.

Αυτα ειναι τα πιο προσφατα αποτελεσματα... ;)

Οσο για την τιμη της SLR αυτη ειναι παρα πολυ κοντα στην τιμη της ENZO! Ουσιαστικα την Enzo ανταγωνιζεται...

Παντως σε ενα επεισοδιο στο Top Gear ο Jeremy (χωρις να ειμαι σιγουρος!) ειπε κατι που νομιζω περιγραφει την κατασταση!

Ειπε λοιπον "Θα πρτιμουσα αυτο το αυτοκινητο να ηταν λιγο παραπανω McLaren και λιγο λιγοτερο Mercedes"!

Poso asteies mou fainontai avtes oi diamaxes gia ta liga dekata devteroleptwn anamesa se supercars se pistes... :p

+1... σε καμια περιπτψση δεν αντικατροπτιζουν την αληθεια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτα ειναι τα πιο προσφατα αποτελεσματα... ;)

Οσο για την τιμη της SLR αυτη ειναι παρα πολυ κοντα στην τιμη της ENZO! Ουσιαστικα την Enzo ανταγωνιζεται...

Παντως σε ενα επεισοδιο στο Top Gear ο Jeremy (χωρις να ειμαι σιγουρος!) ειπε κατι που νομιζω περιγραφει την κατασταση!

Ειπε λοιπον "Θα πρτιμουσα αυτο το αυτοκινητο να ηταν λιγο παραπανω McLaren και λιγο λιγοτερο Mercedes"!

Νομίζω ότι κανείς πολύ μεγάλο λάθος σε ότι αφορά τη τιμή της enzo και τη τιμή της SLR.

Νομίζω ότι κανείς πολύ μεγάλο λάθος σε ότι αφορά τη τιμή της enzo και τη τιμή της SLR.

Ναι, η Ενζο έχει τα διπλά σχεδόν πλέον!

Poso asteies mou fainontai avtes oi diamaxes gia ta liga dekata devteroleptwn anamesa se supercars se pistes... :p

+1... σε καμια περιπτψση δεν αντικατροπτιζουν την αληθεια....

Αστείες είναι σίγουρα, μη σου πω και γελοίες για εμάς τους απλούς οδηγούς... Για κάποιον όμως έμπειρο και γνωστή του αντικειμένου είναι αιτία μελέτης. Άλλωστε αποτελεί ίσως το μοναδικό μετρό σύγκρισης αν θέλουμε να μιλήσουμε αποκλειστικά για επιδόσεις. Έτσι δεν είναι;

Ναι, η Ενζο έχει τα διπλά σχεδόν πλέον!

Μη σου πω και τρίπλα.Εκτός αυτού η enzo ήταν και πολύ περιορισμένης παραγωγής πράγμα που τη κάνει σπάνια αλλά και πιο ακριβή με τη πάροδο των ετών σαν συλλεκτικό μόντελλο. Από την άλλη η SLR μπορεί ακόμη κατά παραγγελία να γίνει δίκη σου.