hydro Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 προφανως και δε πιστευεις αυτο που λες για την slr!:) γιατι αμα την δεις φτιαχτηκε με σκοπο να ειναι ο διαδοχος της f1 και τελικα για την κατηγορια της gt enzo veryon ουτε μια δεν αξιζει παρα μονο στο ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 γιατι αμα την δεις φτιαχτηκε με σκοπο να ειναι ο διαδοχος της f1 και τελικα για την κατηγορια της gt enzo veryon ουτε μια δεν αξιζει παρα μονο στο ονομα οντως.... και στο ονομα αναμεσα σε ferrari, lamborghini, porsche παλι πιο κατω ειναι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 οντως.... και στο ονομα αναμεσα σε ferrari, lamborghini, porsche παλι πιο κατω ειναι.... ναι αλλα απο οδηγικης αποψης και αποψης επιδοσεων ειναι απιστευτη... οπως και να το κανουμε το γοητρο της ferrari δε θα το εχει ποτε, αλλα ως εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ναι αλλα απο οδηγικης αποψης και αποψης επιδοσεων ειναι απιστευτη... οπως και να το κανουμε το γοητρο της ferrari δε θα το εχει ποτε, αλλα ως εκει. +1 είναι ποιό γρήγορη από Lambo! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Χτες το βραδυ 2 SLR (ασημι & μαυρη) με βουλγαρικες πινακιδες!!!:ninja: klassikoi voulgaroi mafiozoi pou kanoun diakopes Xalkidiki?:wacko: vgale fwtos an tous petixeis kai simera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 οντως.... και στο ονομα αναμεσα σε ferrari, lamborghini, porsche παλι πιο κατω ειναι.... para poli pio kato.den me enthousiazei afto to amaxi.makria.... k an mou to xarizan efxaristos tha to poulousa akomi k sti misi timi tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καλα μεταξυ μας κανεις δεν θα το εδινε τετοιο αμαξι... Και μονο η τιμη του αλλα και η περιορισμενη παραγωγη του το καθιστουν αξιολογο!! Αν μου το χαριζαν θα το κυκλοφορουσα με πολυ καμαρι... αλλα θα προτιμουσα να μου χαριζαν κατι αλλο (Enzo. Murcielago, Carrera GT) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Εγώ πάντως το θεωρώ εξαιρετικό αυτοκίνητο και δεν θα έλεγα έτσι εύκολα ότι προτιμώ κάποια Ferrari ή Porsche. Οι περισσότεροι άλλωστε νομίζω ότι κολλάτε στο όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ... ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΙΤΕ SLK ΕΙΤΕ SL... ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΜΙΑ LAMBO Η FERRARI Η SALEEN,VAYERON ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ MC LAREN ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟ SLR ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ MERCEDES... ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ SUPERCARS..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Τα σχετικα με το ονομα ισχυουν... Η επομενη SLR θα λανσαριστει με το ονομα της McLaren και θα μοιαζει περισσοτερο με την McLaren F1! Γενικα απο το σημα της Mercedes αυτο το αμαξι μαλλον εχασε παρα κερδισε πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Γενικα απο το σημα της Mercedes αυτο το αμαξι μαλλον εχασε παρα κερδισε πραγματα... Και μεταξυ μας, λογικο ειναι.. Οταν παιζεις στην ιδια κατηγορια με ονοματα οπως Ferrari, Lamborghini, Porsche, Buggati κλπ, ακομα και να μην σε νοιαζι τοοοοσο το ονομα............ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ρε, πατε καλά; τι λέτε; αν μου χάριζε κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο θα έκανα τούμπες από τη χαρά μου... Μακάρι να βρεθώ στη ζωή μου στην ευχάριστη θέση να οδηγήσω ένα τέτοιο όχημα... Απλά μακάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΗΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ..... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ 600.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ SUPERCARS.... ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟ SLR, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ρε σεις....τι ειναι αυτα ρε..?? σοβαρευτειτε..!!!! και γω ειδα μια slr σε βυσινι χρωμα....την εκανε διαφημιση η ΑΕΛ..!(με πιστεψατε? εγω οχι.) Λοιπον οποιος εχει δει κατι, για να ειναι πιστευτος,να κανει upload φωτο.. Ειδαλλως ειναι μαλακ1α το thread. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 στο κατω κατω παιζει σε μια κατηγορια που ουσιαστικα ειναι χωρις αντιπαλο(εκει κατω...)ποιος θα τα παει σε δρομο η πιστα με μια enzo h gt ? λες η slr να μπορει εστω να τα αφησει πισω στα 100 μετρα?.....φτιαχτηκε επειδη δεν ειχαν τι να κανουν και ειπαν να κανουν μια μαιμου viper (δηλαδη ενα αμαξι πολεμικο αλλα με δερματινα a/c 3τονους και ενα μοτερ ετσι για να τι τσουλαει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΗΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ..... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ 600.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ SUPERCARS.... ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟ SLR, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΜΑΞΙ.... ολοι..... ναι.... τι εχει παραπανω απο την κατηγορια την οποια παιζει ωστε να το παραδεχτουν? το σημα? η επιπλεον αεραγωγους?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) στο κατω κατω παιζει σε μια κατηγορια που ουσιαστικα ειναι χωρις αντιπαλο(εκει κατω...)ποιος θα τα παει σε δρομο η πιστα με μια enzo h gt ? λες η slr να μπορει εστω να τα αφησει πισω στα 100 μετρα?.....φτιαχτηκε επειδη δεν ειχαν τι να κανουν και ειπαν να κανουν μια μαιμου viper (δηλαδη ενα αμαξι πολεμικο αλλα με δερματινα a/c 3τονους και ενα μοτερ ετσι για να τι τσουλαει) Να τσουλάει; εντάξει, δε τσουλάει απλά, μια χαρά τα πάει... Και εξαιρετικά φρένα έχει, και απίστευτο κράτημα και γονατίζει πολύ εύκολα αλλά supercar. Εγώ αν είχα τα χρήματα, θα το αγόραζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ρε, πατε καλά; τι λέτε; αν μου χάριζε κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο θα έκανα τούμπες από τη χαρά μου... Μακάρι να βρεθώ στη ζωή μου στην ευχάριστη θέση να οδηγήσω ένα τέτοιο όχημα... Απλά μακάρι... Θα συμφωνησω απολυτα με τον bouhou2.... Αλλα προσεξε... Αλλο να σου το χαριζανε και αλλο να πηγαινες και να το αγοραζες... Γιατι και εμενα αν μου το χαριζανε σαφως και δεν θα ελεγα οχι... Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα πηγαινα να το αγορασω..... Σε καμια ομως.... Προσωπικα σαν πρωτη επιλογη, θα αγοραζα μια Ferrari... Mπορει να ακουστει πολυ πεζο (ισως και σιτροεν:p ) αλλα Ferrari θα αγοραζα... Σε ολο τον κοσμο, :respect: σ'αυτην την εταιρια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ρε σεις....τι ειναι αυτα ρε..?? σοβαρευτειτε..!!!! και γω ειδα μια slr σε βυσινι χρωμα....την εκανε διαφημιση η ΑΕΛ..!(με πιστεψατε? εγω οχι.) Λοιπον οποιος εχει δει κατι, για να ειναι πιστευτος,να κανει upload φωτο.. Ειδαλλως ειναι μαλακ1α το thread. Γιατι βρε αγορι μου καλο εισαι τοσο δυσπιστος??? Πρεπει να εμπιστευεσαι τους συνφορουμιτες σου... Και στο κατω κατω αν δεν τους εμπιστευεσαι τουλαχιστον κανε μια αναζητηση στο συγκεκριμενο thread για να δεις αν στεκουν αυτα που λενε... Λοιπον οριστε η μια SLR για ηρεμισουμε λιγακι ολοι μας! Λες και ειδατε τον Schumacher με το μονοθεσιο να κανει βολτες στην Αττικη οδο κανετε μερικοι... http://img157.imageshack.us/img157/9655/slr29xlbt5.th.jpg Και επειδη ειμαι πολυ καλος παρα και μια αλλη... Απο Αθηνα! http://img150.imageshack.us/img150/143/bt0002722250ty4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΜΑΞΙ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ, Η ΜΕRCEDES ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.000 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ MERCEDES ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πάρτε και μια Chrysler Crossfire (την οποία είδα στη ΔΕΘ) χθές! http://img81.imageshack.us/img81/2929/crossfireeh5.th.jpg Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μια παλια SLK ειναι με αλλη εξωτερικη εμφανιση.. Δεν μου αρεσει και εμφανισιακα! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 εμενα παλι τα φωτα μου θυμιζουν ενως ΚΙΑ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Xθες έξω από το Coral διπλοπαρκαρισμένες δυο Ferrari 430 Spider από Θεσ/νίκη!:drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ρε σεις....τι ειναι αυτα ρε..?? σοβαρευτειτε..!!!! και γω ειδα μια slr σε βυσινι χρωμα....την εκανε διαφημιση η ΑΕΛ..!(με πιστεψατε? εγω οχι.) Λοιπον οποιος εχει δει κατι, για να ειναι πιστευτος,να κανει upload φωτο.. Ειδαλλως ειναι μαλακ1α το thread. re file gia na min ekteisthese, prin postareis rikse mia matia stis proigoumenes selides kai tha deis fwtos me tis ellinikes slr.....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts