mol Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 mages 1 tha sas po. pigaina serres me to ktel k kathomoun stin proti thesi. apo to pouthena emfanizete mia slr na pigainei ga...mio...ntas.... afto itan. mexri na bgalo to kin na tin travixo foto eixe exafanistei... krima... a, kai 2 m6 kikloforoun sti salonika.mia mavri kai mia asimogalazompleprasino.san perla vasika einai to xromataki tis.apla grafoun istoria afta ta SOUPERcars!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 xtes konta ston purgo ton athinon eida mia bmx z1 !! palia se prasino xroma !! polu oraio autokinito !! den eixa xanadei tetoio sto dromo!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 xtes konta ston purgo ton athinon eida mia bmx z1 !! palia se prasino xroma !! polu oraio autokinito !! den eixa xanadei tetoio sto dromo!! Είσαι σίγουρος ότι ήταν Bmx; Μήπως ήταν Mountain Bike; :p Χωρίς πλάκα τώρα, η Z1 παραμένει ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 mages 1 tha sas po. pigaina serres me to ktel k kathomoun stin proti thesi. apo to pouthena emfanizete mia slr na pigainei ga...mio...ntas.... afto itan. mexri na bgalo to kin na tin travixo foto eixe exafanistei... krima... eisai sigouros oti den exeis kanei lathos????:blink: SLR? SLR? An eisai sigouros, milame gia tin prwti SLR pou paratirithike Voreia Ellada? Ellinikes pinakides eixe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 eisai sigouros oti den exeis kanei lathos????:blink: SLR? SLR? An eisai sigouros, milame gia tin prwti SLR pou paratirithike Voreia Ellada? Ellinikes pinakides eixe? Μπορεί να ήταν η γνωστή αθηναική (1313) και να ανέβηκε πάνω βόλτα:) . Θα ανέβαζα ένα live Q7 αλλά έχω πρόβλημα με το καλώδιο:( resurection_boy το ασημί ή το μαύρο είδες;) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 resurection_boy το ασημί ή το μαύρο είδες;) ? Εγω ειδα το ασημι Q7 παντως και μαλιστα μεσα στην παλια πολη !!! Πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καθαροτατη CLK, και επισης απο οτι φενετε ειναι καθαροτατα του πατερα σου, αφου η φωτογραφια ειναι απο Ιταλικη μαντρα... Ειπαμε ρε φιλε, κυκλοφορουν τοσες και τοσες CLK που δεν θα ητανε κατι περιεργο να εχει μια ο πατερας σου αλλα ετσι οπως το κανεις φωναζεις οτι λες ψεματα... @killing_you2 ειδα και εγω ενα Q7 τις προαλες, καλα μιλαμε τα επεξα με το μεγεθος... Μου φανικε πως πρεπει να ειναι στα ιδια περιπου με το H2 sou eipa egw oti ayti tin foto tin trabixa egw??? apo site einai eleos dld ftanei:wacko: (eixe xari pou den exw psifiaki pou me les psefti ax)idia exw kai egw oloidia alla den eixa pws na tin perasw sto pc kai brika sto internet:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 sou eipa egw oti ayti tin foto tin trabixa egw??? apo site einai eleos dld ftanei:wacko: (eixe xari pou den exw psifiaki pou me les psefti ax)idia exw kai egw oloidia alla den eixa pws na tin perasw sto pc kai brika sto internet:!: Ναι,αλλά οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω,δεν ειναι η CLK αλλά η SLK αυτη που δινεις στα links :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 @ greek_aeras ενα ασιμη @sadiagraxa μεσα στην παλια πολη; Στο παρκινγ στον Αγιο Παντελεημονα; @DiNaMiCc φιλε δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα σου ειπα "Καθαροτατι CLK" τονιζοντας το CLK γιατι οπως ειπαν και αλλοι αυτη δεν ητανε καν CLK:whistle: Μην μου πεις οτι μπερδεψες το C με το S η οτι δεν ξερεις τι αμαξι εχει ο πατερας σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καποια στιγμη ειχα δει και εγω μια SLR στην Χαλκιδικη... Ακομα ξερω οτι υπαρχει μια και στις Σερρες που την εχει επιχειρηματιας -πιθανοτατα θα ειναι αυτη-! Γενικα μεχρι τωρα εχουν ταξινομηθει 5 η 6 SLR με ελληνικα νουμερα!! Ειναι αρκετες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Είσαι σίγουρος ότι ήταν Bmx; Μήπως ήταν Mountain Bike; :p Χωρίς πλάκα τώρα, η Z1 παραμένει ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο... xexe !!:) bmw htan!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Χτες βράδυ στην πλατεία του Ευόσμου μια μπλε Gallardo που την φέρανε για promotion μιας βότκας (SKYY Vodka). Επίσης πριν λίγο μια καινούρια S500... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Χτες βράδυ στην πλατεία του Ευόσμου μια μπλε Gallardo που την φέρανε για promotion μιας βότκας (SKYY Vodka). Αυτή είχε έρθει και στο Βόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καποια στιγμη ειχα δει και εγω μια SLR στην Χαλκιδικη... Ακομα ξερω οτι υπαρχει μια και στις Σερρες που την εχει επιχειρηματιας -πιθανοτατα θα ειναι αυτη-! Γενικα μεχρι τωρα εχουν ταξινομηθει 5 η 6 SLR με ελληνικα νουμερα!! Ειναι αρκετες... Δεν είχε ανεβάσει και ένα φίλος πριν καιρό μια φωτογραφία SLR με ελληνικές πινακίδες; Η καλύτερη φωτογραφία ever του thread πάντως, είναι η Veyron που έβγαλε ο energy αν δεν κάνω λάθος... :respect: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Αυτή είχε έρθει και στο Βόλο... nai thn eixan deixei kai ston alpha kai eixe kai diagonismo gia na katseis sunodhgos se authn thn gallardo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Την είχε βγάλει φωτογραφία ο αδερφός μου. Όταν μπορέσω θα την ανεβάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 @sadiagraxa μεσα στην παλια πολη; Στο παρκινγ στον Αγιο Παντελεημονα; Οχι απο 'κει... Ηταν προς το μικρο συντριβανι, προχειρα παρκαρισμενο ( δηλαδη στη μεση :p εχχχεεχε ) ! Αλλωστε δε νομιζω οτι μπορουσε να το βαλει μεσα απο καπου αλλου, μονο απο την εισοδο με τα φαναρια παιζει να το περασε (Να μπηκε δηλαδη αντιθετο ρευμα ) ! Who Knows ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Οχι απο 'κει... Ηταν προς το μικρο συντριβανι, προχειρα παρκαρισμενο ( δηλαδη στη μεση :p εχχχεεχε ) ! Αλλωστε δε νομιζω οτι μπορουσε να το βαλει μεσα απο καπου αλλου, μονο απο την εισοδο με τα φαναρια παιζει να το περασε (Να μπηκε δηλαδη αντιθετο ρευμα ) ! Who Knows ? Ε και απο την πυλη στην ακαντια που την αφηνουν συνιθος ανοιχτη θα μπορουσε να ειχε μπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Δεν είχε ανεβάσει και ένα φίλος πριν καιρό μια φωτογραφία SLR με ελληνικές πινακίδες; Η καλύτερη φωτογραφία ever του thread πάντως, είναι η Veyron που έβγαλε ο energy αν δεν κάνω λάθος... :respect: που ειναι αυτη η φωτογραφια ρε παιδια????:blink: θελω να κανω και εγω το οφθαλμολουτρο μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 που ειναι αυτη η φωτογραφια ρε παιδια????:blink: θελω να κανω και εγω το οφθαλμολουτρο μου...:) Ψάξε πιο πίσω:) . resurection_boy το μαύρο είναι στη Στ Κωτιάδη συνήθως παρκαρισμένο στο ύψος του Ορόσημου. sadiagraxa τον οδηγό έπρεπε να δεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Συνδέθηκε το κινητό μου επιτέλους:D . Τα Q7 :D : http://img225.imageshack.us/img225/9570/photo00101th.jpg http://img90.imageshack.us/img90/5474/photo00121zk.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Στ Κωτιάδη πια ειναι; Ο δρομος απο το μαντρακι για την παραλια στο Grand Hotel; Αν ειναι αυτη τοτε ειναι το Q7 που εχω δει. Το ειδα λιγο πριν την στροφη προς το Yelow Spot. Αυτο το ασημι πρεπει να ειναι που ειδα και στην Ροδου-Λινδου. Λες το μαγαζι τις ΤΙΜ να ειναι αρκετο για γκαραζ του; Εγω δεν το νομιζω...μαλλον χρειαζετε το music spot απο διπλα... Πλακα-πλακα με τετιο αμαξι τι το θελε και μπικε στην εθνικης αντιστασης/ανης μαριας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Στ Κωτιάδη πια ειναι; Ο δρομος απο το μαντρακι για την παραλια στο Grand Hotel; Αν ειναι αυτη τοτε ειναι το Q7 που εχω δει. Το ειδα λιγο πριν την στροφη προς το Yelow Spot. Αυτο το ασημι πρεπει να ειναι που ειδα και στην Ροδου-Λινδου. Λες το μαγαζι τις ΤΙΜ να ειναι αρκετο για γκαραζ του; Εγω δεν το νομιζω...μαλλον χρειαζετε το music spot απο διπλα... Πλακα-πλακα με τετιο αμαξι τι το θελε και μπικε στην εθνικης αντιστασης/ανης μαριας; Και να δεις και πως είχε ανέβει το πεζοδρόμιο...Έχει αριθμό 6177 και νομίζω είναι το μόνο ασημί που κυκλοφορεί εδώ. Στ. Κωτιάδη είναι ο κάθετος δρόμος στο βενζινάδικο της Άννης Μαρίας που φτάνει μέχρι την Κωνστ. Υδραίου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Και να δεις και πως είχε ανέβει το πεζοδρόμιο...Έχει αριθμό 6177 και νομίζω είναι το μόνο ασημί που κυκλοφορεί εδώ. Στ. Κωτιάδη είναι ο κάθετος δρόμος στο βενζινάδικο της Άννης Μαρίας που φτάνει μέχρι την Κωνστ. Υδραίου;) Α, οκ. Εκει δεν το εχω δει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 που ειναι αυτη η φωτογραφια ρε παιδια????:blink: θελω να κανω και εγω το οφθαλμολουτρο μου...:) Δεν δουλευει το λινκ της φωτο :( Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts