Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

odigises Ford GT??????:blink:

ναι. αν και αυτόματο καλά πήγαινε :D

μιλάω για το mustang.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

koita as to odhgousa ki ego ki as htan ki automato!!:) xexe!!

Κοιτα ρε φίλε τι να πω εμένα δεν μου άρεσε και πολύ... πολύ θόρυβο και όλα φεύγανε πολύ γρήγορα από δίπλα σου :p , δεν προλάβαινες να δείς τίποτα. γενικά χάλια ..... :lol: :lol: .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

το GT, και τα μετεπειτα STi εβγαιναν ολα σε 4θυρα απο οτι θυμαμαι. απο την γενια του GT το 22Β ηταν το μονο που εβγαινε 2πορτο (ειχε φερει ενα η MEVA power απο οτι θυμαμαι..)

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Κοιτα ρε φίλε τι να πω εμένα δεν μου άρεσε και πολύ... πολύ θόρυβο και όλα φεύγανε πολύ γρήγορα από δίπλα σου :p , δεν προλάβαινες να δείς τίποτα. γενικά χάλια ..... :lol: :lol: .

ase nai se katalavaino prepei na htan polu asxhmh empeiria !!:)xexe!! mia fora eixa mpei se ena evo !! sunodhgos kai otan epiase 230++ milame feugan ola apisteuta grigora !! dn evlepa ti ginotan !!:) xaxa!!

χθες μια φεραρι μαυρη στη νεα ελβετια(περνουσε απο κει) και ετυχε να την δω..ηταν μια καταμαυρη..οχι φιμε τζαμια!!και θεσσαλονικια παρακαλω!!

Έχω δει Jaguar XK8, Mercedes SL 55 AMG :drool:, BMW 735, BMW 645, Lotus Exige, Mazda RX7, Nissan Z350, Corvette (σαν αεροπλάνο ακουγόταν, απίστευτος ήχος), μερικές Ferrari σε περιοδεία(!) και Hummer H2 (Baby) στο Ηράκλειο. Not bad!

ξεχασα κ εγω να τονισω..οτι ο θορυβος ηταν το κατι αλλο..δεν ειχε πολυ φως και ειδα κατι πολυ εντονα φωτα ξενον να ερχονται προς εκεινο το δρομο..και λεω απο μεσα μου..ωχ..τι να ναι αραγε??και μετα απο λιγα δευτερολεπτα περασε απο διπλα μου μια καλογυαλισμενη μαυρη φεραρι με τον φοβερο και δυνατο της ηχο!

Eιδα και εγώ πριν την μαυρη Ferrari που λέει ο kostakiss και πράγματι ο ήχος ήταν κάτι ξεχωριστό και ρελαντί μάλιστα.

Είδα άλλη μια ασημί κάμπριο χθές στη N. Κρήνη!

Σούπα έγιναν και αυτές οι 360!:heat::D

Αααα, στo elactra palace ήταν και το "baby" hummer και δίπλα μια cayenne. Η cayenne σαν seicento φαινόταν δίπλα του, ούτε για φτύσιμο!:p

Καλά, οι Porsche πλέον δεν θεωρούνται και τόσο σπάνιες να τις δεί κανείς. Στο Ηράκλειο που μένω εγώ κυκλοφορούν πάνω απο 5 Cayenne πιστεύω. Η μια μάλιστα είναι του Μαχλά (από Ολλανδία!). Α! Κυκλοφορούν και 4-5 Mercedes CLS...

ΚΑΛΑ, ΤΙ ΑΜΑΞΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?????

Είναι το μόνο Impreza 2πορτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ξεχωρίσεις.

δεν εχει να λεει αυτο διοτι υπαρχει και το skyline gts που ειναι πισωκινητο και δεν το γραφει πουθενα οποτε...:p

http://rapidshare.de/files/13785805/IM000390.MPG.html

και το βιντεο του θειου μου με καπως χαλια αναλυση αλλα οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με το μεγεθος του αρχειου 65αρα amg στα 800 αλογα και αλλαγη εγκεφαλου με τελικα απο ferrari (50000 ευρω παρακαλω) 330 τελικη (χωρις κοφτη) με μακρυτερο κιβωτιο απλα τα πραγματα οσοι θυμουνται την μαυρη ferari στο πρωτο βιντεο απλα τωρα παιζει να μας ειδε μονο 10 δευτερα...:p

http://rapidshare.de/files/13785805/IM000390.MPG.html

και το βιντεο του θειου μου με καπως χαλια αναλυση αλλα οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με το μεγεθος του αρχειου 65αρα amg στα 800 αλογα και αλλαγη εγκεφαλου με τελικα απο ferrari (50000 ευρω παρακαλω) 330 τελικη (χωρις κοφτη) με μακρυτερο κιβωτιο απλα τα πραγματα οσοι θυμουνται την μαυρη ferari στο πρωτο βιντεο απλα τωρα παιζει να μας ειδε μονο 10 δευτερα...:p

Δεν είναι κάπως χάλια η ανάλυση αλλά ΧΑΛΙΑ! :p

Πάντως φαίνεται ότι πηγαίνετε με τα όσα, κάτι προσπεράσεις σε αυτοκίνητα που πήγαιναν αριστερή λωρίδα λες κι ήταν σταματημένα!! :cry:

129026.png?1640591734

Δεν είναι κάπως χάλια η ανάλυση αλλά ΧΑΛΙΑ! :p

Πάντως φαίνεται ότι πηγαίνετε με τα όσα, κάτι προσπεράσεις σε αυτοκίνητα που πήγαιναν αριστερή λωρίδα λες κι ήταν σταματημένα!! :cry:

το θεμα ηταν η παραμικρη κινηση στο τιμονι σε μετατοπιζε πολυ βιαια μπορω να πω δεξια αριστερα ηταν ωραια βεβαια με επιασε κρυο ιδρωτας καποια στιγμη οπου ειδαμ μπροστα μας κατι μηχανες που πρεπει να ειχαν πιασει 100 και πολλα λεω και κορναραμε απο μιλια μακρυα διοτι τα φρενα σιγουρα δεν θα ειχαν την ιδια αποξη για την ζωη τους οπως εμεις...:cold:

την εχω σε καλυτερη ποιοτητα θα δω τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα για να δεις τι γινοταν...

woooooooooow, what the f**k????με ποσα πας ρε hydro????

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

το GT, και τα μετεπειτα STi εβγαιναν ολα σε 4θυρα απο οτι θυμαμαι. απο την γενια του GT το 22Β ηταν το μονο που εβγαινε 2πορτο (ειχε φερει ενα η MEVA power απο οτι θυμαμαι..)

διπορτο βγαινει και η type-R εκδοση της ιαπωνιας, που υπαρχει ενα λευκο στην ελλαδα,(αντε 2 το πολυ). 22β ειναι πιο σπανιο,και απ'οτι ξερω δεν κυκλοφορει κανενα στη χωρα μας.

http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=685EA26A-CEAD-4D0B-8D55-C3341DBBB00A&kw=33&p=1

αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι ενα sti Μπορει να ριξει κολονα σε suv απλα ντροπη :p sti vs ml55

ποπο..δεν μπορουσα να φανταστω κατι τετοιο..(δεν ξερω και πολλα απο αμαξια,αλλα να πω την αληθεια δεν θα το πιστευα..)

ο τυπος με την μερσεντες οτι ηθελε τον εκανε..τον περνουσε οποτε ηθελε..

η laborginh ειναι ολα τα λ77777!!!

το τελευταιο corvete?

ποπο..δεν μπορουσα να φανταστω κατι τετοιο..(δεν ξερω και πολλα απο αμαξια,αλλα να πω την αληθεια δεν θα το πιστευα..)

ο τυπος με την μερσεντες οτι ηθελε τον εκανε..τον περνουσε οποτε ηθελε..

η laborginh ειναι ολα τα λ77777!!!

το τελευταιο corvete?

ναι εσυ κοιτα την vette οχι την κοπελα που τα χερια της ηταν διαβητης :happy: :happy:

http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=685EA26A-CEAD-4D0B-8D55-C3341DBBB00A&kw=33&p=1

αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι ενα sti Μπορει να ριξει κολονα σε suv απλα ντροπη :p sti vs ml55

to videaki sas to trexei kanonika? emena kollaei gmt!!