spinemm Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εγω ειδα σημερα ενα :D FIAT 131 ABARTH :D και μαλιστα αυτοματο και φυσικα στο κλασικο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ χρωμα. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Σορρυ.... XJR... δεν τα παω καλα με της jaguar...! Αλιθια, ποσο κανει αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Σορρυ.... XJR... δεν τα παω καλα με της jaguar...! Αλιθια, ποσο κανει αυτη; Το κατάλαβα, λίγο μετά το post μου. Σε δολλάρια ξεκινάει από τα 55.000 δηλαδή περίπου 60.000 ευρώ. Αλλά μισό να το ψάξω και για ευρώ. Το βρήκα και μάλιστα για Ελλάδα. 102.000 ευρώ αρχική. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Σήμερα στη Κηφησίας, στο ύψος της διασταύρωσης με Πανόρμου, Mercedes Benz B - Class ασημί. Ωραίο αμάξι, αλλά με χαλάει ο κώλος... :down: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 147 GTA M5 CORVETTE F430 550 MARANELLO JAGUAR XKR CL 600 MERCEDES CAYENNE TURBO GOLF GTI LAMBORGHINI MURCIELAGO 911GT2 911GT3 911 TURBO CARRERA GT FERRARI F50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Την κυριακη γυρνοντας απο το μπανιο ειδα μια Testarossa με Ροδιακους (Ο_Ο) αριθμους!!!!!! Περιπου εποχης 2001!!!!!!!! Κατακοκκινι. Αλλα εμινε πισω μας :p :p ! Δεν υπολογισε την κινιση για να ερθει με την μηχανη του ο τυπος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 πριν μια ωρα περιπου ειδα μια λευκη Skyline στην Βεΐκου στο Γαλατσι, και πηγαινε σαν τον Διαολο.....Nissan Skyline στην Ελλαδα.....? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 ένα hummer μαύρο(full extra) κοντά στην νομαρχία θεσσαλονίκης,σε κάτι μαγαζιά που βάζουν ηχοσυστήματα...έμεινα με ανοιχτό το στόμα!!τεράστιοοοοο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Λογικα στον Παπανδρεου θα το ειδες... Εχει και το κλασσικο ασημι στον Βιοπουλο λιγο πιο κατω! ;) Εγω παλι εστω και μετα απο 4 μερουλες δεν εχω ξεπερασει το σοκ που τραβηξα! Βγαινω με την ταπεινη μου 147 στην προεκταση της Ανθεων (Για Θεσσαλονικη μιλαω) με κατευθυνση τον Αγιο Παυλο για να στριψω για περιφερειακο! Ετσι οπως στριβω λοιπον βλεπω μια Mercedes CL-Class να πηγαινει αρκετα γρηγορα και λεω θα την ακολουθησω... Πλησιαζοντας κοντα της παθαινω το πρωτο σοκ μιας και ειδα τα διακριτικα της απο πισω.. CL 65 AMG:shock: (και δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα τα Mercedes)! Kατεβαζω λοιπον μια ταχυτητα για να περασω να την χαζεψω και απο μπροστα και τοτε ειναι που ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μουδιασαν τα ποδια μου και δεν μπορουσα να μιλησω... Ακριβως μπορστα απο την CL 65 AMG εκοβε βολτουλες μια Μαυρη ///Μ6!! ΤΕΡΑΣ! Με τις ζανταρες τις, τα 4 νικελωμενα μπουρια της, ελληνικες πινακιδες ΙΕΚ, και εναν ηχο απλα απιστευτο!! :devil::love::yahoo: Οι οδηγοι σχετικα μικρης ηλικιας κοντα στα 28-30 και προσπαθουσαν να συνεννοηθουν μεταξυ τους! Πιθανολογω οτι επροκειτω για δοκιμη περιοδικου! ;) Τρελαααααα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 πριν μια ωρα περιπου ειδα μια λευκη Skyline στην Βεΐκου στο Γαλατσι, και πηγαινε σαν τον Διαολο..... mhpws lew ena asimh me mama aerotomh? kai megalh zanta 19 18 intses? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λογικα στον Παπανδρεου θα το ειδες... Εχει και το κλασσικο ασημι στον Βιοπουλο λιγο πιο κατω! ;) Εγω παλι εστω και μετα απο 4 μερουλες δεν εχω ξεπερασει το σοκ που τραβηξα! Βγαινω με την ταπεινη μου 147 στην προεκταση της Ανθεων (Για Θεσσαλονικη μιλαω) με κατευθυνση τον Αγιο Παυλο για να στριψω για περιφερειακο! Ετσι οπως στριβω λοιπον βλεπω μια Mercedes CL-Class να πηγαινει αρκετα γρηγορα και λεω θα την ακολουθησω... Πλησιαζοντας κοντα της παθαινω το πρωτο σοκ μιας και ειδα τα διακριτικα της απο πισω.. CL 65 AMG:shock: (και δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα τα Mercedes)! Kατεβαζω λοιπον μια ταχυτητα για να περασω να την χαζεψω και απο μπροστα και τοτε ειναι που ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μουδιασαν τα ποδια μου και δεν μπορουσα να μιλησω... Ακριβως μπορστα απο την CL 65 AMG εκοβε βολτουλες μια Μαυρη ///Μ6!! ΤΕΡΑΣ! Με τις ζανταρες τις, τα 4 νικελωμενα μπουρια της, ελληνικες πινακιδες ΙΕΚ, και εναν ηχο απλα απιστευτο!! :devil::love::yahoo: Οι οδηγοι σχετικα μικρης ηλικιας κοντα στα 28-30 και προσπαθουσαν να συνεννοηθουν μεταξυ τους! Πιθανολογω οτι επροκειτω για δοκιμη περιοδικου! ;) Τρελαααααα.... η cl65 ηταν ασημι? αν ναι ξερω πιανου ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 mhpws lew ena asimh me mama aerotomh? kai megalh zanta 19 18 intses? οχι λευκο ηταν το αμαξι, και δεν ειχε προφυλακτηρες ουτε μπορς η πισω, μαλλον απο καποιο συνεργειο η φανοπειο ερχοταν για πιθανη ζυγοσταθμιση γιατι ο τυπος που οδηγουσε φορουσε φορμα εργασιας, ζαντες ειχε 18αρες η 19αρες Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λογικα στον Παπανδρεου θα το ειδες... Εχει και το κλασσικο ασημι στον Βιοπουλο λιγο πιο κατω! ;) Εγω παλι εστω και μετα απο 4 μερουλες δεν εχω ξεπερασει το σοκ που τραβηξα! Βγαινω με την ταπεινη μου 147 στην προεκταση της Ανθεων (Για Θεσσαλονικη μιλαω) με κατευθυνση τον Αγιο Παυλο για να στριψω για περιφερειακο! Ετσι οπως στριβω λοιπον βλεπω μια Mercedes CL-Class να πηγαινει αρκετα γρηγορα και λεω θα την ακολουθησω... Πλησιαζοντας κοντα της παθαινω το πρωτο σοκ μιας και ειδα τα διακριτικα της απο πισω.. CL 65 AMG:shock: (και δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα τα Mercedes)! Kατεβαζω λοιπον μια ταχυτητα για να περασω να την χαζεψω και απο μπροστα και τοτε ειναι που ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μουδιασαν τα ποδια μου και δεν μπορουσα να μιλησω... Ακριβως μπορστα απο την CL 65 AMG εκοβε βολτουλες μια Μαυρη ///Μ6!! ΤΕΡΑΣ! Με τις ζανταρες τις, τα 4 νικελωμενα μπουρια της, ελληνικες πινακιδες ΙΕΚ, και εναν ηχο απλα απιστευτο!! :devil::love::yahoo: Οι οδηγοι σχετικα μικρης ηλικιας κοντα στα 28-30 και προσπαθουσαν να συνεννοηθουν μεταξυ τους! Πιθανολογω οτι επροκειτω για δοκιμη περιοδικου! ;) Τρελαααααα.... είπα και γω,χάρηκες τόσο για την mercedes??? :lol::lol::lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 οχι λευκο ηταν το αμαξι, και δεν ειχε προφυλακτηρες ουτε μπορς η πισω, μαλλον απο καποιο συνεργειο η φανοπειο ερχοταν για πιθανη ζυγοσταθμιση γιατι ο τυπος που οδηγουσε φορουσε φορμα εργασιας, ζαντες ειχε 18αρες η 19αρες αυτο που ειδα στα σπατα πρεπει να ειναι ;) α ρε επιτελους βλεπουμε αμαξια θρυλους στην ελλαδα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λογικα στον Παπανδρεου θα το ειδες... Εχει και το κλασσικο ασημι στον Βιοπουλο λιγο πιο κατω! Εγω παλι εστω και μετα απο 4 μερουλες δεν εχω ξεπερασει το σοκ που τραβηξα! Βγαινω με την ταπεινη μου 147 στην προεκταση της Ανθεων (Για Θεσσαλονικη μιλαω) με κατευθυνση τον Αγιο Παυλο για να στριψω για περιφερειακο! Ετσι οπως στριβω λοιπον βλεπω μια Mercedes CL-Class να πηγαινει αρκετα γρηγορα και λεω θα την ακολουθησω... Πλησιαζοντας κοντα της παθαινω το πρωτο σοκ μιας και ειδα τα διακριτικα της απο πισω.. CL 65 AMG:shock: (και δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα τα Mercedes)! Kατεβαζω λοιπον μια ταχυτητα για να περασω να την χαζεψω και απο μπροστα και τοτε ειναι που ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Μουδιασαν τα ποδια μου και δεν μπορουσα να μιλησω... Ακριβως μπορστα απο την CL 65 AMG εκοβε βολτουλες μια Μαυρη ///Μ6!! ΤΕΡΑΣ! Με τις ζανταρες τις, τα 4 νικελωμενα μπουρια της, ελληνικες πινακιδες ΙΕΚ, και εναν ηχο απλα απιστευτο!! Οι οδηγοι σχετικα μικρης ηλικιας κοντα στα 28-30 και προσπαθουσαν να συνεννοηθουν μεταξυ τους! Πιθανολογω οτι επροκειτω για δοκιμη περιοδικου! ;) Τρελαααααα.... (...το ιδιαίτερα μ αρεσε :p περιττό :p ) Μ6 εεεε?Καλά,η cl-class δεν μου κάνει κ ιδιαίτερη εντύπωση,πάλιωσε πια!Αλλά η Μ6................Μη μου βάζεις φωτιές ρε άλεξ,μη μου βάζεις φωτιές! :love: :love: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 ;) Τι να κανουμε/// Γουστα ειναι αυτα! :D Η Cl65 ηταν πραγματι ασημι... Και δυστυχως οι μονες φωτος που καταφερα να βγαλω απο το Μ6 δεν ειναι και πολυ καλες! Στην πρωτη διακρινεται η ζανταρα της με το δισκοφρενο που ειναι οσο η ζαντα της 147 μου, ενω στην δευτερη φαινονται καλα τα 2 απο τα 4 μπουρια της (αχνοφαινονται τα αλλα 2!) http://img116.imageshack.us/img116/4448/picture000073vr.th.jpg http://img116.imageshack.us/img116/6691/picture000060tq.th.jpg Δεν ειναι και πολυ καλες μιας και οδηγουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Εγώ έχω πάει βόλτα με μια 645ci ενός συνεργάτη του πατέρα μου :) , να φανταστήτε οτι ακόμα και η μικρότερη αδελφή μου που δεν ξέρει τίποτα από αμάξια είχε πάθει την πλάκα της :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Απο πισω ετσι οπως φενετε στην φοτο το Μ6 φενετε σαν το Coupe της Hunday. Σημερα ειδα μια Porshe Boxter (πολυ συνιθισμενη πλεον...) που πρεπει να ειναι της δεκαετιας του 90. Ειχε πινακιδες ZHK-ΧΧΧΧ και ητανε μαυρη. Ητανε παρκαρισμενη κοντα στο σπιτι ενος φιλου μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ;) Τι να κανουμε/// Γουστα ειναι αυτα! :D Η Cl65 ηταν πραγματι ασημι... Και δυστυχως οι μονες φωτος που καταφερα να βγαλω απο το Μ6 δεν ειναι και πολυ καλες! Στην πρωτη διακρινεται η ζανταρα της με το δισκοφρενο που ειναι οσο η ζαντα της 147 μου, ενω στην δευτερη φαινονται καλα τα 2 απο τα 4 μπουρια της (αχνοφαινονται τα αλλα 2!) http://img116.imageshack.us/img116/4448/picture000073vr.th.jpg http://img116.imageshack.us/img116/6691/picture000060tq.th.jpg Δεν ειναι και πολυ καλες μιας και οδηγουσα... κι εγώ είδα μια ολόιδια(το σήμα m6 δεν πρόσεξα όμως) χτες στην μαρτίου διπλα στην πυροσβεστική με γερμανικές πινακίδες...ποπό η άτιμη κάνει έναν ήχο,απίστευτο,φοβερό αμάξι,τι τιμή έχει?? :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ψιλοπράγματα... 145.000 ευρώ... Αστεία αστεία για τέτοιο αμάξι είναι λίγα... edit: CL55 AMG 185.000 ευρώ και CL65 AMG 280.000 ευρώ :wacko: Είναι δυνατόν η M6 να έχει μόνο τόσα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 στην γερμανία ποσο κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 http://x7.putfile.com/9/24908562627-thumb.jpg μηπως λεω μηπως ειδες πουθενα κοντα σε αυτα τα αμαξια αυτην την gt3? :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 στην γερμανία ποσο κάνει? Φαντάζομαι γύρω στα 100.000 ευρώ και πολλά λέω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 sto prosfato taksidi stin italia piga sto maranello kala to ti eida de legetai Enzo ,superamerica,f430 spider , kai arketes amtikes ferrari , a kai ola ta monothesia tis ferrari fysika ola auto sto mouseio plin tis 430 cabrio opou tin eida sto ergostasio . kala tis 360 modena oute pou tis edeina simasia.. :D episis eida arketes maserati gt coupe kai quattroporte kai mia bentley Continental GT akoma eida mia dalika fortomeni me 3 m6 kai 2 m5 opou proorizotan gia poulima o dalikeris arage iksere posa aloga kouvalouse??? :lol: auta ta liga... :) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Πόσα άλογα; Ολόκληρο κοπάδι... Καλά ρε φίλε, πήγες Μαρανέλο και είδες Φεράρι; Απίστευτο!!! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts