Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια ηταν η διευθυνση????

Αν δεν θες να την πεις δημοσια στειλε την απλα σε PM!

Υποθέτω http://bmw-motorsport.com ... έβαλα αστερίσκους γιατί δεν ήμουν σίγουρος. Μάλλον είναι αυτή που λέω.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν δύο ώρες, στην περιοχή του Εναερίου στην Λεμεσό, Ferrari 360 Spyder. Ταπεινό σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά άξιο αναφοράς.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Λοιπόν, ζω στο μιλάνο και έχω δει το τελευταίο καιρό ουκ ολίγα supercars....απο όοοολλεες τις ferrari...μέχρι enzo αλλά και murcielago, gallardo.....καλά, οι porsche 911 εκεί ειναι όμως το mega hit..γεμάτος ο τόπος...

Ειδα χτες μια μαυρη Ferrari, πρεπει να ητανε περιπου απο την δεκαετια του 80. Δεν ειχε απο πισω σηματακια και Testarosa δεν ητανε. Ειχε Ελληνικες πινακιδες που δεν ξερω ομως απο που ειναι. Ειδα και μια (ακομα) carrera, εχει αρκετες τελικα ρε παιδια.

Λοιπόν, ζω στο μιλάνο και έχω δει το τελευταίο καιρό ουκ ολίγα supercars....απο όοοολλεες τις ferrari...μέχρι enzo αλλά και murcielago, gallardo.....καλά, οι porsche 911 εκεί ειναι όμως το mega hit..γεμάτος ο τόπος...

Καλά τι περιμένεις στο Μιλάνο. Όσο για Porsche είναι γεμάτη η Ευρώπη. Είχα πάει μια βδομάδα Ελβετία και κάθε μέρα έβλεπα τουλάχιστον 5.

Χθες το βράδυ, έξω από ένα από τα πιο γνωστά club της Λεμεσού: 2 SL55 AMG, 1 Porsche Carrera GT2, 1 BMW 6-Series.

Σήμερα στην παραλιακή λεωφόρο, Lamborghini Diablo χρώματος μοβ με ξένες πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω ποιάς χώρας γιατί οδηγούσα (αν και επιβράδυνα για να απολαύσω)...

BMW M6 με γερμανικές πινακίδες στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας... Πήγαινα με 160 και με πέρασε σαν σταματημένο...(και με απίστευτο ήχο μηχανής)! :shifty:

http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg

"Vegas, baby...Vegas!"

αχ! επί 5 μέρες κάθε φορά που κατέβαινα στην παραλία ( αίγινα) αντίκριζα μια φεράρι 355 f1 spider κόκκινη :w00t: :rolleyes: ( και με ελληνικές πινακίδες)

απορούσαμε από που την κατέβαζε , καθότι ψιλοχωματόδρομος :blink:

τρομερός ήχοςςςς!

την κάλυπτε λίγο και με εναν πράσινο μουσαμά :confused: :worry: :blink: ( μα με μουσαμάααα;;;; :w00t: :lol: )και την είχε και έξω από το σπίτιιι :w00t:

mousama?!!?!?!?!?!?!!?ellhnarasssssssss k etsi!!!!!tosa lefta gia to ergaleio...e tora ti na xodeutume k gia koukoula *******......ase pu ama thn skepazei mporei meta na mhn thn anagnorizun pu einia ferrari :wacko:
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Σημερα ειδα αλλη μια Cayenne μαυρη με Ελληνικες πινακιδες που δεν ξερω απο πιο μερος ειναι. Πριν κανα 2-3 βδομαδες ειχα δει και μια παλια μαυρη Ferrari που δεν ειχε ομως σηματακια απο πισω και δεν ξερω τι μοντελο ειναι. Ειχε πινακιδες αγγλιας παντος και ητανε δεξιοτιμονο

Παιδια δεν ξερω αν θα εντυπωσιαστω ξανα απο αλλο αυτοκινητο αλλα σημερα εμεινα καγκελο. Ειδα στη Λεμεσο παρκαρισμενη μια ασιμενια lamborghini murcielago. Με μια λεξη; ΦΟΒΕΡΗ!!! Το ωραιο της υποθεσης ειναι πως οταν φευγαμε απο οπου παρκαραμε με τον πατερα μου για να γυρισουμε Λαρνακα αυτη μας προσπερασε! Λεω του πατερα μου: Παπα ατε φτασε την λαμπο! Το αστειο ηταν πως οσα αυτοκινητα ηταν μπροστα μας και πισω απο την λαμπο πηραν την στροφη που πηρε και εκεινη! Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλαααα...

Μετα την προσφατη επισκεψη μου στην Θεσσαλονικη στην οδο Τσιμισκη ειδα παρκαρισμενη μια μαυρη Mercedes-Benz CLS Brabus.Ακομα και το σημα της μπροστα και πισω ηταν Brabus.Περιμενε τη γυναικα μαλλον ο τυπας :p Παντως πολυ ομορφο αμαξι :(

Παιδια δεν ξερω αν θα εντυπωσιαστω ξανα απο αλλο αυτοκινητο αλλα σημερα εμεινα καγκελο. Ειδα στη Λεμεσο παρκαρισμενη μια ασιμενια lamborghini murcielago. Με μια λεξη; ΦΟΒΕΡΗ!!! Το ωραιο της υποθεσης ειναι πως οταν φευγαμε απο οπου παρκαραμε με τον πατερα μου για να γυρισουμε Λαρνακα αυτη μας προσπερασε! Λεω του πατερα μου: Παπα ατε φτασε την λαμπο! Το αστειο ηταν πως οσα αυτοκινητα ηταν μπροστα μας και πισω απο την λαμπο πηραν την στροφη που πηρε και εκεινη! Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλαααα...

Την έχω δει κι εγώ... Βασικά σήμερα... Αν είναι αυτή που λέω κι εγώ, έχει πινακίδες από Dubai...

Απο το 1998-2002 Δούλευα σαν υπεύθυνος παρκινκ στα village cinemas& park οπότε αν μπω σε λεπτομέρειες το τι είδα όλα αυτά τα χρόνια θέλω τρεις σελίδες

Τα καλυτέρα ήταν Ferrari 360 & μια Diablo

Ποτέ μην μετανιώνεις για τα λάθη που έχεις κάνει απλώς μην τα επαναλαμβάνεις ;) ;)

Εχτες ειδα μια Porshe Boxter S γκρι ολοκαινουργια, ουτε πινακιδες δεν ειχε μπρολαβει να βαλει

axxxx eida prin fugo mia ferrari ....modena 360, se kokkino fysika ...

epishs oses meres emeina sth 8essalonikh eblepa ka8hmerina(2-3 fores th mera) thn ashmi carrera tou zagorakh(menei sth diplanh oikodomh)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το Σαββατο το βραδυ στα Χανια ειδα ενα convoy απο 350Ζ και την Κυριακη το μεσημερι το ιδιο convoy στην παραλια του Ρεθυμνου..... βολτα εκαναν τα παιδια :p
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Σημερα ειδα μια Jaguar JXR με Iταλικες πινακιδες και μια Porshe CAyyene S με Αθηναικες πινακιδες (Προ-Ευροπαΐκων)

cayenne τώρα ποια έχει κυριολεκτικά και η κουτσή μαρία!!

Πραγματι. Γενικα υπαρχουν πολλες Porshe. Ε, αυφου επεσε η Boxter στα 60000... Οπιος μπορει να συντιρισει ενα οχημα στα 3000 κυβικα πιο θα παρη; Την Porshe η την SLΚ; Μονο τα μοντελα που κρατανε ακομα μια "τιμη" ειναι που δεν πολυ υπαρχουν στους δρομους

Σημερα ειδα μια Jaguar JXR με Iταλικες πινακιδες και μια Porshe CAyyene S με Αθηναικες πινακιδες (Προ-Ευροπαΐκων)

:wacko: :blink: :confused: Ποιά Jag είναι αυτή;