Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστό. Παρόλα αυτά νομίζω πως αξίζει περισσότερου σεβασμού η εταιρεία. Δεν θα είμαι υπερφίαλος και να πω πως είναι ανάμεσα σε Ferrari, Buggati, Lamborghini αλλά σίγουρα είναι μόνο ένα σκαλί πιο κάτω.

μα διαφορετικη φιλοσοφια κατασκευης αυτοι κοιτανε πρωτα την ανεση και μετα την καθαρη ωμη δυναμη και ως εκ τουτου πιστευω οτι δεν πρεπει να τις συγκρινουμε καθως για αλλες κατηγοριες παιζει η merc και για αλλη η ferrari :)

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σου υπενθυμίσω πως σκοπός της Mercedes δεν είναι η κατασκευή υπεραυτοκινήτων, αλλά καθημερινών οχημάτων. Ακόμα και έτσι η SLR είναι μέσα στα 10 καλύτερα supercars των τελευταίων 2 χρόνων. Κι όποιος το αμφισβητεί είναι το λιγότερο φαιδρός...

supercar λεμε μονο το τοπ αμαξι καθε εταιρειας και πιστευω οτι η slr ειναι στα χωραφια στης f430 δηλαδη μοον η slr και η f430

καταρχας αφηστε την αεροδυναμικη στην mclaren μεγα λαθος imo διοτι επρεπε νατο αφησουν ολο το αμαξι να το κανουν ετσι οπως ξερουν και λογικα θα χτυπαγε αν οχι την enzo τοτε ολα τα αλλα καθημερινα υπεραυτοκινητα :rolleyes:

pantos shmera ta ida olla

skoda fabia me dankanes/diskoys mpros piso Porsche :w00t: :w00t: zantes apo Porsche oxi terata alla 17/18 tha htane shmataki piso RS blepe ( audi ) to esoteriko tapetsaries alagmeno genika kati keramidi me mayra dermata prepei na htan genika alagmeno apo ena koino fabia . to kapo prepei na htan anthrakonhmata kai etsi . egrafe kai ena turbo piso . den eimai se thesh na ksero ti kinhthra eixe aytos mesa alla apo ta frena kai mono fobithika .

kati tetoio eida isos oi dankanes na htan megaliteres

den eixe terata spoiler kai tetoies xazes iperboles . a kai den eixe xanthiotikes pinakides exei akoysei kaneis tpt gia to aytokintaki ayto ? den to eygala kamia foto na blepate kai eseis gmt eipa meta pou tha efega apo ton kafe alla efige telika aytos .

alithia poso kostizei na baleis dankanes / diskoys / zantes apo Porshe oso ena fabia ? :X :X

Την προηγουμενη εβδομαδα στο sani στη χαλκιδικη ειχε εναν μικρο χαμο...

BMW 645

πολλες BMW X5,X3 oπως και Mercedes ML

Mercedes CLS

Volvo XC90

Jaguar XK

Porsche 911 Carrera

Porsche Cayenne

Range Rover

Toyota Land Cruiser

Subaru Impreza WRX

Σιγουρα θα ξεχασα καποια...

Α, και στο Κιλκις προχθες μια Porsche Carrera GT, μια καινουρια Porsche Βοxter και μια Ferrari που δεν ξερω τι μοντελο ηταν.

Ήμουν Ελβετία για μια εβδομάδα...

Porsche Carrera GT2

Porsche Carrera GT3

Mercedes Benz SL 65 AMG

Ferrari F430 Modena

Ferrari F360 Challenge Stradale

2! Ferrari F50

Aston Martin Vanquish

Aston Martin DB9

Aston MArtin DB7

και το κορυφαίο

Στη Ζυρίχη, προχθές, Ferrari Enzo...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Aston Martin Vanquish

Aston Martin DB9

Aston MArtin DB7

κατι σε Aston Martin θα επαιρνα αν ημουν ο γιος του Λατση η του Βαρδινογιαννη. οχι πως με χαλανε αλλα supercars αλλα...εχει κατι η Aston Martin....vodka martini shaken.....LooooL

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μετα απο ενα 4ημερο σε ενα χωριο της Ροδου καταλαβα οτι στα χωρια οσο και να πεινανε δεινουν ολα τους τα λευτα για αμαξαρες... Ειδα Porshe Carrara GT2, Porshe Boxter (με το τσουβαλι), Ferrari 360 Modenas,Porsche Cayenne (3-4), Lambourgini Murseliago και αμαξι κατω απο BMW 318 ci δεν ειδα... Οπως και με της μηχανες... ολες BMW και Harley ητανε... Αλλα πολοι απο αυτους δεν εχουν καλα καλα να ντυθουνε και να φανε... να φανταστιτε τιν βγαζανε με ενα ποτο απο της 12 μεχρι τις 4-5... και χωρις να πληρωνεις εισοδο στο συγκεκριμενο μαγαζι... με 3-4 ευρω κανανε εξοδο δλδ...

Μετα απο ενα 4ημερο σε ενα χωριο της Ροδου καταλαβα οτι στα χωρια οσο και να πεινανε δεινουν ολα τους τα λευτα για αμαξαρες... Ειδα Porshe Carrara GT2, Porshe Boxter (με το τσουβαλι), Ferrari 360 Modenas,Porsche Cayenne (3-4), Lambourgini Murseliago και αμαξι κατω απο BMW 318 ci δεν ειδα... Οπως και με της μηχανες... ολες BMW και Harley ητανε... Αλλα πολοι απο αυτους δεν εχουν καλα καλα να ντυθουνε και να φανε... να φανταστιτε τιν βγαζανε με ενα ποτο απο της 12 μεχρι τις 4-5... και χωρις να πληρωνεις εισοδο στο συγκεκριμενο μαγαζι... με 3-4 ευρω κανανε εξοδο δλδ...

Τώρα το πως ξέρεις εσυ, οτι ο οδηγος πχ μιας Carrera GT2 αλλα και για τον κάθε άλλο οδηγο ξεχωριστα, μπήκαν σε ενα κλαμπ χωρις να πληρώσουν είσοδο, πόσα ποτά πήραν και πόσα πλήρωσαν ο καθένας, εγω δεν μπορώ να το καταλάβω!!! :lol:

Τώρα το πως ξέρεις εσυ, οτι ο οδηγος πχ μιας Carrera GT2 αλλα και για τον κάθε άλλο οδηγο ξεχωριστα, μπήκαν σε ενα κλαμπ χωρις να πληρώσουν είσοδο, πόσα ποτά πήραν και πόσα πλήρωσαν ο καθένας, εγω δεν μπορώ να το καταλάβω!!! :lol:

Τους παρακολουθούσε όλους...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

καταρχην δεν μιλησα για ολους, μηλισα για 5-6 που τους ηξεραν η ξαδερφες μου

κατα δευτερον δεν ειναι ολοι πειναλεει, απλα στα χωρια και να πεινανε θα τα δοσουν τα λευτα για αμαξι (συγουρα αυτος που εχει την Carrera GT δεν πειναει, αυτος ομως που εχει την 320ci πιθανων να πιναει)

Κατα τριτον συγουρα μπηκανε σε club χωρις να πληρωσουν εισοδο καθος το club του χωριου δεν χρεωνει εισοδο

Κατα τεταρτον δεν ειπα οτι ολοι ηπιαν ενα ποτο αλλα ξερω για 3 συγκεκριμενους

Και στο κατω κατω καταλαβεις αμα πειναει ο αλλος, το αμαξι δεν κρειβη την οικονομικη στενοτητα

καταρχην δεν μιλησα για ολους, μηλισα για 5-6 που τους ηξεραν η ξαδερφες μου

κατα δευτερον δεν ειναι ολοι πειναλεει, απλα στα χωρια και να πεινανε θα τα δοσουν τα λευτα για αμαξι (συγουρα αυτος που εχει την Carrera GT δεν πειναει, αυτος ομως που εχει την 320ci πιθανων να πιναει)

Κατα τριτον συγουρα μπηκανε σε club χωρις να πληρωσουν εισοδο καθος το club του χωριου δεν χρεωνει εισοδο

Κατα τεταρτον δεν ειπα οτι ολοι ηπιαν ενα ποτο αλλα ξερω για 3 συγκεκριμενους

Και στο κατω κατω καταλαβεις αμα πειναει ο αλλος, το αμαξι δεν κρειβη την οικονομικη στενοτητα

pantos paides edo pu ta leme den exei k telios adiko: ontos yparxun kati atomakia sthn Elladitsa mas pu kanun to skato tus paximadi gia na exun ena murato amaxi etsi gia na pulane mourh!!!!....giauto blepeis pleon k polla kala k akriva autokinita na arazun stis mantres gia polisi(den milao gia ta eisagogis!!!)...epidh o owner tous den mporuse na ta syntirisei!!!!!ekana to komati tu(gia oso antexe h tseph tu) k meta thn pulise....klassika pragmata!

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

εγω ενα ξερω που λενε στο χωριο μου: τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ...ς

συγνωμη αγαπητοι μοντερειτορς αλλα ειναι προσωπικη αποψη.αν κρινετε υπερβολικο το ποστ μου μπορειτε να το σβησετε.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

περαμα πρν απο λιγη ωρα

1)bmw m3 csl (ειναι αυτη με τη carbon οροφη?)

2)skyline ετσι καταλαβα απο τον κολο και την αεροτομη αν και κραταω μια πισινη

3)rx7 με 20αρες και με ενα λογοτυπο bansai απο πισω οποιος ξερει κατι ας το πει

μια sl500 παλιο μοντελο

μια γκομενα με μια hayabusa!!!! θανατος

Να δεις μια που ειδα εγω με μια φτιαγμενη Harley και με το τσιουαουα και βγαζει το κεφαλι του απο το σακιδιο.... Ακομα βλεπω αστερακια και ακουω καμπανακια... Και μαματι Harley και μαματη γκομενα...

Είδα πριν 40 λεπτά περίπου στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης M6 παρακαλώ χρώματος βυσινί με γερμανικές πινακίδες και από πίσω αυτοκόλλητο με μια ηλεκτρονική διεύθυνση κάτι http://www.bmw*****.***

Την έβλεπα από τον καθρέπτη πίσω μου και στην αρχή νόμιζα πως ήταν μια ταπεινή 645 αλλά προσπερνώντας με είδα την χαρακτηριστική ζάντα της M, τα ιδιαίτερα φουσκώματα καθώς και τις διπλές (2x2) απολήξεις της εξάτμισης. Έμεινα :blink: ...

Ο τύπος που την οδηγούσε παίζει να ήταν από κανένα περιοδικό or something... Μες την κίνηση και πήγαινε γ@μιώντας. Και εγώ τέρμα για να τον ΦΤΑΣΩ :lol: :lol: :lol:

περαμα πρν απο λιγη ωρα

1)bmw m3 csl (ειναι αυτη με τη carbon οροφη?)

2)skyline ετσι καταλαβα απο τον κολο και την αεροτομη αν και κραταω μια πισινη

3)rx7 με 20αρες και με ενα λογοτυπο bansai απο πισω οποιος ξερει κατι ας το πει

μια sl500 παλιο μοντελο

1) genika auth h m3 einai 'alafromenh' me taxitato kibotio telios diaforetiko aptis alles m(ypo8eto k me pads piso apto timoni gia na gustarun akoma perissotero h sklhropirinikoi!!!)...k fysika prionizei k kernaei tsagakia... :O :D

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Είδα πριν 40 λεπτά περίπου στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης M6 παρακαλώ χρώματος βυσινί με γερμανικές πινακίδες και από πίσω αυτοκόλλητο με μια ηλεκτρονική διεύθυνση κάτι www.bmw*****.***

Την έβλεπα από τον καθρέπτη πίσω μου και στην αρχή νόμιζα πως ήταν μια ταπεινή 645 αλλά προσπερνώντας με είδα την χαρακτηριστική ζάντα της M, τα ιδιαίτερα φουσκώματα καθώς και τις διπλές (2x2) απολήξεις της εξάτμισης. Έμεινα :blink: ...

Ο τύπος που την οδηγούσε παίζει να ήταν από κανένα περιοδικό or something... Μες την κίνηση και πήγαινε γ@μιώντας. Και εγώ τέρμα για να τον ΦΤΑΣΩ :lol: :lol: :lol:

Ποια ηταν η διευθυνση????

Αν δεν θες να την πεις δημοσια στειλε την απλα σε PM!

πριν μια ωρα περιπου ειδα μια λευκη Skyline στην Βεΐκου στο Γαλατσι, και πηγαινε σαν τον Διαολο.....
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.